bergkamp כתב:
joshsoos כתב:
שוב הדם החם שלך? תרגע חמוד, זו לא הייתה ירידה עליך, אלא אבחנה ותהיה מה אתה רואה באיש. ומצטער, אבל אני לא קראתי לביבראס אתרוג ולא ניהלתי מסע השמצה, טענתי טענות ענייניות ומקצועיות עליו כמו הרבה אחרים ( ולא שלא צדק מי שקרא לו ככה, כי בפועל זה מה שהיה ), ולא חיפשתי את גוטמן אלא טענתי מה שאני חושב עליו ( ואכן חיכיתי ללכתו, מה לעשות ומה הבעיה עם זה בדיוק, לא זכור לי שאסור לאדם לחשוב אחרת ממך או מהעדר ). ועוד שטויות שיוצאות לך מהמקלדת על רעל ושאר בבל"ת שאין להם קשר למציאות, שכבר הוכחת בעבר שאתה מנותק ממנה.
בשורה התחתונה ואחרי שתיקח איזה כדור הרגעה ותשתדל לחזור לדיון ענייני, אתה זה שמנהל כאן קמפיין להביא אדם שאין לו קשר לענף כבר שנים ארוכות, ושמעולם לא אימן קבוצה. אז כמו שאמרתי קודם, מי אני שאפריע ושיהיה לבריאות...
1. אדם שאין לו קשר לענף? איזה קשר יש לסיני? לניצן שירזי? לשאר הליצנים שמאמנים פה רק בגלל שאין סיכוי למצוא עבודה אחרת? על סמך מה החלטת ששלום תקווה לא קשור לענף? זה שהוא לא אימן כמה שנים לא אומר שהוא שכח מה החוקים בכדורגל או שהוא לא עוקב אחרי מה שמתרחש. הרבה פעמים מי שמשקיף מבחוץ לומד הרבה יותר ממי שנמצא בתוך כל הסחלה ורק מנסה לשרוד.
2. אני מנותק מהמציאות, אה? הטענות המקצועיות שלך נגד יכולתו של נאתכו ביברס הוכיחו כי אין לך שום יכולת לזהות שחקן טוב ומוכשר (לזכותך ייאמר שאתה ממש לא היחיד), שהפך לגאון כדורגל, מוערך בשבעה מיליון יורו והולך לשחק בפרמיירליג. לגבי גוטמן אלי, כבר אין מה להוסיף - חיכית ללכתו של המאמן הטוב בישראל וקיבלת את קשטן. ועכשיו אולי את סיני. אתה ממש לא צריך לחשוב כמוני, אבל אולי פשוט רצוי שתחשוב קצת פחות (או יותר) כי הוכחת כבר שיכולת הניתוח שלך וזיהוי האיכויות של שחקנים/מאמנים היא מביכה, בלשון המעטה.
3. פיגוע המוני באולד טראפורד
1. סיני ושירזי הם מאמני כדורגל פעילים. שלום תקווה לא אימן קבוצה מעולם, ומנותק בפועל כבר שנים ארוכות. אם צריך להסביר לך למה נסיון ומעורבות חשובים, הדיון באמת מיותר, ולמה לעצור בתקווה, בוא נפנה למאות שחקני עבר שפרשו שהרי הם לא שכחו מהם החוקים ועוקבים אחרי המשחק.
2. אני מבין שהגנון ממשיך, סבבה. הטענות המקצועיות שלי לנאתכו היו בהתאם למה שראיתי ממנו, שחקן שתקע לנו את המשחק בערך כמו שאבוטבול תוקע היום. לצערך, את הכשרון של נאתכו לא רק שזיהיתי, אלא שיתפתי את את ההתרשמות שלי גם בפורום ובאין ספור ויכוחים בעולם האמיתי עם אנשים שבהם טענתי שהוא לא פחות מוכשר משותפו להובלת נבחרת הנוער, הכוכב הגדול מאור בוזגלו. לצערי הרב הוא לא מימש אצלנו את הכשרון הזה, ואת אותו צער הבעתי לא מעט פעמים כאן. לגבי גוטמן, חיכיתי ללכתו כי אני לא סובל פוליטיקאים גנבי דעת, ואחרי שאיבד שתי אליפויות במו ידיו ואת השלישית לקח בזכות הרבה מזל, קיזוז ואחד ערן זהבינו שבשמיים ובארץ. שיתפתי דעתי שהוא מאמן בינוני כי הוא מתאים יותר להיות מאמן (עוזר מאמן בשפה הישראלית, כמו ביז'ו אצל אלישע ) ולא מנג'ר כי הוא יודע כדורגל והנחלת שיטה אבל מנהל משחק גרוע ופאניקיסט, שהפוליטיקה הורגת אותו וזה גם מה שלקח לנו את אותן אליפויות שהיו בידיים שלנו, עם הסגל הטוב בליגה. לזה אין קשר למחליף, לא זכור לי שהמלצתי על קשטן, אם זה היה תלוי בי רב"ש היה המאמן שלנו, וגם את זה כתבתי לא פעם. מטבע הדברים אני חושב שגם במקרה של נאתכו וגם של גוטמן האמת לצידי, זכותך לחשוב אחרת, אבל שאדם שמציע מישהו כמו שלום תקווה לאמן מועדון כמו הפועל תל אביב ויחזק את זה בטיעונים הזויים, יקרא לדברים שלי מביך, נו...
3. דעתו של אלכס פרגוסון על מקצוע העיתונאות ידועה, ולחשוב שהמצב באנגליה זהב לעומת ישראל...