תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 15:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 145 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יוסי אבוקסיס-שלום ולא להתראות
הודעהפורסם: 22 יולי 2012, 20:43 
חבל שרובכם הגדול לא מצליח להפריד בין שינאתו/טינתו/חוסר אהבתו לחיבר ובין המבצע שלהם כעמותת אוהדים להציל את הקבוצה.

לא הפכתי לאוהב שלהם, נהפוכו - בעיני חיבר היסטורית גרועים ממכבי. אבל,
כל יוזמה של התאגדות אוהדים לרכוש בעלות ולחלץ קבוצה מידי אינטרסנטים לשמם מבורך!

כל פעולה שמהותה "אם אין אני לי מי לי", שנובעת מלקח מר שאוהדים למדו מהסתמכותם על השלטון וחבריו להבטחת העתיד שלהם, יש לה בעיני חשיבות חינוכית ממדרגה ראשונה.
הספורט הוא אמצעי להשגת מטרות חברתיות , לחברה בריאה יותר שיויונית יותר, איכפתית יותר.
התאגדות והבנה שחיבים בויתור כדי להשיג יעד משותף, יש לו אפקט חינוכי אצל אנשים שמושג שיתוף, בעלות אוהדים וכו מיד נתפש אצלם כ"קומוניזם" , אנשים ששטפו את מוחם מילדות, ואולי דור שני לשטיפת מוח, בכמה רע וגרוע מושג השיויון, הסולידריות או במילה פשוטה הסוציאליזם, אנשים שהתחנכו על קומבינה לי ועכשיו לומדים את ליקחה המר על אחד ממושאי אהבתם.

הראל סגל, אחד הדוברים הביתריים, מתבטא שונה לחלוטין באחרונה (לדעתי), אם תהיה שם עמותה של כמה אלפים עם בחירות תקנון , אולי משם יבוא ריסון הגזענות ושינאת האחר. קיים סיכוי , קלוש שזה יקרה , אבל אנחנו כציבור שהמודעות הסוציאלית הביחד הוא נר לרגלינו צריך לעודד ניצנים כאלה.

לא אתרום להם אבל גם לא יהיה קצף על שפתי עקב אנשים כאלה או אחרים שרוצים לתרום למבצע הזה.

.
הם לא יהפכו לאוהבי הפועל(וגם אנחנו לא נהפוך לאוהבי חיבר...) אבל הרפיית מתחים ואלימות תיתכן.

מציע לכולנו, לצאת מהקופסה ומהתגובה הסטנדרטית (הכמעט פבלובית למשמע השם חיבר ים ) לפעמים גם הם עושים דברים נכונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2012, 20:50 
kobster כתב:
בית"ר צריכה להשתקם בזה שהיא תנקה את כל הרעל שהשתלט לה על היציעים, פעם הם היו "רק" מופרעים אבל היום הם קהל גזעני ואלים במיוחד.
אני חושב שסיבוב יפה בכל המגרשים של קבוצות המגזר בליגות הנמוכות יעשה להם רק טוב. נראה אותם מביאים את המשנה הכהניסטית שלהם לבקה אל ערביה, מג'דל כרום, ג'לג'וליה וכל שאר המקומות האקזוטיים האלה.
חוצמזה שאם הם ישחקו נגד כפר קרע בחוץ, כל הגולנצ'יקים הדפ"רים יוכלו לקפוץ ברגל מהבסיס למשחק...

אוהדי ביתר לא משרתים מצה"ל- לפחות זה נכון לגבי לה פמילייה

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: יוסי אבוקסיס-שלום ולא להתראות
הודעהפורסם: 22 יולי 2012, 21:31 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
סנוקר פיקדילי כתב:
kobster כתב:
חוצמזה שאם הם ישחקו נגד כפר קרע בחוץ, כל הגולנצ'יקים הדפ"רים יוכלו לקפוץ ברגל מהבסיס למשחק...

אוהדי בית"ר ברובם הגדול הם מאלה שמדברים ומדברים על השנאה לערבים, ועל כמה שצריך לזיין את כל ערבי באשר הוא
אבל שמגיע הרגע של להתגייס הם לא מתגייסים או הולכים לשרת קרוב לבית

(ולא שיש לי בעיה עם אנשים שמשרתים בג'וב קרוב לבית. גם אני ככה. הבעיה שלי היא עם אלה שמדבר על דברים שהם לא מתכוונים ולא רוצים לעשות)

פריאל, לא יודע איך זה עכשיו אבל בתקופתי (וגם אחרי) גולני היו מלאים באוהדי בית"ר.
בלי קשר, אני באמת חושב שהדרך שלהם לשיקום אמיתי עוברת דרך הקהל. יש המון אוהדים "שפויים" שפשוט הפסיקו להגיע למגרשים בגלל מה שהולך להם ביציעים וברגע שהרוב ה"שפוי" (כמה שאוהדי בית"ר יכולים להיות שפויים) יחזור לתת את הטון הם יהיו בדרך הנכונה.
מאחל להם לרדת כמה ליגות, בעיקר בגלל הסיבה הזאת.

אז אם נעשה 1+1 נגלה שאלה שאתה מכיר משירות בקרבי (כמה 10-15 שנים?) הם אותם אלו שהחליטו להדיר רגליהם מיציעי טי בשנים האחרונות בגלל ההשתלטות של הקיצוניים בטדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: יוסי אבוקסיס-שלום ולא להתראות
הודעהפורסם: 22 יולי 2012, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
סנוקר פיקדילי כתב:
kobster כתב:
סנוקר פיקדילי כתב:
kobster כתב:

אוהדי בית"ר ברובם הגדול הם מאלה שמדברים ומדברים על השנאה לערבים, ועל כמה שצריך לזיין את כל ערבי באשר הוא
אבל שמגיע הרגע של להתגייס הם לא מתגייסים או הולכים לשרת קרוב לבית

(ולא שיש לי בעיה עם אנשים שמשרתים בג'וב קרוב לבית. גם אני ככה. הבעיה שלי היא עם אלה שמדבר על דברים שהם לא מתכוונים ולא רוצים לעשות)

פריאל, לא יודע איך זה עכשיו אבל בתקופתי (וגם אחרי) גולני היו מלאים באוהדי בית"ר.
בלי קשר, אני באמת חושב שהדרך שלהם לשיקום אמיתי עוברת דרך הקהל. יש המון אוהדים "שפויים" שפשוט הפסיקו להגיע למגרשים בגלל מה שהולך להם ביציעים וברגע שהרוב ה"שפוי" (כמה שאוהדי בית"ר יכולים להיות שפויים) יחזור לתת את הטון הם יהיו בדרך הנכונה.
מאחל להם לרדת כמה ליגות, בעיקר בגלל הסיבה הזאת.

אז אם נעשה 1+1 נגלה שאלה שאתה מכיר משירות בקרבי (כמה 10-15 שנים?) הם אותם אלו שהחליטו להדיר רגליהם מיציעי טי בשנים האחרונות בגלל ההשתלטות של הקיצוניים בטדי

כשאתה צודק אתה צודק.
יש הרבה, קרביים או לא, שבאמת נמנעים מלהגיע למשחקים בגלל הלה פלולה שהשתלטו על היציעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2012, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
אגב, סיפור אמיתי שקרה לי:
לפני הגמר ב2008 התיישבנו אני, אבא שלי ועוד איזה מישהו בקומה של המסעדות המזון מהיר בקניון ר"ג, והתיישבו לידנו שני אנשים מבוגרים אוהדי בית"ר שסיפרו שהם מקווים שהקיצוניים שביציעי טדי ייעלמו ושהם סובלים מהם ושאין להם בעיה אם יוחתם שחקן ערבי בבית"ר.

זה היה משהו כזה
כמו שני אנשים שהגיעו וביקשו שישחררו אותם מהשליט הרודן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2012, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
הקיצוניים של בית"ר הם ילדים חארות שחושבים שהכל מגיע להם. מצד אחד הם "אוהבים את ישראל" ועושים פה רק רע (מקללים, שותים, מרביצים, לא עובדים) ומצד שני "שונאים ערבים". אני חושב שלכולנו ברור איזה שיקול מנצח בשאלת ההתגייסות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2012, 22:21 
סמל אישי של המשתמש
סנוקר פיקדילי כתב:
לפני הגמר ב2008 התיישבנו אני, אבא שלי ועוד איזה מישהו בקומה של המסעדות המזון מהיר בקניון ר"ג, והתיישבו לידנו שני אנשים מבוגרים אוהדי בית"ר שסיפרו שהם מקווים שהקיצוניים שביציעי טדי ייעלמו ושהם סובלים מהם ושאין להם בעיה אם יוחתם שחקן ערבי בבית"ר.

זה היה משהו כזה

באותו גמר , לפני תחילת המשחק - אוהד בית"ר ניסה לדרוס אותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2012, 22:23 
כשכולם היללו אותו אני ושאקו לא סבלנו אותו. בן זונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2012, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
מאז שהחליט שהוא רוצה להיות מאמן ראשי הפך להיות פוליטקאי כמו רב"ש.
יוסי אי אפשר לרקוד בכל החתונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2012, 22:52 
תאמינו נפלתם על השכל...

מה איכפת לי מה יוסי אבוקסיס עושה בחיי היום יום... הוא תרם לעמותת הפועל וזה הכי חשוב.

אולי נעשה עליו משמרות לראות שחס וחלילה הוא לא קונה מזגן אלקטרה או עושה סליקה בפייג'יאה או קונה רכב ב- UMI.

בחיאת דודה שלכם אתם קטנונים ומתעסקים בקקה,משעמם לכם??? תעשו טלפונים ותביאו חברי עמותה.

שב"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2012, 23:27 
shahar07 כתב:
לגיטימי, 2 קבוצות שקרובות לליבו,
לא צבוע ולא נעליים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2012, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
נתן לעמותת האדומים יותר מאלף שקל.
רק מי שנתן יותר ממנו שיפתח את הפה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2012, 23:48 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:

היה דיון שלם על היחס למי שנותן יותר או פחות. כל שקל הוא יקר במידה שונה לאנשים שונים.
נראה לי שלמי שתרם מגיע כבוד באותה מידה, כי אם נהיה עסוקים בדיונים על כבוד, לא נספיק ממש לעשות משהו.
ואני מסכים עם מה שנראה לי שכולם טוענים, בכל מיני דרכים: ש-3 עמודים של דיון זה הרבה יותר ממה שהנושא הזה מצדיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 00:46 
סמל אישי של המשתמש
כן, זה שהוא תרם לעומתת אוהדי בית"ר זו הבעיה עם יוסי אבוקסיס.

לא נגיד הקטע הזה שהוא היה שותף מלא למשחק השרוכים ואף ביקש משחקני בית שאן לתת את המשחק.

וחוץ מזה, אתם מוזמנים להרוג אותי,
אבל בליגת פח אשפה הזו, כדאי שיהיו קבוצות כמו בית"ר.

רמז- זה גם טוב להפועל כלכלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 01:36 
אמיר ונונו כתב:
its-sick כתב:

היה דיון שלם על היחס למי שנותן יותר או פחות. כל שקל הוא יקר במידה שונה לאנשים שונים.
נראה לי שלמי שתרם מגיע כבוד באותה מידה, כי אם נהיה עסוקים בדיונים על כבוד, לא נספיק ממש לעשות משהו.
ואני מסכים עם מה שנראה לי שכולם טוענים, בכל מיני דרכים: ש-3 עמודים של דיון זה הרבה יותר ממה שהנושא הזה מצדיק.

אוקי. כשמתוך עשרות אלפי אוהדי הפועל יהיו 5% שיתרמו את הסכום שהוא תרם אנחנו נצהל. בנתיים אנחנו טובים בדיבורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 02:20 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
סנוקר פיקדילי כתב:

זה היה משהו כזה

באותו גמר , לפני תחילת המשחק - אוהד בית"ר ניסה לדרוס אותי

ובאותו גמר, לפני תחילת המשחק, איפה שפריאל ישב - 2 אוהדי בית"ר גיבורים, באזור ה18, גנבו לי צעיף ודגל, כשהייתי ילדון קטן ועם חתיכת שוק אחרי האירוע הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 02:49 
:HEART2: יוסי אבוקסיס :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 02:49 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי שעמותת האוהדים שלהם תצליח ותציל את ביט"ר מבחינה כלכלית,
כשמבחינה מקצועית הם ייכשלו בכל דבר שהם עושים עד שיתפרקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 06:14 
kobster כתב:
בית"ר צריכה להשתקם בזה שהיא תנקה את כל הרעל שהשתלט לה על היציעים, פעם הם היו "רק" מופרעים אבל היום הם קהל גזעני ואלים במיוחד.
אני חושב שסיבוב יפה בכל המגרשים של קבוצות המגזר בליגות הנמוכות יעשה להם רק טוב. נראה אותם מביאים את המשנה הכהניסטית שלהם לבקה אל ערביה, מג'דל כרום, ג'לג'וליה וכל שאר המקומות האקזוטיים האלה.

אני במקרה גולנצ'יק דפ"ר שאוהד הפועל... (ואני מכיר עוד כמה)

המלצה שלי כי אני מרגיש שאתה חנוק קצת בפורום, צא לשאוף קצת אוויר ממרתפי הבירה של פורום שדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 06:58 
איפה שאקו באשכול הזה לעזאזל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 08:24 
סמל אישי של המשתמש
דעתי:
יוסי רצה לתרום להפועל.
יוסי לא יכול לתרום רק להפועל כשהוא עובד בנבחרת.
יוסי נאלץ לתרום לבבונים בשביל להכשיר את התרומה לאדומים.

הלואי ועוד אנשי ציבור רבים שלא יכולים להראות העדפה אלינו יעשו את מה שהוא עשה. כל שקל חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 08:29 
its-sick כתב:
דעתי:
יוסי רצה לתרום להפועל.

הלואי ועוד אנשי ציבור רבים שלא יכולים להראות העדפה אלינו יעשו את מה שהוא עשה. כל שקל חשוב.

אתה תמים בצורה מעוררת הערצה.
עוד שניה גם תגיד שיש אלוהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 08:42 
שילך קיבינימאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 08:48 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
its-sick כתב:
דעתי:
יוסי רצה לתרום להפועל.

תגובה לא עניינית.
לא אמרתי מה הסיבה בשלה רצה יוסי לתרום, אבל אם הוא תרם זה מרצון. אף אחד לא נותן כסף בלי שהוא רוצה.
אני טוען שאין באפשרות עוזר מאמן הנבחרת לתרום רק לקבוצה אחת כי זה עלול להיראות כמשוא פנים. האם טענה זו נראית לך שגויה?
כל שונאיו יכולים להאמין שהוא רצה לתרום לבבוני ההר ותרם לנו רק כדי להכשיר את התרומה להם.
לי דווקא ההסבר הראשון נראה יותר נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 08:57 
its-sick כתב:
בני12 כתב:
its-sick כתב:
דעתי:
יוסי רצה לתרום להפועל.

תגובה לא עניינית.
לא אמרתי מה הסיבה בשלה רצה יוסי לתרום, אבל אם הוא תרם זה מרצון. אף אחד לא נותן כסף בלי שהוא רוצה.
אני טוען שאין באפשרות עוזר מאמן הנבחרת לתרום רק לקבוצה אחת כי זה עלול להיראות כמשוא פנים. האם טענה זו נראית לך שגויה?
כל שונאיו יכולים להאמין שהוא רצה לתרום לבבוני ההר ותרם לנו רק כדי להכשיר את התרומה להם.

