תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 04:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שני 13/8 (דיונים)
הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 11:02 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
האדס כתב:
שירזי וויתר על העמדה היחידה כרגע במגרש עלולה להכשיל אותנו.

מאמן חכם.

מי אמר לך שוויתר?
מי ידע שידין ייצא כזה בן זונה?
מי ידע שנוסע לא יימכר בסוף ?
את האגנדה שלך נגד ניצן שירזי תדחוף אחרי הפסדים אם תרצה, ולא פה.

תקשיב, יא חתיכת דביל, ביום שאני אשאל אותך או את אחד החברים העלובים שלך פה אם להביע את דעתי, אני כנראה כבר לא ארשום פה.
ואחרי זה, תן לי להגיד לך שמאמן נורמלי, שרואה שהסגל שלו מורכב מבלם צעיר חסר ניסיון(שושן), בלם מבוגר שחזר מפרישתו(באדיר) ובלם שבקושי שיחק בשנתיים האחרונות(חיימוביץ) הדבר הראשון שהוא דורש להחתים זה בלם זר, שיחזיק לו את ההגנה.

כי עם כל ההתלהבות מבן חיים, נוסא, ודמארי, כרגע בשני משחקים הגיעו ל-16 שלנו בקלות בלתי נסבלת.
אז כן, באדיר שם את הגליץ המפורסם שלו בתיבת ה-5 ומציל גולים. אבל אי אפשר לבנות על זה. פשוט אי אפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 11:05 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
האדס כתב:

מאמן חכם.

יש עוד זמן לחיימוביץ' להכנס לכושר מלא ולהיות בתיאום טוב יותר עם באדיר, עם כל הכבוד לקבוצה מלוקסמבורג, זה בהחלט יכול להספיק ואסור שזה יהיה התירוץ שלנו. אם וכאשר נצליח לעלות יהיה חובה להביא לפה בלם ישראלי טוב (נגיד מראש שרואש לא מספיק טוב כנראה) ואני בטוח שגם מהבחינה הכלכלית נוכל לעמוד בזה הרבה יותר טוב.

כלכלית, כמו שזה נראה כרגע, אם נוסא לא ימכר, לא רק שאנחנו מפסידים את הכסף של המכירה שלו, אנחנו גם מפסידים את הכסף של החוזה של ברונו.
כי גם אני, גם אתה, גם ניצן וגם הדביל עם התמונה של סלים פה יודע, בלי בלם זר, אין לנו מה לפתוח את העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 11:09 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
פאביו כתב:
האדס כתב:

מאמן חכם.

מי אמר לך שוויתר?

תקשיב, יא חתיכת דביל, ביום שאני אשאל אותך או את אחד החברים העלובים שלך פה אם להביע את דעתי, אני כנראה כבר לא ארשום פה.
ואחרי זה, תן לי להגיד לך שמאמן נורמלי, שרואה שהסגל שלו מורכב מבלם צעיר חסר ניסיון(שושן), בלם מבוגר שחזר מפרישתו(באדיר) ובלם שבקושי שיחק בשנתיים האחרונות(חיימוביץ) הדבר הראשון שהוא דורש להחתים זה בלם זר, שיחזיק לו את ההגנה.

כי עם כל ההתלהבות מבן חיים, נוסא, ודמארי, כרגע בשני משחקים הגיעו ל-16 שלנו בקלות בלתי נסבלת.
אז כן, באדיר שם את הגליץ המפורסם שלו בתיבת ה-5 ומציל גולים. אבל אי אפשר לבנות על זה. פשוט אי אפשר.

ברגע שתחזור בך מהמילה דביל אוכל להתיחס אליך.
קאפיש?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 11:09 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
mbracha כתב:
האדס כתב:

מאמן חכם.

יש עוד זמן לחיימוביץ' להכנס לכושר מלא ולהיות בתיאום טוב יותר עם באדיר, עם כל הכבוד לקבוצה מלוקסמבורג, זה בהחלט יכול להספיק ואסור שזה יהיה התירוץ שלנו. אם וכאשר נצליח לעלות יהיה חובה להביא לפה בלם ישראלי טוב (נגיד מראש שרואש לא מספיק טוב כנראה) ואני בטוח שגם מהבחינה הכלכלית נוכל לעמוד בזה הרבה יותר טוב.

כלכלית, כמו שזה נראה כרגע, אם נוסא לא ימכר, לא רק שאנחנו מפסידים את הכסף של המכירה שלו, אנחנו גם מפסידים את הכסף של החוזה של ברונו.
כי גם אני, גם אתה, גם ניצן וגם הדביל עם התמונה של סלים פה יודע, בלי בלם זר, אין לנו מה לפתוח את העונה.

אם נוסא לא ימכר השנה וימשיך את מגמת השיפור שלו הוא ימכר בשנה הבאה בסכום הרבה יותר משמעותי ואולי גם יכניס לך לא מעט כסף ישירות ובעקיפין לאורך העונה עם הישגים בליגה ובאירופה. אנחנו לא מפסידים את הכסף, פשוט סוגרים אותו בתוכנית חסכון. ויש עוד זמן עד פתיחת הליגה ובדרך אתה כבר אמור לדעת אם אתה עולה לשלב הבתים או לא, אם עלינו אפשר בכסף שנכנס להביא לפה בלם ישראלי ברמה שלא יתפוס מקום של זר ויכריח אותך לשחרר את ברונו. מועמדים טובים יש, אם יהיה כסף אני מאמין גם שאחד מהם יגיע.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 11:10 
אגב אנחנו נדע אם עלינו או לא סביר להניח רק ב30 לחודש, בלילה. חלון העברות נסגר ב1 לדעתי. ככה ש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
mbracha כתב:
האדס כתב:

מאמן חכם.

היית חסר לי האדס
לשפה שלך
לטמטום שלך
לאגנדות שלך
ממש היית חסר לי

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 11:17 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין מה הלהט פה לבלם זר, מאז דאגלס לא היה פה בלם זר ברמה (וזה לא שטופצ'ה חוץ מהחצי עונה הראשונה היה מדהים)
פצ'אלקה היה יכול להיות כזה, אבל אי אפשר כשנפצעים כל משחק שני (היו לו 19 משחקים כולל כאלו בהם יצא ונכנס כמחליף (והיו לא מעט כאלו))

אם יביאו את דן מורי אני מסופק, אם יביאו את רמי גרשון אני מוכן להשתחוות לרמון על בסיס יומיומי, אם יביאו את רואש נקווה להפתעה.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

שאלה:
2 עד 4 שחקנים מאפריקה בסגל (קמרון + גאנה + ניגריה? + קמרון?), האם עלולה להיווצר בעית סגל חסר בזמן אליפות אפריקה ?

[ סביר כי בזמן אליפות אפריקה עלולים להיות גם מורחקים ופצועים אחרים בסגל הקבוצה. ]

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
הנה, נעלבי, אתה לא דביל.
תתייחס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 11:19 
סמל אישי של המשתמש
ofer23 כתב:
שאלה:
2 עד 4 שחקנים מאפריקה בסגל (קמרון + גאנה + ניגריה? + קמרון?), האם עלולה להיווצר בעית סגל חסר בזמן אליפות אפריקה ?

[ סביר כי בזמן אליפות אפריקה עלולים להיות גם מורחקים ופצועים אחרים בסגל הקבוצה. ]

אדל אומנם קמרוני במוצאו, אך הוא אזרח ארמני גאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 11:19 
אני תומך מאוד בהחלטות של ההנהלה בימים האחרונים.
כרגע יש לך ביד שני זרים שאמורים להיות טובים ושיהיה אפשר לרשום לאירופה, לא הייתי מוותר עליהם בשביל בלם על העץ. אנחנו כן חייבים בלם ונראה שניצן מבין את זה, אבל לפחות כרגע לא הייתי מוותר על פנטסיל או דג׳מבה. ברור שההחתמה של ברונו היתה טעות, אבל אי אפשר תמיד לצפות את כל הדינמיות בחלון ההעברות וספציפית בשבועות האחרונים הפועל נמצאת בחוסר ודאות גדול מבחינת שלושה שחקנים בכירים כך שבלתי אפשרי לתכנן במאה אחוז.

דיברו פה הרבה על ההחתמות לעונה אחת, מה שאני חייב להגיד זה שאני מאוד אוהב את ההחתמה של זרים בני 30-31 עם רקורד מוכח במקום להביא לפה איזה ״פרוספקט״ אפריקאי צעיר שאולי נוכל למכור. ככה בונים קבוצה.

גם ההחלטה להשאיר את נוסא זו החלטה חכמה מאוד מקצועית וכלכלית לטווח הארוך. עוד שנה-שנתיים נוסא יהיה שווה פי 2 (בטח אחרי החשיפה באירופה) ומעבר לזה ההכנסות שמגיעות מהצלחה באירופה הן משמעותיות יותר ממכירה בסכומים כאלה.
חוץ מזה יש לך בעיה קשה ששי וגורדנה פצועים לתקופה לא ברורה ואתה לא יכול להתחיל עונה (בטח במשחק הקריטי באירופה) בלי קשרי אמצע. פשוט אי אפשר. כך שלמכור את נוסא עכשיו עשוי לעלות לנו ביוקר.

בכדורגל אי אפשר לדעת ותמיד יש מימד של אקראיות, אבל בסה״כ שאפו. ואני לא מאלה שמפזרים מחמאות סתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
שאלה:

במקרה הצורך, פנטסיל, דנין או דג'מבה יכולים לשחק בלמים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
הנה, נעלבי, אתה לא דביל.
תתייחס.

לא נעלב
לא הקטע שלי שתקרא לי דביל ואני אקרא לך עלוב או מטומטמם או עבריין מקלדת או טמבל או בן זונה
רוצה להתדיין ? סבבה

אתה פשוט שונא את ניצן שירזי בבסיס,ולכן החלטת שכל החלטה היא החלטה של ניצן
זו דעתי
יש לך בעיה איתה? תתמודד

חיים רמון להזכירך הודיע שנוסא יימכר,ואני מניח שהמאמן שלך עשה תוכניות לפי מה שהמנהל שלו אמר לו לי לך ולשאר האוהדים.
נוסע ימכר:
ציטוט:
למעשה, רק משלשום הקבוצה עברה לבעלותי, זאת בשל עיכובים בירוקרטיים מטעם ההנהלה הקודמת ומצד ההתאחדות, מה שהצר מאוד את צעדינו והקשה עלינו לתפקד כראוי. למרות כל הקשיים העברנו בבקרה התקציבית את כל השחקנים שישתייכו לסגל הפועל ת"א בעונה הקרובה. נכון לעתה, יש לנו גירעון של 8 מיליון ₪ בבקרה בתקציבית, והכיסוי שלו יגיע גם דרך מכירת שחקנים. נוסא איגיבור מנהל מו"מ עם קבוצה מספרד ויש לו עוד הצעות למקרה והעסקה המדוברת לא תצא לפועל, הוא שחקן נהדר ואיש משכמו ומעלה שהוכיח נאמנות כשנתן את הלב במשחק הדרבי האחרון בגביע הטוטו, אבל נצטרך להיפרד ממנו באהבה והבנה הדדית, שכן גם הוא ביקש להגשים את חלומו ולשחק בספרד ומשם להגיע אפילו לקבוצות היותר בכירות.

חושב שניצן מאמן חרא? תפתח אשכול ותוכיח ותרדוף אותו אחרי כל הפסד ,תיקו או נצחון לא משכנע.
אבל במקרה הזה,ניצן לא אשם , נקודה.

יום טוב לך

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
אני מקווה שהידיעה מספורט5 מצוצה מהאצבע ושבהפועל לא באמת חושבים לשחרר את ג'ון או ברונו בשביל בלם זר.
גם הטענה פה כאילו כשאחד הזרים "יאכזב" יקפיאו אותו מופרכת. משחק וחצי זה מדד למשהו עבור שחקן זר חדש? אם למשל נפלנו עם ברונו לכל היותר ניתן יהיה לשחררו בינואר ולהביא במקומו מישהו אחר. לא בליל ה-31 באוגוסט.
לטעמי חבל לחכות, הסבירות שהפועל תעלה גבוהה, ואם החליטו שלא יימכרו את נוסא העונה, אז כדאי לעבוד במלוא המרץ על חיזוק ישראלי לעמדת הבלם שישתלב כמה שיותר מוקדם בהפועל.

בינינו, מול הקבוצות החלשות באירופה ומול מרבית הליגה מספיקה ההגנה הנוכחית, אולי בצירוף בלם ישראלי נוסף. מול הקבוצה החזקה בבית בליגה האירופית ומול 2-3 הקבוצות החזקות בליגה שלנו העונה גם בלם זר סטייל שולר או פרנסמן לא יעשה כזה הבדל גדול ורוב הסיכויים שנקבל בלם מהסוג הזה ולא מהסוג של דוגלס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
פאביו כתב:
האדס כתב:

מאמן חכם.

מי אמר לך שוויתר?

כבוד הגאון...
במשחקים האחרונים הגיעו לנו בקלות ל 16, ואתה בטוח שהבעיה היא שני השחקנים נמצאים ב 16 ולא 2 השחקנים שלא נמצאים בדרך ל 16?
להלן הקשרים האחוריים?
איך אתה מעדיף לעלות לדרבי?
ככה:
-------------אדל------------
דנין--זר לא ידוע---באדיר--פנסטיל
-------ארתור----נוסא---------
טב"ח-------ברונו--------אלרואי
-----------דאמרי------------
או ככה:
------------אדל-------------
דנין---חימוביץ----באדיר---פנסטיל
-------דג'מבה----נוסא--------
טב"ח-------ברונו--------אלרואי
-----------דאמרי------------

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
האדס, אתה צודק שבלם טוב עדיף על בלם רע (נו קידינג)
אבל מגיעים ל16 שלנו בקלות לא בגלל הבלמים. ולמעשה, משחק קישור אחורי טוב יכול לחפות על משחק הגנה רע. ואפילו די בקלות. בטח בליגה שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
זה מאותו מקום שפרסם שג'וני לא יהיה בהפועל. תנוחו.
או כמו שראצ'ו כתב:
ציטוט:
דג'מבה דג'מבה אמור לחתום מחר בבוקר אם לא יקרה משהו יוצא דופן.
סגל פשוט אדיר ונשאר להביא עוד בלם (ובפנטזיה גם חלוץ נוסף בהמשך).
מה שכן אולי זה ילמד כמה אנשים לא לבנות תיאוריות שלמות ומופרכות על סמך
ספקולציות של עיתונאים שכותבים כל כך הרבה שטויות בלי כלום מאחוריהן... פנסטיל לא יחתום, ממן לא יגיע בלה בלה בלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 12:03 
אין מצב שאנחנו בלי בלם זר.
מחדל רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 12:08 
סמל אישי של המשתמש
נגמר הנוער כתב:
אין מצב שאנחנו בלי בלם זר.
מחדל רציני.

יום הכיפורים קטן לעומת זה

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שני 13/8 (דיונים)
הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 12:14 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:

דיברו פה הרבה על ההחתמות לעונה אחת, מה שאני חייב להגיד זה שאני מאוד אוהב את ההחתמה של זרים בני 30-31 עם רקורד מוכח במקום להביא לפה איזה ״פרוספקט״ אפריקאי צעיר שאולי נוכל למכור. ככה בונים קבוצה.

בדיוק מה שאני טוען כבר מלא זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 12:17 
במצב שנוצר הכי טוב לשאוף לעשות עסקת השאלה גדולה לשנה עם רמת השרון:
לשאול את לה פניה.
להשאיל את ברונו רק כי טרם הוכיח את עצמו ועוד שחקן-שנים או כסף (שיתכן שיופנה לרואש עבור רמת השרון, אבל עדיף שיתווסף לכוחותינו).

ברור שמסובך, אבל לא מכיר פתרון אחר שיכול להציל את מצבת הבלמים פרט ל...
עסקה יקרה מאוד של טל בן חיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 12:19 
סמל אישי של המשתמש
מה קורה שירי אלג'ם כפרה?
אני מבין שאת קוראת בפורום.
תמסרי לאופירע שהיא זונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 12:23 
אנחנו צריכים באיזשהו שלב לגדל בלם ישראלי, שיבחרו לעשות פרויקט על מישהו, ויאללה נסתדר כבר.
זה לא משהו שהייתי אומר אי-פעם אבל האופוריה של ההחתמה של ג'וני עדיין בראש שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 12:26 
אני מקווה שהפועל לא טיפשים,ויירשמו את ידין וטוטו לפלייאוף!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 12:28 
סמל אישי של המשתמש
יש לי שאלה פה למבינים

אם רושמים את ידין וטוטו לפלייאוף זה אומר שהם לא יוכלו להשתתף באירופה בקבוצות אחרות?

ואם כן משהו מוכן להסביר לי כבר את מקרה אורמוש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 12:30 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
אגב אנחנו נדע אם עלינו או לא סביר להניח רק ב30 לחודש, בלילה. חלון העברות נסגר ב1 לדעתי. ככה ש...

אני חושב שחלון ההעברות הישראלי מסתיים בסוף ספטמבר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 12:32 
שחקן שרק נרשם ולא שיחק יכול לשחק באותה עונה באירופה עם קבוצה אחרת.
לכן,דגלאס בוא הבייתה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 12:33 
אנשים פה מקפיאים את ברונו בקלות בלתי נסבלת.
תכינו את הכובעים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 12:34 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
אנשים פה מקפיאים את ברונו בקלות בלתי נסבלת.
תכינו את הכובעים

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 12:34 
סמל אישי של המשתמש
כדאי שמישהו יעיר את :HEART2: הבן של אלוהים :HEART2: מכל ההזיות שלו ויסביר לו שיש לנו כרגע 5 זרים,ואנחנו לא יכולים לעמוד בסכום כספי שדה סילבה מקבל בזלצבורג,ולא יכולים לקחת סיכון אם הוא פצוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: