השנה הכדורגל האנגלי עובר עונה מאוד חלשה.מאוד.
אבל,כשאמרתי שהליגה האנגלית טובה יותר מהליגה הספרדית אמרתי את זה מהבחינות הבאות:
1.תחרות-בספרד אין תחרות.אין בנאדם אחד בארץ שמתעניין מה יקרה במקום ה-3,ובשנים האחרונות אין סיכוי שריאל ובארסה לא מחלקות ביניהם את המקום ה-1 וה-2.
2.כסף-הליגה האנגלית מכניסה הרבה יותר כסף,וזה עובדה.
3.עניין-אני חושב,אבל לא בטוח,שלליגה האנגלית הרבה יותר צופים מאשר לספרדית.בטוח שיש לזה סיבה
יש עוד סיבות משניות,נגיד כמו המגרשים שלדעתי בספרד מגעילים ובאנגליה כול מגרש ומגרש מצוין וחדיש.
יש גם את הסיבה האישית שלי ושל עוד כמה,אני פשוט לא יכול לסבול כדורגל ספרדי.זה מגעיל אותי הטיקי טקה הזאת מגעיל,אני מעדיף את הקשיחות,ואת בניית המשחק שיש באנגליה בהרבה.
villa crespo כתב:
כן, ברור.
קודם זה היה ההרכב ועכשיו זה בגלל הזלזול.
לדעתי דווקא בפעם האחרונה שקבוצות כמו ברצלונה ואינטר היו במפעלים האלה, הם לקחו את הגביע.
ומה התירוץ לגבי זה שיונייטד עפה כבר בבתים? גם שם היא זילזלה?
וגם הסיטי זלזלו מול ויאריאל?
אני לא דיברתי על סיטי
סיטי בהחלט לא זלזלה,הודחה בצורה משפילה משו למרות פייט יפה שלה מ3-0 ל3-3(שלא הספיק כאמור) בבית.
אבל יונייטד בהחלט זלזלה במשחק החוץ אחרי שהופתעה בבית....ואני לא בטוח מלכתחילה מה היה היחס של השחקנים למסגרת הזאת,מה שכן אני יודע בוודאות שלא כמו שהם מתייחסים לדרבי של מנצ'סטר או לגביע האנגלי ובטח ובטח שלא לליגת האלופות.
אני לא בטוח לגבי מה שאמרת עם ברצלונה ואינטר,אבל תדגים לי...
ציטוט:
קודם כל, סחטיין על ההגינות.
אבל כמו שוייה קרספו אמר, שים לב מה אתה עושה - אתה מחפש רק טענות שיחזקו את מה שאתה כבר קבעת כנכון. וכשהטענה מתבררת כלא נכונה, מחפש משהו חדש.
עובדה היא שבאופן קבוע ספרדיות מהדרג השני מצליחות איפה שהאנגליות נופלות. פולהאם ומידלסברו לא רצו לזכות בגביע? ואם הן היו זוכות, זה לא היה נחשב בעינך גם?
תשמע אני שם כסף שאם בילבאו/ויאריאל היו פוגשות את סיטי/יונייטד באלופות,זה היה נגמר אחרת.