תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 13:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 129 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 5/7 [דיונים]
הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 13:17 
האדס כתב:
כן, עדן שרם(מי זה?) וויקטור מרעי(לא הגיע לאימונים תודה לאל) זה בדיוק מה שחסר לנו לחוד הכי מפחיד בארץ.

:bang:

ויקטור מרעי היה באימון האחרון.
לא יודע אם ראיתה משחקים של מכבי פתח תקווה בעונה שעברה , מרעי עשה שם התקדמות גדולה אם אני לא טועה הוא סיים את העונה עם שמונה גולים ויחסית לקבוצה שבה הוא שיחק זה לא רע בכלל, הוא מתאים להפועל בטח כחלוץ שלישי.

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 13:18 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
Charlie כתב:
יש שחקנים שחייבים למכור - תמוז, קנדה ואדל .
תמוז - מסיים חוזה ומקבל שכר גבוה. מכירתו תכניס למועדון כמה מיליוני שקלים וכן תחסוך את עלות שכרו. אני מניח שהוא ימצא קבוצה באירופה.
קנדה - מסיים חוזה, מגן מוגבל (מבחינה הגנתית ועם כל הכבוד לעזרה שלו בהתקפה הוא קודם כל צריך לדעת להגן) ושחקן ששמו נקשר ביותר מדי סיפורים, חובות, הימורים וכו' (החל מעיכובי יציאה תדירים, הויכוח ההוא עם שי על גניבת הכסף, המכות עם באדיר, ההימורים, האלמונים שמחכים לו באימונים וכו'). גם ככה בשנתיים האחרונות מיעט לשחק יחסית ואיבד את הבכורה לבונדר ואח"כ חוטבא.
אדל - מסיים חוזה וניתן למצוא עבורו קבוצה באירופה. בכיר המשתכרים בהפועל. הגיע הזמן לתת את המפתחות לקליימן את אברבנאל. חיסכון של עמדת זר.

יש שחקנים שלא ממש חייבים למכור אבל בהחלט יש לשקול זאת בחיוב - נוסא איגיבור .
השכר שלו אמור לעלות מדי שנה, כולל בעונה הקרובה. היו איתו לא מעט בעיות במהלך העונה האחרונה. יש לו לכאורה הצעות יפות. לא בטוח שהוא הכי מתאים מקצועית לקבוצה שרוצה שירזי. למשל, אם יש אפשרות למכור אותו ולהשאיל את גילי, זה לא עדיף?! ובקיצור, ניתן לחסוך בעלות השכר, להרוויח יפה מהמכירה, לנצל מקום של זר ולהכניס מיליונים לקופת הקבוצה כדי להתחזק בשחקנים מתאימים יותר.

יש שחקנים שאסור למכור חרף ששמם עולה כל העת כמועמדים לעזיבה - ידין וכהן.
יש לאביחי ידין עוד שנתיים בחוזה וניתן להחזיקו עוד עונה. למרות שכרו הגבוה, הוא בורג מרכזי בקבוצה, הפך למנהיג (במיוחד לאחר שטוטו יעזוב) בחדר ההלבשה ועל המגרש, ובעונה כזו ואולי עם אירופה, הוא נחוץ מאד להפועל ונתקשה למצוא תחליף ברמתו שעלותו סבירה.
אלוראי כהן הוא כישרון, יש לו עוד כמה שנים בחוזה, מדובר בהשקעה גדולה של הפועל ויש לאפשר לו להציג העונה את היכולת שהביאה אותו מלכתחילה להפועל.

תיקון קטן-
לקנדה חוזה לעוד שנתיים, חתם באמצע שנה שעבר על חוזה חדש לעוד שנתיים מעבר לשנה שעברה
לאביחי זאת השנה האחרונה בחוזה. כשהגיע חתם על חוזה של 5 שנים שמתוכו כבר עברו 4. כששידרג את החוזה לא האריך אותו

אני זוכר שהציעו לקנדה לחתום על חוזה חדש אבל אינני זוכר שהוא חתם עליו. בכל מקרה, אני בטוח שאפשר יהיה למצוא מקצועית מגן טוב ממנו וגם אחד שלא מספק כותרות שליליות ומעורב בכל מיני דברים שלא ראויים.
לגבי ידין - אם אכן זו העונה האחרונה שלו, אז או שיציעו לו לחתום על חוזה חדש עם סעיף יציאה נמוך או שיש להוסיף אותו לרשימה של אלו שחייבים למכור - גם מסיים חוזה בקיץ, גם יכול למצוא קבוצה באירופה שתשלם את המיליון יורו עבורו וגם אחד משיאני המשתכרים בהפועל. אבל זה יהיה חתיכת בור לכסות במרכז המגרש.

יש גם אפשרות אחרת -
מוכרים את אדל ונוסא רק כדי לאזן את התקציב ומביאים רכש מינורי. משאירים את טוטו וידין מתוך שיקול שאיתם הפועל תוכל גם להתמודד על האליפות וגם להצליח יותר באירופה. שהרי זכיה באליפות או התקדמות לשלב הנוק אאוט באירופה יהיו שווים להפועל בסופו של יום הרבה יותר כסף ממה שנקבל עבור ידין וטוטו וברור שתחליף הולם יהיה קשה להביא, אם בכלל. אז אולי נרוויח מהמכירה שלהם כסף אבל אם ניכשל בליגה ובאירופה זה לא שווה כלום, ונצא ושכרנו בהפסדנו.

יש בזה הימור מסויים אבל יש לי הרגשה שבגלל הבלגאן שנה שעברה ותחושת הפיספוס של העונה האירופית ובליגה, והב"יחד" של השחקנים, ושאיש מהם לא חיפש לברוח וכו', התלכיד הזה יכול להצליח מאד השנה ולתת עונה הרבה יותר טובה. אז אם בעונה לא טובה של הקבוצה מעפילים לשלב הבתים, מסיימים כסגנית וזוכים בגביע, כלום לא נוכל בעונה טובה של הקבוצה הספציפית הזו (עם ליטושים פה ושם) להתמודד ברצינות על האליפות ולעבור שלב באירופה?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 13:19 
סמל אישי של המשתמש
בושינסקי מנייאק
http://www.one.co.il/Article/202311.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 13:19 
סמל אישי של המשתמש
אם אנשים מסוימים היו מזיזים את התחת שלהם מהמחשב במקום להעביר ביקורת על כל העולם ואשתו הם היו יודעים שויקטור הגיע אתמול לאימון, ועדן שרם זה אחד החלוצים היותר טובים שגדלו בשנים האחרונות בהפועל. נכון שזה מגניב להיות אנטי ולקטול אבל במקרה הזה אין באמת בסיס.
לגבי הקישור האחורי, למחלה יש גם את ראדי אבל זה לא רלבנטי. גורדנה זה לא זה, בלתי אפשרי לסמוך על שחקן שמחזיק את הצד מדקה 60. קשר אמצע תוקף (50-50 או איך שתרצו לקרוא לזה) ליד ידין זה מאסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 13:23 
kobster כתב:
אם אנשים מסוימים היו מזיזים את התחת שלהם מהמחשב במקום להעביר ביקורת על כל העולם ואשתו הם היו יודעים שויקטור הגיע אתמול לאימון, ועדן שרם זה אחד החלוצים היותר טובים שגדלו בשנים האחרונות בהפועל. נכון שזה מגניב להיות אנטי ולקטול אבל במקרה הזה אין באמת בסיס.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 13:24 
סמל אישי של המשתמש
בושינסקי עושה מעשה שימון מזרחי, רק שיש לו גיבוי מההתאחדות שנגד העברת הקבוצה לידי האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 13:27 
לירן כהן כתב:
בושינסקי מנייאק

הם מ-פ-ח-ד-י-ם ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
לירן כהן כתב:
בושינסקי מנייאק

אז בושינסקי תקף! מה המכתב הזה שלו שונה מכל טור דעה של הפלוצים באתר שלהם?
בינתיים הכל חרטה ואנשים יכולים לבלבל את המוח, עד שרמון והחבר'ה לא יגיעו לבקרה לא נדע אם כל זה ספין...

