האדס כתב:
לא, אתם הגאונים.
ניצן שירזי הוא מאמן כושל.
הוא עוד יביא לנו פה זרים שנצטרך לשחרר בינואר ויעלו לנו פי 10 מהמשכורת שלו עצמו.
אתם מזכירים לי את האוהדים הנאיבים שנתנו פה צ'אנס לגילי לנדאו וגיא לוזון.
כולנו ראינו איך זה נגמר.
הפועל ת"א זה מועדון שצריך מאמן טוב ומנוסה. לא חלטוריסטים שיודעים רק להתראיין.
1. העונה זו עונת מבחן עבור שירזי. שנה שעברה הוא קיבל קבוצה של קשטן באמצע העונה. השנה זה הוא נטו. כושל או לא, נדע במאי (או לפני כן) לא עכשיו. בסה"כ אשתקד הוא לקח קבוצה שהיתה במשבר עמוק וגם אם קצב צבירת הנקודות היה סביר, היו המון קלקולים בחדר ההלבשה, עם המאמן, פיטוריו, התפטרות השדרה הניהולית, המחאה נגד טביב וכו'. בכלל לא מובן מאליו שהפועל סיימה מקום שני ולקחה גביע. בכלל לא מובן מאליו שאחרי הפסד ראשון בדרבי אחרי 4 שנים, עם הבלגאן שהיה אחרי המשחק, בהרכב חסר, הפועל באה לחיפה המתאוששת ומפרקת אותה עם 4 חתיכות. אל תזלזל.
2. הפועל נתנה צ'אנס ללוזון וללנדאו וזה לא הלך. אבל אני לא מאשים רק אותם, הם נכנסו למציאות שספק אם היו נכנסים אליה אילו ידעו מראש מה יהיה התקציב ואילו שחקנים יעזבו. מצד שני הפועל נתנה צ'אנס למאמן הכושל אלי גוטמן, שמאז שרובי שפירא המנוח קנה אליפות והוא אימן באותה עונה, לא עשה דבר בארץ או בקפריסין ולמעשה פוטר מכל מקום שבו דרך. הפועל הימרה עליו כשהיתה במשבר, כמוהו, ושני הצדדים יצאו נשכרים.
3. מאמן מנוסה וטוב שפנוי? יש לך רעיון מי? אשמח לשמוע את מי אתה מעדיף על הקווים כיום?
4. אני לא זוכר מאמן בהפועל, כולל גוטמן (ד"ש לורוצ'ינה), קשטן (מי אמר לאקיץ' ולא קיבל? מי רוצה את מיכאלנקו?) ואלי כהן (רוברט טזצקי - ההיית או חלמתי חלום?) שלא נפל עם זרים שחלקם עלה לנו הרבה כסף. ואלה הבכירים. אני כבר לא מדבר על זרים שהביאו מאמנים אחרים כמו שום (יוליץ'), לנדאו (רוסה, מארקש, וואו!) או לוזון (דוס-סנטוס, אבדג'י), שלא לדבר על העב"מים בעידן שייע-שלום או הליצנים שהביא בשעתו סיני...
זה קורה גם למאמנים בכירים, אפילו באירופה, שנופלים עם זר. חלק מהמשחק.