תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 13:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 476 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: תמונת מצב ברורה לגבי העברת זכויות הניהול לנאמן עו"ד מוזר
הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
מצילים את הפועל כתב:
חברים, אנא מכם:
תאזרו בסבלנות כמה ימים עד שנדע את כל הפרטים לאישורם. כולנו שומעים הכל מכולם, אנחנו לא נאיבים ולא תמימים
ולא נלך כצאן לטבח.
קחו בחשבון שהמטרה שלנו היא לא רק להוציא את טביב אלא להציל את הפועל. אל תתבלבלו בסדר העדיפויות
ותחשבו שלהמשיך לנהל מלחמה על הגב של הקבוצה רק כדי לדפוק את טביב עוד יותר זה הצעד הנכון.
אנחנו יודעים הרבה יותר ממה שכולם חושבים והרבה יותר ממקורבים למשא ומתן ואחרים.
כבר היום יתחילו התפתחויות שיראו על שינוי המצב והליכה לכיוון האוהדים שיראו שטביב הוא כבר לא בהפועל.

בנוסף אנחנו מציעים לא להסתמך על שומדבר ממה שפורסם, הרבה דברים עוד עשויים להשתנות ואל תמהרו להסיק מסקנות.

אל תיהיו פזיזים,גם אם זה ייקח עוד כמה ימים.
כולנו במצב לא פשוט בחודשים האחרונים ואתם האנשים שצריכים להיות שקולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: תמונת מצב ברורה לגבי העברת זכויות הניהול לנאמן עו"ד מוזר
הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 16:02 
מצילים את הפועל כתב:
חברים, אנא מכם:
תאזרו בסבלנות כמה ימים עד שנדע את כל הפרטים לאישורם. כולנו שומעים הכל מכולם, אנחנו לא נאיבים ולא תמימים
ולא נלך כצאן לטבח.
קחו בחשבון שהמטרה שלנו היא לא רק להוציא את טביב אלא להציל את הפועל. אל תתבלבלו בסדר העדיפויות
ותחשבו שלהמשיך לנהל מלחמה על הגב של הקבוצה רק כדי לדפוק את טביב עוד יותר זה הצעד הנכון.
כבר היום יתחילו התפתחויות שיראו על שינוי המצב והליכה לכיוון האוהדים שיראו שטביב הוא כבר לא בהפועל.

בנוסף אנחנו מציעים לא להסתמך על שומדבר ממה שפורסם, הרבה דברים עוד עשויים להשתנות ואל תמהרו להסיק מסקנות.

שי ברדה מונה למאמן הנוער?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 16:10 
סמל אישי של המשתמש
unknown כתב:
לפי כל הפירסומים עד כה נאמר שעו"ד מוזר אמור להפקיד ערבויות בעזרת קבוצת משקיעים על סך 18 מיליון במידה ולא יצליח למכור... זה שקר?

ציטיאט, אתה יכול לספר על פרטי העסקה (אם אפשר לקרוא לזה עסקה) שנתפרה שם? רק ברגע שנדע על מה באמת סיכמו שם, נוכל להעריך לאן אנחנו הולכים באמת...
כמו שאמרת, נכון לעכשיו כלום לא נסגר באמת, אז עדיין הכל באוויר. יכול להיות שמוזר עוד היום יחזור בו ולא יסכים להכנס לדיל...

אגב,
דעתי האישית, שמבחינתי עדיף לחכות ולסבול כמה שצריך. צריך להגיע למצב שטביב מגיע לאוגוסט וצריך להוציא כסף מהכיס. מעדיף לדעת ששקל אחד לא יכנס יותר לכיסו. אם הקבוצה באמת תירכש בכל סכום שהוא, זה יהיה פרס לטביב.. מדובר כאן על סכומים שאתם בכלל לא מבינים! למה מגיע לו לקבל אותם? מצידי שנרד ליגה ושהקבוצה תצא ממנו בחינם..

אני לא יודע שום דבר על העסקה החדשה והתנאים מול עו"ד מוזר.
אני יכול לספר שאחת העסקאות נפלה על כך שהוצע 12 מיליון במזומן ועוד 4 מיליון בעונה הבאה, בכפוף לכך שלא יהיו עוד חובות.
טביב הסכים רק להבטיח בעל פה שאין חובות והכל שטויות, אבל כשביקשו ממנו לעשות מתווה של 12 +4 , כאשר כל חוב שאכן יצוץ יירד מה4 האלו הוא התקפל.

באשר להודעת המטה: כולם אתכם וסומכים עליכם, רק חשוב שייעשו הצעדים הנכונים.
גם אם ימנו עכשיו 5 בעלי תפקידים חדשים זה לא מסיט לרגע את העובדה שהבעלים עודנו ונשאר אלי טביב והוא מאוד ישמח אם נעשה 8000 מנויים וניתן לו עוד עונה לנסות ולסחוט את קופת המועדון(כי כל מתווה לעסקה שהוצעה עד היום כלל כספים עתידיים מכספי המועדון)

מושיקו, עושה רושם שבעונה האחרונה היית מאוד מקורב למישהו בהפועל אבל אף אחד לא יודע מי ומה אתה. זרקת הודעות ופרטים פה לחלל הפורום השכם וערב .אם טובת הפועל באמת היתה בראש מעייניך היית יוצא מן הצללים ואומר את מה שהיה לך להגיד, עד אז אתה תישאר בעיניי ובעיניי רבים כמקורב ל... שדואג לאינטרס של...
אני כותב בשמי, הרוב כאן ובמגרש גם מכירים אותי בפנים ואני לא מרבה לכתוב הודעות מהסוג הזה, בטח אם אני לא בטוח ב1000 אחוז שהכל נכון.

*לא מתכוון להרחיב איתך את הדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 16:14 
שחר כתב:
moshiko כתב:
כותרת האשכול מתחיל במילים :"תמונת מצב ברורה...". גם מתייחס למידע (כאילו) שבא ממקור שיודע דבר אחד או שניים על התנהלות המו"מ.
פותח האשכול לא מוסיף עובדה אחת לרפואה לשלל הפרשנויות ששוטף את הפורום. מדובר על נתוח ארוע וערכת מצב. מלומד אומנם אך לא מעבר לזה.
הודעת מטה המאבק היתה מאוזנת ובסה"כ המליצה להמתין בסבלנות כמה ימים כדי ללמוד לאן מוביל המהלך. כמו כן, הומלץ לתת "קצת אשראי" (כמו שלוי אשכול היה מבקש) לעו"ד מוזר.
מה שכן ברור שפותח האשכול למד משהו מאומנות בחירת כותרות של אתרי ספורט צהובים.

פחחחחחח..תראו מי מדבר...

מה שכן ברור שמושיקובוט עדיין חי וקיים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 16:29 
סמל אישי של המשתמש
ציטיאט צודק ולראיה עובדה פשוטה
אם היה רוצה למכור היה מקבל את אחת מההצעות שהיו על השולחן .

כולנו יודעים כמה הוא השקיע
כולנו יודעים כמה הוא רוצה להרוויח
תפעול הקבוצה על גב המנויים של האוהדים או מכירת הקבוצה במחיר מופקע על גב חוסר הסבלנות של אותם אוהדים

חשוב להציל את הפועל מידי הטביב אבל חשוב לא ליפול לקומבינה שלו ועוד יותר חשובה סבלנותם של הרוצים להוציא אותה מידיו

ושוב אני חוזר מי שרוצה למכור מוכר במחיר שמקבל ולא עושה מכרז אחרי 2 הצעות ועוד מאחורי שמלה של עו"ד אוהד הפועל

:CHE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 16:33 
chimpfive כתב:
תודה! חרם מנויים, המשך מחאה והחרפה של המאבק גם לבית של ליהי טביב. הצורר סיים לעבוד על כולם.

+1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 16:51 
סמל אישי של המשתמש
גם לי יש עדכון קטן.
ראשית, ע"פ מוזר עצמו, הוא לא התחייב על שום 18 וחצי מליון, והתפקיד שלו זה לחפש רוכש.
שנית, ע"פ ציטרון (יש שיאהבו אותו ויש שלא), אף אחד מההצעות לא היתה רצינית.

בפועל, המשמעות היא כפי שציטיאט אמר. טביב רוצה להוריד ממנו את האש, ושאוהדים יקנו מנויים. לכולנו יש אחריות שזה לא יקרה, ולכן המחאה חייבת להמשיך. הן בכפר שמריהו והן אצל דנה.
אוי ואבוי לנו אם אחרי שנקנה כולנו מנויים, נגלה שטביב ממשיך לגנוב את כספנו מתוך המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 16:59 
חברים, המאבק זה לא המטרה, זה רק האמצעי. המטרה היא בעלים שפוי והוגן לקבוצה שלנו. רצוי כזה שיתן לנו סמכות מסויימת בקבלת ההחלטות.
אני קורא לכולם לחשוב בכיוון של איך להביא הבעלים הזה אלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 17:07 
סמל אישי של המשתמש
אתם כל כך להוטים להכנס ולנהל את הפועל,
מישהו אמר שזה טוב?
מי קבע פה איזה אוהד יודע לנהל קבוצה?

בפעמים הקודמות שאוהדים שמו ידם על הפועל (מוני הראל, משה תאומים) זה אולי נגמר עם כמה רגעי אושר,
אבל הם חלק מהשפל שאנחנו נמצאים בו היום.
הפועל צריכה להיות מנוהלת ע"י אנשי מקצוע. אנשים שמבינים בכדורגל, מבינים בכסף, בפיתוח כללי.
רוצים להשתלב? בכיף, אבל זה צריך להיות בפן החברתי, בנושא הקהל, מנויים, כרטיסים, אירועים וכו.
לא מקבל את זה שכמה חבר'ה שיושבים לידי בשער 7, יחליטו מי יהיה המאמן. רק בגלל שהם קיבלו את המנדט מכמה אוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 17:20 
האדס כתב:

הפועל צריכה להיות מנוהלת ע"י אנשי מקצוע. אנשים שמבינים בכדורגל, מבינים בכסף, בפיתוח כללי.

או במילים אחרות עסקנים? אנשים שהדרך היחידה לדעת מי הם ומה הם מתכננים לעשות היא דרך התקשורת?
אני מאמין שאף אחד לא חושב שצריך שליטה מלאה על הקבוצה (כרגע בכל אופן) , אבל נגיד שליטה של 20-30% שתקנה לנו שקיפות כלכלית מלאה ו-3 נציגים בהנהלה היא דבר הכרחי. אלא אם אתה רוצה להיות נתון לחסדים של אנשים כמו טביב וקורנפיין עד סוף ימינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 17:20 
סמל אישי של המשתמש
yoyo כתב:
chimpfive כתב:
תודה! חרם מנויים, המשך מחאה והחרפה של המאבק גם לבית של ליהי טביב. הצורר סיים לעבוד על כולם.

+1

אני אוהב את הקטע הזה שכולם יוצאים בהכרזות מפוצצות, "עלי בריקדות" סטייל, אבל כשצריך להגיע פעם-פעמיים בשבוע לכפר שמריהו,
או באמת להתנזר ולא לקנות מנוי - את זה כבר משאירים את זה לאחרים, "כי אני לא יכול להתנתק מהפועל", "אין כזה דבר לא לקנות מנוי", "אני עסוק ולא יכול להגיע" וכו' וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 17:21 
שי אבוטבול מתראיין אצל אופירה אסייג, הוא נשאל ואמר שהשחקנים לא מאמינים באמת שיש עסקה.

אסייג טוענת שטביב קיבל צ'קים בנקאיים על סך 18 מיליון מאנשי עסקים שיהוו ערבות לעסקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 17:28 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
אסייג טוענת שטביב קיבל צ'קים בנקאיים על סך 18 מיליון מאנשי עסקים שיהוו ערבות לעסקה.

את הנקודה הזאת לא הבנתי כבר אתמול. אם אכן יש אנשי עסקים שמוכנים לערוב לעסקה בסכום הזה,
למה הם פשוט לא רוכשים את הקבוצה מידי טביב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 17:29 
הסלע האדום כתב:
שחר כתב:

את הנקודה הזאת לא הבנתי כבר אתמול. אם אכן יש אנשי עסקים שמוכנים לערוב לעסקה בסכום הזה,

אולי כי הם לא מעוניינים בכך?
ההסבר ההגיוני הוא שזה היה תנאי כדי להעביר את זכויות הניהול והסמכות למכור למוזר וכך היה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
הסלע האדום כתב:
שחר כתב:

אולי כי הם לא מעוניינים בכך?
ההסבר ההגיוני הוא שזה היה תנאי כדי להעביר את זכויות הניהול והסמכות למכור למוזר וכך היה.

לא מעוניינים לרכוש אבל מוכנים להשקיע את סכום הרכישה רק כדי להזיז את טביב? אנשים קדושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: תמונת מצב ברורה לגבי העברת זכויות הניהול לנאמן עו"ד מוזר
הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 17:34 
עמי נאווי כתב:
yoyo כתב:
chimpfive כתב:

+1

אני אוהב את הקטע הזה שכולם יוצאים בהכרזות מפוצצות, "עלי בריקדות" סטייל, אבל כשצריך להגיע פעם-פעמיים בשבוע לכפר שמריהו,
או באמת להתנזר ולא לקנות מנוי - את זה כבר משאירים את זה לאחרים, "כי אני לא יכול להתנתק מהפועל", "אין כזה דבר לא לקנות מנוי", "אני עסוק ולא יכול להגיע" וכו' וכו'.

אני אוהב שאתה הגעת כמה פעמים לכפר שמריהו ומאז מטיף לכולם. אין לך מושג מה עשיתי ומה תרמתי אתה מוזמן לשאול.
ולהסיר ספק אני לא מודיע שזה מה שצריך לעשות אלא מה תהיה התגובה במידה ויתברר שהכל זו אחיזת עינייםת ובשבילך מטיף יקר אני אשוב להגיע בזמנים שיתאפשרו לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 17:43 
לירון האדום כתב:
מצילים את הפועל כתב:
חברים, אנא מכם:
ולא נלך כצאן לטבח.

ממש לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 17:49 
הסלע האדום כתב:
שחר כתב:

למה הם פשוט לא רוכשים את הקבוצה מידי טביב ?

אולי וזאת השערה שלי , הם ערבים ל18 מיליון, אבל אין להם כוונה לנהל את הקבוצה, לכן הם מאמינים שיהיו הצעות בסכומים של 12 מיליון למשל ואז הם בעצם מתחייבים לשלם את ההפרש.
כך בעצם יכולות להיות כמה קבוצות רכישה שכל אחת שמה סכום X וביחד הם מגיעים ל18.5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: תמונת מצב ברורה לגבי העברת זכויות הניהול לנאמן עו
הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 17:50 
ראצ'ו כתב:
לירון האדום כתב:
מצילים את הפועל כתב:
חברים, אנא מכם:
ולא נלך כצאן לטבח.

ממש לא

ראצ'ו אני צוחק, זה היה בציניות.
פשוט פתאום אחרי ההודעה של מצילים את הפועל, פישונט פתח אשכול שברדה מונה למאמן הנוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: תמונת מצב ברורה לגבי העברת זכויות הניהול לנאמן עו
הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 17:50 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
לירון האדום כתב:
מצילים את הפועל כתב:
חברים, אנא מכם:
ולא נלך כצאן לטבח.

ממש לא

חוזה עם משרד יח"צ חדש?
מעריב:
ציטוט:
בינתיים, החליט מוזר להתחיל ולעבוד עם משרד יח"צ חדש. לאחר שהמשרד הקודם, אמיר דן תקשורת החליט לסיים את תפקידו יחד עם טביב. המשרד שיחל לעבוד הוא משרד "פאר-לוין", ממנו נמסר: "המטרה שלנו היא לדברר את כל הדברים כלפי החוצה ולנסות למצוא רוכשים. אח"כ נראה איך נמשיך. אנחנו מגיעים מתוך אהבה לקבוצה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 18:12 
סמל אישי של המשתמש
אם יש אמת בפרסום על משרד יח"צ חדש, תחת ההנחה שיש אמת בפרסום על החוזה שמתגבש בין טביב למזור כפי שמצילים את הפועל חלקו איתנו, אז מדובר במהלך מבורך. הגיע הזמן שיעשו יחסי ציבור למועדון שלנו ולא יחסי ציבור על חשבון המועדון שלנו כנגדו.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 19:03 
סמל אישי של המשתמש
מה שכתב פותח האשכול ניראה מאוד מאוד הגיוני.
מאחר ומדובר בכלב , סליחה בטביב , הכל יכול להיות.

זה שמציינים בכל הזדמנות שעו"ד מוזר הוא אוהד הפועל לא צריך להפחיץ אפילו במילימטר את העירנות, הספקנות, החשש מהמהלך.
אולי הוא אחלה של בנדם, אדם ישר והגון וגם אוהד נאמן. ובכל זאת כבדהו וסופר חשדהו.

מציע שכל אחד יחשוב טוב טוב האם לקנות מנוי.

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 19 יוני 2012, 19:12, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 19:10 
סומך כתב:
ראצ'ו כתב:
לירון האדום כתב:
מצילים את הפועל כתב:
חברים, אנא מכם:
ולא נלך כצאן לטבח.

ממש לא

חוזה עם משרד יח"צ חדש?
מעריב:
ציטוט:
בינתיים, החליט מוזר להתחיל ולעבוד עם משרד יח"צ חדש. לאחר שהמשרד הקודם, אמיר דן תקשורת החליט לסיים את תפקידו יחד עם טביב. המשרד שיחל לעבוד הוא משרד "פאר-לוין", ממנו נמסר: "המטרה שלנו היא לדברר את כל הדברים כלפי החוצה ולנסות למצוא רוכשים. אח"כ נראה איך נמשיך. אנחנו מגיעים מתוך אהבה לקבוצה"

כן, תבדקו מי זו הדוברת החדשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 19:15 
כנראה שהעו"ד אוהד הקבוצה רוצה לעבוד עם דוברת אוהדת הקבוצה.

http://www.plpr.co.il/Plpr.aspx

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 19:23 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
כנראה שהעו"ד אוהד הקבוצה רוצה לעבוד עם דוברת אוהדת הקבוצה.

http://www.plpr.co.il/Plpr.aspx

תוכל לתרגם עבור אלו שלא מדברים פולנית?

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 19:29 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
הקטע המצחיק הוא שכולם מדברים על חרם מנויים.
בתכל'ס, לא יהיה בחיים שום חרם מנויים, ובטח ובטח לא קריאה לחרם כזה ע"י האולטראס. אני משער שגם הם יודעים שזו קריאה ריקה תוכן.

זה לא מצחיק, זה עצוב שיש אוהדים שיותר מכל חשוב להם המנוי שלהם לבלומפילד והם לא יוותרו עליו בשום צורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 19:36 
EISEN כתב:
עמי נאווי כתב:
בתכל'ס, לא יהיה בחיים שום חרם מנויים, ובטח ובטח לא קריאה לחרם כזה ע"י האולטראס. אני משער שגם הם יודעים שזו קריאה ריקה תוכן.

זה לא מצחיק, זה עצוב שיש אוהדים שיותר מכל חשוב להם המנוי שלהם לבלומפילד והם לא יוותרו עליו בשום צורה.

מצידי שיהיו אוהדים של הקבוצה 70 שנה ,אם הם יפריעו לעתיד המועדון הם יסומנו כחלק משונאי הקבוצה (למרות שאני בטוח שהם לא שונאים את הקבוצה) יחד עם אופירע ,אוחנה,שרף ושות ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 19:38 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
כותרת האשכול מתחיל במילים :"תמונת מצב ברורה...". גם מתייחס למידע (כאילו) שבא ממקור שיודע דבר אחד או שניים על התנהלות המו"מ.
פותח האשכול לא מוסיף עובדה אחת לרפואה לשלל הפרשנויות ששוטף את הפורום. מדובר על נתוח ארוע וערכת מצב. מלומד אומנם אך לא מעבר לזה.
הודעת מטה המאבק היתה מאוזנת ובסה"כ המליצה להמתין בסבלנות כמה ימים כדי ללמוד לאן מוביל המהלך. כמו כן, הומלץ לתת "קצת אשראי" (כמו שלוי אשכול היה מבקש) לעו"ד מוזר.
מה שכן ברור שפותח האשכול למד משהו מאומנות בחירת כותרות של אתרי ספורט צהובים.

שמע יקירי,
לא ארד לרמתו של עזרא שבאשכול המקביל אז אהיה עדין. אתה חצוף.
פותח האשכול , בשונה ממך אדם מוכר לרבים מהפורום ולא שבוע או שבועיים.
לפי ניסיון העבר אמינות כתיבתו במשך כ- 10 שנים היא מהגבוהות בפורום.
הוא לא חשוד בעיני כבעל אינטרס אישי (ויש כאלה בפורום).
הוא הישתמש בכל כללי הזהירות בדרך התנסחותו ולא על מנת לערפל דברים אלא כדי לשמור על אמינותו.

לא אייחס לך אינטרסים או דיבור מטעם, כמו שכתב לך פותח האשכול בתגובתו , אבל ראבק למה להשמיץ.

וברמה האישית, אין לי קשר לפותח האשכול, לא דיברתי איתו אף פעם והוא היה ואולי עדיין אחד משונאי בפורום, ובנושאים רבים השקפתינו רחוקה כמזרח ממערב.
ובכל זאת כל מה שכתב הגיוני, וגם מאוד אמין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 19:46 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
EISEN כתב:
עמי נאווי כתב:

מצידי שיהיו אוהדים של הקבוצה 70 שנה ,אם הם יפריעו לעתיד המועדון הם יסומנו כחלק משונאי הקבוצה (למרות שאני בטוח שהם לא שונאים את הקבוצה) יחד עם אופירע ,אוחנה,שרף ושות ...

ידידי,
כשמסבירים לי לאט אני מבין מהר.
תסביר לי למי אתה מתכוון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2012, 19:50 
אדום אופטימי כתב:
סימרוטיץ כתב:
EISEN כתב:
עמי נאווי כתב:

ידידי,
כשמסבירים לי לאט אני מבין מהר.
תסביר לי למי אתה מתכוון.

אני לא מוכן לקבל בשום סיטואציה שאנשים "יסכנו" את עתיד הקבוצה רק בגלל חשש שיצטרכו לוותר על הכיסא שלהם מזה 20 שנה , אני מבין שזה קשה אך כאן יש אחריות כלפי הקבוצה ,ומי שלא יהיה מוכן "לוותר" על כיסאו למען הקבוצה ,אז אחריות שאר אוכלוסיה להוקיע אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 476 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: