תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 13:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 637 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דיון מקצועי סגל הקבוצה
הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 16:29 
סמל אישי של המשתמש
אם לדבר בפן המקצועי אז אם דנין יבוא יהיה לנו בצד שמאל מה שלא היה לנו הרבה שנים(אולי חוץ מהעונת הדאבל עם בן דיין בעונה הענקית שלו :HRT2: ) וזה צד שמאל מפחיד שבאמת אפשר לסמוך עליו ליצור התקפות ולסכן את השער..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 16:34 
EZMAN כתב:
אם לדבר בפן המקצועי אז אם דנין יבוא יהיה לנו בצד שמאל מה שלא היה לנו הרבה שנים(אולי חוץ מהעונת הדאבל עם בן דיין בעונה הענקית שלו :HRT2: ) וזה צד שמאל מפחיד שבאמת אפשר לסמוך עליו ליצור התקפות ולסכן את השער..

דנין מגן טוב לליגה,אבל אל תעשו אותו דדי מעונת הדאבל..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 16:36 
סמל אישי של המשתמש
EZMAN כתב:

יש מצב שאתה מארגן אותי קצת מהחומר שלך? זה נשמע כמו משהו טוב...

בכל מקרה,
היום שוב פעם העלו את השם של צעירי כמועמד אלינו.
הוא קשר התקפי נכון?
אנחנו באמת צריכים אותו במידה ושואפים להתחזק בשחקן ברמה של ורמוט? יש לנו כבר את בן חיים (שלפי מה שאני מבין ישחק באגף), את אלרואי וטועמה. זו העמדה האחרונה שאנחנו צריכים להתחזק בה.
קודם צריך לדאוג לבלם, מגן ימני וקשר אחורי ואולי אפילו חלוץ חוד לפני שחושבים בכיוון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 16:44 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
EZMAN כתב:

דנין מגן טוב לליגה,אבל אל תעשו אותו דדי מעונת הדאבל..

לא השוותי אותו לדדי מעונת הדאבל.. אמרתי שבשילוב עם טל בן חיים צד שמאל שהיה כל כך אפור בשנים האחרונות סוף סוף יוכל להתעורר וליצור צד שמאלי חזק..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 16:45 
טל בן חיים בצד שמאל?
הוא לא חלוץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 16:48 
אדום כתב:
טל בן חיים בצד שמאל?
הוא לא חלוץ?

יכול לשחק גם בעמדת החלוץ וגם כקשר תוקף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 16:51 
לירון האדום כתב:
אדום כתב:
טל בן חיים בצד שמאל?
הוא לא חלוץ?

נכון, אבל הבנתי שהוא הובא במקום טוטו שעוזב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 16:53 
אדום כתב:
לירון האדום כתב:
אדום כתב:
טל בן חיים בצד שמאל?
הוא לא חלוץ?

טב"ח לא ברמה של טוטו, טב"ח צריך לשחק בקישור ולא בעמדת החלוץ.
זה שהביאו אותו במקום טוטו כביכול רק מראה עד כמה הבעיה גדולה בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 16:58 
אני מעריך שהשיקול המרכזי להחתמתו כה בהולה של טב"ח היה לדחוף את מכירת המנויים. מי שמחפש שיקולים מקצועיים מורכבים, לא ימצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 17:02 
Yalla Hapoel כתב:
שני מגנים זה ברור שלא יביאו.
השאלה,מה עדיף? יגאל או חוטבא? זה באמת אני לא יודע.

קשר אחורי חייב בדחיפות,אלא אם כן משאירים את ידין.

גם בלם זר ליד חיימוביץ' זה קריטי לנו,זה יכול להיות ההבדל בין מקום 2-4 לבין אליפות.

צריך קשר יצירתי,שמשחק במרכז ההתקפה,מישהו שיפעיל את החלוצים שלנו.

וחלוץ? לא יקרה,דמארי,שרם ומרעי זה החלוצים שלנו לעונה הזאת,בן חיים יהיה כנף שמאל.

זה בדיוק הבעיה ,שאנשים לא משכילים שאנחנו צריכים קשר אחורי נוסף ליד ידין ולא במקום ידין .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 17:06 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
אני מעריך שהשיקול המרכזי להחתמתו כה בהולה של טב"ח היה לדחוף את מכירת המנויים. מי שמחפש שיקולים מקצועיים מורכבים, לא ימצא.

אני דווקא יכול לראות שיקול מקצועי נטו..

לפני שדיברו על עזיבת איגייבור כבר היה ברור שהעמדה היחידה שנוסא יכול לשחק בה היא מתחת לחלוץ וזה יצר בעיה במשחקי ה4-4-2 הקלאסים כי לא היה לנו מספיק קשרים שיחקו באגפים ויאפשרו לנוסא חופש תנועה ולכן שירזי הלך וכנראה גם ישחק העונה במערך של 4-5-1.. ולאחר שהתברר שנוסא עוזב שירזי חיפש מחליף שישחק בעמדה שלו וכנראה זה יהיה קשר 50/50 יצירתי..

בסופו של דבר ההתקפה אמורה להיראות ככה(שאני מאמין שאיך שהוא שירזי יהפוך את ורמוט/הקשר שיגיע לשחקן חופשי באמצע ויעשה בלאגן עם טב"ח ואלרואי כי ורמוט לא מתאים לעמדה הזאת..)

ידין/זר - אבוטבול
טב"ח - זר סטייל נוסא - אלרואי
דמארי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 17:38 
סמל אישי של המשתמש
לפי כל ההצהרות והפירסומים, תכנית הרכש של ניצן היא :
בלם זר
שני מגנים (דנין ומחליף לחוטבא)
קשר אחורי זר
ורמוט

כל זאת בהנחה ומוכרים את נוסא,טוטו וידין.
כנראה שמשאירים אופציה להביא עוד שחקן זר במקרה ונעפיל לשלב הבתים.

נשאלת השאלה מה קורה במידה ולא מוכרים את השחקנים האלו או אם מוכרים רק את נוסא. האם יש תוכנית חלופית ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 18:32 
סמל אישי של המשתמש
איזה תוכנית חלופית כבר יכולה להיות? פשוט משתמשים בהם (שעל הנייר זו לא אופציה רעה בכלל). הבעיה שלא היו צריכים להגיע למצב שהגיעו, שגם טוטו וגם ידין לא התאמנו כמו שצריך עד עכשיו ושניהם בבטן מלאה על המועדון והמועדון עליהם.
לא יודע להגיד עוד של מי המחדל, אבל נכון לעכשיו יש כאן מחדל רציני. אני מקווה שבסוף העניינים יסתדרו לכאן או לכאן, אבל כרגע אנחנו בהחלט תקועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 21:08 
לירון האדום כתב:
אדום כתב:
לירון האדום כתב:
אדום כתב:
טל בן חיים בצד שמאל?
הוא לא חלוץ?

טב"ח לא ברמה של טוטו, טב"ח צריך לשחק בקישור ולא בעמדת החלוץ.
זה שהביאו אותו במקום טוטו כביכול רק מראה עד כמה הבעיה גדולה בהפועל.

שנה מהיום וההודעה הזאת תיזכר כבדיחה גדולה.
גם כרגע היא בדיחה לא קטנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 21:20 
סימרוטיץ כתב:
Yalla Hapoel כתב:

גם בלם זר ליד חיימוביץ' זה קריטי לנו,זה יכול להיות ההבדל בין מקום 2-4 לבין אליפות.

וחלוץ? לא יקרה,דמארי,שרם ומרעי זה החלוצים שלנו לעונה הזאת,בן חיים יהיה כנף שמאל.

זה בדיוק הבעיה ,שאנשים לא משכילים שאנחנו צריכים קשר אחורי נוסף ליד ידין ולא במקום ידין .

ז״א שלשיטתך אבוטבול הוא שחקן ספסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 21:52 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
el dudernio כתב:
א. אדל לא סופר את עמוס.
ב. קשה לדבר על סגל וחיזוק / השארת שחקנים כי המצב הכספי לא ברור.
שנה שעברה שי היה הקשר הכי טוב שלנו, וגורדנה הראה יכולות דומות לנוסא
לכן, נכון לכרגע, נכון יהיה להתייחס לסגל כאילו כל ה4 לא חלק ממנו. במצב הזה,
ההרכב שלנו הוא כזה:
-------------אדל--------------
יגאל--זר--חימוביץ--חוטבא
---------שי-------זר-----------
טבח-----גורדנה-----אלרואי
-----------דאמרי-------------
כלומר חסרים לנו שני זרים במידי לפתיחת העונה על מנת להעמיד 11 ברמה טובה +. ב11 האלו נקודות החולשה הן המגנים והעומק בקישור. אם מביאים את דנין הוא פותר חלקית את בעיית המגן השמאלי, הבאת זר לימין.
תפתור לחלוטין את בעיית ההגנה. הזר החמישי שיביאו צריך להיות כזה שיוכל להחליף גם את רועי וגם את אלרואי, אז תיפתר גם בעיית העומק בקישור.
11 כאלה:
-------------אדל-------------
דנין----זר----חימוביץ----זר
---------שי-------זר----------
--טבח-----גורדנה-----זר--
-----------דאמרי-----------
כשעל הספסל : בוריס, באדיר, יגאל, חוטבא, אלרואי, טועמה, ארתור, מרעי, שרם.
אמור להיות מספיק רחב ואיכותי מבלי לשבור את הראש מאיפה מוצאים כסף.

מי שרושם שגורדנה בהרכב זו נקודת חוזק אז באמת שאני לא מצליח להבין את תפיסתו , גורדנה זה שחקן עם פוטנציאל ענק אך כלכך שכונתי שלראות אותו משחק גורם הרבה פעמים למבוכה .

גורדנה הוא הוא לא נקודת חוזקה, הוא פשוט לא נקודת חולשה.
דיברנו במשך שנה שלמה כמה נוסא הוא השחקן החשוב בסגל, אבל בשורה התחתונה הוא לא עשה כלום בצורה מרשימה יותר מגורדנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 21:55 
bruno conti כתב:
סימרוטיץ כתב:
Yalla Hapoel כתב:

רק אם רוצים להגיע למשהו. בשביל עונת מרכז טבלה אבוטבול להרכב ובגדול!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 21:58 
el dudernio כתב:
סימרוטיץ כתב:
el dudernio כתב:
א. אדל לא סופר את עמוס.
ב. קשה לדבר על סגל וחיזוק / השארת שחקנים כי המצב הכספי לא ברור.
שנה שעברה שי היה הקשר הכי טוב שלנו, וגורדנה הראה יכולות דומות לנוסא
לכן, נכון לכרגע, נכון יהיה להתייחס לסגל כאילו כל ה4 לא חלק ממנו. במצב הזה,
ההרכב שלנו הוא כזה:
-------------אדל--------------
יגאל--זר--חימוביץ--חוטבא
---------שי-------זר-----------
טבח-----גורדנה-----אלרואי
-----------דאמרי-------------
כלומר חסרים לנו שני זרים במידי לפתיחת העונה על מנת להעמיד 11 ברמה טובה +. ב11 האלו נקודות החולשה הן המגנים והעומק בקישור. אם מביאים את דנין הוא פותר חלקית את בעיית המגן השמאלי, הבאת זר לימין.
תפתור לחלוטין את בעיית ההגנה. הזר החמישי שיביאו צריך להיות כזה שיוכל להחליף גם את רועי וגם את אלרואי, אז תיפתר גם בעיית העומק בקישור.
11 כאלה:
-------------אדל-------------
דנין----זר----חימוביץ----זר
---------שי-------זר----------
--טבח-----גורדנה-----זר--
-----------דאמרי-----------
כשעל הספסל : בוריס, באדיר, יגאל, חוטבא, אלרואי, טועמה, ארתור, מרעי, שרם.
אמור להיות מספיק רחב ואיכותי מבלי לשבור את הראש מאיפה מוצאים כסף.

מי שרושם שגורדנה בהרכב זו נקודת חוזק אז באמת שאני לא מצליח להבין את תפיסתו , גורדנה זה שחקן עם פוטנציאל ענק אך כלכך שכונתי שלראות אותו משחק גורם הרבה פעמים למבוכה .

גורדנה הוא הוא לא נקודת חוזקה, הוא פשוט לא נקודת חולשה.
דיברנו במשך שנה שלמה כמה נוסא הוא השחקן החשוב בסגל, אבל בשורה התחתונה הוא לא עשה כלום בצורה מרשימה יותר מגורדנה.

סליחה, אבל פחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 22:01 
סמל אישי של המשתמש
אם גורדנה משפר את הכושר שלו וישחק מעט יותר אגרסיבי (מה שאני מאמין שיבוא ביחד) הוא מהשחקנים הטובים בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
.

שאתה מזיין את השכל על סגל הקבוצה בערב של היום הולדת של אישתך אתה יכול לקבוע תור לרבנות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
סגל שמתאים לאמצע טבלה ולא חשבתי שנרוץ לאליפות שטביב אחז בקבוצה עד הרגע האחרון. תלוי מאוד מה רמת הציפיות של אנשים מקבוצה שהיתה שניה לפני התרסקות ולא ממש חולצה על ידי מיליארדר

:ROSE:
לדאבוני הרבה חברים פה לא מבינים את המציאות.
מדהים איך כל כך מהר נשכח טביב ושכחנו איפה היינו רק לפני כחודש ימים.

אני לא חושב שתהיה קבוצה לאמצע טבלה אבל לדבר על אליפות שניה אחרי שדיברו פה על קריסה זה משעשע במקרה הטוב.

עם זאת, חשוב לזכור, שהפועל היתה לפני קריסה בקיץ 97', קיץ 2005 וקיץ 2008 ובכל אחת מהעונות שהחלו לאחר מכן (ב-3 המקרים עם בעלים/הנהלה חדשים) הפועל התמודדה בצמרת וסיימה בכל עונה במקום ה-2. כך שיש משהו גם בפנטזיות של האנשים כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 22:19 
Charlie כתב:
chimpfive כתב:
סגל שמתאים לאמצע טבלה ולא חשבתי שנרוץ לאליפות שטביב אחז בקבוצה עד הרגע האחרון. תלוי מאוד מה רמת הציפיות של אנשים מקבוצה שהיתה שניה לפני התרסקות ולא ממש חולצה על ידי מיליארדר

אני לא חושב שתהיה קבוצה לאמצע טבלה אבל לדבר על אליפות שניה אחרי שדיברו פה על קריסה זה משעשע במקרה הטוב.

עם זאת, חשוב לזכור, שהפועל היתה לפני קריסה בקיץ 97', קיץ 2005 וקיץ 2008 ובכל אחת מהעונות שהחלו לאחר מכן (ב-3 המקרים עם בעלים/הנהלה חדשים) הפועל התמודדה בצמרת וסיימה בכל עונה במקום ה-2. כך שיש משהו גם בפנטזיות של האנשים כאן.

לא אליפות ואמצע הטבלה זה אותו דבר. דברים יכולים להתחבר ואז אתה יכול להיות במקום 3-4 או אפילו מקום שני בלי להתמודד על האליפות.
אנשים פה חיים בסרט.
אין להפועל קשר אחד בסגל ברמה של קבוצה שרוצה אליפות. את הקישור הבינוני להחריד של העונה הקודמת עוזבים ידין, נוסא ואורמוש. צריך מחליף לכל אחד מהם ועוד שחקן קישור. על זה הקבוצה קמה ונופלת. קישור.
בלם? ברור. לא מודאג מהעמדה הזו. עם כל החשיבות שלה, יש לה השפעה מינימלית על שיטת משחק.
מה שיותר חשוב ב"הגנה" אלה המגינים. אני כותב במרכאות כי הפועל צריכים מגינים שמסוגלים להתקיף. אז מילא אנטבי, עוד איכשהו נסבל (אבל בן 90), אבל חוטבא?
אלה העמדות שהפועל צריכים להתחזק: קישור (3 שחקנים לפחות ברמה של הרכב ועוד שחקן), מגן ימני ובלם. אם אפשר מגן שמאלי. חלוץ נוסף, לוקסוס. אני כמובן יוצא מנקודת הנחה שבן חיים משחק כחלוץ. אם לא, צריך חלוץ על חשבון קשר.
כל זה לא בשביל לבנות קבוצת חלומות, מחליפים על שחקנים שעזבו/עוזבים.

לגבי ההערה של "העונות שאחרי"ֿ, בשלושת המקרים, הפועל כמעט ירדו ליגה עונה לפני. לא כמו בעונה הקודמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 22:42 
redrony כתב:
Charlie כתב:
chimpfive כתב:

לא אליפות ואמצע הטבלה זה אותו דבר. דברים יכולים להתחבר ואז אתה יכול להיות במקום 3-4 או אפילו מקום שני בלי להתמודד על האליפות.
אנשים פה חיים בסרט.
אין להפועל קשר אחד בסגל ברמה של קבוצה שרוצה אליפות. את הקישור הבינוני להחריד של העונה הקודמת עוזבים ידין, נוסא ואורמוש. צריך מחליף לכל אחד מהם ועוד שחקן קישור. על זה הקבוצה קמה ונופלת. קישור.
בלם? ברור. לא מודאג מהעמדה הזו. עם כל החשיבות שלה, יש לה השפעה מינימלית על שיטת משחק.
מה שיותר חשוב ב"הגנה" אלה המגינים. אני כותב במרכאות כי הפועל צריכים מגינים שמסוגלים להתקיף. אז מילא אנטבי, עוד איכשהו נסבל (אבל בן 90), אבל חוטבא?
אלה העמדות שהפועל צריכים להתחזק: קישור (3 שחקנים לפחות ברמה של הרכב ועוד שחקן), מגן ימני ובלם. אם אפשר מגן שמאלי. חלוץ נוסף, לוקסוס. אני כמובן יוצא מנקודת הנחה שבן חיים משחק כחלוץ. אם לא, צריך חלוץ על חשבון קשר.

לגבי ההערה של "העונות שאחרי"ֿ, בשלושת המקרים, הפועל כמעט ירדו ליגה עונה לפני. לא כמו בעונה הקודמת.

צריך מגנים, אבל כמו שאתה כותב צריך קשרים עם כושר משחק כדי שיהיה לנו הגנה שלא סופגת המון שערים, את הדברים האלה אין לנו, ודווקא בצד ההתקפי אני מודאג כי אין לנו מגנים שיודעים מה לעשות בחצי של היריב. ואז כמובן הכל הולך מהאמצע, והאמצע, אוי האמצע, העונה זה הולך להיות אסון, שום דבר יצירתי, קשרים איטיים ולא במיוחד מוכשרים, ככה שאין לך אופציות בצדדים, ואין לך אופציות באמצע, אני מרחם על דמארי ומרעי (טב"ח בכלל אמור לבוא מהאגפים) שירוצו כמו בכדורגל אנגלי של שנות ה80 ויתפללו לנס שיגיע להם כדור. ושיחררו את כל השחקנים שציינת, כי כמו שכבר כתבתי והערתי, טביב אולי התחלף אבל ההרס שהוא תיכנן מתבצע, ולא חשבתי שרמון או תאומים אמורים להגיע ולהביא רכש פיסיכי בלי למכור שחקנים.
בקיצור, הפנטזיות על אליפות של חלק מהאנשים כאן לא במקום, וגם לא חושב שזה בכלל הגיוני לצפות להתנהלות אחרת, זה הנזק המצטבר, זו ההנהלה שבאה, וכולנו הבנו מה זה אומר, אין מיליארדר שישפוך מיליונים, גם לא מיליונר שהולך להוציא כסף מהכיס בלי למכור שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
.

נערך לאחרונה על ידי Charlie בתאריך 04 אוגוסט 2012, 22:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
Charlie כתב:
chimpfive כתב:

אנשים פה חיים בסרט.

נכון.
לכן מחד אני מסכים עם chimpfive שאנשים פה חיים בסרט אם הם מדברים על אליפות כמשהו ממשי בעונה הקרובה.
מאידך, אני מזכיר שכבר היינו במצבים יותר גרועים מעכשיו וכמה חודשים לאחר מכן זכינו בסגנות.

ברור לך שלא יהיה רכש כל כך נרחב ואיכותי כמו שאתה מתאר. התוצאה תהיה שהפועל תתמודד בעונה הבאה על מקום באירופה, מקומות 3-5 זה בהחלט ריאלי.
אגב, גם בעונה האחרונה, בסופו של דבר, בפליי-אוף, בדיוק על זה התמודדת. כאשר אתה בוחן מה ההפרש בין הפועל למכבי חיפה למשל אתה מבין שהפועל של שנה שעברה התמודדה על מקומות 3-5 ובזכות פתיחה עדיפה על מכבי חיפה ובני יהודה הצליחה בסוף לשמור על הסגנות.
השנה הליגה מעט טובה יותר (בכל זאת צימצום מ-16 ל-14 והיריבות שלנו בצמרת עושה רושם שהתחזקו) ולכן אני ספקטי.
לדעתי הפועל תביא בלם וקשר אחורי זרים (במקום שולר וידין), מגינים ישראלים בינוניים (דנין במקום שיש ומישהו במקום קנדה) ועוד שחקן ישראלי אחד בכיר לחלק הקדמי (ורמוט/יצחקי). זהו. 5 שחקנים, אולי נשמע הרבה אבל בסופו של יום הם לא באים "לחזק" את הקיים אלא למלא את החלל שהותירו אחריהם קנדה, שולר, שיש, ידין, נוסא ותמוז (וזאת בהנחה שזאביק וטב"ח ייקלטו היטב וישדרגו אותנו במקומם של פרנסמן ואורמוש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 22:54 
סמל אישי של המשתמש
הליגה כרגע בכלל לא מעניינת.
מה שחשוב וקריטי זה לבנות קבוצה שבהגרלה סבירה עוברת לשלב הבתים. אנשים לא מבינים כנראה עד כמה חשובים 10 מיליון השקלים האלה.
בלעדיהם, לא רק שלא נתחזק אלא נצטרך לשחרר כמה שחקנים כי התקציב ירד לאיזור ה 20 מיליון שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 22:55 
כן, מסכים עם שניכם (צ'רלי וצ'ימפ).
רק דבר אחד, לגבי הרכש שיגיע. לי לא "ברור" כלום. מה שאני כתבתי (מגן ימני, בלם ושלושה קשרים) זה החלל שהותירו קנדה, ידין, נוסא, אורמוש ושולר (נניח שלטוטו הבאת מחליף וכמו שכתבתי, אם טב"ח קשר, אז צריך מחליף לטוטו). אתה כתבת פחות או יותר אותו דבר.
אם יפגעו בכל השחקנים האלה, אז זה יהיה בסיס סביר שבשביל לרוץ לאליפות תצטרך את המגן הימני ועוד שחקן איכותי בחלק הקדמי. רק שעוד שלושה שבועות יש לך משחק ואתה מינוס 5 שחקנים ביחס לעונה הקודמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 22:57 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
הליגה כרגע בכלל לא מעניינת.
מה שחשוב וקריטי זה לבנות קבוצה שבהגרלה סבירה עוברת לשלב הבתים. אנשים לא מבינים כנראה עד כמה חשובים 10 מיליון השקלים האלה.
בלעדיהם, לא רק שלא נתחזק אלא נצטרך לשחרר כמה שחקנים כי התקציב ירד לאיזור ה 20 מיליון שקל.

מסכים. צמד המשחקים בפליי-אוף עלולים להכריע לא רק את העונה הזו, אלא גם את זו שאחריה.

מזכיר קצת את ההתבססות על ההעפלה לליגת האלופות ב-2011 איך שכולם דיברו על זה שאם לא נעבור אז ישוחררו שחקנים מהסגל.
אלא שאז מדובר היה על הקצפת, הפעם אנחנו מדברים על הלחם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 23:12 
bruno conti כתב:
סימרוטיץ כתב:
Yalla Hapoel כתב:

תלוי מה המטרות ,עם אתה רוצה להתמודד על אליפות ולהצליח באירופה אז כן אין לי ספק ,אני מאוד אוהב את שי אך כשהוא משחק המשחק הופך איטי מאוד , לעתים נדירות הוא ממצא יותר מסך חלקיו אבל בשאר הזמן הפועל לא משחקת טוב איתו.
אי אפשר להשוות קישור של ידין ונאתכו או ידין וזהבי אפילו לעומת ידין ושי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 23:23 
זה פשוט מרתיח את הדם ההתנהלות הזו שחושבים, אה בואו נביא שם גדול ויקטור ממיורקה או כבר ישכיח את המחדל עם אביחי ידין ,כאילו מנסים לעשות מאחז עיניים כדי שהעדר ישתוק (או כמו שראצ'ו רשם שלא יהיה לחץ לא בריא על הקבוצה).
הלו תתערערו העדר מזמן כבר לא עיוור ועל מחדלים צריך לתת את הדין לא להתחמק וזו בדיוק השקיפות שמדברים עליה פה ,כנראה יש יותר מידי אנשים שהתבלבלו
וחושבים שדרך חדשה עם הרגלים ישנים תצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 637 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: