unknown כתב:
לפי כל הפירסומים עד כה נאמר שעו"ד מוזר אמור להפקיד ערבויות בעזרת קבוצת משקיעים על סך 18 מיליון במידה ולא יצליח למכור... זה שקר?
ציטיאט, אתה יכול לספר על פרטי העסקה (אם אפשר לקרוא לזה עסקה) שנתפרה שם? רק ברגע שנדע על מה באמת סיכמו שם, נוכל להעריך לאן אנחנו הולכים באמת...
כמו שאמרת, נכון לעכשיו כלום לא נסגר באמת, אז עדיין הכל באוויר. יכול להיות שמוזר עוד היום יחזור בו ולא יסכים להכנס לדיל...
אגב,
דעתי האישית, שמבחינתי עדיף לחכות ולסבול כמה שצריך. צריך להגיע למצב שטביב מגיע לאוגוסט וצריך להוציא כסף מהכיס. מעדיף לדעת ששקל אחד לא יכנס יותר לכיסו. אם הקבוצה באמת תירכש בכל סכום שהוא, זה יהיה פרס לטביב.. מדובר כאן על סכומים שאתם בכלל לא מבינים! למה מגיע לו לקבל אותם? מצידי שנרד ליגה ושהקבוצה תצא ממנו בחינם..
אני לא יודע שום דבר על העסקה החדשה והתנאים מול עו"ד מוזר.
אני יכול לספר שאחת העסקאות נפלה על כך שהוצע 12 מיליון במזומן ועוד 4 מיליון בעונה הבאה, בכפוף לכך שלא יהיו עוד חובות.
טביב הסכים רק להבטיח בעל פה שאין חובות והכל שטויות, אבל כשביקשו ממנו לעשות מתווה של 12 +4 , כאשר כל חוב שאכן יצוץ יירד מה4 האלו הוא התקפל.
באשר להודעת המטה: כולם אתכם וסומכים עליכם, רק חשוב שייעשו הצעדים הנכונים.
גם אם ימנו עכשיו 5 בעלי תפקידים חדשים זה לא מסיט לרגע את העובדה שהבעלים עודנו ונשאר אלי טביב והוא מאוד ישמח אם נעשה 8000 מנויים וניתן לו עוד עונה לנסות ולסחוט את קופת המועדון(כי כל מתווה לעסקה שהוצעה עד היום כלל כספים עתידיים מכספי המועדון)
מושיקו, עושה רושם שבעונה האחרונה היית מאוד מקורב למישהו בהפועל אבל אף אחד לא יודע מי ומה אתה. זרקת הודעות ופרטים פה לחלל הפורום השכם וערב .אם טובת הפועל באמת היתה בראש מעייניך היית יוצא מן הצללים ואומר את מה שהיה לך להגיד, עד אז אתה תישאר בעיניי ובעיניי רבים כמקורב ל... שדואג לאינטרס של...
אני כותב בשמי, הרוב כאן ובמגרש גם מכירים אותי בפנים ואני לא מרבה לכתוב הודעות מהסוג הזה, בטח אם אני לא בטוח ב1000 אחוז שהכל נכון.
*לא מתכוון להרחיב איתך את הדיון.