מצ'ו כתב:
[
האמת היא שאינני חובב קונספרציות אך הדברים של סוקולובסקי מסתדרים עם המציאות. אף על פי שייתכן שמוני לא מעורב כלל, אין ספק שיתר הפרטים מדוייקים. אני גם קראתי את הטור של בן קפלן שגם מצביע על אותו כיוון. חיים רמון הוא נוכל מקצועי, האיש שמכר את ההסתדרות בנזיד עדשים תוך שנה אחת (1995) וכך התחבב על בעלי הון.
הלו ראצ'ו- אין לך תפקיד גם במחאה החברתית? מה שאתם מנסים להשיג- זה בדיוק מה ש"חיים חדשים בהסתדרות" לקח מהמעמד הבינוני - בנק הפועלים ללא עמלת נשך ודיור ציבורי מסובסד (סולל בונה ושיכון-בינוי)- אולי אתה צעיר מדי כדי להבין את הנופך החברתי-סוציאלי שנתנה ההסתדרות למדינה) ונוסף על כך חיים רמון עבריין מורשע. מה שווה כל המחאה שלכם אם במקום שאלתיאל דוואיל הגיע למועדון, נוכל גדול יותר?!
לפי דעתי העסקה עם רמון= העסקה עם מוזר. אך למוזר אף אחד לא האמין, ולרמון אנחנו אמורים להאמין ולרכוש מנויים. לדעתי כל הספקות שהוטלו על מוזר צריכים להטיל גם ברמון. מה זאת אומרת "ייפוי כוח לא חוזר" ? יש איזה עו"ד שיכול להסביר לך מה זה אומר?. לדעתי כל עוד טביב רשום לצד הפועל ת"א בהתאחדות לכדורגל, הכול בלוף.
אפילו ההתאחדות לכדורגל מקימה איזה ועדה שקרית לבדוק את כשיורת העסקה. כלומר כבר בשבוע הבא הכל יכול להתפוצץ. כי גם הם יודעים שם בהתאחדות שרמון זה "נחש רב פרצופים" ויותר מייתכן כי מה שסוקולבסקי רשם זה אכן מה שקרה בפועל (הבטחה שלא יתעסקו עם מה שקרה בעבר בתיבת השרצים של המועדון תמורת קבלת המועדון בחינם).
לעניות דעתי התרחיש הטוב ביותר, אחרי שהקדשתי לזה מחשבה=פירוק. כונס נכסים. למה?
1- רק אז התרחיש של 10,000 מנויים יותר אכן יתרחש. הקהל של הפועל פ"ת הוכיח שנה שעברה שכמעט ואפשר להציל קבוצה מירידה. הקהל של הפועל ת"א ידוע כאוהב להגיע ברגעים הקשים, ואין לי ספק שרק במצב כזה תרחיש המנויים הוא האופטימי ביותר.
2- כונס נכסים יבדוק לאחור את קופת המועדון גם בתקופת מוני וגם בתקופת טביב. אם נקנה דשא לחודרוב בעלות של איקס שקלים ואין דשא בוולפסון אז תוגש תלונה. ואם נרכש עתה בימים האחרונים שחקן מטוברוק בסכום שאף אחד מאיתנו לא יודע, אז אפשר לדעת ולתבוע על הלבנת הון וכן הלאה...
אני מעדיף את זה על, אולי נמכור 10,000 מנויים ואולי נגיע לשלב הבתים בליגה האירופאית (זה פנטזיות ולא ראייה ריאלית)
לסיכום ראצ'ו אני מעריך אותך מאוד על המחאה (וקח עוד אלף סופרלטיבים אישיים על מה שעשית - הכול מגיע לך- מסיר בפניך אלף כובעים). אבל בבקשה, על תפסול את מה שסוקולובסקי רשם על הסף.
אני לא צריך סופרלטיב אחד, אני צריך שתחשבו בהגיון ותתחילו לתעל את האנרגיות באופן חיובי לטובת הקבוצה.
אני פוסל את מה שגל אמר על הסף מאלף ואחת סיבות ואני יכול להסביר לך. החוזה עליו חתם חיים רמון מול אלי טביב (אפילו לא ישירות מולו, רמון בכלל לא ישב
עם טביב כי הם שונאים אחד את השני), היה אותו חוזה שהיה לי ביד וניסיתי להביא אותו לאוהדי הקבוצה שירכשו את הקבוצה. לבוא במחשבה שמוני הראל
מפעיל את חיים רמון זה מאוד הזוי (בטח כשיודעים מה המצב העכשווי של הראל), ולהגיד שכל המהלך נועד לטאטא את הבעיות שהיו במועדון כשניסו להביא את
הרואה חשבון הכי ישר שיש כדי שיבדוק את כל השנה אחרונה זו טענה פשוט מגוחכת. מה גם שאני יודע על דברים שקורים כרגע בהקשר הזה שסותרים לחלוטין
את תיאורית הקונספירציה של סוקולובסקי.
הכי קל לבוא ולצעוק "היינו צריך לפרק את הקבוצה!" אבל אלו סה"כ צעקות חסרות אחראיות שאין מאחוריהן דבר, כי הקבוצה לא הייתה מתפרקת כל כך מהר והמועדון
היה מתרסק לרמות שאי אפשר היה לדעת איך היינו יוצאים מהם.
יש לנו הזדמנות לשקם את המועדון, יש לנו הזדמנות לרכוש אחוזים מהמועדון על ידנו, הגורל שלנו בידנו. למה שלא נתעסק בזה וננסה לעשות זאת בעצמנו?