נועם שחם כתב:
IdanTheLittle כתב:
נועם שחם כתב:
IdanTheLittle כתב:
נועם שחם כתב:
לא מבין מה אנשים מזילים ריר על טל בן חיים. מה הוא עשה בדיוק עד היום שמצדיק את זה? העונה שעברה הייתה העונה שבה הוא אמור היה להוביל את מכבי פ"ת, והוא גמר אותה בערך עם אותן סטטיסטיקות שהיו לויקטור מרעי+ירידת ליגה.
לא שווה רבע מהסכומים שמדברים עליהם בהקשר שלו.
גם שכטר היה כובש בסביבות 7 שערים בעונה בנתניה, זה לא אומר הכל.
טב"ח שחקן סופר מוכשר שהייתי שמח לראות בקבוצה שלנו (אבל כמובן לא שווה את הסכומים המדוברים).
גם קרגולה היה שחקן של 7 שערים בעונה, אז גם הוא ברמה של שכטר?
איזה שנון ומדלוק אתה.
מה ענין "שנון" לפה? למה אתה לא מסוגל לענות עניינית וישר מתחיל לענות כמו איזה טמבל?
אני פשוט לא רואה בסיס להשוואה לשכטר. שכטר אגב אולי כבש מעט, אבל בתקופתו, נתניה בקופסא הייתה קבוצה שמאד קשה מולה. להזכיר לך מה שכטר עשה לטופוזאקוב? לא ראיתי מטל בן חיים עד היום שום דבר שדומה לזה.
קודם כל ויקטור מרעי וטל בן חיים לא משחקים באותה עמדה. הגולים של מרעי באו כולם מדחיקות ממטר(לא שאני מזלזל חלילה) בעוד שטל בן חיים משחק באגף שמאל וחותך לאמצע.
כל פעולה של טל בן חיים זאת אומנות. לפעמים יש לו אובר ביטחון והמשחק שלו נראה שחצני, אבל ככה זה שאתה משחק עם נגרים מסביבך.
אל תשווה את הגולים של מרעי לגולים של בן חיים, הגולים של בן חיים זה תענוג. כמעט כולם מפעולות אישיות שבודדים השחקנים בארץ שיכולים לעשות.
אני מציע לך לראות שוב את המשחק שלנו מול מכבי פ"ת שניצחנו בדקה ה90 מגול של טועמה. מה שבן חיים עשה שם לדאגלס זאת התעללות.
בכלל,מציע לך לבדוק את הסטטיסטיקה של בן חיים מול הפועל,בדרך קבע הוא מתעלה ונותן הצגות.
להשוות את טל בן חיים לויקטור מרעי על סמך כמות גולים זאת בדיחה.ויקטור מרעי לא יודע לעבור שחקן,טל בן חיים זה החלוץ הכי טכני בליגה.ואם הוא היה משחק שנה שעברה אצלנו, הינו לוקחים אליפות במחזור 20.