ברור שהוא תרם כי הוא רוצה.
הוא רוצה לשמור לעצמו את כל האופציות פתוחות בנוגע למשרות אימון אז הוא מלקק לכולם.
כמו אנשי עסקים אמריקאים שתורמים גם לדמוקרטים וגם לרפובליקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 08:57 
בלי קשר לנושא אבוקסיס, שאני חושב שצריך להחזיר לו את הכסף שתרם להפועל ולמסור לו שידחוף אותו לתחת, מה זו השטות החדשה הזו שאני צריך לתמוך עכשיו בכל יוזמה של קבוצת אוהדים, גם אם זה של מכבי ובית"ר ושזה אינטרס משותף?
איזה אינטרס יש לי בדיוק שבית"ר תצליח?
יש לי אינטרס שהפועל תצליח (ולא שעמותת האוהדים של הפועל תצליח, רק שכאן זה מן הסתם הולך ביחד) ואינטרס שבית"ר ומכבי יכשלו.
ובאופן יותר ספציפי, כל הפרוייקט הזה של בית"ר הוא שקרי לחלוטין ועוד עלול לתת מצג שווא שהקהל שלהם נאמן. אם הם לא היו אוהדים מסריחים ומפקירים, הם היו קונים מינויים ומגיעים בדיוק לאותם סכומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: יוסי אבוקסיס-שלום ולא להתראות
הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 09:17 
סמל אישי של המשתמש
תמיד שנאתי אותו הוא בוגד מאז ומתמיד
שיילך לביתר הנבלה הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו גם סיני תרם (ספורט5).
לא מבין למה מנסים לסכסך בין האוהדים לסיני. כשהוא שיחק בנבחרת הותיקים לפני כמה שנים מחאו לו כפיים ועודדו אותו.
פשוט לא רוצים אותו בתור מאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 10:33 
בני12 כתב:
its-sick כתב:
בני12 כתב:
its-sick כתב:
דעתי:
יוסי רצה לתרום להפועל.

תגובה לא עניינית.

ברור שהוא תרם כי הוא רוצה.
הוא רוצה לשמור לעצמו את כל האופציות פתוחות בנוגע למשרות אימון אז הוא מלקק לכולם.
כמו אנשי עסקים אמריקאים שתורמים גם לדמוקרטים וגם לרפובליקנים.

ברור שהוא שומר לעצמו אופציות.מה רע בזה?אתה חושב שאחרי הנבחרת כל החיים שלו הוא ייאמן בהפועל ובקבוצות קטנות?
הכריש אימן מ79-82 בהפועל,82-83 במכבי,83-84 בבית"ר.אז זה עושה אותו פחות סמל של הפועל?לא שאני אומר שיוסי הוא סימל בהפועל.
או אולי נראה לך שאם מחר שייע אחד הסמלים הכי גדולים שלנו ייקבל הצעה להאמן את בית"ר הוא ייסרב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 10:45 
יש הבדל בין לאמן לבין לתרום להם כסף.
אימון זה המקצוע שלו וטבעם של מאמנים להתגלגל בין קבוצות שונות.
לתרום כסף לקבוצה זה כבר סיפור אחר וזו הבעת הזדהות ותמיכה בקבוצה.
עכשיו, צחוק-צחוק, גימיק-גימיק, קוני המניות הם חלק מבעלי הקבוצה. אני לא מוכן שהבעלים שלי יהיה הבעלים גם של בית"ר. כמו שירדתי על השנים האחרונות על הסמרטוטים של בית"ר ומגדל, שבשביל כסף תמכו בבעלים של היריבה העירונית שלהם, אז ברור שזה בלתי נסבל שיהיה כזה דבר אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 145 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: