תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 00:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 88 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי (מידע +דיונים) 1-5-2012
הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 22:18 
סמל אישי של המשתמש
אדל: "קשה לדבר על הבן שלי, אלוהים נתן לי אותו ואז לקח"
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 20012.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
קשה לי להאמין שטדי שגיא מעוניין בהפועל. הלוואי. הבן אדם עשיר כקורח, צעיר, דינאמי והשווי שלו זה לא רק נכסים כו', במקרה שלו זה גם הרבה כסף נזיל כיזם וכמשקיע.
מצד שני, בזה הוא מתמחה - לקחת עסק מפורק במחיר נמוך, להשביחו ולמכור אותו ברווח בעתיד.
הפועל בשפל ויש לה פוטנציאל. הלוואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 22:19 
הדרישה הזו ממש לא מופרכת וזה בדיוק מה שהוא עשה בכפר סבא.
הוא מכניס סעיף להסכם מול הרוכשים העתידיים שכל תמורה שתתקבל עבור השחקנים X, y וZ תעבור לרשות קבוצת הניהול (שקר כלשהו) שעליה הוא יחתום.
את הפועל כפר סבא הוא סחט עד כדי כך שהם הסכימו להכניס גם להכניס להסכם כל מיני מנויי כבוד לכל החיים, העיקר שיעזוב אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
אדל: "קשה לדבר על הבן שלי, אלוהים נתן לי אותו ואז לקח"
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 20012.html

כתבה גדולה ומרגשת
אם טביב הולך, הלואי הוא ישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 22:37 
סמל אישי של המשתמש
אדל הוא פשוט אדם מרגש ברמות.
אישית, אני מקווה שבוריס יהיה השוער שלנו בשנה הבאה אבל אפולה ראוי לכל המילים החמות שאפשר.
אי של יציבות ומקצוענות בתוך כל הבלאגן שהיה השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 22:37 
סמל אישי של המשתמש
לא מדויק שחר,
הוא קודם העביר את השחקנים ואז סגר הסכם עזיבה.
כאן הוא רוצה למכור שחקנים אחרי שהוא עוזב. לא מכיר סידור כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 22:42 
איזה מרגש אפולה... בא לי לחבק אותו אחרי הכתבה הזאת :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
הדרישה הזו ממש לא מופרכת וזה בדיוק מה שהוא עשה בכפר סבא.
הוא מכניס סעיף להסכם מול הרוכשים העתידיים שכל תמורה שתתקבל עבור השחקנים X, y וZ תעבור לרשות קבוצת הניהול (שקר כלשהו) שעליה הוא יחתום.
את הפועל כפר סבא הוא סחט עד כדי כך שהם הסכימו להכניס גם להכניס להסכם כל מיני מנויי כבוד לכל החיים, העיקר שיעזוב אותם.

במקרה של כפ"ס היה מדובר בהעברות שכבר נסגרו בימיו כמנהל, לא בעסקאות עתידיות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:
לא מדויק שחר,

מה ההבדל בין זה לבין הבטחת סכום ממכירה עתידית של שכטר, שנתנו לשרצקי? האחוזים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 22:49 
אני אוהב אותו, בן אדם ענק :ROSE: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 22:53 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
קלדרון כתב:
לא מדויק שחר,

קודם כל, זה היה לקבוצה ולא לאדם פרטי, שירצקי הוא אמנם הבעלים אבל כסף לחשבון הבנק הוא לא קיבל (לפחות לא ישירות). לגבי מכירת שכטר, הפועל התחייבה או לאחוזים מסויימים מהמכירה או לסכום שנקבע מראש, כשהגבוה מביניהם הוא זה שיתפוס. אני לא רואה פה בעיה (להוציא רגע את מגבלות השפיות ועניינים אתיים), אך אני גם לא מבין גדול. במקרה של טביב, כשהוא ימכור את הפועל הוא יהיה אדם פרטי לכל דבר ועניין, לפחות לפי איך שאני מבין את החוק אני לא רואה איך הוא יכול לקבל כסף ממכירות עתידיות, מה גם שייתכן והשחקנים הנ"ל בכלל לא ימכרו בתקופת החוזה שלהם מול הפועל. לבוריס קליימן למשל יש חוזה עד סיום העונה הבאה אאל"ט, וגם אם יחתום על חוזה חדש בהפועל זה יהיה כאילו שחקן חופשי חתם על חוזה ולכן אני לא רואה איך כל סיכום עם טביב על מכירתו יכולה לחייב בצורה כלשהי את המועדון.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 22:54 
לגביי טדי שגיא אז לפני שבועיים בערך פנה אלי מקורב שלו ושאל אותי אם יש מצב לעניין את טדי שגיא בקניית הפועל.זה היה ממש קצת לפניי ההודעה של טביב כי הוא מעמיד את הקבוצה למכירה.
לאחר כמה ימים אותו מקורב פגש אותי בשנית וזה היה כבר אחרי הפירסום על הרצון למכור ואמר לי שהוא עיניין את טדי שגיא לגביי אפשרות של קניית הפועל.מה נגמר מאז ואיפה זה נמצא היום אני לא יודע אבל ההודעה על משא ומתן בין טדי שגיא לטביב אינה מופרכת והאמת די מעניינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 23:05 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
אדום נחמד כתב:
קלדרון כתב:
לא מדויק שחר,

קודם כל, זה היה לקבוצה ולא לאדם פרטי, שירצקי הוא אמנם הבעלים אבל כסף לחשבון הבנק הוא לא קיבל (לפחות לא ישירות). לגבי מכירת שכטר, הפועל התחייבה או לאחוזים מסויימים מהמכירה או לסכום שנקבע מראש, כשהגבוה מביניהם הוא זה שיתפוס. אני לא רואה פה בעיה (להוציא רגע את מגבלות השפיות ועניינים אתיים), אך אני גם לא מבין גדול. במקרה של טביב, כשהוא ימכור את הפועל הוא יהיה אדם פרטי לכל דבר ועניין, לפחות לפי איך שאני מבין את החוק אני לא רואה איך הוא יכול לקבל כסף ממכירות עתידיות, מה גם שייתכן והשחקנים הנ"ל בכלל לא ימכרו בתקופת החוזה שלהם מול הפועל. לבוריס קליימן למשל יש חוזה עד סיום העונה הבאה אאל"ט, וגם אם יחתום על חוזה חדש בהפועל זה יהיה כאילו שחקן חופשי חתם על חוזה ולכן אני לא רואה איך כל סיכום עם טביב על מכירתו יכולה לחייב בצורה כלשהי את המועדון.

האמת, שהדוגמא עם שרצקי ושכטר לא טובה בדיוק מהסיבה שציינת..
אז דוגמא אחרת- גל יוסף וטוטו תמוז.

בשורה התחתונה, חמשת השחקנים האלה שווים כמה? 20 מליון שקל? אז זה כאילו הוא דורש 50 מליון במקום 30. שני הסכומים הזויים לחלוטין, אבל לפחות ברור מול מה עומדים.
אף אחד לא יתן לו 50 מליון על הקבוצה. גם לא 30, וגם לא 20.
ועד שהוא לא יסכים לקבל 6 מליון על קבוצה בלי חובות, נמרר לו תחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 23:11 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
mbracha כתב:
אדום נחמד כתב:
קלדרון כתב:
לא מדויק שחר,

האמת, שהדוגמא עם שרצקי ושכטר לא טובה בדיוק מהסיבה שציינת..
אז דוגמא אחרת- גל יוסף וטוטו תמוז.

בשורה התחתונה, חמשת השחקנים האלה שווים כמה? 20 מליון שקל? אז זה כאילו הוא דורש 50 מליון במקום 30. שני הסכומים הזויים לחלוטין, אבל לפחות ברור מול מה עומדים.
אף אחד לא יתן לו 50 מליון על הקבוצה. גם לא 30, וגם לא 20.
ועד שהוא לא יסכים לקבל 6 מליון על קבוצה בלי חובות, נמרר לו תחיים.

לדעתי הבעלות החלקית של גל יוסף על טוטו תמוז היא בעצם בעלות חלקית של הקבוצה שלו על טוטו תמוז, ולא בעלות פרטית.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 23:13 
קלדרון כתב:
לא מדויק שחר,

לא הבדל גדול, בהסכם ההוא יש הצהרה ברורה שהתמורה עבור השחקנים עדיין לא התקבלה וחברת הניהול של טביב תקבע את תנאי המכירה למרות שהם כבר עברו, בנוסף כל תמורה שתתקבל עבורם תגיע לרשות קבוצת הניהול של טביב.

אני לא חושב שזה סידור כל כך שונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 23:55 
סמל אישי של המשתמש
שחר , הבדל גדול.
במקרה של כפ"ס זה לכאורה הסכם הסדר חוב בין בעלים עוזב לקבוצה. ההסכם הוא על סכומים שהוא טוען שמגיעים לו תמורת עסקאות שנעשו בזמן היותו בעלים ושמועד התשלום שלהם יתבצע בפועל אחרי שיעזוב. הוא לא משפיע בכלום על כפ"ס אחרי שהוא עוזב ולמעשה הוא הופך למישהו שחיבים לו לכאורה כמו כל ספק אחר שגמרו איתו הסכם ונשארו חיבים לו כספים.

במקרה של הפועל הוא רוצה להמשיך ולשלוט על שחקנים שמשחקים בקבוצה אחרי שמכר את הקבוצה. כלומר הוא נשאר בעל השפעה בתוך הפועל הרבה מעבר לחבות פיננסית לאחר שמכר את הפועל לבעלים אחר. לא מכיר תקדים לזה באף מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2012, 00:25 
סמל אישי של המשתמש
אדל זה אח על מלא.
כולנו חשבנו העונה שמסכן השוער שיגיע לפה אחרי אניימה, בסופו של דבר הגיע השוער היחידי בעולם שלא מסכן כנראה, נתן עונה מעולה והוא לדעתי נכון להיום השוער הכי טוב בליגה בפער ואחד הטובים שהיו פה בעשור האחרון.

אבל,
הגיע הזמן שלהפועל יהיה שוער ישראלי צעיר ושנרוץ איתו הרבה שנים ואני חושב שאין מתאים מבוריס, אז עם כל האהבה לאדל אני מעדיף שבוריס יקבל את המושכות בעונה הבאה אבל אם הוא יצטרך לחכות עוד שנה אני לא אהיה עצוב.

ומה הקשקוש הזה על טדי שגיא באתר ספורטחרטא הזה?
אני מניאק אם הוא לא קשור לעבריינים כבדים עם האתרי הימורים האלה והרשעות בפלילים, הוא עבריין לא פחות מטביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2012, 00:37 
dr.avi כתב:
http://sport-pikama.co.il/Next.asp?ID=1597

ציטוט:
ערפל סביב מכירת הפועל תל אביב. הבעלים, אלי טביב שניהל מגעים עם איש העסקים, טדי שגיא בנוגע למכירת הקבוצה, העלה דרישה לפיה חמשת כרטיסי השחקן של טוטו תמוז, עומר דמארי, נוסא איגייבור, בוריס קליימן ואביחי ידין ישארו בידיו. השחקנים יישארו בקבוצה, אך ברגע שתתקבל הצעה עבורם, יוכל טביב למכור אותם. לפחות לגבי איגייבור, לשחקן יש הצעה על סך 2 מיליון יורו מפ.ס.וו איינדהובן ההולנדית. עם זאת, טביב הצהיר בפני שגיא כי: ''הוא חייב למכור את הקבוצה''.
בעקבות הדרישה הזו, החליט שגיא לסגת מהעסקה. מקורב למו''מ אמר: ''טביב לא מוכן להתפשר בנושא הזה וככה יהיה קשה מאוד להגיע להסכם''. הבעלים מנהל מו''מ עם גורמים נוספים, אך הדרישה לשליטה בחמשת כרטיסי השחקן הללו, יכולה להוות מכשול בביצוע העסקה.

זו דרישה חוקית בכלל?
איך זה הגיוני?
ממתי כרטיסי שחקן יכולים להיות שייכים לאנשים פרטיים, לא ביטלו את השטות הזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2012, 00:41 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
dr.avi כתב:

ציטוט:
ערפל סביב מכירת הפועל תל אביב. הבעלים, אלי טביב שניהל מגעים עם איש העסקים, טדי שגיא בנוגע למכירת הקבוצה, העלה דרישה לפיה חמשת כרטיסי השחקן של טוטו תמוז, עומר דמארי, נוסא איגייבור, בוריס קליימן ואביחי ידין ישארו בידיו. השחקנים יישארו בקבוצה, אך ברגע שתתקבל הצעה עבורם, יוכל טביב למכור אותם. לפחות לגבי איגייבור, לשחקן יש הצעה על סך 2 מיליון יורו מפ.ס.וו איינדהובן ההולנדית. עם זאת, טביב הצהיר בפני שגיא כי: ''הוא חייב למכור את הקבוצה''.
בעקבות הדרישה הזו, החליט שגיא לסגת מהעסקה. מקורב למו''מ אמר: ''טביב לא מוכן להתפשר בנושא הזה וככה יהיה קשה מאוד להגיע להסכם''. הבעלים מנהל מו''מ עם גורמים נוספים, אך הדרישה לשליטה בחמשת כרטיסי השחקן הללו, יכולה להוות מכשול בביצוע העסקה.

זו דרישה חוקית בכלל?
איך זה הגיוני?

אם אני לא טועה כרטיסו של טבז היה שייך לקבוצת אנשי עסקים שקנו את קורינתיאנס, לפני שעבר לווסטהאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2012, 00:57 
סמל אישי של המשתמש
Peace Hope כתב:
NARKOTIKA כתב:
dr.avi כתב:

ציטוט:

זו דרישה חוקית בכלל?
איך זה הגיוני?

אם אני לא טועה כרטיסו של טבז היה שייך לקבוצת אנשי עסקים שקנו את קורינתיאנס, לפני שעבר לווסטהאם.

אתה לא טועה ואחרי הבלאגן שהיה עם ווסטאהם מנצ'סטר והחברה הזאת הפרמיירליג אסרה בעלות של צד שלישי על שחקן.
יש על זה ערך נפלא בויקיפדיה שמספר גם על הבעיות המשפטיות והאתטיות שבנושא הזה כולל מעורבותו של פיני זהבי בעסקים כאלה:
http://en.wikipedia.org/wiki/Third-part ... n_football

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2012, 04:44 
Charlie כתב:
קשה לי להאמין שטדי שגיא מעוניין בהפועל. הלוואי. הבן אדם עשיר כקורח, צעיר, דינאמי והשווי שלו זה לא רק נכסים כו', במקרה שלו זה גם הרבה כסף נזיל כיזם וכמשקיע.
מצד שני, בזה הוא מתמחה - לקחת עסק מפורק במחיר נמוך, להשביחו ולמכור אותו ברווח בעתיד.
הפועל בשפל ויש לה פוטנציאל. הלוואי.

נוכח הודאתו של הנאשם, טדי שגיא, באשמות המיוחסות לו בפרטי האישום 14 ו 15- לכתב האישום בת"פ 208/95
הנני מרשיע אותו בעבירות המיוחסות לו באישומים אלה, והם: קשירת קשר לביצוע פשע לפי סעיף 499 לחוק
העונשין, התשל"ז 1977- (שני אישומים); קבלת דבר במרמה בנסיבות מחמירות לפי סעיף 415 לחוק העונשין (שני
( אישומים); מתן שוחד לפי סעיף 291 לחוק העונשין (שני אישומים) ותרמית בקשר לניירות ערך לפי סעיף 54 (א)( 2
. לחוק ניירות ערך, התשכ"ח 1968-
. ניתן והודע היום 29.1.199

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2012, 07:39 
כוסאמק המדינה הזאת,אפשר למצוא בן אדם עשיר בלי עבר פלילי? יש חיה כזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2012, 07:41 
כל עוד טביב המזדיין ימשיך עם הדרישה ההזויה הזאת,אף אחד לא ירצה לקנות את הקבוצה.
אין חוקים בהתאחדות ובבקרה נגד זה? זה חוקי בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2012, 08:15 
נגמר הנוער כתב:
כוסאמק המדינה הזאת,אפשר למצוא בן אדם עשיר בלי עבר פלילי? יש חיה כזאת?

האמת שאולי בודדים אם בכלל.

בדרך כלל אותם עשירים בדרכם למעלה (במידה ולא התעשרו מירושה כמו שרי אריסון) עוברים על חוק או שניים (בידיעה שהעונש שישלמו במערכת המשפט הקלוקלת בישראל תהיה פחותה בהרבה מהתמורה לה יזכו).
אני מאמין שגם אם תצליח למצוא בודדים כאלו, בחלק מהמקרים היה להם פשוט מישהו שלקח את התיק על עצמו והם נשארו נקיים.
מעבר לכך, לא חסרים מקרים בהם הקשר הון - שלטון גורם באורח פלא לכך שדברים לא נחקרים לעומק והעברות מטוטאות מתחת לשטיח.

טדי שגיא עשה שטות כשהיה צעיר (המקרה קרה כשהיה בן 22 לפני יותר מ15 שנה), ועם כל החומרה שבמעשיו,
בסופו של דבר הוא היה פיון קטן בכל פרשת הדיסקונטאים בה הורשע.
לאחר ריצוי עונשו ולהבדיל מרוב המורשעים החארים בפרשה, הוא ידע לקחת את עצמו בידיים ולהקים אימפריה ששווה מיליארדים.

הבעיה היא שלמרות כל הכסף והעובדה כי עבר זמן רב מהמקרה והוא כביכול נקי עכשיו, הוא בא ממשפחה שאמות המידה שלה (אחיו החורג ישב בכלא על רצח, אביו ישב על הונאה) הן לא משהו שהייתי רוצה לראות בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2012, 08:30 
אני מציע לכם לעצור את הדיון על טדי שגיא, האיש הוא מוטיבציה מהלכת מבחינה פיננסית והוא בהחלט הקים אופרציה שלא הייתה מביישת אף איש עסקים בכיר במשק הישראלי.

טדי הוא מסוג האנשים היסודיים, הוא יביא את כל אנשי המקצוע הנכונים לתפעל את המועדון, הוא לא לוקח ריזיקות בעניין הזה ומעדיף לעטוף את עצמו באנשים בכירים מכל תחום שאין לו נגיעה אליו.

מה גם שאם אני לא טועה את ילדותו העביר בקרבת אזור אולם אוסישקין ככה שאם כן אז בטוח שיש לו נגיעה בדבר...

הקיצר אל תמהרו לשפוט אותו, הוא שילם את חובו לח'ברה ובניגוד לתרחיש הטרוויאלי הוא הצליח להתרומם על אף עברו ובדרך חוקית כמו שאף אחד לא עשה זאת לפניו וזה ראוי לציון... מראה על אופי חזק !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2012, 09:33 
סמל אישי של המשתמש
איך כל האשכול הזה עובר בלי להזכיר שטדי שגיא ניהל רומנים בעבר עם בר רפאלי, אסתי גינזבורג, יעל נזרי ועוד כמה ילדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2012, 09:42 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:
שחר , הבדל גדול.
במקרה של כפ"ס זה לכאורה הסכם הסדר חוב בין בעלים עוזב לקבוצה. ההסכם הוא על סכומים שהוא טוען שמגיעים לו תמורת עסקאות שנעשו בזמן היותו בעלים ושמועד התשלום שלהם יתבצע בפועל אחרי שיעזוב. הוא לא משפיע בכלום על כפ"ס אחרי שהוא עוזב ולמעשה הוא הופך למישהו שחיבים לו לכאורה כמו כל ספק אחר שגמרו איתו הסכם ונשארו חיבים לו כספים.

במקרה של הפועל הוא רוצה להמשיך ולשלוט על שחקנים שמשחקים בקבוצה אחרי שמכר את הקבוצה. כלומר הוא נשאר בעל השפעה בתוך הפועל הרבה מעבר לחבות פיננסית לאחר שמכר את הפועל לבעלים אחר. לא מכיר תקדים לזה באף מקום.

לא יכול להיות תקדים, כי לפי חוקי פיפ"א זה לא אמור להיות אפשרי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2012, 10:32 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
איך כל האשכול הזה עובר בלי להזכיר שטדי שגיא ניהל רומנים בעבר עם בר רפאלי, אסתי גינזבורג, יעל נזרי ועוד כמה ילדות.

הוצאת לי את המילים מהפה. הבן אדם ציון ברוך של עולם העסקים. סוף סוף משהו קצת יותר על רמה מדנה אשכנזי או שיר אלמליח (עם כל הכבוד, ואין ממש מבחינה אסטתית ובמיוחד מנטלית)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 88 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: