האדום הצורר כתב:
האדס כתב:
לא לשיר על השואה. זה פוגע בניצולים.
לא לשיר על הומואים. זה פוגע בקהילה.
לא לשיר על סרטן. זה פוגע בחולי סרטן.
לא לשיר על בני זונות.
זה פוגע באמא של ליאני. הבת של אלף זונה.
יאללה. שחררו. משחק כדורגל, באים מקללים מפצחים קצת גרעינים. די להיות טרחנים.
נו באמת. ברור שהכל עניין סובייקטיבי, וברור שהקווים האדומים הם אלו שאנחנו מותחים. אבל אין שום הבדל בלהשתמש ב"הומו" כקללה לבין לצעוק "טועמה מחבל".
הקווים האדומים שלנו, פשוט מאוד, עוצרים בגזענות.
ההחלטה הזאת על "גזענות" כקו אדום היא שרירותית למדי (אותו חוסר שיוויון שמתבטא בגזענות ואותה פגיעה ברגשות שעשויה להתלוות אליה קורים גם במקומות אחרים), והסיווג של הומואים בתור "גזע" הוא גם כן בעייתי (אם התחלת להנמיך את הסטנדרטים של "גזע" כדי להכיל הומואים כבר לא תצטרך להתאמץ יותר מדי להחשיב גם "זונות" או "חולי סרטן" ככאלה).
תאמין לי שאתה נכנס פה לבור פילוסופי שאין ממנו יציאה.
שורה תחתונה, ברור שהשימוש במילה "הומו" כמילת גנאי הוא אנכרוניסטי ומטופש אבל האובר-סנסיטיביות ופוליטיקלי קורקט שפושים בחברה שלנו (ובעיקר בארצות הברית האמת) הם בעייתיים בפני עצמם...
אפשר לחשוב, בסה"כ כל הדברים שאנחנו רואים מסביבנו הם תוצר שרירותי של חברות פרימיטיביות, התאריך שאני רואה עכשיו בשעון שלי הוא כביכול הזמן שעבר מאז הולדת איזה מטורלל עם הזיות שלא בטוח שהיה קיים בכלל, השפה שאני מדבר בה היא שוביניסטית בהגדרה כי זה מה שהיה נהוג בחברה שהשתמשה בה לפני איזה 4,000 שנה, המדינה שאני חי בה היא תוצר מצטבר של כל מיני מלחמות שבטיות הזויות ודתות משונות לאורך ההיסטוריה והיום זו סיבה לכך שאני יכול או לא יכול לטייל במקומות מסוימים בעולם... קחו הכל בפרופורציות, מעט מאוד דברים בחיי היומיום אנשים אשכרה עוצרים וחושבים על השורשים והמשמעות שלהם (בטח לא בלהט משחק כדורגל).
השפה תתפתח כפי שהיא כל הזמן מתפתחת, השימוש במילה הזאת כמילת גנאי ידעך עם הזמן, בינתיים אני בעיקר ממליץ לא לקחת ללב.