בכל מקרה, אני מעריך שרמון ותאומים לא היו עושים מעצמם צחוק אם לא היה להם באמת גב כלכלי ואם לא היו בודקים את כל המהלך... אבל נחכה וניראה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 13:34 
סימרוטיץ כתב:
לירן כהן כתב:
בושינסקי מנייאק

הם מ-פ-ח-ד-י-ם ...

עזבו את זהות הכותב לרגע.
העסקה כפי שהוצגה במסיבת העתונאים משאירה חורים שחורים רבים. גם אנו צריכים לדעת מי עומד מאחורי המהלך ומה חלוקת התפקידים בין רמון לטביב ואיך מתכוונים לשלם לו. יש סימני שאילה כה רבים שבמצב הנוכחי וללא הבהרות, ספק רב האם המהלך ייצא לדרך מבחינה פורמלית.
סילוקו של טביב לא מצדיק שהמתווה החדש יהיה צולע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
לרמון ניתן מטביב ייפוי כוח בלתי חוזר על הקבוצה. מכאן לא כל כך משנה כמה או איך משלמים, רמון הוא הבעלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 13:40 
moshiko כתב:
סימרוטיץ כתב:
לירן כהן כתב:
בושינסקי מנייאק

הם מ-פ-ח-ד-י-ם ...

עזבו את זהות הכותב לרגע.
העסקה כפי שהוצגה במסיבת העתונאים משאירה חורים שחורים רבים. גם אנו צריכים לדעת מי עומד מאחורי המהלך ומה חלוקת התפקידים בין רמון לטביב ואיך מתכוונים לשלם לו. יש סימני שאילה כה רבים שבמצב הנוכחי וללא הבהרות, ספק רב האם המהלך ייצא לדרך מבחינה פורמלית.

מה שאומר שצריך לחכות קצת כדי שנבין מה הולך , מה גם שזה נאמר במסיבת העיתונאים שתהיה שקיפות במידה ולא אני לא רואה אוהדים משתפים פעולה עם המהלך .
אני כמובן מוציא מהכלל את עניין הערבים לטביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 13:53 
רואה שחורות כתב:
לרמון ניתן מטביב ייפוי כוח בלתי חוזר על הקבוצה. מכאן לא כל כך משנה כמה או איך משלמים, רמון הוא הבעלים.

לא משנה איך משלמים לו?
חיים רמון איננו הבעלים של הפועל ת"א. אלי טביב הנו הבעלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
רואה שחורות כתב:

לא משנה איך משלמים לו?
חיים רמון איננו הבעלים של הפועל ת"א. אלי טביב הנו הבעלים.

משנה איך משלמים לו, אבל כל עוד זה לא עובר על החוקים של הבקרה (כמו שיוך שחקנים לאנשים פרטיים כפי שרצה תחילה טביב) אז לא אמור לשנות לאף אחד מתי נקבע מועד ההעברה, לכמה זמן פורסים את התשלום ואם הכסף יגיע ממשקיעים או מערבים.
אם בושינסקי כזה לוחם צדק למה הוא לא שלח מכתב שקורא לחקור לאן נעלמו 70 מליון שקל וכיצד הפכו לגרעון דו-ספרתי? שיזדיין לי מהפנים ומבלומפילד הבנזונה הצהוב הזה, אמן יקבל סרטן הדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 14:13 
סמל אישי של המשתמש
כחבר ב UBG12 , אני מתפלא שבושינסקי מתעסק עם השטויות האלה במקום לקבוע קרב חוזר לאלילינו מול אנאנד.
יתר על כך, הוא ודאי לא היה רוצה שיחקרו איך בדיוק PEAGEA הפכה להיות הספונסרית של המחלה וכמה מתוך זה הגיע לכיס שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 14:23 
פשוט מדהים לראות כמה אנשים בנו על פירוק הפעל
כאילו חטפו דקירה בלב אחרי אתמול
לא יודע במה עוסק בושינסקי אבל בנאדם שסובל מקצת יותר שכל היה מבין שהוא לא יכול לכתוב מכתב ולדרוש חקירה על סמך מסיבת עיתונאים אלא הוא צריך לחכות למשהו קצת יותר מבוסס, לקרוא את ההסכם ורק אז לזיין את השכל .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 14:39 
ציטוט:
"אנחנו מאשרים למשוך כסף מהקופה רק במקרים חריגים מאוד, בהם הקבוצה נמצאת ביתרה גדולה של 60-50 מיליון שקל. כל עוד הפועל ת"א לא תגיע לליגת האלופות אין לה סיכוי להגיע ליתרה שכזאת ולכן לא תוכל למשוך כסף מהקופה", אמר אורליצקי.

SURPRISE!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 14:50 
moshiko כתב:
סימרוטיץ כתב:
לירן כהן כתב:
בושינסקי מנייאק

הם מ-פ-ח-ד-י-ם ...

עזבו את זהות הכותב לרגע.

אני אנסה לענות לך ממה שאני הבנתי ומראות עיניי-
מי שעומד מאחורי המהלך הכוונה היא לערבים לא ידועים ולא צריכים להיות ידועים ולא אמורה להיות עם זה שום בעיה, לא לך ולא לי.
חלוקת התפקידים- לאלי טביב אין שום תפקיד יותר בקבוצה, החברה שמנהלת את הפועל ת"א (הראל אחזקות אם איני טועה) היא בבעלות אלי טביב, ולכן פורמאלית בלבד מבחינה רשומית טביב הוא הבעלים.
בפועל חיים רמון קיבל יפוי כח בלתי חוזר שמשמעותו שהוא יכול לעשות כל מה שהוא רואה לנכון לפי ראות עינו, והוא מנהל את הקבוצה.
הוא לא חייב דין וחשבון לאלי טביב.
איך ישלמו לטביב? כאן קבור הכלב.
ממה שאני הסקתי המטרה היא להביא חלק מהכסף מהקהל (באמצעות קניית אחוזים מהקבוצה, בדומה לכדורסל), שאר הכסף אמור להגיע מבעלי ממון שירצו להשקיע\לרכוש את הפועל.
במידה וכל הכסף הזה לא יגיע לסכום של 12M, אותם ערבים שחתמו ישלימו את הכסף החסר.
אם במהלך הזמן יתברר שהפועל חייבת כסף בעקבות חובות שנוצרו בזמן אלי טביב או בגין תביעות שהיו נגד הקבוצה בזמן אלי טביב, הסכומים שיפסקו יתקזזו עם ה12M.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 14:58 
איתי כתב:
ציטוט:
"אנחנו מאשרים למשוך כסף מהקופה רק במקרים חריגים מאוד, בהם הקבוצה נמצאת ביתרה גדולה של 60-50 מיליון שקל. כל עוד הפועל ת"א לא תגיע לליגת האלופות אין לה סיכוי להגיע ליתרה שכזאת ולכן לא תוכל למשוך כסף מהקופה", אמר אורליצקי.

SURPRISE!

הסיבה היחידה שרמון אמר שה-5 מיליון שקל האלה יצאו מקופה של הפועל תל אביב , היא מכיוון שאין שום כוונה לתת אותם לטביב. ה-5 מיליון האלה יילכו לכיסוי חובות של המועדון , ולכן לא תהיה בעיה להשתמש בכספי הקופה. אני לא מבין למה אף אחד לא מבין את זה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 16:39 
סמל אישי של המשתמש
התמונה של מזרחי על השער של ידיעות בעיתון-שמירה קלאסי לאוהדי הפועל זה אחד הבזיונות הגדולים שאני זוכר מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 17:19 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
התמונה של מזרחי על השער של ידיעות בעיתון-שמירה קלאסי לאוהדי הפועל זה אחד הבזיונות הגדולים שאני זוכר מהם.

? :WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 17:30 
אף אחד לא מדבר על כתב האישום נגד טביב .
בלילה של התקיפה המשטרה מבקשת את הצילומים,טביב עם איזה תירוץ מפגר שרק בבוקר אפשר להוציא את זה .נגיד שמאמינים לו ,אבל למה לוקח 3 ימים להשיג צו לקבלת הקלטת ?

אסור לבנאדם אחד לספוג כל כך הרבה אושר. ואם כבר קרתה לו תאונה משמחת והוא אכן ספג אותו. מגיע לו שאלוהים יעניש. ככה לפחות אני חושב. אם העולם היה מקום צודק, ככה היה אמור להיראות היום שלי אתמול-(איתיגלאון בטור אחרי הניצחון בדרבי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 17:33 
בתוכנית ספורט ב 103 FM מזיינים את השכל על עברו הפלילי של רמון בלי שום מילה על העבר של טביב .

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 17:34 
justdontask כתב:
אף אחד לא מדבר על כתב האישום נגד טביב .
בלילה של התקיפה המשטרה מבקשת את הצילומים,טביב עם איזה תירוץ מפגר שרק בבוקר אפשר להוציא את זה .נגיד שמאמינים לו ,אבל למה לוקח 3 ימים להשיג צו לקבלת הקלטת ?

מצוין שהוא מחק. ככה תפר לעצמו עוד אישום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 17:41 
עבד 14 כתב:
בתוכנית ספורט ב 103 FM מזיינים את השכל על עברו הפלילי של רמון בלי שום מילה על העבר של טביב .

לקופמן יש חשבון עם תאומים , לא עם טביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 17:46 
קופמן מתעב פוליטיקאים בהגדרה, וביניהם כמובן חיים רמון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 17:49 
סמל אישי של המשתמש
אוסידון עכשיו ב 103 אמר שיש אדם אחד ששם 12 מיליון שקל ערבויות, אדם שהוא חבר שלו ומכיר אותו.
לטענתו האדם הזה שם את הכסף רק כדי לעזור להפועל, אין לו שום רצון להיות בפרונט, וזה רק כגיבוי עד שיאספו את כל הסכום לטביב.
עם כל התיעוב שלי לאוסידון, זה נשמע אמין ורציני.
יש גב לרכישה בכל מקרה. עכשיו יש שנה לארגן 12 מיליון שקל מכל המקורות האפשריים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 17:50 
רמון או טביב לא מעניין אותי
אביחי לא יזוז מהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 17:53 
סמל אישי של המשתמש
אלון כתב:
אביחי לא יזוז מהפועל

לצערי נראה שידין וקנדה בעלי הסיכויים הגבוהים לעזוב
למרות שידין לא נתן עונה כ"כ זוהרת שתיתן לו הצעות טובות בארופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 18:01 
חברים אל תתרגשו, זה היה ברור שכל הנשמות הטובות יצאו עכשיו בנסיון להציל את הפועל...

עכשיו זה בדיוק הרגע לא להתייחס אליהם, את המשוכה המרכזית עברנו וכל שונאינו/ הסקפטים למינהם/ כתבי חצר שעשו מעצמם צחוק בכל תקופת המאבק לא יודעים איך לאכול את הכובע...

נכונה לנו עוד עבודה רבה והנסיון הפטאתי להוציא לנו את הרוח מהמפרשים הוא עוד יותר נלוז מכל מה שנעשה ונאמר על ידם לכל אורך תקופת המאבק

כולנו צריכים להאמין ולהרתם למשימה ולתת להם סיבה לפתוח את "מסעדת כובע עף לגובה"

רק הפועל !!!

נערך לאחרונה על ידי vangroder בתאריך 05 יולי 2012, 18:02, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2012, 18:01 
nirog כתב:
אלון כתב:
אביחי לא יזוז מהפועל

לצערי נראה שידין וקנדה בעלי הסיכויים הגבוהים לעזוב
למרות שידין לא נתן עונה כ"כ זוהרת שתיתן לו הצעות טובות בארופה

שחקנים כמו וואליד כמו שי כמו ידין כמו סלים חבורה של גברים שיתנו הכל בשביל הפועל אסור לאף אחד מהם ללכת לדעתי
אני מאמין שהם אלה ששומרים על הדבק של המהות של הפועל וכל שחקן חדש צריך ללמוד מהם מה זה להיות שחקן כדורגל בהפועל
אחרת אנחנו נגמור כמו מכבי של השנים האחרונות יכולות בשמיים ואפס מחויבות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 129 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: