תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 14:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 72 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: האוירה הציבורית והאשמת ציבור שלם בפעילות פלילית
הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 12:25 
סמל אישי של המשתמש
בלאד,אתה מוכיח יום אחרי יום שאלי טביב לקח אותך כדוגמא ללמוד מאוהדי מכבי תל אביב ומכבי חיפה.
באמת למדת
שאפו

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 12:25 
עכשיו ברצינות בלאד
למה האשכול הזה נועד?
מהי מטרתו ?
אני חושב שהמטרה היא רק לעצבן ואם אכן כך מטרה זו הושגה
וכמובן כל מילה של אופטימי בענין זה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 12:26 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
עכשיו ברצינות בלאד
למה האשכול הזה נועד?
מהי מטרתו ?
אני חושב שהמטרה היא רק לעצבן ואם אכן כך מטרה זו הושגה
וכמובן כל מילה של אופטימי בענין זה :ROSE:

מה מעצבן בהודעה שכתבתי? אשמח אם תסביר.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 12:32 
בלאד , אל תתמם
הסבירו לך יפה ובאריכות למה זה מעצבן
אז פשוט תודיע על סגירת האשכול מבחינתך וזהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
בלאד , אל תתמם
הסבירו לך יפה ובאריכות למה זה מעצבן
אז פשוט תודיע על סגירת האשכול מבחינתך וזהו

לא הסבירו לי.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: האוירה הציבורית והאשמת ציבור שלם בפעילות פלילית
הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 12:40 
Karl Marx כתב:
chimpfive כתב:
Karl Marx כתב:
הגרמני המקורי כתב:
רואה חשבון ציטיאת צודק,אין לענות עיניינית לטרול ולכן אפתח בתשובה לא עיניינית לנושא זה........הידעתם שאלוקים זה האלוהים של הערסים?

תהיה שמטרידה אותי כבר שנים:
אם מישהו ערס, האם הוא מודע לכך שהוא ערס?
כלומר, אני בטוח שכל אחד מודע בצורה זו או אחרת לתכונות השליליות הנלוות לביטוי. השאלה היא, האם כאשר מישהו מתנהג ביודעין באופן שבו נתפסת התנהגות "ערסית", הוא מודע לכך שהוא מאמץ ומפנים גם את הביטוי, או שמא אם מישהו יעז לכנות "ערס" מישהו שהוא אכן ערס, הוא צפוי לעונשין.

היום זו גאווה להיות ערס, ולכן השאלה היא בכלל האם "ערס" נתפס כמשהו שלילי?

האם אתה רואה את עצמך הולך לאיזה אבו-שרשר באמצע המינגול ואומר לו:
"אה יא ערס! יש לך מדליק?"

לא, אבל ערס לערס כן, זה כל הפאונטה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 12:41 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
Karl Marx כתב:
chimpfive כתב:
Karl Marx כתב:
הגרמני המקורי כתב:
רואה חשבון ציטיאת צודק,אין לענות עיניינית לטרול ולכן אפתח בתשובה לא עיניינית לנושא זה........הידעתם שאלוקים זה האלוהים של הערסים?

תהיה שמטרידה אותי כבר שנים:
אם מישהו ערס, האם הוא מודע לכך שהוא ערס?
כלומר, אני בטוח שכל אחד מודע בצורה זו או אחרת לתכונות השליליות הנלוות לביטוי. השאלה היא, האם כאשר מישהו מתנהג ביודעין באופן שבו נתפסת התנהגות "ערסית", הוא מודע לכך שהוא מאמץ ומפנים גם את הביטוי, או שמא אם מישהו יעז לכנות "ערס" מישהו שהוא אכן ערס, הוא צפוי לעונשין.

היום זו גאווה להיות ערס, ולכן השאלה היא בכלל האם "ערס" נתפס כמשהו שלילי?

האם אתה רואה את עצמך הולך לאיזה אבו-שרשר באמצע המינגול ואומר לו:
"אה יא ערס! יש לך מדליק?"

לא, אבל ערס לערס כן, זה כל הפאונטה

אני לגמרי לא בטוח. אבל עובדה שאתה לא היית קורא לו ערס, כי אתה יודע שמדובר בביטוי שלילי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 12:43 
אני באמת לא מבין למה אנשים עונים לו ...אני בטוח שהוא יושב בבית אחרי כל הודעה וצוחק
שאף אחד לא יענה והאשכול הזה ירד למטה

אסור לבנאדם אחד לספוג כל כך הרבה אושר. ואם כבר קרתה לו תאונה משמחת והוא אכן ספג אותו. מגיע לו שאלוהים יעניש. ככה לפחות אני חושב. אם העולם היה מקום צודק, ככה היה אמור להיראות היום שלי אתמול-(איתיגלאון בטור אחרי הניצחון בדרבי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 12:43 
סמל אישי של המשתמש
justdontask כתב:
אני באמת לא מבין למה אנשים עונים לו ...אני בטוח שהוא יושב בבית אחרי כל הודעה וצוחק
שאף אחד לא יענה והאשכול הזה ירד למטה

בסדר, רק לא שאול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 12:44 
אני לא מסכים עם האולטרס בהרבה דברים

בכל מה שקשור לרימנוים (להזכירך היו 2) לדעתי אין שום קשר לאוהדי הפועל

לפני שבוע פרסמו כתבה על כל האנשים שטביב חייב להם כספים , יש האדם מואשם בפלילים + יש הוכחה שהוא ביצע הטרדות מהסוג הזה בדיוק

אם זה היה רימון *הוב זה אומר שזה אוהדי המחלה או בבוני ההר ?
אני מוכן להתערב שזה ספין של טביב או אחד מאנשיו

כולם שונאים אותך כי אתה סתם ממחפש לריב ולעצבן אנשים אחרים ונהנה מזה
ואתה לא אידואולוג אתה סמרטוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 12:49 
bloodbrother כתב:
לירון האדום כתב:
bloodbrother כתב:
ואגב, ג'ון דו, זה גם משהו ששאלתי - האם בתוך 10 שנים, אולטראס הפועל יוסיפו את הרימון לעבר ביתו של טביב, גם אם לא יוכח שהוא הושלך ע"י אוהדי הפועל, לרשימת הונדליזם והחוליגניזם שבוצעו ע"י אוהדי הפועל?

אתה יודע מה בא לי לזרום איתך, נגיד ועוד 10 שנים תראה שהאתר של אולטראס הפועל כותב שהם אלו שזרקו כביכול את הרימון לבית של טביב, נו אז זה אומר שזה באמת הם? למה ? כי הם כתבו באתר?
ממליץ לך לדעת מה זה ציניות, אתר אולטראס הפועל יכול לכתוב הרבה דברים, אף אחד לא אומר שהם נכונים.
אבל שבעל הבית שלך אומר שזה אתה זה כבר מעשה חמור !
ושנית אני לא מאמין שאני עונה לך בכלל.
אתה חתיכת דמגוג שאוהב להתסיס את האווירה.

מה שאתה מדבר עליו זה סטנדרטים כפולים. צביעות. ומצד אחד, הטענה של רבים פה היא שהקבוצה היא של האוהדים, אבל מצד שני אתה מרשה לארגון האוהדים, זה הראשי שאחראי למחאה נגד טביב, להאשים ציבור שלם, את כל אוהדי הפועל, בפעילות פלילית, אבל לא מאפשר לטביב להסיק (בהגיון בריא) שאוהד הפועל אחראי לרימון על ביתו. צביעות.

תרשה לי לתקן אותך בכמה דברים:
1. אולטראס הפועל הוא הארגון הראשי שחראי למחאה נגד טביב, הארגון הראשי(שהוקם רק בשביל המחאה)- הוא "מצילים את הפועל" ואתה מוזמן לקרוא עלייהם ולדעת מי הם באתר שלהם www.savehapoel.com
2. הקבוצה היא אכן של האוהדים, אבל מי אמר שהקבוצה היא של אולטראס הפועל?
אולטראס הפועל עושה הרבה דברים טובים למען הקהל ולמען הקבוצה, כמו לכל ארגון יש לו גם חסרונות(לדעתי שירי השואה לדוגמא)..
אף אחד לא יודע בוודאות שהדברים שהצגת כאן הם מעשים של אולטראס הפועל, זהו אתר שברובו הוא אתר ציני, וייתכן שהוא "מתגאה" גם בדברים שהוא לא עשה.
3. אני מאפשר לטביב להסיק מה שהוא רוצה, אבל אני לא מוכן לקבל את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2012, 12:52 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
bloodbrother כתב:
לירון האדום כתב:
bloodbrother כתב:
ואגב, ג'ון דו, זה גם משהו ששאלתי - האם בתוך 10 שנים, אולטראס הפועל יוסיפו את הרימון לעבר ביתו של טביב, גם אם לא יוכח שהוא הושלך ע"י אוהדי הפועל, לרשימת הונדליזם והחוליגניזם שבוצעו ע"י אוהדי הפועל?

אתה יודע מה בא לי לזרום איתך, נגיד ועוד 10 שנים תראה שהאתר של אולטראס הפועל כותב שהם אלו שזרקו כביכול את הרימון לבית של טביב, נו אז זה אומר שזה באמת הם? למה ? כי הם כתבו באתר?
ממליץ לך לדעת מה זה ציניות, אתר אולטראס הפועל יכול לכתוב הרבה דברים, אף אחד לא אומר שהם נכונים.
אבל שבעל הבית שלך אומר שזה אתה זה כבר מעשה חמור !
ושנית אני לא מאמין שאני עונה לך בכלל.
אתה חתיכת דמגוג שאוהב להתסיס את האווירה.

מה שאתה מדבר עליו זה סטנדרטים כפולים. צביעות. ומצד אחד, הטענה של רבים פה היא שהקבוצה היא של האוהדים, אבל מצד שני אתה מרשה לארגון האוהדים, זה הראשי שאחראי למחאה נגד טביב, להאשים ציבור שלם, את כל אוהדי הפועל, בפעילות פלילית, אבל לא מאפשר לטביב להסיק (בהגיון בריא) שאוהד הפועל אחראי לרימון על ביתו. צביעות.

תרשה לי לתקן אותך בכמה דברים:
1. אולטראס הפועל הוא הארגון הראשי שחראי למחאה נגד טביב, הארגון הראשי(שהוקם רק בשביל המחאה)- הוא "מצילים את הפועל" ואתה מוזמן לקרוא עלייהם ולדעת מי הם באתר שלהם http://www.savehapoel.com
2. הקבוצה היא אכן של האוהדים, אבל מי אמר שהקבוצה היא של אולטראס הפועל?
אולטראס הפועל עושה הרבה דברים טובים למען הקהל ולמען הקבוצה, כמו לכל ארגון יש לו גם חסרונות(לדעתי שירי השואה לדוגמא)..
אף אחד לא יודע בוודאות שהדברים שהצגת כאן הם מעשים של אולטראס הפועל, זהו אתר שברובו הוא אתר ציני, וייתכן שהוא "מתגאה" גם בדברים שהוא לא עשה.
3. אני מאפשר לטביב להסיק מה שהוא רוצה, אבל אני לא מוכן לקבל את זה.

1. בסדר. מקבל את התיקון. אני בטוח שלאולטראס הפועל יש חלק גדול במחאה, לכן זה לא משנה את העקרון.
2. לא טענתי שאלו מעשים של אולטראס הפועל. רק שארגון אולטראס הפועל מייחס אותם לאוהדי הפועל.
3. ואתה מוכן לקבל את זה שאולטראס הפועל מסיק שאוהדי הפועל שרפו את מכוניתו של נימני ואיימו על עמוס פרישמן ברצח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 72 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: