תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 13:31

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 105 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: 6 מיליון ש"ח מהבמבי
הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:
סימרוטיץ כתב:
מצ'ו כתב:

האמת היא שאינני חובב קונספרציות אך הדברים של סוקולובסקי מסתדרים עם המציאות. אף על פי שייתכן שמוני לא מעורב כלל, אין ספק שיתר הפרטים מדוייקים. אני גם קראתי את הטור של בן קפלן שגם מצביע על אותו כיוון. חיים רמון הוא נוכל מקצועי, האיש שמכר את ההסתדרות בנזיד עדשים תוך שנה אחת (1995) וכך התחבב על בעלי הון.
הלו ראצ'ו- אין לך תפקיד גם במחאה החברתית? מה שאתם מנסים להשיג- זה בדיוק מה ש"חיים חדשים בהסתדרות" לקח מהמעמד הבינוני - בנק הפועלים ללא עמלת נשך ודיור ציבורי מסובסד (סולל בונה ושיכון-בינוי)- אולי אתה צעיר מדי כדי להבין את הנופך החברתי-סוציאלי שנתנה ההסתדרות למדינה) ונוסף על כך חיים רמון עבריין מורשע. מה שווה כל המחאה שלכם אם במקום שאלתיאל דוואיל הגיע למועדון, נוכל גדול יותר?!
לפי דעתי העסקה עם רמון= העסקה עם מוזר. אך למוזר אף אחד לא האמין, ולרמון אנחנו אמורים להאמין ולרכוש מנויים. לדעתי כל הספקות שהוטלו על מוזר צריכים להטיל גם ברמון. מה זאת אומרת "ייפוי כוח לא חוזר" ? יש איזה עו"ד שיכול להסביר לך מה זה אומר?. לדעתי כל עוד טביב רשום לצד הפועל ת"א בהתאחדות לכדורגל, הכול בלוף.
אפילו ההתאחדות לכדורגל מקימה איזה ועדה שקרית לבדוק את כשיורת העסקה. כלומר כבר בשבוע הבא הכל יכול להתפוצץ. כי גם הם יודעים שם בהתאחדות שרמון זה "נחש רב פרצופים" ויותר מייתכן כי מה שסוקולבסקי רשם זה אכן מה שקרה בפועל (הבטחה שלא יתעסקו עם מה שקרה בעבר בתיבת השרצים של המועדון תמורת קבלת המועדון בחינם).
לעניות דעתי התרחיש הטוב ביותר, אחרי שהקדשתי לזה מחשבה=פירוק. כונס נכסים. למה?
1- רק אז התרחיש של 10,000 מנויים יותר אכן יתרחש. הקהל של הפועל פ"ת הוכיח שנה שעברה שכמעט ואפשר להציל קבוצה מירידה. הקהל של הפועל ת"א ידוע כאוהב להגיע ברגעים הקשים, ואין לי ספק שרק במצב כזה תרחיש המנויים הוא האופטימי ביותר.
2- כונס נכסים יבדוק לאחור את קופת המועדון גם בתקופת מוני וגם בתקופת טביב. אם נקנה דשא לחודרוב בעלות של איקס שקלים ואין דשא בוולפסון אז תוגש תלונה. ואם נרכש עתה בימים האחרונים שחקן מטוברוק בסכום שאף אחד מאיתנו לא יודע, אז אפשר לדעת ולתבוע על הלבנת הון וכן הלאה...

אני מעדיף את זה על, אולי נמכור 10,000 מנויים ואולי נגיע לשלב הבתים בליגה האירופאית (זה פנטזיות ולא ראייה ריאלית)

לסיכום ראצ'ו אני מעריך אותך מאוד על המחאה (וקח עוד אלף סופרלטיבים אישיים על מה שעשית - הכול מגיע לך- מסיר בפניך אלף כובעים). אבל בבקשה, על תפסול את מה שסוקולובסקי רשם על הסף.

התגובה הזו מזכירה לי שיש אוהדים שיותר שונאים את מכבי מאשר אוהבים את הפועל.
אני מעדיף שתהיה לי קבוצה בעלת נכסים שאולי עם זיק של תקווה תוכל לשנות את הקונספציה של הכדורגל , מאשר להנחית מכת מוות לפרק הכל לאבד את הנכסים רק כדי לדעת מה קרה עם הכסף, הכסף הזה לא יחזור ואני מקווה שמישהו כבר ימצא דרך להוציא דברים החוצה.
אלי טביב in deep shit גם בגלל עסקת דמארי וגם בגלל הנער , החשבון איתו ייסגר ואני מאמין שיצוצו עוד הרבה דברים בשנה הקרובה , הוא ירש לעצמו מספיק שונאים שנכנסו עכשיו חזרה למועדון, מישהו כבר ידליף לצנציפר משהו .

הבעיה היא שלא הגיע לפה מישהו שהחליט לעזור לקבוצה, אלא מישהו שמקורב למוני ובעזרת קומבינה מהסרטים החליטו להחליק את מה שהיה. אם זה לא היה רמון ותאומים, הייתי חושב כמוך, לעזאזל מה שהיה בו נצא לדרך חדשה, אבל פה משהו מסריח, כאילו אנחנו בלופ אינסופי של בעלים גרועים ו/או מושחתים שלא מרפה מאיתנו.
אם באמת היה פה גולדהאר, אז אף אחד לא היה פותח או מפתח קונספירציות למינהן.

!!!
ואגב, סימרוטיצ', למה אלי טביב מסובך על עסקת דמארי? לא ראיתי שמישהו חוקר את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: 6 מיליון ש
הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 10:23 
kobster כתב:
nati כתב:
אנשים פה רוצים להקים קבוצת אוהדים :bang:

וזה רק פה בפורום. :cry:

קבוצת אוהדים... בשניה שמישהו מהאוהדים יהיה מעורב בהנהלה עדיף לו לשריין מקום באברבנאל.
ההלקאה העצמית והפסימיות פה באמת שכבר הפכה להיות משעשעת מרוב שהיא מוגזמת.
כאילו כל אחד מסתיר פה מתחת לשרוול מיליארדר יהודי שמת, פשוט מת לקנות את הפועל.
חלאס זקנות, אין טביב בהפועל, לא יהיה מוני בהפועל, הגיע הזמן שנתעסק בלעזור ולבנות במקום לחשוב כל הזמן איפה לפגוע ולהרוס.

מדהים מה שהולך פה... לאט לאט זה הופך להיות "פורום תיק דבקה"

מסכים איתך לגמרי קובסטר, כדאי שאנשים יתחילו לתעל את הפסימיות שלהם והפארנויה לכיוונים חיובים... כמו לקחת חלק ולו הקטן ביותר בחשיבה איך לעזור בשיקום הפועל

אף אחד לא מבסוט מהמצב הקיים, אבל בא איש מאיתנו אוהד הקבוצה (אין על כך עוררין) לפרונט, שם התחייבות לסכום גדול של כסף או שלא זה לא האישו, הוא מתחייב לשמש לה כגב, אחרי שהוא כבר קיבל ריקושטים מהאוהדים, הוא ותאומים, מישהו מאיתנו יכול לדמיין מה יקרה ולו יתברר שהם לא באו בידיים נקיות, המחאה מול טביב הרי זה יהיה זוטות מול מה שהם יקבלו מהאוהדים... ועדיין הם שמים את עצמם בפרונט.

לא צריך להוכיר תודה, לא צריך להציב להם פסלים, צריך פשוט להירתם למשימה, לעמוד מאוחדים (זאת לא סיסמה), לקחת את הספקות ולחלץ את הקבוצה מהבוץ... אם נציג אוהדים כמו רמון או מבחינתי יוסי זוכמיר (אין לי מושג מי זה) מוכן לצאת החוצה בריש גלי ולומר אני אחראי, כולנו יודעים שזה בסוף מתקמט לכסף שאף אחד מאיתנו לא יכול לאסוף ולהיות מחוייב לו ויכול להיות שגם הוא לא אך הוא עדיין מוכן... בואו נאמר להתאבד על הפועל... אנחנו כאוהדים חייבים להבין את גודל המעשה וללכת איתו, אה סליחה... ללכת עם הפועל... כי בסיטואציה הנוכחית זה או להתבונן בה גוססת לאיטה או לפעול בכל החזיתות על עיוור בנסיון להציל אותה !

אז תגידו שלום למהלך שקרוי ALL IN, זה גם סוג של "עד המוות הפועל" !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 10:46 
מצ׳ו- יופי כח בלתי חוזר זה מושג משפטי שהוא דיי קל להבנה... משמעותו במקרה שלנו שרמון יכול לנהל את הקבוצה לפי ראות עיניו ולעשות מה שבא לו מבלי לתת דין וחשבון לטביב!!!
טביב רשום כבעלים רק כיון שלא קיבל עוד את הכסף, זה הכל!
ושוב אם אנשים יקבלו את החזרתו של מוני בטעות להפועל סימן שלא למדנו כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: 6 מיליון ש
הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 11:12 
ערן כתב:
אה, למכור 10,000 מנויים לקבוצה בפירוק זה תסריט הגיוני (״כי הקהל של הפועל אוהב להתגייס במצבים קשים״), אבל למכור עכשיו את אותה כמות מנויים זו ״פנטזיה לא ריאלית״? קודם תפתור את הסתירות הפנימיות בהודעה שלך לפני שתבדוק איך היא פוגשת את המציאות עצמה.

או.קי מסכים איתך יש כאן סתירה אבל אני אנסה להסביר:
1- רק אם תיזכר בעונה האחרונה שכמעט ירדנו ליגה ובהתגייסות של הקהל למען הקבוצה. אני באתי למשחק מול ב"ש בבלומפילד (הגול של אוגבונה :HEART2: ) עם אוהדים שלא באו לבלמופילד משנות השמונים ולא חזרו מאז לבלומפילד אפילו לא בדאבל או באלופות. יש אני מניח הרבה אוהדים כאלה של הפועל שיגיעו בעת צרה, לדעתי יותר מכאלה שיקנו מנוי לעונת הפח שלפנינו במתווה רמון.
2- מה ההעדפה שלך? לגייס עתה 10,000 מנויים במתווה לא ברור, בו יש גם אופציה שהכסף הונח על קרן הצבי או לגייס את אותם 10,000 כאשר הקבוצה תהיה אצל כונס נכסים ואז אפשר לקנות בסכום הזה את הבעלות על הקבוצה (ואז מייד להביא אותה לידי הנהלה מקצועית, כי אכן ניהול קבוצת כדורגל זה עסק מורכב...).
3- לירון האדום. דעתך מאוד מקובלת עלי. עם זאת מערכת המשפט, כמה שאני מבין, בנויה על תקדימים. האם יש תקדים במשפט הישראלי לפסק דין עם "ייפוי כוח בלתי חוזר"? כמדומני שלא, כי מעולם לא נתקלתי בדבר שכזה. האם אתה יכול להרחיב? איזה תוקף משפטי אמיתי יש לדבר שכזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 11:16 
מצ'ו כתב:
ערן כתב:
אה, למכור 10,000 מנויים לקבוצה בפירוק זה תסריט הגיוני (״כי הקהל של הפועל אוהב להתגייס במצבים קשים״), אבל למכור עכשיו את אותה כמות מנויים זו ״פנטזיה לא ריאלית״? קודם תפתור את הסתירות הפנימיות בהודעה שלך לפני שתבדוק איך היא פוגשת את המציאות עצמה.

או.קי מסכים איתך יש כאן סתירה אבל אני אנסה להסביר:
1- רק אם תיזכר בעונה האחרונה שכמעט ירדנו ליגה ובהתגייסות של הקהל למען הקבוצה. אני באתי למשחק מול ב"ש בבלומפילד (הגול של אוגבונה :HEART2: ) עם אוהדים שלא באו לבלמופילד משנות השמונים ולא חזרו מאז לבלומפילד אפילו לא בדאבל או באלופות. יש אני מניח הרבה אוהדים כאלה של הפועל שיגיעו בעת צרה, לדעתי יותר מכאלה שיקנו מנוי לעונת הפח שלפנינו במתווה רמון.
2- מה ההעדפה שלך? לגייס עתה 10,000 מנויים במתווה לא ברור, בו יש גם אופציה שהכסף הונח על קרן הצבי או לגייס את אותם 10,000 כאשר הקבוצה תהיה אצל כונס נכסים ואז אפשר לקנות בסכום הזה את הבעלות על הקבוצה (ואז מייד להביא אותה לידי הנהלה מקצועית, כי אכן ניהול קבוצת כדורגל זה עסק מורכב...).
3- לירון האדום. דעתך מאוד מקובלת עלי. עם זאת מערכת המשפט, כמה שאני מבין, בנויה על תקדימים. האם יש תקדים במשפט הישראלי לפסק דין עם "ייפוי כוח בלתי חוזר"? כמדומני שלא, כי מעולם לא נתקלתי בדבר שכזה. האם אתה יכול להרחיב? איזה תוקף משפטי אמיתי יש לדבר שכזה?

אני לא בטוח שאין פסקי דין בנושאים האלו, אם היה לי זמן גם היתי מחפש לך ומוצא לך אם יש כאלו (סלח לי, פשוט יש לי מבחן ביום ראשון ואני צריך להתכונן אליו).
יפוי כח בלתי חוזר הוא דווקא חוזה דיי נפוץ במערכת החוזים שיש בעולם.
התוקף המשפטי שלו הוא כחוזה לכל דבר, כפי שעושים חוזה על תנאי, חוזה רגיל וכו', יש כמה וכמה סוגים של חוזים, אחד הסוגים שישנם הוא יפוי כח בלתי חוזר.
כאשר נותנים יפוי כח בלתי חוזר, זה שנותן את היפוי כח לא יכול לחזור בו מן ההחלטה אלא באישור ביהמ"ש.(שלרוב לא נוטה לוותר סתם כך על יפוי כח בלתי חוזר).
אין מה לדאוג מבחינת היפוי כח בלתי חוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
מוני התחייב לתאומים להעמיד תקציב של 30 מליון ש"ח במשך ה-5 השנים מיום שהקבוצה הועברה לידי מוני.

מאיפה הבטחון שלכם שבמשך השנים שמוני היה בהפועל, הוא (ואחיו?) לא שמו כסף אישי ע"ס 6 מליון ש"ח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 11:19 
מצ'ו בשבילך מחיפוש קצר בגוגל:
http://www.kehilot.co.il/ArticleDetails ... icleID=326
ציטוט:

יפוי כוח בלתי חוזר – יפוי כוח לעשיית פעולה המקנה זכויות למיופה הכוח או לצד שלישי, ואשר לא ניתן לחזור ממנו או לבטלו, אלא בהסכמת מי שלטובתו נועדה הפעולה, או על ידי בית משפט. אין במות מיפה הכוח כדי להשפיע על תוקפו של יפוי כוח בלתי חוזר.

יפוי כוח בלתי חוזר ניתן בדרך כלל בעסקאות מקרקעין, כדי להבטיח את העברת הזכויות בנכס על שם הקונה, לאחר ששילם את מלוא התמורה בעדו. מתן יפוי כוח בלתי חוזר, אפילו לשלוחו של המוכר, מותיר את המוכר ללא סמכויות לגבי הממכר וללא שליטה כלכלית עליו. מתן יפוי כוח או מינוי נציג שיפעל לטובתו ובשמו של השולח מהווה פעולה של שליחות ואינה מהווה מכירה מבחינה כלכלית. "הסמכה" שכזו נועדה למנות נציג שיפעל בשם השולח שפעולותיו ייוחסו לשולח ולא לנציג שאין לו כל אינטרס כלכלי בזכות המועברת. ואולם, מתן יפוי כוח, במיוחד אם הוא בלתי חוזר, עשוי להקנות לשליח שליטה כלכלית מוחלטת על הזכות המועברת, ויכול הוא לשמש כאמצעי לעקיפת חוק מיסוי מקרקעין, תשכ"ג-1963, על ידי העברת זכות במקרקעין ללא תשלום מס. לכן יש סעיף בחוק זה (ס' 53) שנועד להסדיר את הבעיה כך שעו"ד למשל שמקבל יפוי כוח בלתי חוזר מצד לעיסקה לא יחשב בעצמו כצד אלא רק יוכל למלא את שליחותו עבור לקוחו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 11:35 
לירון האדום כתב:
מצ'ו בשבילך מחיפוש קצר בגוגל:
http://www.kehilot.co.il/ArticleDetails ... icleID=326
ציטוט:

יפוי כוח בלתי חוזר – יפוי כוח לעשיית פעולה המקנה זכויות למיופה הכוח או לצד שלישי, ואשר לא ניתן לחזור ממנו או לבטלו, אלא בהסכמת מי שלטובתו נועדה הפעולה, או על ידי בית משפט. אין במות מיפה הכוח כדי להשפיע על תוקפו של יפוי כוח בלתי חוזר.

יפוי כוח בלתי חוזר ניתן בדרך כלל בעסקאות מקרקעין, כדי להבטיח את העברת הזכויות בנכס על שם הקונה, לאחר ששילם את מלוא התמורה בעדו. מתן יפוי כוח בלתי חוזר, אפילו לשלוחו של המוכר, מותיר את המוכר ללא סמכויות לגבי הממכר וללא שליטה כלכלית עליו. מתן יפוי כוח או מינוי נציג שיפעל לטובתו ובשמו של השולח מהווה פעולה של שליחות ואינה מהווה מכירה מבחינה כלכלית. "הסמכה" שכזו נועדה למנות נציג שיפעל בשם השולח שפעולותיו ייוחסו לשולח ולא לנציג שאין לו כל אינטרס כלכלי בזכות המועברת. ואולם, מתן יפוי כוח, במיוחד אם הוא בלתי חוזר, עשוי להקנות לשליח שליטה כלכלית מוחלטת על הזכות המועברת, ויכול הוא לשמש כאמצעי לעקיפת חוק מיסוי מקרקעין, תשכ"ג-1963, על ידי העברת זכות במקרקעין ללא תשלום מס. לכן יש סעיף בחוק זה (ס' 53) שנועד להסדיר את הבעיה כך שעו"ד למשל שמקבל יפוי כוח בלתי חוזר מצד לעיסקה לא יחשב בעצמו כצד אלא רק יוכל למלא את שליחותו עבור לקוחו.

תודה על האינפורמציה.
אך כוונתי היתה, האם יש פסק דין תקדימי בעניין שכזה?
האם העניין הזה, הוברר מעבר לכל ספק, במערכת המשפטית הישראלית?
וגם לגבי מה שכתוב בלינק, תמיד יכול לבוא עו"ד ולטעון, ש"ייפוי כוח בלתי חוזר" הוא במיסוי מקרקעין ולא לגבי ניהול קבוצת כדורגל, ולדרוש החזרת הקבוצה לידי טביב. (כמו תמיד עם תוספת הראויה לעורכי דין שטביב לא ידע בדיוק על מה הוא חותם והוא נאלץ לעשות זאת במצב של לחץ נפשי ובלה בלה...).

אני מקווה שעתה הבנת אותי טוב יותר, החששות שלי הם לגבי חוזה "מצוץ מהאצבע" שיכול לחזור עלינו כמו בומרנג עם אדם כמו טביב (אני חושב שמקרה הבמב"י היה תקדים משפטי בישראל, לא רוצה לחזור אותו תסריט עם "ייפוי כוח בלתי חוזר"), פשוט מאוד רוצה שיסירו את השם של טביב בהתאחדות לצד השם הפועל תל-אביב. אז אני אתחיל אולי לחשוב בראש בריא על מתווה רמון (אף על פי שגם רמון בעיניי הוא גם דמות שנויה במחלוקת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 11:41 
וואלה היה מענין להציץ ביפוי הכח הבלתי חוזר הזה
ובמיוחד לזכות מי הוא ניתן
רק כדרך אגב:
זה שמכתירים יפוי כח כבלתי חוזר כשלעצמו לא הופך אותו אוטומטית לכזה
ואם אין צד ג׳ שזכויותיו עלולות להפגע כתוצאה מביטול יפוי הכח אזי הוא לא יוכר כבלתי חוזר
הוא הדין במצב שבו יש צד ג׳ אבל לא נפגעו זכויותי
לשון אחר: אם לא שולמה תמורה לטביב עבור העברת זכויותיו ונראה לי שזה המצב אז לא מדובר ביפוי כח בלתי חוזר
( עו״ד זמיר הוא לא מטומטם אלא רחוק מאד מזה ומי שמניח זאת אינו אלא אדיוט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 13:20 
רואי החשבון של הפורום, מישהו יכול להסביר לי איזה אינטרס היה לטביב לתת למשרד כרטיסים לאן 2מ' ש"ח ב31.12.2011????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 13:52 
סומך כתב:
JustZiv כתב:
סימרוטיץ כתב:
מצ'ו כתב:

האמת היא שאינני חובב קונספרציות אך הדברים של סוקולובסקי מסתדרים עם המציאות. אף על פי שייתכן שמוני לא מעורב כלל, אין ספק שיתר הפרטים מדוייקים. אני גם קראתי את הטור של בן קפלן שגם מצביע על אותו כיוון. חיים רמון הוא נוכל מקצועי, האיש שמכר את ההסתדרות בנזיד עדשים תוך שנה אחת (1995) וכך התחבב על בעלי הון.
הלו ראצ'ו- אין לך תפקיד גם במחאה החברתית? מה שאתם מנסים להשיג- זה בדיוק מה ש"חיים חדשים בהסתדרות" לקח מהמעמד הבינוני - בנק הפועלים ללא עמלת נשך ודיור ציבורי מסובסד (סולל בונה ושיכון-בינוי)- אולי אתה צעיר מדי כדי להבין את הנופך החברתי-סוציאלי שנתנה ההסתדרות למדינה) ונוסף על כך חיים רמון עבריין מורשע. מה שווה כל המחאה שלכם אם במקום שאלתיאל דוואיל הגיע למועדון, נוכל גדול יותר?!
לפי דעתי העסקה עם רמון= העסקה עם מוזר. אך למוזר אף אחד לא האמין, ולרמון אנחנו אמורים להאמין ולרכוש מנויים. לדעתי כל הספקות שהוטלו על מוזר צריכים להטיל גם ברמון. מה זאת אומרת "ייפוי כוח לא חוזר" ? יש איזה עו"ד שיכול להסביר לך מה זה אומר?. לדעתי כל עוד טביב רשום לצד הפועל ת"א בהתאחדות לכדורגל, הכול בלוף.
אפילו ההתאחדות לכדורגל מקימה איזה ועדה שקרית לבדוק את כשיורת העסקה. כלומר כבר בשבוע הבא הכל יכול להתפוצץ. כי גם הם יודעים שם בהתאחדות שרמון זה "נחש רב פרצופים" ויותר מייתכן כי מה שסוקולבסקי רשם זה אכן מה שקרה בפועל (הבטחה שלא יתעסקו עם מה שקרה בעבר בתיבת השרצים של המועדון תמורת קבלת המועדון בחינם).
1- רק אז התרחיש של 10,000 מנויים יותר אכן יתרחש. הקהל של הפועל פ"ת הוכיח שנה שעברה שכמעט ואפשר להציל קבוצה מירידה. הקהל של הפועל ת"א ידוע כאוהב להגיע ברגעים הקשים, ואין לי ספק שרק במצב כזה תרחיש המנויים הוא האופטימי ביותר.
2- כונס נכסים יבדוק לאחור את קופת המועדון גם בתקופת מוני וגם בתקופת טביב. אם נקנה דשא לחודרוב בעלות של איקס שקלים ואין דשא בוולפסון אז תוגש תלונה. ואם נרכש עתה בימים האחרונים שחקן מטוברוק בסכום שאף אחד מאיתנו לא יודע, אז אפשר לדעת ולתבוע על הלבנת הון וכן הלאה...

אני מעדיף את זה על, אולי נמכור 10,000 מנויים ואולי נגיע לשלב הבתים בליגה האירופאית (זה פנטזיות ולא ראייה ריאלית)

לסיכום ראצ'ו אני מעריך אותך מאוד על המחאה (וקח עוד אלף סופרלטיבים אישיים על מה שעשית - הכול מגיע לך- מסיר בפניך אלף כובעים). אבל בבקשה, על תפסול את מה שסוקולובסקי רשם על הסף.

התגובה הזו מזכירה לי שיש אוהדים שיותר שונאים את מכבי מאשר אוהבים את הפועל.
אני מעדיף שתהיה לי קבוצה בעלת נכסים שאולי עם זיק של תקווה תוכל לשנות את הקונספציה של הכדורגל , מאשר להנחית מכת מוות לפרק הכל לאבד את הנכסים רק כדי לדעת מה קרה עם הכסף, הכסף הזה לא יחזור ואני מקווה שמישהו כבר ימצא דרך להוציא דברים החוצה.
אלי טביב in deep shit גם בגלל עסקת דמארי וגם בגלל הנער , החשבון איתו ייסגר ואני מאמין שיצוצו עוד הרבה דברים בשנה הקרובה , הוא ירש לעצמו מספיק שונאים שנכנסו עכשיו חזרה למועדון, מישהו כבר ידליף לצנציפר משהו .

הבעיה היא שלא הגיע לפה מישהו שהחליט לעזור לקבוצה, אלא מישהו שמקורב למוני ובעזרת קומבינה מהסרטים החליטו להחליק את מה שהיה. אם זה לא היה רמון ותאומים, הייתי חושב כמוך, לעזאזל מה שהיה בו נצא לדרך חדשה, אבל פה משהו מסריח, כאילו אנחנו בלופ אינסופי של בעלים גרועים ו/או מושחתים שלא מרפה מאיתנו.
אם באמת היה פה גולדהאר, אז אף אחד לא היה פותח או מפתח קונספירציות למינהן.

!!!
ואגב, סימרוטיצ', למה אלי טביב מסובך על עסקת דמארי? לא ראיתי שמישהו חוקר את זה

זיו - הלוואי שהיה בא גולדמישהו אבל לא בא כזה ואת האמת לא נראה לי שיש לנו זמן כדי לחכות לאחד כזה , לדעתי רק קומבינטורים יכולים לקנות את הקבוצה במצבה כיום כי אין מישהו בעולם שיסכים לקחת הרפתקה כזו מידי טביב .
סומך - בשבוע שעבר פורסם שנפתחה החקירה מחדש לאור ראיות חדשות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 14:07 
מצ'ו כתב:
[

אני לא צריך סופרלטיב אחד, אני צריך שתחשבו בהגיון ותתחילו לתעל את האנרגיות באופן חיובי לטובת הקבוצה.
אני פוסל את מה שגל אמר על הסף מאלף ואחת סיבות ואני יכול להסביר לך. החוזה עליו חתם חיים רמון מול אלי טביב (אפילו לא ישירות מולו, רמון בכלל לא ישב
עם טביב כי הם שונאים אחד את השני), היה אותו חוזה שהיה לי ביד וניסיתי להביא אותו לאוהדי הקבוצה שירכשו את הקבוצה. לבוא במחשבה שמוני הראל
מפעיל את חיים רמון זה מאוד הזוי (בטח כשיודעים מה המצב העכשווי של הראל), ולהגיד שכל המהלך נועד לטאטא את הבעיות שהיו במועדון כשניסו להביא את
הרואה חשבון הכי ישר שיש כדי שיבדוק את כל השנה אחרונה זו טענה פשוט מגוחכת. מה גם שאני יודע על דברים שקורים כרגע בהקשר הזה שסותרים לחלוטין
את תיאורית הקונספירציה של סוקולובסקי.
הכי קל לבוא ולצעוק "היינו צריך לפרק את הקבוצה!" אבל אלו סה"כ צעקות חסרות אחראיות שאין מאחוריהן דבר, כי הקבוצה לא הייתה מתפרקת כל כך מהר והמועדון
היה מתרסק לרמות שאי אפשר היה לדעת איך היינו יוצאים מהם.
יש לנו הזדמנות לשקם את המועדון, יש לנו הזדמנות לרכוש אחוזים מהמועדון על ידנו, הגורל שלנו בידנו. למה שלא נתעסק בזה וננסה לעשות זאת בעצמנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 14:21 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
יש לנו הזדמנות לשקם את המועדון, יש לנו הזדמנות לרכוש אחוזים מהמועדון על ידנו, הגורל שלנו בידנו. למה שלא נתעסק בזה וננסה לעשות זאת בעצמנו?

+1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 14:25 
סמל אישי של המשתמש
1. למיטב ידיעתי אין בין האנשים הממנים את העסקה מי שקשור, או רוצה להיות קשור, למוני.
2. בושינסקי, קופמן ושאר קואליצית שונאי הפועל בלחץ ובצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 14:43 
רמון לא מתאים להיות בעלים מהסיבה הפשוטה שאינו בעל הון. יש לי תקווה קטנה-קטנה בלב שעומד מאחריו בעלים ראוי החסוי בינתיים בגלל מאניית הבצע טביב ובכלל המאניה שלו להרוס ככל יכולתו.

ועדין:
1 רמון בין הפוליטיקאים המוכשרים שלנו כולל יכולת די נדירה במחוזותינו להזיז דברים. ילד הפלא של ממשלת רבין ושל רבין עצמו.
הרס את ההסתדרות ? המצב היה אנכרוניסטי ובכל מקרה היה נידרש לעשות מה שעשה כפי שיודעים גם רבים מאלה שהצביעו תמיד למפלגת העבודה.
הרס את מערכת הבריאות ? כנ"ל ובפרט חיסל עיוותים ומיסד התנהלות סבירה יותר (שכמובן, עדין צריך לשפרה).
ובכלל, כבוד למי שעשה מעשה (מצטרך נדיר בין הפוליטיקאים). זה שמטילים רפש בכל עושה ובכל עשיה ידוע אבל פתטי.
2 פושע חמור ופסול ? קצת פרופורציה על רקע נורמות ההתנהלות במערכת ועדין עבריינות מינית תמימה יחסית למקובל ובכל מקרה במסגרת עבריינות כזו בלבד להבדיל מרבים ורעים. אם זה כל חטאו הוא נמצא במקום מצוין ביחס לעבריינות המינית של הפוליטיקאים שרבים מהם נמצאים באזור של "הנשיא" קצב. אז נכון שרבין ובגין העבירו את החיים גם בלי זה אבל לפי קנה המידה ששופטים את רמון היה צריך להוציא את העצמות של משה דיין מהקבר ולהטמינן רחוק-רחוק. ולהקדיש אשכול שנאה יוקדת בפורום.

בקיצור, נניח שרמון לא בסדר וכמובן תאומים לא בסדר ומוני כמובן גרוע מכולם. אז מי בסדר ? טביב ולוזון ? איך יתכן שמשתמשים במלים די דומות לגבי 2 הקבוצות השונות כל כך ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 15:36 
גבעתיים כתב:
רמון לא מתאים להיות בעלים מהסיבה הפשוטה שאינו בעל הון. יש לי תקווה קטנה-קטנה בלב שעומד מאחריו בעלים ראוי החסוי בינתיים בגלל מאניית הבצע טביב ובכלל המאניה שלו להרוס ככל יכולתו.

ועדין:
1 רמון בין הפוליטיקאים המוכשרים שלנו כולל יכולת די נדירה במחוזותינו להזיז דברים. ילד הפלא של ממשלת רבין ושל רבין עצמו.
הרס את ההסתדרות ? המצב היה אנכרוניסטי ובכל מקרה היה נידרש לעשות מה שעשה כפי שיודעים גם רבים מאלה שהצביעו תמיד למפלגת העבודה.
הרס את מערכת הבריאות ? כנ"ל ובפרט חיסל עיוותים ומיסד התנהלות סבירה יותר (שכמובן, עדין צריך לשפרה).
ובכלל, כבוד למי שעשה מעשה (מצטרך נדיר בין הפוליטיקאים). זה שמטילים רפש בכל עושה ובכל עשיה ידוע אבל פתטי.
2 פושע חמור ופסול ? קצת פרופורציה על רקע נורמות ההתנהלות במערכת ועדין עבריינות מינית תמימה יחסית למקובל ובכל מקרה במסגרת עבריינות כזו בלבד להבדיל מרבים ורעים. אם זה כל חטאו הוא נמצא במקום מצוין ביחס לעבריינות המינית של הפוליטיקאים שרבים מהם נמצאים באזור של "הנשיא" קצב. אז נכון שרבין ובגין העבירו את החיים גם בלי זה אבל לפי קנה המידה ששופטים את רמון היה צריך להוציא את העצמות של משה דיין מהקבר ולהטמינן רחוק-רחוק. ולהקדיש אשכול שנאה יוקדת בפורום.

בקיצור, נניח שרמון לא בסדר וכמובן תאומים לא בסדר ומוני כמובן גרוע מכולם. אז מי בסדר ? טביב ולוזון ? איך יתכן שמשתמשים במלים די דומות לגבי 2 הקבוצות השונות כל כך ?

אכן יש לצאת מהדיון לגופם של האנשים שמובילים את המהלך.
הספקות, מבחינתי, לא קשורים לגבי חיים רמון או משה תאומים. המתווה עצמו לא ברור וההופעות בתקשורת של המובילים השאירו סימני שאילה רבים.
אחרי מאבק ששם את נושא איכות הניהול (או של בעלות בקבוצה כדורגל) בראש הכותרות, יש לדרוש (ולקבל) שקיפות מלאה. שקיפות לגבי מבנה העסקה ושקיפות לגבי כל מי ומי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 16:16 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
אדום אופטימי כתב:
סימרוטיץ כתב:
אם כבר בתאוריות עסקינן אז אחרי ששמעתי את דורון אוסידון והוא השלים את החוליה החסרה .
התאוריה היא כזו :
טביב רצה למכור את הפועל אבל בסכום שהוא חשב שמגיע לו לא היה אף אחד שירכוש , אז חברו הטוב וייצמן רקח את הפלונטר שירצה את האגו של טביב .
בסופו של יום "הערבות" היא של וייצמן ולמעשה אין ערבים בכלל ,יותר מכך הוא גם היה הצ'ק של ה 18.5 מש"ח שהובטח לטביב בנסיון שלא צלח עם מוזר , מה שייאסף באחוזים שימכרו רמון את תאומים זה הכסף שיעבור לטביב .
עניין התשלומים נועדו כדי להרוויח זמן בגיוס הסכום ויותר מכך לכסות את החובות שנוצרו בתקופת טביב , ואני מאמין שטביב יצא עם מספר מאוד מוכר לאוהדי הפועל 6 מש"ח בדיוק מה שהוא שילם למוני .
ככה כולם מרוויחים או לא מפסידים , טביב לא פותח ספרים רמון ותאומים מושיעים והאוהדים מרוצים ויקנו מנויים .
רק דבר אחד שם לא לקחו בחשבון וזה את הדימוי הציבורי הגרוע של ההתאחדות בימים אלו , עכשיו יש להם מסוכה לא פשוטה בדרך .

ואתה רוצה שהם יצליחו לעבור את המשוכה של ההתאחדות ?

אתה לא רוצה?

אולי אחרי שאצליח להקיא אשנה דעתי.
בינתיים לא הצלחתי ולכן, לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 16:56 
סמל אישי של המשתמש
מהרסייך ומחרבייך ממך יצאו

אני חנוק מדמעות בשביל כל האנשים שחלום הפירוק של הקבוצה נגוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 19:35 
villa crespo כתב:
לפי כל הפרסומים ההנהלה החדשה עדיין צריכה לגייס מיליוני ש"ח מהקהל רק כדי להשלים את הרכישה, שלא לדבר על התקציב.
בנוסף, גפ לפי פרסומים, ישנו חשבון נאמנות בו יושבים 6 מיליון ש"ח שטביב העביר למוני הראל.
אמרתי אז ואני אומר היום. הכסף הזה שייך להפועל ת"א (כמובן שלא משפטית). אין שום סיבה שבן-אדם שמתיימר להיות אוהד הפועל ייקח לעצמו 6 מיליון ש"ח אחרי שקיבל את הקבוצה בחינם ולא השקיע בה שקל.
עכשיו, בהנהלת הפועל יושב אמיר לובין, שלמיטב הבנתי כבר לא מייצג את מוני הראל, אלא את הפועל. לובין יודע שהפועל צריכה כסף, לובין יודע שלמוני הראל לא מגיעים 6 מיליון ש"ח האלה. מקווה שהצעד הראשון שלו יהיה לדרוש אותם בחזרה.

סוף סוף פרקטיקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 19:38 
Oleg Neduda כתב:
אני לא בא להגן על מוני
אבל איך אתה יודע שהוא לא השקיע שקל בהפועל? הוא היה לא מעט זמן בקבוצה, לא תמיד הקבוצה הייתה רווחית, אמנם לא הושקעו סכומים עצומים אבל ע"פ מה הקביעה החד משמעית שלך?

לכאורה לא שם דולר באחריות , לכאורה הפועל הייתה ממקורות הכנסתו , העיקר שהוא אוהד הפועל (עלאק)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 19:40 
בני12 כתב:
Oleg Neduda כתב:
אני לא בא להגן על מוני
אבל איך אתה יודע שהוא לא השקיע שקל בהפועל? הוא היה לא מעט זמן בקבוצה, לא תמיד הקבוצה הייתה רווחית, אמנם לא הושקעו סכומים עצומים אבל ע"פ מה הקביעה החד משמעית שלך?

ייאמר לזכותו של מוני הראל שבתקופתו הקבוצה לא הפסידה כסף.
מכירות שחקנים ואירופה יצרו רווחים נאים למועדון (עוד לפני ליגת האלופות).

אז למה הוא היה צריך את טביב לשחקנים וערבויות לפתוח עונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 19:44 
עמי נאווי כתב:
kobster כתב:
במסיבת העיתונאים אתמול לובין זרק את השם של מוני הראל כאחד שהוא היה רוצה לראות בחזרה בקבוצה, רמון מיד אח"כ מיהר להבהיר שמוני לא חלק מהקבוצה (כי אין לו שקל על התחת) ואין לו כוונה גם להיכנס לקבוצה (וטוב שכך).
חשוב שהוא וכל החברים שלו ידעו שאם הוא שוקל לחזור להפועל האדמה מתחת לרגליים שלו תרעד, הספיק לנו ממנו ומכל הסיבובים שהוא עשה על חשבוננו.
לא פוסל את האפשרות שהוא מעורב מאחורי הקלעים אבל הוא לא טיפש ויודע שבשניה שהוא יחשף הוא שורף את עצמו ואת מי שהוא שם בפרונט.

לדעתי יש למוני בסיס כוח לא קטן בקרב האוהדים.

כרטיסים בחינם ל"אוהדים" כבר אמרנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 19:46 
villa crespo כתב:
עמי נאווי כתב:
לדעתי יש למוני בסיס כוח לא קטן בקרב האוהדים.

למוני הראל יש אנשים בקהל, זה ברור.
אבל אם הוא יבוא, בשקט זה לא יעבור. או שהוא לא יהיה או שתהיה מלחמה בקהל. מבחינתי, כל דבר בא בחשבון ורק שהוא לא יעז להראות את הפרצוף שלו.
וקראתי את התיאוריה של סוקו. אין בכלל ספק שאנחנו צריכים לדרוש לראות את המספרים בתקופת מוני הראל-אלי טביב.
הבעיה היא שאין שום בעיה חשבונאית בכך שהפועל שילמה 650,000 יורו על פאצ'לקה, 1.5 מיליון יורו על חצי כרטיס של דמארי והוציאה סכומים גדולים הדשא בוולפסון.
לך תסביר להם שז'ילינה דרשה חצי ממה שהפועל שילמה בפועל, שמכבי פ"ת עשתה המון שימוש (לא באמת) בכסף שנכנס מעסקת דמארי ושבוולפסון יש הכל חוץ מדשא. מבחינת רו"ח הכסף יצא, הכל רשום ואין בעיות.

אבא של רגב, אל תדאג. אני לא באמת חושב שהפועל יכולה לגעת או אפילו לדרוש את הכסף. אני סתם רוצה שיזהרו לחשוב בכלל לכיוון של מוני הראל כמי שיחזור וידברו עליו בדיוק כמו שמדברים על טביב.
בינתיים, אני שומע את בוכמן אומר שמוני הראל בא מאהבת הפועל ושהיו לו כוונות טובות.

אהבת הפועל ( $$$$$$$$$$$$$) אהבה גדולה להפועל ($$$$$$$$$$$$)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 20:02 
הבדיחה הכי טובה ששמעתי
להוציא מהמסניפן בחזרה שקל
ואגב הכספים שעוקלו ע״י נטלי עדיין אצל עזיאל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
מצ'ו כתב:
[

אני לא צריך סופרלטיב אחד, אני צריך שתחשבו בהגיון ותתחילו לתעל את האנרגיות באופן חיובי לטובת הקבוצה.
אני פוסל את מה שגל אמר על הסף מאלף ואחת סיבות ואני יכול להסביר לך. החוזה עליו חתם חיים רמון מול אלי טביב (אפילו לא ישירות מולו, רמון בכלל לא ישב
עם טביב כי הם שונאים אחד את השני), היה אותו חוזה שהיה לי ביד וניסיתי להביא אותו לאוהדי הקבוצה שירכשו את הקבוצה. לבוא במחשבה שמוני הראל
מפעיל את חיים רמון זה מאוד הזוי (בטח כשיודעים מה המצב העכשווי של הראל), ולהגיד שכל המהלך נועד לטאטא את הבעיות שהיו במועדון כשניסו להביא את
הרואה חשבון הכי ישר שיש כדי שיבדוק את כל השנה אחרונה זו טענה פשוט מגוחכת. מה גם שאני יודע על דברים שקורים כרגע בהקשר הזה שסותרים לחלוטין
את תיאורית הקונספירציה של סוקולובסקי.
הכי קל לבוא ולצעוק "היינו צריך לפרק את הקבוצה!" אבל אלו סה"כ צעקות חסרות אחראיות שאין מאחוריהן דבר, כי הקבוצה לא הייתה מתפרקת כל כך מהר והמועדון
היה מתרסק לרמות שאי אפשר היה לדעת איך היינו יוצאים מהם.

כמי שהתווכח עם ראצ'ו ארוכות, ובמשך זמן מסוים תמך בהליכה לפירוק, אני משוכנע שהמהלך שנעשה היה הטוב ביותר לקבוצה.
גם אם יש מי שלא השתכנע, העובדה היא שזה המהלך היחיד שנמצא על השולחן כרגע, ושנעשה צעד ראשון לקראת הפתרון האמיתי היחיד - בעלות שלנו על הקבוצה.
ובשורה התחתונה, החלק שהדגשתי נראה לי הדבר המועיל ביותר שנכתב עד עכשיו. נלחמנו במשך זמן כל כך ארוך, עכשיו בואו נבנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: 6 מיליון ש"ח מהבמבי
הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 03:47 
חכו חכו, הכל יכול להתפוצץ לנו בפנים אם לא נעלה שלב באופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 04:25 
החברים בארה"ב לא מרפים גם אחרי שקיבלו מכה בפנים.

הזבל מת,יחי המלך החדש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 10:29 
JustZiv כתב:

אני מבין שאתה בעצם מייצג את המציאות ואנחנו בעצם מייצגים את עולם הבדיונות והחזיונות... וואלה אלה החיים... לפעמים בשביל עתיד טוב יותר לוקחים סיכונים ותאמין או לא עם אופ"א או בלי אופ"א בסופו של יום זה סיכון מושכל.

הבעיה היחידה בסיכון הזה היא אנשים כמוך שיושבים בשער העיר ומרביצים נבואות זעם במקום לחשוב איך לתעל את זה לטובת הקבוצה... אף אחד לא מבקש ממך לעלות על הדשא ולשים גול... אבל בתור אוהד שמבין לקראת מה אנחנו הולכים, הפועל יותר צריכה אותך איתה מאשר לצידה... ז"א... תנשך שפתיים, תעגל את הפסימיות לאופטימיות ותרתם כרגע בכל דרך שנותנים לנו כאוהדים לנסות ולהרים את הקבוצה.

המשפט הזה שלך בא לשחרר את הפראנויות שלך שקיימים בכולנו, רק שאף אחד לא רוצה סיבה לשחרר אותן החוצה כי התרומה שלהן היא אפסית ואם תחשוב על זה גם לך היא ממש לא עושה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 11:21 
vangroder כתב:
JustZiv כתב:

אני מבין שאתה בעצם מייצג את המציאות ואנחנו בעצם מייצגים את עולם הבדיונות והחזיונות... וואלה אלה החיים... לפעמים בשביל עתיד טוב יותר לוקחים סיכונים ותאמין או לא עם אופ"א או בלי אופ"א בסופו של יום זה סיכון מושכל.

הבעיה היחידה בסיכון הזה היא אנשים כמוך שיושבים בשער העיר ומרביצים נבואות זעם במקום לחשוב איך לתעל את זה לטובת הקבוצה... אף אחד לא מבקש ממך לעלות על הדשא ולשים גול... אבל בתור אוהד שמבין לקראת מה אנחנו הולכים, הפועל יותר צריכה אותך איתה מאשר לצידה... ז"א... תנשך שפתיים, תעגל את הפסימיות לאופטימיות ותרתם כרגע בכל דרך שנותנים לנו כאוהדים לנסות ולהרים את הקבוצה.

המשפט הזה שלך בא לשחרר את הפראנויות שלך שקיימים בכולנו, רק שאף אחד לא רוצה סיבה לשחרר אותן החוצה כי התרומה שלהן היא אפסית ואם תחשוב על זה גם לך היא ממש לא עושה טוב.

כולה רשמתי שצריך להבין שמשחק הפלייאוף הוא משחק על עונה שלמה ואלוהים יודע מה יקרה אם לא נעבור.
מה רצית להגיד בתגובה שלך או מה הקשר למה שרשמתי, באמת שאין לי מושג למה התכוון המשורר.
וכל הקלישאות שזרקת פה באמת שלא עובדות עליי, התרומה שלי ושלך מסתכמת בקניית מנוי ועידוד מהיציע כפי שאני עושה כבר 14 שנה, מה שונה מכל עונה אחרת, השד יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 12:25 
זיו למה אתה חושב שאירופה זה כלכך משמעותי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 105 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: