תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 23:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 223 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ניצן
הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 00:54 
ההפסד לרמת השרון הוא הרבה יותר מהפסד, זה הפסד מביך לחלוטין , לקבוצה ב10 שחקנים שתאה לא מגיע למצב .
ויש לנו חומר שחקנים טוב , אבל אין שום חיבור , אין טיפת קישור בקבוצה , אף אחד לא יודע מה לעשות עם הכדור ובגלל זה בועטים מרחוק וחטבא כל הזמן מרים אותו דבר .
אין פה שום שיטה , לא ראיתי משחק כל כך גרוע מאז תקופת לנדאו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 00:54 
סמל אישי של המשתמש
מאז שהוא בהפועל אין שום שיטת משחק, שום גישה ברורה למשחק, שום דבר שירמוז שיש מאמן שחושב שהוא יודע מה הוא רוצה לראות מהקבוצה או שיש לו רעיונות איך לעשות את זה. שנה שעברה זה עוד היה מתקבל בגלל שהוא קיבל את הקבוצה כשהיא כבר רצה וכשיש לו את טביב על הראש, אבל מהמשחק הראשון העונה ועד היום עדיין לא ראינו שום דבר כזה.
הוא אולי התאים לתקציב המינימום ולעונה הפיננסית שתכננו מראש, אבל ברגע שהשקיעו כל כך הרבה בנו סגל מאוד חזק ומאוד רחב, כשהמטרה שלו היא בבירור אליפות, שירזי הוא החולייה הכי חלשה כשהוא גם החלק הכי חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 01:06 
סמל אישי של המשתמש
ימיו ספורים בהפועל.

אם נתחשב בזה שהעונה רק התחילה ואנחנו עם 9 מ-12, זה יכל להיות הרבה יותר נורא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 01:08 
NARKOTIKA כתב:
bruno conti כתב:
nati כתב:
לא מבין למה עוד יש אנשים שמופתעים.או מצפים למשהו אחר.זה בדיוק אותו כדורגל שאנחנו רואים מינואר.
למזלנו במקדש עם הדחיפה והאווירה של האוהדים זה נראה קצת יותר טוב.

מבלי לקחת מהמקדש את היכולות שלו
זה פשוט לא הוגן שכאשר משחקים חרא זה בגלל ניצן
וכשמשחקים טוב זה בזכות הקהל.
קוראים לזה שיגעון גדלות...

אז אתה אומר שהעובדה המוכחת שקבוצה משחקת טוב יותר כשהיא במגרשה הביתי זה שיגעון גדלות?

ממש לא.
גם נתי וגם אתה מקצינים בעניין, זה הכל.
נתי הציג את זה בצורה כזאת שלניצן אין שום השפעה על הקבוצה,
שמזל שיש לה 8000 מנויים שבזכותם בלבד היא מנצחת.
זה שיגעון גדלות ידידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

יפוטר רק כשנתרחק ביותר מ-10 נקודות מהצמרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

המצב בכדורגל הישראלי היום הוא שיש מספר מצומצם של מאמנים שכל הזמן מחליפים קבוצות בלי קשר להצלחה שלהם או ליכולתם המקצועית.
מאמן עובד בקבוצה אחת, מפוטר/מתפטר ,עובד כמה חודשים בצ'רלטון או נח בבית ואז עובר לאמן קבוצה אחרת.
זה כמו מין מונפול של המאמנים הבינוניים האלה שנהנים מהעובדה שהשוק הישראלי חלש.
הפתרון חייב להיות המודל של מכבי - הבאת צוות מקצועי מבחוץ שישדרג את הרמה , מהסיבה הפשוטה שלשירזי/איווניר/עטר וחבריהם פשוט אין את הכלים ואין את הידע.

בכל מקרה כמו שנאמר פה עקב ההתפתחויות עם מצבו הבריאותי של שירזי צריך לקרות משהו דרמטי כדי שיפטרו את המאמן הכושל הזה שרק שנה שעברה נזרק מהפועל חיפה אחרי שקבר אותה בתחתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
יש לנו סגל שחקנים כמעט מושלם.
התסכול העצום זה שנראה שגם אם אני אאמן נשיג תוצאות טובות יותר, והדבר היחיד שאימנתי בחיים זה את הכלב שלי לשבת.
אין לאף שחקן שום הבנה בסיסית מה הוא צריך לעשות במגרש, אין לאף שחקן שום הבנה בסיסית מה שיטת המשחק, כי היא לא קיימת.
להגיד לשחקנים "תשחקו כמו גברים" או "אתם חייבים לקהל" לא יעשה את העבודה.
יש בי תסכול עצום לנוכח המצב, ולצערי אני לא רואה איך הוא משתנה מעבר למשחק מקרי פה ושם ויכולות אישיות של השחקנים.
מתסכל,עצוב, ונורא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 01:11 
היום הרגשתי שגם עם מסי ורונאלדו בקבוצה אנחנו יוצאים מנוצחים. לא הנעת כדור, לא תנועה, לא בעיטות לשער, פשוט כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 01:11 
די נו
תשתו מים, תרגעו,ותבינו שהפועל של אלי גוטמן לא תחזור ותתנו להפועל הזו שמשחקת מחפיר יותר מ4 מחזורים של חסד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 01:16 
סמל אישי של המשתמש
מקווה שהגישה הזאת מהקהל לא תכניס לשחקנים לראש שהם צריכים לחכות להחלפת מאמן לפני שהם יתחילו להתאמץ שוב.

:HEART2: ניצן שירזי :HEART2:

בנה קבוצה כמעט חדשה, זה לא פשוט בכלל. אולי לא נקח אליפות העונה, אבל אם ההנהלה החדשה תצליח להחזיק סגל (עם חיזוקים ותיקונים לפי הצורך) יציב לעונה הבאה, ניצן יכול להביא לנו תארים נוספים.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 01:23 
גביזון כתב:
התסכול העצום זה שנראה שגם אם אני אאמן נשיג תוצאות טובות יותר, והדבר היחיד שאימנתי בחיים זה את הכלב שלי לשבת.
אין לאף שחקן שום הבנה בסיסית מה הוא צריך לעשות במגרש, אין לאף שחקן שום הבנה בסיסית מה שיטת המשחק, כי היא לא קיימת.
יש בי תסכול עצום לנוכח המצב, ולצערי אני לא רואה איך הוא משתנה מעבר למשחק מקרי פה ושם ויכולות אישיות של השחקנים.
מתסכל,עצוב, ונורא.

בוא נשתגע וזהו.
בחייאת תשתלט על עצמך .
והסגל שלך רחוק מלהיות מושלם! מאיפה הבאת את זה?
יש לך שוער +גילי+ טבח+ טוטו +דמארי.
כל מה שביניהם זה אסופה של שחקנים חלקם מוכחים אך כבר מבוגרים מדי...(וואליד יגאל)
חלקם אחרי השיא(דגמבה פנטסיל) וחלקם לא ברורים ( קוטיניו והזר החמישי שבאמת שלא זכור לי שמו)
בין לבין יש את ממן וסלים .
כששי וגורדנה יחזרו הדברים ישתפרו וייראו אחרת לגמרי, בעיקר ברמת המנהיגות(שי)
עד אז נצטרך לאסוף כמה שיותר נקודות ולקוות שהנבלות לא יברחו יותר מדי לליגה.
ופעם אחרונה אבל זה פשוט חובה להבין שמדובר בקבוצה חדשה לגמרי, ולכן הציפיות למשחק יפה ושובה עין
הן מוקדמות ומוגזמות כרגע.
זה פשוט לא עובד בצורה כזאת.
לאסוף נקודות זאת המטרה כרגע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 01:38 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
גביזון כתב:
מתסכל,עצוב, ונורא.

בוא נשתגע וזהו.
בחייאת תשתלט על עצמך .
והסגל שלך רחוק מלהיות מושלם! מאיפה הבאת את זה?
יש לך שוער +גילי+ טבח+ טוטו +דמארי.
כל מה שביניהם זה אסופה של שחקנים חלקם מוכחים אך כבר מבוגרים מדי...(וואליד יגאל)
חלקם אחרי השיא(דגמבה פנטסיל) וחלקם לא ברורים ( קוטיניו והזר החמישי שבאמת שלא זכור לי שמו)
בין לבין יש את ממן וסלים .
כששי וגורדנה יחזרו הדברים ישתפרו וייראו אחרת לגמרי, בעיקר ברמת המנהיגות(שי)
עד אז נצטרך לאסוף כמה שיותר נקודות ולקוות שהנבלות לא יברחו יותר מדי לליגה.
ופעם אחרונה אבל זה פשוט חובה להבין שמדובר בקבוצה חדשה לגמרי, ולכן הציפיות למשחק יפה ושובה עין
הן מוקדמות ומוגזמות כרגע.
זה פשוט לא עובד בצורה כזאת.
לאסוף נקודות זאת המטרה כרגע

אני שולט בעצמי מצוין.
הקבוצה הזאת עם שחקנים שצריכים לשרוף את הליגה המזופתת הזאת.
מה שצריך זה מאמן סביר, ואת זה ראינו היום שאין לנו, בצורה הכי מובהקת שיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 01:44 
סמל אישי של המשתמש
שיהיה בריא ניצן, קודם כל.

אין לו מושג, אין לקבוצה הזאת לא דרך ולא שיטה.
אפשר להפסיד, אבל יש דרך להפסיד. חוץ ממשחק אחד בקרית אליעזר שבו ניצחנו בזכות ניצן את מכבי חיפה, לא ראיתי כלום מאז שהוא הגיע. (ה4-5-1 עם איגיבור באמצע היה גאוני)

אפילו לקשטן עם כל השנאה כלפיו, היתה צורת משחק. אמנם משעממת, אבל ידעת מה אתה מקבל מהקבוצה.
אצל ניצן אין כלום, הכל אלתורים, הכל בחאווה.

קו ההגנה שלנו עמד היום במחצית הראשונה על הקו של ה-16. אסור אסור אסור להראות ככה נגד קבוצה כמו רמה"ש. זה פשוט שקוף שהקבוצה הזאת לא מאומנת. זה בסיסי להעמיד את הקו הגנה באיזור של קו החצי מול קבוצה שנחותה ממך ב-4 דרגות.
ונניח שבכל זאת החלטנו לרדת אחורה, זה בלתי אפשרי עם קשר אחורי אחד, ועוד קוטיניו שלא מסוגל לרוץ 8 מטר. המרווחים גדולים מידי.

אני לא מאמן ולא מתיימר להיות, אבל אם אני שמתי לב לזה כבר בדקה חמישית ולניצן לקח 45 דקות, אפשר לומר שאין לו מושג.
נגד הפועל ר"ג, כשהגאון החליט לעלות בלי חלוצים הוא ניצל בנס. אבל לפחות אז הוא היה גבר לשנות את המערך עוד לפני המחצית.

תהיה בריא, מכל הלב. אבל בחיאת ניצן תלך הביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 01:54 
סמל אישי של המשתמש
שרמת השרון היו ב10 שחקנים, אתה מצפה שהשחקנים שלנו יגידו "אוקיי, יש לנו יתרון, בוא ננצל את שיטת המשחק".
מה שקרה בפועל זה "אוקיי, ממשיכים רגיל, מה עושים עכשיו? ממשיכים לא לדעת. תור מי לרוץ עכשיו למעלה?"
ו"הגנה":
"אני נמצא ליד שחקן שמתקרב לעבר ה16, אני ארוץ לשחקן אחר, מישהו בטח ישים לב וייקח אותו כבר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 02:52 
סמל אישי של המשתמש
8ronb8 כתב:
די נו
תשתו מים, תרגעו,ותבינו שהפועל של אלי גוטמן לא תחזור ותתנו להפועל הזו שמשחקת מחפיר יותר מ4 מחזורים של חסד

זה כבר הרבה יותר מ-4 מחזורים.
אם הייתי רואה שהשחקנים עוד לא בכושר, או לא מחוברים, או עדיין מתקשים להבין את השיטה של המאמן - מילא.

אבל זו בדיוק אותה הפועל של שנה שעברה, עם שמות שונים.
שיטה שלא כוללת תנועה מסודרת, מהלכים, תרגילים, הצטרפות, השקפת משחק וכו',
ותלויה כולה בהם השחקנים באו להילחם ויש שחקנים שבמהלכים בודדים של כשרון מצליחים לסגור משחק.
זה גם למה במשחקים הגדולים ראינו משחק טוב מדי פעם, אבל בשאר המשחקים זו אותה הפועל משעממת ולא מאומנת כמו שמאמן (ולא רק גוטמן) צריך לאמן.
זה ככה גם השנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 03:25 
כולי הייתי תקווה שניצן יצליח בהפועל,אבל מסתבר שמה שאוהדי הקבוצות הקודמות שהוא אימן אותן טענו, הוא אמת לאמיתה.

הגיע הזמן לסיים את תקופת טביב עם הגושפנקא הסופית(הרי אם לא טביב הוא בחיים לא היה מגיע להיות מאמן הפועל) שתפריד בינינו לבין ניצן ושביט כידידים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 03:43 
סמל אישי של המשתמש
270 דקות (בני יהודה, אתלטיקו, רמה"ש) שהפועל לא הגיעה למצב אמיתי.
גם שני השערים שנכבשו מול בני יהודה היו די מקריים ולא במהלכי כדורגל מתוכננים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 06:18 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
מתסכל,עצוב, ונורא.

אם אתה מאמן אנחנו עולים כל משחק כמו שעלינו אתמול ואנחנו מפסידים מבלי להגיע למצב הבקעה.
לפחות תהיו כנים עם עצמכם ותגידו ששירזי עשה אתמול בדיוק מה שאתם רצים שהוא יעשה וזה כשל לחלוטין.
אתם כמו הכורדי בבדיחה שמכון מישהו ברוורס ואומר לו "אחורה אחורה, יש לך עוד עוד עוד עוד עכשיו תצא ותראה מה עשית".

הקבוצה הזאת רחוקה מלהיות מושלמת ונכון לכרגע יש לנו סגל פחות טוב משנה שעברה, ואז אמרתם שאנחנו קבוצת מרכז טבלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 06:34 
סמל אישי של המשתמש
דיכאון.
לא ייאמן שטביב נתן למאמן הטוב היחידי שהיה כאן בעשור האחרון ללכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 06:42 
zink כתב:
יפוטר רק כשנתרחק ביותר מ-10 נקודות מהצמרת.

ניצן לא יפוטר,אין סיכוי בעולם.
יתר נכון מה שהאדס כתב,
יותר סיכוי שהוא יעזוב מרצונו

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 06:58 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
גביזון כתב:
מתסכל,עצוב, ונורא.

אם אתה מאמן אנחנו עולים כל משחק כמו שעלינו אתמול ואנחנו מפסידים מבלי להגיע למצב הבקעה.
לפחות תהיו כנים עם עצמכם ותגידו ששירזי עשה אתמול בדיוק מה שאתם רצים שהוא יעשה וזה כשל לחלוטין.
אתם כמו הכורדי בבדיחה שמכון מישהו ברוורס ואומר לו "אחורה אחורה, יש לך עוד עוד עוד עוד עכשיו תצא ותראה מה עשית".

הקבוצה הזאת רחוקה מלהיות מושלמת ונכון לכרגע יש לנו סגל פחות טוב משנה שעברה, ואז אמרתם שאנחנו קבוצת מרכז טבלה.

תגיד לי מה אתה רוצה בדיוק?
שאנשים שכתבו בפורום מערכים שלא יכולים לעבוד יתנצלו? מה הקשר בינם לבין שירזי?
הפורום לא אשם ששירזי חלש. לא אתמול ולא בכלל.

מטריף אותי שקבוצה כמו רמה"ש עם תקציב של שקל וחצי עשתה לנו בית ספר. זה מבטל לחלוטין את כל הקשקושים על "קבוצה חדשה" ו"חיבור" וכמובן התירוץ הידוע של כל קבוצה ישראלית "כושר גופני".
בושה וחרפה זו מילה קלה יחסית למה שהיה אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 07:51 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
המצב בכדורגל הישראלי היום הוא שיש מספר מצומצם של מאמנים שכל הזמן מחליפים קבוצות בלי קשר להצלחה שלהם או ליכולתם המקצועית.
מאמן עובד בקבוצה אחת, מפוטר/מתפטר ,עובד כמה חודשים בצ'רלטון או נח בבית ואז עובר לאמן קבוצה אחרת.
זה כמו מין מונפול של המאמנים הבינוניים האלה שנהנים מהעובדה שהשוק הישראלי חלש.
הפתרון חייב להיות המודל של מכבי - הבאת צוות מקצועי מבחוץ שישדרג את הרמה , מהסיבה הפשוטה שלשירזי/איווניר/עטר וחבריהם פשוט אין את הכלים ואין את הידע.

בכל מקרה כמו שנאמר פה עקב ההתפתחויות עם מצבו הבריאותי של שירזי צריך לקרות משהו דרמטי כדי שיפטרו את המאמן הכושל הזה שרק שנה שעברה נזרק מהפועל חיפה אחרי שקבר אותה בתחתית.

לא צריך חו"ל ובטח שלא מקקיזם

תקווה שלום - מנג'ר
רב"ש / אברם - מאמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 07:58 
סמל אישי של המשתמש
אין לי ספק שבסוף ניפטר ממנו. הדבר היחיד שמדאיג פה שהוא שעד שהוא יעזוב תתבזבז עונה עם סגל שחקנים מאות איכותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 08:11 
להפועל יש סגל טוב מאוד (לא מושלם) ולטעמי יותר טוב מזה שהיה בתקופת הדאבל , אבל יש לנו בעיה רצינית במרכז המגרש והרוב נובע מחוסר בדפוסי פעולה סדורים בקבוצה .
מה היתרון של הפועל ? ההגנה ,התקפה,אגפים, החזקת כדור ,מהירות פיזיות ? בשביל מי משחקים ? , כרגע זה נראה כאילו כל שחקן בחלק ההתקפי לא מצליח להחליט מה תפקידו לבשל, להבקיע, להניע כדור,לעשות הגנה ,להפעיל לחץ ?
בדיוק זה תפקידו של המאמן לקבוע מה השיטה המועדפת עליו לפי הסגל הקיים , מי עושה מה , לדוגמה אם הוא החליט שהחלק הכי חזק שלנו זה האגפים , אז כל הקבוצה צריכה לעבוד בשביל המטרה הזו , המגנים חייבים להעלות הרבה יותר , הקשרים האחוריים חייבים לסגור הרבה יותר (כרגע יש אחד שצריך לבחור צד) גילי ממן,קוטיניו,וטועמה חייבים לדחוף את הכדורים לשם , טב"ח אלרואי ודאמרי חייבים להישאר שם ולהיות אופציה למסירה , ותמוז מרעי ודמארי חייבים להבין שהם במרכז הרחבה לסיומת או ריבאונד .
באדיר ושושן חייבים לדחוף קדימה ולסגור את האמצע בזמן שהאחורי סוגר את האגף הרלוונטי , הכי חשוב אדל חייב להפסיק לבעוט כל כדור למעלה .
אם הוא החליט שחלק אחר בקבוצה זה הדבר הכי טוב , אז הקבוצה צריכה לעבוד בשביל הדבר הזה .
עד כה ,הכל בלאגן ומפוזר אף אחד לא מבין מה רוצים ממנו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 08:18 
לדעתי אחת הבעיות היא ששיטת הרוטציה שנהוגה באירופה הזו שמאמנים מנסים ליישם בליגה, כאילו שאנחנו יונייטד או ריאל, פשוט לא עובדת. צריך לתת להרכב אחד לרוץ באופן קבוע ואולי מידי פעם לתת לשחקן אחד או שניים לנוח. כשגוטמן ניסה את זה הכל התבלגן, איווניר נכנס לסחרור במכבי בשנה שעברה בדיוק בגלל זה וגם אצלנו זה נראה רע.
המהפכות האלה מבלבלות את השחקנים ומוציאות את הקבוצה מפוקוס.
חוץ מזה יש לנו קובצה לא מאוזנת בשיט, התקפה מהירה, חלק אחורי איטי מאוד מאוד..קשר אחורי אחד שבכלל לא עושה פעולות אופנסיביות והאמת שגם לא ממש נייד וקשר התקפי שכמעט לא עושה הגנה. יש לנו בעיה בהנעת כדור מאחור, אתלטיקו זיהתה את זה, גם רמת השרון ונגד הקבוצות הגדולות יהיה לא נחמד בכלל.
חוץ מזה שחסר לנו מאוד קשר דפנסיבי שיוצא עם הכדור קדימה כמו שנוסא או ידין היו עושים, אני מקווה שגורדנה ייכנס למשבצת הזו בקרוב, אבל גם איתו יש בעיית כושר ובעיית ראש בקיר.

נערך לאחרונה על ידי שחר בתאריך 24 ספטמבר 2012, 08:22, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 08:19 
סימרוטיץ כתב:
להפועל יש סגל טוב מאוד (לא מושלם) ולטעמי יותר טוב מזה שהיה בתקופת הדאבל ,

הפסקתי לקרוא פה. זה באמת לא קשור למציאות.
יש לנו סגל טוב אבל מוגבל ולא מאוזן.
ניצן עושה עבודה רעה מאוד בינתיים, אבל בוא לא נשלה את עצמנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 08:31 
הבייתה. ואוסיף= יחד עם העוזר שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 08:39 
אמנם לא מדע מדויק ובכל זאת:
1 משהתמנה ידענו מראש שמדובר במאמן עם הצלחה ראשונית סבירה (ואפשר כבר להפסיק לנופף בה) ועם סיומת שהעיפה אותו בבושת פנים מכל 3 הקבוצות אותן אימן. אגב, כיום אנו חוזים בסצינה דומה עם כרוניקה די ידועה מראש , אם כי על רקע עניני שונה, של אלי כהן שמאז בניון מסתפק בהצלחה התחלתית מסוימת ומסיים רע, רק שאצל ניצן הרקורד ההיסטורי יותר ברור.
2 בשלב א הבנו את פשר ההצלחה הראשונית שהוא לקקנות למערכת ושמירה על פרופיל נמוך כדי להוציא המקסימום ממה שיש שבמקרה זה היה מורשת 2 מאמנים רצינים.
3 שלב ב החל ברמז מדוע ניצן מדרדר כעבור זמן לכשלונות - ההחלפה המיותרת והמגעילה של ציבלין בחבר שלו. ניצן נעץ דגל "אני פוליטיקאי" ודחף אותו עמוק לאדמה בהתנערות "ללא סימנים" מטוטו-ידין-קנדה הקשים אישית שנמאס לו ללקק להם. וכך הגענו למרות תקציב נאה למערך הבלמים שלנו. ככלל, פוקוס פוליטי אישי קטנוני מוביל להתפרקות מערכתית.
4 אנחנו בשלב ג שבו התוצאות מתחילות לצוץ ומתבטאות בקבוצה לא מאוזנת ובעיקר לא מאומנת. זה עתה עברנו תת שלב בשלב ג, כאשר ניצן הודה שהמצב בעייתי אבל צריך זמן. ל"צריך זמן" יש בסיס מסוים אבל הוא לא מידתי לזמן שכבר עבר ואינו מצביע על האחראי שהגענו ל"צריך זמן" שבין היתר מצא זמן לפני מספר חודשים ל טוטו-ידין-קנדה.

פתרון ראשוני ? במידה והמצב יחמיר, איתור המאמן הבא ומינויו למנג'ר מעל ניצן. אבל, אפשר ומומלץ כבר לגשש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 08:55 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
לדעתי אחת הבעיות היא ששיטת הרוטציה שנהוגה באירופה הזו שמאמנים מנסים ליישם בליגה, כאילו שאנחנו יונייטד או ריאל, פשוט לא עובדת. צריך לתת להרכב אחד לרוץ באופן קבוע ואולי מידי פעם לתת לשחקן אחד או שניים לנוח. כשגוטמן ניסה את זה הכל התבלגן, איווניר נכנס לסחרור במכבי בשנה שעברה בדיוק בגלל זה וגם אצלנו זה נראה רע.
חוץ מזה יש לנו קובצה לא מאוזנת בשיט, התקפה מהירה, חלק אחורי איטי מאוד מאוד..קשר אחורי אחד שבכלל לא עושה פעולות אופנסיביות והאמת שגם לא ממש נייד וקשר התקפי שכמעט לא עושה הגנה. יש לנו בעיה בהנעת כדור מאחור, אתלטיקו זיהתה את זה, גם רמת השרון ונגד הקבוצות הגדולות יהיה לא נחמד בכלל.
חוץ מזה שחסר לנו מאוד קשר דפנסיבי שיוצא עם הכדור קדימה כמו שנוסא או ידין היו עושים, אני מקווה שגורדנה ייכנס למשבצת הזו בקרוב, אבל גם איתו יש בעיית כושר ובעיית ראש בקיר.

יותר ממסכים, על הכל.
עכשיו צריכים לקחת את זה בחשבון בביקורות על ניצן, כי אם נרצה או לא הוא לא לגמרה זה שבנה את הסגל....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 08:59 
el dudernio כתב:
שחר כתב:

יותר ממסכים, על הכל.
עכשיו צריכים לקחת את זה בחשבון בביקורות על ניצן, כי אם נרצה או לא הוא לא לגמרה זה שבנה את הסגל....

תשמע, אני לא מהמבקרים האוטומאטיים של ניצן, אבל נכון לעכשיו זה נראה רע מאוד גם בהתחשב בבעיות שיש בסגל.
מטריד מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 223 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: