תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 21:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 183 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום א' 09/9 (דיונים)
הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 13:53 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
לגורדנה יש דריבל מעולה לעומת אלרואי שרץ עם הכדור כמו חולה כלבת והכל רנדומלי אצלו.
גורדנה לוקה במסירות שלו. אם רק היו עובדים איתו על זה, היה יוצא ממנו שחקן-שחקן.

גורדנה ואלרואי בתפקידים שונים לגמרי אין מה להשוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 13:56 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
el dudernio כתב:
שחר כתב:
עם איזה סטטיסטיקה צריך להתמודד? 6 שערים ו 6 בישולים? גם לדגו היתה כזו סטטיסטיקה בהפועל תל אביב.

תן לי עוד 10 קשרים התקפיים בארץ עם 6 שערים ו 6 בישולים בשתי העונות האחרונות?
סתם בשביל להבהיר את הנק' לגילי בשנתו האחרונה היו 6 בישולים (בדיוק כמו לאלרואי) ו 5 שערים (1 פחות מאלרואי), ושלא יובן לא נכון גילי
פי חמש טוב מאלרואי.

בדיוק. הוא פי 5 טוב ממנו. אז מה לעזאזאל אתה רוצה?

גילי גם פי 5 טוב מכל קשר ישראלי אחר (טוב אולי פי 2 מנאתכו =) ועדין 90% מהפורום רצה להעיף אותו לפני 3 שנים כי הוא מרגרינה.
לאלרואי יש מגבלות אין ספק, אבל הוא שחקן שגם עם כל המגבלות שלו מספק שורה סטסטית שלא מביישת אפילו את גילי ורמוט בחלק גדול
מהעונות שלו (האמת היא שרק בעונה אחת לורמוט הייתה סטסטיקה מרשימה יותר מזאת שאלרואי מספק כבר שנתיים ברצף), לכן אני לא מבין
כל-כך מה האנטי שפיתחתם נגד אלרואי, בסה"כ ילד נחמד שמשקיע על המגרש וגם מספק שורה סטסטית נחמדה +.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 14:01 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
NARKOTIKA כתב:
el dudernio כתב:
שחר כתב:
עם איזה סטטיסטיקה צריך להתמודד? 6 שערים ו 6 בישולים? גם לדגו היתה כזו סטטיסטיקה בהפועל תל אביב.

סתם בשביל להבהיר את הנק' לגילי בשנתו האחרונה היו 6 בישולים (בדיוק כמו לאלרואי) ו 5 שערים (1 פחות מאלרואי), ושלא יובן לא נכון גילי
פי חמש טוב מאלרואי.

בדיוק. הוא פי 5 טוב ממנו. אז מה לעזאזאל אתה רוצה?

גילי גם פי 5 טוב מכל קשר ישראלי אחר (טוב אולי פי 2 מנאתכו =) ועדין 90% מהפורום רצה להעיף אותו לפני 3 שנים כי הוא מרגרינה.
לאלרואי יש מגבלות אין ספק, אבל הוא שחקן שגם עם כל המגבלות שלו מספק שורה סטסטית שלא מביישת אפילו את גילי ורמוט בחלק גדול
מהעונות שלו (האמת היא שרק בעונה אחת לורמוט הייתה סטסטיקה מרשימה יותר מזאת שאלרואי מספק כבר שנתיים ברצף), לכן אני לא מבין
כל-כך מה האנטי שפיתחתם נגד אלרואי, בסה"כ ילד נחמד שמשקיע על המגרש וגם מספק שורה סטסטית נחמדה +.

לגילי באמת הייתה רק עונה אחת שמצדיקה שתגיד עליו משפט כמו ״פי 5 יותר טוב מכל קשר...״
אבל גם בעונות הפחות טובות שלו הוא עדיין הרבה יותר טוב מאלרואי והוא מרגרינה וממש לא טוב מכל קשר ישראלי פי חמש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 14:02 
אני ממש לא הייתי זורק את אלרואי, אבל אני גם לא אבכה אם ילך.
שחקן נחמד, בתקופה טובה לליגה הישראלית הוא בהחלט יכול לספק יכולת. שחקן רוטציה נחמד, בטח שאי אפשר לבנות עליו משהו.
ואתה בצעמך הוכחת שהסטטיסטיקה שווה לפח. אין לזה שום מקום בדיון, לא בתור טיעון ולא בתור תירוץ, באמת. זה לא מעניין איזה שורה סטיסטית הוא סיפק. חלאס לדחוף את הדברים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 14:16 
סמל אישי של המשתמש
סטטיסטיקה היא חשובה בשביל לבדוק יעילות ותרומה לקבוצה, אבל היא לא מה שקובעת במקרה הזה.
ורמוט וטב"ח בהרכב, זה ברור. על הספסל יש מקום לשני קשרים תוקפים (אחרי שוער,בלם,מגן, קשר אחורי וחלוץ). בסגל נמצאים ברונו,סלים ואלרואי. אחד מהם לא יהיה אפילו על הספסל.
מכאן והלאה המסקנה היא פשוטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 14:18 
el dudernio כתב:
שחר כתב:

פי חמש טוב מאלרואי.

יש לא מעט קשרים שמבקיעים ומבשלים כמות כזו כל עונה כמו צרפתי ודוד רביבו, אבל באמת שכבר הויכוח הזה סביבו בשנתיים האחרונות מיצה את עצמו ,בדיוק כמו אלו שהיו סביב דגו ושות, , עוד דקה ורבע ממילא הוא יהיה באיזה הפועל באר שבע, מכבי נתניה או קבוצה אחרת ואז אתה מוזמן להמשיך את הויכוח הזה עם האוהדים שלהם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 14:20 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
el dudernio כתב:
שחר כתב:

פי חמש טוב מאלרואי.

יש לא מעט קשרים שמבקיעים ומבשלים כמות כזו כל עונה כמו צרפתי ודוד רביבו, אבל באמת שכבר הויכוח הזה סביבו בשנתיים האחרונות מיצה את עצמו ,בדיוק כמו אלו שהיו סביב דגו ושות, , עוד דקה ורבע ממילא הוא יהיה באיזה הפועל באר שבע, מכבי נתניה או קבוצה אחרת ואז אתה מוזמן להמשיך את הויכוח הזה עם האוהדים שלהם...

ואמרו אמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 14:37 
סטטיסטיקה זה דבר שמשנה כשהוא לאורך זמן. לא עונה אחת או שתיים.
אפשר להגיד עד מחר שמריו גומז חלש, שלאינזאגי אין קשר לענף ושלאנדי קול אין מושג, אבל עם זה שעונה אחרי עונה אחרי עונה הם העמידו ומעמידים 20 גולים אי אפשר להתווכח, ככה שגם אם אין להם מושג, הם עושים משהו נכון.
סטט' על תקופה קצרה, בעיקר בכדורגל זה דבר משקר - ראה יניב עזרן, אסי טובי, עידן שריקי וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום א' 09/9 (דיונים)
הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אדום נחמד כתב:
אם לא הייתי אוהד את אותה הקבוצה כמוכם, הייתי אומר שהלואי ובכל משחק נגד הקבוצה הבאה של אלרואי הוא יתן לכם 3.
אם הוא יעבור למכבי, אני אפילו לא יכול לאחל לו הצלחה בשאר המשחקים.
אבל ממש בא לי.

מרעי, אף אחד לא טען שאלרואי לא שחקן טוב (ומי שטוען כך יצטרך להתמודד עם הסטטיסטיקה שלו) אבל בסגל הנוכחי הוא יצטרך להיאבק על המקום שלו בספסל.
דווקא בגלל שהוא שחקן עם פוטנציאל הוא צריך ללכת למקום בו יוכל לממש אותו ולא להיקבר בספסל ולעלות לחצי שעה במקרה הטוב.
ורמוט,טב"ח,ברונו (רכש זר), סלים (שאף אחד לא ישחרר אתו מהפועל) ואלרואי.
על מי היית מוותר ?

תפסיק לקרוא לי מרעי. זה מדכא אותי. כי אם הייתי מרעי, היתה לי חולצה שלו. ובגלל שאני לא מרעי. אין לי.

הוא צריך אולי ללכת למקום אחר. אבל לא למכבי. חס ושלום למכבי. זה לא עוד שחקן שזרקנו ותוקע לנו גול. זה יהייה כוכב. אין לי ספק.
אין לי בעיה להשאיל את אלרואי כמו שהאדס אמר לנתניה בני יהודה או הפועל ב"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 15:02 
19 כתב:
אפשר להגיד עד מחר שמריו גומז חלש, שלאינזאגי אין קשר לענף ושלאנדי קול אין מושג, אבל עם זה שעונה אחרי עונה אחרי עונה הם העמידו ומעמידים 20 גולים אי אפשר להתווכח, ככה שגם אם אין להם מושג, הם עושים משהו נכון.
סטט' על תקופה קצרה, בעיקר בכדורגל זה דבר משקר - ראה יניב עזרן, אסי טובי, עידן שריקי וכו'.

כן, אבל כל הדוגמאות שנתת הם חלוצים. חלוצים בהחלט יכולים "לרמות" דרך הסטטיסטיקה (כתבתי במרכאות כי כמובן המטרה שלהם היא להבקיע והחוש הזה מחפה הרבה פעמים על חסרונות אחרים).
אלרואי שחקן עם יכולות ופיזיות וכשרון, אבל כל עוד הוא לא מוכן/רוצה/יכול לשחק כדורגל נכון, אין לו סיכוי להתפתח. אין לו מספיק כשרון בשביל שיחפה על חוסר החשיבה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 15:04 
redrony כתב:
19 כתב:

כן, אבל כל הדוגמאות שנתת הם חלוצים. חלוצים בהחלט יכולים "לרמות" דרך הסטטיסטיקה (כתבתי במרכאות כי כמובן המטרה שלהם היא להבקיע והחוש הזה מחפה הרבה פעמים על חסרונות אחרים).
אלרואי שחקן עם יכולות ופיזיות וכשרון, אבל כל עוד הוא לא מוכן/רוצה/יכול לשחק כדורגל נכון, אין לו סיכוי להתפתח. אין לו מספיק כשרון בשביל שיחפה על חוסר החשיבה שלו.

עם חלוצים זה הכי קל פשוט. זה נכון לגבי כל תפקיד.
זה לא כוון בהכרח על אלרואי, באופן כללי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום א' 09/9 (דיונים)
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
kobster כתב:
אדום נחמד כתב:
אם לא הייתי אוהד את אותה הקבוצה כמוכם, הייתי אומר שהלואי ובכל משחק נגד הקבוצה הבאה של אלרואי הוא יתן לכם 3.
אבל ממש בא לי.

מרעי, אף אחד לא טען שאלרואי לא שחקן טוב (ומי שטוען כך יצטרך להתמודד עם הסטטיסטיקה שלו) אבל בסגל הנוכחי הוא יצטרך להיאבק על המקום שלו בספסל.
דווקא בגלל שהוא שחקן עם פוטנציאל הוא צריך ללכת למקום בו יוכל לממש אותו ולא להיקבר בספסל ולעלות לחצי שעה במקרה הטוב.
על מי היית מוותר ?

תפסיק לקרוא לי מרעי. זה מדכא אותי. כי אם הייתי מרעי, היתה לי חולצה שלו. ובגלל שאני לא מרעי. אין לי.

הוא צריך אולי ללכת למקום אחר. אבל לא למכבי. חס ושלום למכבי. זה לא עוד שחקן שזרקנו ותוקע לנו גול. זה יהייה כוכב. אין לי ספק.

איזה להשאיל. למכור.
אם נשאיל כל הליגה תראה שהוא לא פוגע ולא ירצו לקחת אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
מישהו פה הזכיר את גורדנה.
בניגוד לכהן, גורדנה מציג קו עליה תמידי מעל שעל לבוגרים וקיבל דקות משחק. קודם בפ"ת, אשתקד בהפועל ונראה אם העונה הוא ימשיך בקו העליה וההתקדמות שלו.
כהן לעומת זאת בא להפועל אחרי כמה חודשים טובים אי שם בשנת 2010. בינואר 2011 הוא עבר אלינו ומאז הוא שחקן של הבלחות: פה איזה משחק טוב, שם איזה חודש מצויין אבל בגדול הוא בינוני להחריד וייתכן ואם לא היו מביאים אותו בינואר 2011 אז גם בק"ש הוא היה דועך מתישהו.
אנשים פה מדברים על זה שגילי נתן עונה אחת גדולה כל הקריירה (האמת - גם שכטר) ב-2010 אבל אצל אלרואי זה בערך 4.5 חודשים טובים בק"ש וזהו. גילי עוד הספיק לתרום לפני/אחרי. אלרואי? שחקן של הבלחות, כבר אמרנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: חדשות הפועל יום א' 09/9 (דיונים)
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
kobster כתב:
אדום נחמד כתב:
אבל ממש בא לי.

על מי היית מוותר ?

נכתב בשעה 13:04 -

kobster כתב:

בכל מקרה, לא להעביר אף אחד למחלה. לא אותו, לא את טוטו ולא את אביחי.

לגבי סוגית מרעי, נצטרך לפתור אותה איכשהו.
אם הוא שם 10 גולים העונה (אחד כבר יש לו) אני קונה לך חולצה שלו מחנות האוהדים בחודורוב. בתמורה אני יכול להמשיך לקרוא לך ככה. הולך ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: חדשות הפועל יום א' 09/9 (דיונים)
הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 15:08 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
לגבי סוגית מרעי, נצטרך לפתור אותה איכשהו.
אם הוא שם 10 גולים העונה (אחד כבר יש לו) אני קונה לך חולצה שלו מחנות האוהדים בחודורוב. בתמורה אני יכול להמשיך לקרוא לך ככה. הולך ?

אני כל כך בעד הדיל הזה. אם הוא ישחק, הוא יתן גם 15.
אני כבר מכין מקום בארון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 15:09 
kobster כתב:
אדום נחמד כתב:
אבל ממש בא לי.

על מי היית מוותר ?

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 15:22 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
בניגוד לכהן, גורדנה מציג קו עליה תמידי מעל שעל לבוגרים וקיבל דקות משחק. קודם בפ"ת, אשתקד בהפועל ונראה אם העונה הוא ימשיך בקו העליה וההתקדמות שלו.
כהן לעומת זאת בא להפועל אחרי כמה חודשים טובים אי שם בשנת 2010. בינואר 2011 הוא עבר אלינו ומאז הוא שחקן של הבלחות: פה איזה משחק טוב, שם איזה חודש מצויין אבל בגדול הוא בינוני להחריד וייתכן ואם לא היו מביאים אותו בינואר 2011 אז גם בק"ש הוא היה דועך מתישהו.
אנשים פה מדברים על זה שגילי נתן עונה אחת גדולה כל הקריירה (האמת - גם שכטר) ב-2010 אבל אצל אלרואי זה בערך 4.5 חודשים טובים בק"ש וזהו. גילי עוד הספיק לתרום לפני/אחרי. אלרואי? שחקן של הבלחות, כבר אמרנו?

זה ממש לא נכון. לגורדנה היו כמה משחקים טובים עד אמצע העונה וכמו כמעט כל הקבוצה שאר הזמן הוא שיחק דיי עלוב.

וגם אם כן הייתה לו מגמת עליה, היא מדביל באמצע המגרש עד לסביר +. יש לו דריבל חמוד אז אנשים מתלהבים ממנו.

שוב, כמו אלרואי הוא לא שחקן רע, שחקן של קבוצת צמרת בדר"כ בליגה הישראלית, אבל בהפועל של היום מה לעשות אין לו מקום מעבר למחליף.

לא יודע מה לעשות אם השחקנים האלה. פוטנציאל יש אבל הישגים לא עושים על פוטנציאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 16:07 
ירדן כתב:
Charlie כתב:

זה ממש לא נכון. לגורדנה היו כמה משחקים טובים עד אמצע העונה וכמו כמעט כל הקבוצה שאר הזמן הוא שיחק דיי עלוב.

וגם אם כן הייתה לו מגמת עליה, היא מדביל באמצע המגרש עד לסביר +. יש לו דריבל חמוד אז אנשים מתלהבים ממנו.

שוב, כמו אלרואי הוא לא שחקן רע, שחקן של קבוצת צמרת בדר"כ בליגה הישראלית, אבל בהפועל של היום מה לעשות אין לו מקום מעבר למחליף.

לא יודע מה לעשות אם השחקנים האלה. פוטנציאל יש אבל הישגים לא עושים על פוטנציאל.

שני השחקנים טובים, לא שחקני מפתח אבל שחקנים טובים כולל, איך לא, יתרונות וחסרונות. אף אחד לא "בא לי לא טוב" כשהוא בהרכב אם טובים מהם לא כשירים.
לטעמי, הביקורות כנגדם הן ביקורת יתר שאופייניות לאוהדי כדורגל כולל מול הקבוצה והמאמן שלהם. מה לעשות שמדובר באנשים ובקבוצות ולא במכונות ורק מעטים מהם מתפקדים בכלל וכל הזמן "לפי הספר". לדוגמא, לא ראיתי איזה נזק אלרואי עשה לנו בדודלנג'.

היתרון של עיסקה על אלרואי הם:1 מקבל שמגוון החלופות שלו עדיף בהרבה. 2 אפשרות לדיל טוב בהרבה.
לכן, איני רואה בכלל מקום להשוואה. ובודאי מקום לדיון לגבי גורדנה לפני ששי לכושר משחק מלא / נמצא לו תחליף חד משמעי כמו ממן או קוטיניו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 16:12 
אובארוב מתלונן בוואן על זה שהפועל מעדיפה שוער זר על קליימן שיושב על הספסל.
אני לא יודע איזה כדורים הוא לא לקח היום, אבל שמישהו יתקן אותי אם אני טועה, אבל הוא לא מועסק כמאמן שוערים בקבוצה שבה העדיפו שוער זר על פני חיימוב וברק לוי?.
http://www.one.co.il/Article/205465.html

הוא דפוק, או מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
לא רואה בעיה באמירה שלו. לדעתו קליימן מתאים להיות שוער הנבחרת הבא (להבדיל מחיימוב וברק לוי) ולכן הוא מצר על כך שהביאו במקומו שוער זר.
ציטוט:
"יש שוער בהפועל ת"א בשם בוריס קליימן, שהוא מצוין אבל יושב על הספסל. בקבוצה העדיפו להביא שוער קמרוני עם דרכון ארמני בשם אפולה אדל ששיחק בפ.ס.ז'. איך השוערים יצליחו ככה? כרגע קשה לראות מי יחליף את אוואט".

אגב, לאדל בעצמו יש דעה דומה על קליימן:
ציטוט:
הוא שוער מצוין שחייב לקבל הזדמנות. אני לא הייתי מביא שוער זר במקומו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 16:37 
שחר כתב:
אובארוב מתלונן בוואן על זה שהפועל מעדיפה שוער זר על קליימן שיושב על הספסל.
אני לא יודע איזה כדורים הוא לא לקח היום, אבל שמישהו יתקן אותי אם אני טועה, אבל הוא לא מועסק כמאמן שוערים בקבוצה שבה העדיפו שוער זר על פני חיימוב וברק לוי?.
http://www.one.co.il/Article/205465.html

הוא דפוק, או מה?

אם לנתק את זה שמכבי עושים אותו דבר ושזה אובארוב ואת מי זה בכלל מעניין מה יש לו להגיד, מבחינת הפועל, הוא צודק ב-100%.
אדל שוער מעולה ואני מאוד אוהב אותו שלא תטעה, אבל שוער מצוין כמו קליימן שעולה 20% מאדל ולא תופס מקום של זר לא ברור איך הוא לא שוער ראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום א' 09/9 (דיונים)
הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 16:40 
אני לא ממש מתנגד למה שהוא אומר, אבל איך השוערים במכבי יצליחו בדיוק אם מביאים להם על הראש שוער זר? וחיימוב גם כן היה שוער מצויין. אתם לא חושבים שיש פה קונפליקט ובעיקר צביעות גדולה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 16:43 
שחר כתב:
אני לא ממש מתנגד למה שהוא אומר, אבל איך השוערים במכבי יצליחו בדיוק אם מביאים להם על הראש שוער זר? וחיימוב גם כן היה שוער מצויין. אתם לא חושבים שיש פה קונפליקט ובעיקר צביעות גדולה?

אני חושב שאובארוב כנראה לא מחזיק מהשוערים שלו במכבי. קונפליקט אני אכן חושב שיש פה, דווקא צביעות לא. זו אמירה לא פשוטה עבור מאמן שוערים בקבוצה שאימן אותם (אני לא יודע אם ברק לוי עוד בקבוצה).
כנראה שאם להפועל היה ברק לוי או חיימוב אז שוער זר היה הפתרון ושיש לך את קליימן, צריך ללכת איתו. אני מאוד מקווה שזה מה שיהיה בעונה הבאה ושלקליימן יהיה את הכח לעבור את השנה הזו (ושוב, מאוד אוהב את אדל. שוער מצוין, מקצוען ובן אדם תענוג).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 16:48 
סמל אישי של המשתמש
שנה הבאה בוריס שוער ראשון.. רוגע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 16:52 
ירושלים של זהבי כתב:
שנה הבאה בוריס שוער ראשון.. רוגע

לפי מה שהבנתי הוא מסיים חוזה בקיץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 16:55 
סמל אישי של המשתמש
חייבת לשבת עליו עד שהוא חותם ל-5 שנים. אסור לאבד אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 16:56 
סמל אישי של המשתמש
שנת שפיות בזין שלי.

מכבי נשארים מכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 16:57 
מה גולדהאר עישן כשהוא הציע לקולאוטי חוזה כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 16:59 
שחר כתב:

זה מצחיק בכ"כ הרבה מובנים מה שאמר הכלב הגרמני עם הבן המעופף.
לא רק שהוא מאמן כרגע שוער זר במקום ישראלי, כמו שהזכרת, אלא שהוא בעצמו שוער זר שבא לכאן על חשבון ישראלים.
לא שיש לי חלילה בעיה עם זרים שמגיעים לכאן (חוץ מאשר חלאות כמו אובארוב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 16:59 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
חייבת לשבת עליו עד שהוא חותם ל-5 שנים. אסור לאבד אותו.

לפי טלקיסקי הוא מסיים חוזה ב2014/2015 ככה שעכשיו אין לנו מה לדאוג.. אם יחליטו חס וחלילה בעונה הבאה לא לתת לו להיות שוער ראשון אז יש לנו סיבה לדאוג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 183 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: