villa crespo כתב:
זה כ"כ פתטי להגיד כבר עכשיו שהשתדרגנו בעמדת המאמן, כי באימון הראשון שלו אבוקסיס היה מעורב יותר.
שירזי, שהפועל ממש לא נראתה טוב כ"כ בתקופה שלו, הביא גביע ומקום שני. בערך מה שהביא גוטמן, רק שאצלו הפועל כן נראתה טוב בשלבים רבים, אבל גם היה לו סגל פי מיליון טוב יותר.
נראה מה יביא יוסי אבוקסיס. לי יש הרגשה שמקסימום נגיע לאירופה דרך הליגה (ואז כמובן תגידו שזה בגלל הסגל שבנה שירזי).
ה"מה הביא" הזה לא רלוונטי כל עוד מדובר במקום שני בלי להתמודד על האליפות וגביע. גביע הוא מפעל שלא מייצג כלום שבשביל לזכות בו צריך לנצח 5 משחקים שבין 2 ל-3 מהם הם נגד קבוצות מליגות נמוכות.
"מה הביא" מתבטא בשני דברים: רמת כדורגל ותוצאות ביחס לסגל הקבוצה.
בסגלים כמו של הפועל בשנה האחרונה תוצאות טובות זה להתמודד על האליפות עד סוף העונה. זה לא קרה בשנה האחרונה (ולא באשמתו של שירזי. הוא הגיע שהמצב היה גמור).
גם בזמן שנשאר לו, התוצאות במשחקים היו לא טובות ולגבי רמת הכדורגל אני באמת שלא צריך להרחיב את הדיבור. זה שהפועל הצליחו חסיים בסוף במקום השני אחרי שהיו בפער של 12 נקודות על מכבי ועל חיפה זה בודאי לא הישג. הגביע - יאללה, שיהיה.
את העבודה של יוסי אני מניח שאפשר יהיה לבחון בעוד כחודש וגם אז, יש בעיות בסגל של הקבוצה שאני מקווה ששיטת משחק נכונה ועמידה נכונה על המגרש יצליחו לבטל או לפחות למזער.