bloodbrother כתב:
לירון האדום כתב:
bloodbrother כתב:
ואגב, ג'ון דו, זה גם משהו ששאלתי - האם בתוך 10 שנים, אולטראס הפועל יוסיפו את הרימון לעבר ביתו של טביב, גם אם לא יוכח שהוא הושלך ע"י אוהדי הפועל, לרשימת הונדליזם והחוליגניזם שבוצעו ע"י אוהדי הפועל?
אתה יודע מה בא לי לזרום איתך, נגיד ועוד 10 שנים תראה שהאתר של אולטראס הפועל כותב שהם אלו שזרקו כביכול את הרימון לבית של טביב, נו אז זה אומר שזה באמת הם? למה ? כי הם כתבו באתר?
ממליץ לך לדעת מה זה ציניות, אתר אולטראס הפועל יכול לכתוב הרבה דברים, אף אחד לא אומר שהם נכונים.
אבל שבעל הבית שלך אומר שזה אתה זה כבר מעשה חמור !
ושנית אני לא מאמין שאני עונה לך בכלל.
אתה חתיכת דמגוג שאוהב להתסיס את האווירה.
מה שאתה מדבר עליו זה סטנדרטים כפולים. צביעות. ומצד אחד, הטענה של רבים פה היא שהקבוצה היא של האוהדים, אבל מצד שני אתה מרשה לארגון האוהדים, זה הראשי שאחראי למחאה נגד טביב, להאשים ציבור שלם, את כל אוהדי הפועל, בפעילות פלילית, אבל לא מאפשר לטביב להסיק (בהגיון בריא) שאוהד הפועל אחראי לרימון על ביתו. צביעות.
תרשה לי לתקן אותך בכמה דברים:
1. אולטראס הפועל הוא הארגון הראשי שחראי למחאה נגד טביב, הארגון הראשי(שהוקם רק בשביל המחאה)- הוא "מצילים את הפועל" ואתה מוזמן לקרוא עלייהם ולדעת מי הם באתר שלהם
www.savehapoel.com2. הקבוצה היא אכן של האוהדים, אבל מי אמר שהקבוצה היא של אולטראס הפועל?
אולטראס הפועל עושה הרבה דברים טובים למען הקהל ולמען הקבוצה, כמו לכל ארגון יש לו גם חסרונות(לדעתי שירי השואה לדוגמא)..
אף אחד לא יודע בוודאות שהדברים שהצגת כאן הם מעשים של אולטראס הפועל, זהו אתר שברובו הוא אתר ציני, וייתכן שהוא "מתגאה" גם בדברים שהוא לא עשה.
3. אני מאפשר לטביב להסיק מה שהוא רוצה, אבל אני לא מוכן לקבל את זה.