תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 00:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 214 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אולטראס יקרים ורעינו יושבי שער 5
הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 16:36 
סתם שאלה בתור אוהד שמלווה את הקבוצה כבר 25 שנה,
ונניח שנצליח לגרש את טביב מחר, ולא סתם נגרש,
הוא אפילו יתן את הקבוצה לכל החפץ בה ללא תמורה

יש בכלל מישהו שירצה לקחת אותה ?(ולא עוד מאעכר כמו מוני)
הרי אפילו חיים רמון לא מצליח למצוא מישהו

ולכל אלה שחושבים שאפשר יהיה לקיימה במתכונת של הכדורסל, אז כדאי שתפנימו שאין מצב לזה כרגע (בטח לא בליגות העליונות)

משום מה לא זכור לי שמישהו בכלל התענין בקניה שלה מאז שסגול נמלט (למעט אולי ריחרוח קליל של בן זקן)

אני באופן אישי הייתי שמח לראות אותו מחוץ להפועל, אבל מאוד חושש שמי שיגיע יהיה אותו הדבר.....

כמו שנאמר "סוף מעשה, במחשבה תחילה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 16:38 
q[/quot
קודם כל , מישהו חייב לך משהו ?
דבר שני ,
האולטראס עשו את זה ?
למה שהם יגנו משהו שהם לא עשו ?
האולטראס גינו את הרקטות לשדרות ?
לא .
ושמחפשים אז תמיד מוצאים , אתה , פותח האשכול ועוד כל מיני מחפשים ומחפשים על מה להתנגח ,
תעשו חיים .[/quote]
אפחד לא חייב לי שום דבר, שאלתי לא דרשתי.
תלוי מי אתה מגדיר כאולטראס, לדעתי כן. וגם אם לא אז מה הבעיה שהאולטראס יגיד שהוא לא עשה אתזה והוא מגנה אתזה? למה שאובמה מגנה פיגועים ותקיפות של ישראל הוא עשה אתזה?!
שיצאו גדולים ויגנו את השטויות האלה, בין אם הם עשו או מצידי גם אוהדי מכבי שסתם כתבו UH.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 16:40 
pokara כתב:

ולכל אלה שחושבים שאפשר יהיה לקיימה במתכונת של הכדורסל, אז כדאי שתפנימו שאין מצב לזה כרגע (בטח לא בליגות העליונות)

משום מה לא זכור לי שמישהו בכלל התענין בקניה שלה מאז שסגול נמלט (למעט אולי ריחרוח קליל של בן זקן)

אני באופן אישי הייתי שמח לראות אותו מחוץ להפועל, אבל מאוד חושש שמי שיגיע יהיה אותו הדבר.....

קודם שימכור אחרי זה יגיע הקונה.
אין סיבה שלמועדון גדול כמו הפועל ת"א עם ההיסטוריה שלה ומה שהיא מסמלת לא יגיע רוכש.
יגיע שמוק אחר? גם אותו נעיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 16:42 
chaiel49 כתב:
quote]
להפוך לביתר כאשר הבעלים יעזוב אותך עם 0 שקלים בקופה ו - 0 חומר מקצועי לעבוד איתו כאשר הוא לא יראה יותר רווח אישי, ואפילו לעצם לא יזרוק לך כאשר אתה מתחת לקו האדום בינואר. בנושא הקהל - אין שום דימיון ביננו לבינם (חוץ מכמויות במשחקי חוץ, נראה לי..). אצל כולם יש כמה מטומטמים, ההבדל שאצלנו מגנים את זה ואצלם מגבים את זה. לא יודע מאיפה הבאת את השטות הזאת.

אצלנו מגנים אתזה? מי גינה אתזה?[/quote]
viewtopic.php?f=4&t=66054[/quote]
תשמע אחי זה 25 עמודים...האולטראס גינה?[/quote]
דבר שני ,
האולטראס עשו את זה ?
לא .
ושמחפשים אז תמיד מוצאים , אתה , פותח האשכול ועוד כל מיני מחפשים ומחפשים על מה להתנגח ,
תעשו חיים .[/quote]
תלוי מי אתה מגדיר כאולטראס, לדעתי כן. וגם אם לא אז מה הבעיה שהאולטראס יגיד שהוא לא עשה אתזה והוא מגנה אתזה? למה שאובמה מגנה פיגועים ותקיפות של ישראל הוא עשה אתזה?!
שיצאו גדולים ויגנו את השטויות האלה, בין אם הם עשו או מצידי גם אוהדי מכבי שסתם כתבו [ UH.[/quote]

לדעתך האולטראס עשו את זה ,
לדעתי אתה טביב .
סגור ?
יאללה ביי .
אתה מצפה מהם לצאת גדולים ולגנות את זה , אני מצפה מהם לא להגיב למשהו שהם לא אחראים עליו .
ועזוב , תמשיך לשחק בקקי .

נערך לאחרונה על ידי רוי האדום בתאריך 03 ינואר 2012, 16:42, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 16:42 
סמל אישי של המשתמש
chaiel49 כתב:
לירון האדום כתב:
dotan novik כתב:
הלמכבי נדמנו, חלקנו מקללים את הבעלים, אחרים שורקים בוז לחבריהם ובתווך אלפי אוהדים מתפללים שלא נהפוך לחיקוי עלוב של יריבינו המושבעים. אולי, מסורת ההצלחות שיבשה את מחשבתנו. ואולי, השת.. עלה לנו לראש מסיבה אחרת.

אנחנו לא לומדים לקח ממלחמת האחים בצהוב? מחאה זה דבר נחמד אבל מלחמת שלטים וחבירה לשונאים ( אזגי ) בעוכרינו הם. אתם אולי צעירים אבל מלחמת שער שבע שהביאו עלינו אוהדי משה סיני , השאירה פצעים עד היום.

לא נתנו לכם להכניס שלטי " מיצגים את הפועל... " , לא נתנו לכם כרטיסים לדרבי, הפסיקו לכם את המימון, לא עושים כבוד למנהיגיכם. ועוד "פשעים" שההנהלה עשתה, לא מצדיקים מלחמת אחים.

שלטים הפוכים ודומיה של חמש דקות מהווים מחאה מיוחדת ומלאת השראה . ברם , קללות כנגד ההנהלה לא מועילות לאף אחד ורק מלבות את הכעסים.

נכון, אתם פועלים ועושים למען הקבוצה רבות, אבל . . . זה לא נותן לכם שום פריווילגיה מיוחדת. תפקידנו היחיד הוא לעודד את השחקנים ולדחוף אותם קדימה.

כל אחד מאיתנו תורם לפי יכולתו ורצונו להצלחת הקבוצות ( כולל הכדורסל ) אבל לאף אחד מאיתנו אין בעלות על "האהדה" . אין אחד שהוא יותר אוהד ממני ואין אדום שהוא פחות אוהד ממני, גם אלו שלא מגיעים למיגרשים בכלל נשארים " אדומים בנשמה " .

בעלי הקבוצה מטבעם דואגים קודם כל לעצמם ולאינטרסים שלהם, אבל אנו האוהדים מציבים את הקבוצה מעלינו וטובתה קודמת לטובתנו. אז... תפסיקו לפני שיהיה מאוחר . כוחנו באחדותנו.

אחרי כל המילים החמות שכתבת על הקהל של הפועל ת"א, אחרי שהאשמת אותם בשקרים(מימון\כרטיסים לדרבי).
מה אתה חושב על אלי טביב? האם הוא טוב להפועל?
אתה תומך בו?
וכנראה שגם אתה עדיין לא הבנת על מה המחאה.

אני יענה בשביל עצמי.
שהוא חתיכת %#$%$.
הוא גרווווווווווווווווווווווע להפועל.
ממש לא תומך בו, אבל עדיין מוזר לי למה האולטראס תמך בו בהתחלה אם כבר מדברים.
ואני מבין טוב מאוד עלמה המחאה. אבל לדעתי האולטראס לא נקי בכלל בנושא.

האולטראס תמך בו בהתחלה בגלל כלל אדיוטי של 100 ימי חסד שיש להם.
אם לא 100 ימי החסד האדיוטיים האלה לא הייתה לטביב ההזדמנות לפלג את הקהל ולהסית את האש מהניהול השערורייתי שלו לכל מיני תופעות זניחות שתודות ליועצי היח"צ שלו תפסו משקל הרבה יותר גדול מהראוי להן באמת.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 16:43 
לירון האדום כתב:
pokara כתב:

קודם שימכור אחרי זה יגיע הקונה.
אין סיבה שלמועדון גדול כמו הפועל ת"א עם ההיסטוריה שלה ומה שהיא מסמלת לא יגיע רוכש.
יגיע שמוק אחר? גם אותו נעיף.

נכון חוץ מהמשפט האחרון. אסור לתת לעוד שמוק להגיע להפועל. (למרות שיותר גרוע מטביב אני לא חושב שיכול להיות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 16:47 
רוי האדום כתב:
chaiel49 כתב:
quote]
להפוך לביתר כאשר הבעלים יעזוב אותך עם 0 שקלים בקופה ו - 0 חומר מקצועי לעבוד איתו כאשר הוא לא יראה יותר רווח אישי, ואפילו לעצם לא יזרוק לך כאשר אתה מתחת לקו האדום בינואר. בנושא הקהל - אין שום דימיון ביננו לבינם (חוץ מכמויות במשחקי חוץ, נראה לי..). אצל כולם יש כמה מטומטמים, ההבדל שאצלנו מגנים את זה ואצלם מגבים את זה. לא יודע מאיפה הבאת את השטות הזאת.

אצלנו מגנים אתזה? מי גינה אתזה?

viewtopic.php?f=4&t=66054[/quote]
תשמע אחי זה 25 עמודים...האולטראס גינה?[/quote]
דבר שני ,
האולטראס עשו את זה ?
לא .
תעשו חיים .[/quote]
שיצאו גדולים ויגנו את השטויות האלה, בין אם הם עשו או מצידי גם אוהדי מכבי שסתם כתבו [ UH.[/quote]

לדעתך האולטראס עשו את זה ,
לדעתי אתה טביב .
סגור ?
יאללה ביי .
אתה מצפה מהם לצאת גדולים ולגנות את זה , אני מצפה מהם לא להגיב למשהו שהם לא אחראים עליו .
ועזוב , תמשיך לשחק בקקי .[/quote]
אמרתי תלוי מי אתה מגדיר כאולטראס, אם את המבוגרים שהקימו ומתפעלים לא, אם את הילדים שחושבים שהם מגניבים וכו' אז כן.
מילא אם הם לא עשדו ולא קשורים אז שלא יגנו, אבל כולם חושבים שזה הם (ונגיד שזה נכון) אז שיגידו שזה לא הם. מצידי שאפילו לא יגנו.
אני לא מבין, אתם בוכים שטביב מעליל עליכם ומוציא אתכם רעים אבל אתם לא עושים כלום עמזה חוץ מלהשמיץ אותו (ובצדק) ולנסות להעיף אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 16:50 
נו באמת,
המשפטים שאין סיבה שלהפועל לא יגיע קונה רציני כבר הוכחו כלא נכונים (במהלך ה20 שנים האחרונותצ למעט סמי סגול), היו סמוכים ובטוחים שמר רמון עם קשריו הענפים מת למצוא ונה להפועל ולא מצליח (למעט אולי מרטין שלאף (איל הקזינואים האוסטרי)).

אשמח אם תתקנו אותי ותראו לי אנשים הגונים שהתעניינו ברכישת הקבוצה במהלך 10 השנים האחרונות (כשהיא היתה על המדף זמן רב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 16:53 
שוב ,
האולטראס לדעתי לא צריכים להגיב על כל שטות וחרא שמתרחש במועדון ובקהל ,
בטח לא על כל דבר שלידו נכתב UH , או על כל מעשה של מישהו שלבש חולצת UH .
וטביב משמיץ בדיוק כמו ששאול השמיץ , שניהם חולירות , שמנסים שאנשים יתעסקו בשטויות ולא בהרס שהם גורמים .
לצערי אתה ושכמותך מוכיחים שהם מצליחים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 16:54 
pokara כתב:
נו באמת,
המשפטים שאין סיבה שלהפועל לא יגיע קונה רציני כבר הוכחו כלא נכונים (במהלך ה20 שנים האחרונותצ למעט סמי סגול), היו סמוכים ובטוחים שמר רמון עם קשריו הענפים מת למצוא ונה להפועל ולא מצליח (למעט אולי מרטין שלאף (איל הקזינואים האוסטרי)).

אשמח אם תתקנו אותי ותראו לי אנשים הגונים שהתעניינו ברכישת הקבוצה במהלך 10 השנים האחרונות (כשהיא היתה על המדף זמן רב)

עדיין לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד..
שלא יגיע קונה להפועל?
בקצב הזה לא יהיה הפועל, כך שקונה או לא , לא יהיה רלוונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 16:58 
רוי האדום כתב:
שוב ,
וטביב משמיץ בדיוק כמו ששאול השמיץ , שניהם חולירות , שמנסים שאנשים יתעסקו בשטויות ולא בהרס שהם גורמים .

סבבה, זכותך לחשוב אחרת.
אני הייתי נגד טביב עוד מההתחלה וטענתי שזאת טעות שבכלל נותנים לו 100 ימי חסד.
זה לא שטויות וצריך להטיס את הדברים האלה והאנשים האלה מהקהל, תמיד היינו הקהל הכי טוב בארץ בלי כל השטויות ואני מקווה שנמשיך להיות.
ההרס שטביב עושה זה משהו אחר וצריך להטיס גם אותו לקיבינימט, הקטע הוא שמה שאני רואה זה בדר"כ למה הוא רע לשער 5 ולמה הוא רע לאולטראס וזה פחות מעניין אותי, יותר מעניין אותי שהוא הורס את הקבוצה עצמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 16:58 
סמל אישי של המשתמש
chaiel49 כתב:
q[ /quot
דבר שני ,
האולטראס עשו את זה ?
לא .
תעשו חיים .

שיצאו גדולים ויגנו את השטויות האלה, בין אם הם עשו או מצידי גם אוהדי מכבי שסתם כתבו UH.[/quote]
איך אתה מגדיר את האולטראס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 16:59 
סמל אישי של המשתמש
lipcsee כתב:
גונבי דעת וזיכרון .עשיתם את המוות לתאומים עשיתם את המוות למוני אתם עושים את המוות לטביב שריר ההתקוממות נגד הממסד מפותח אצלכם אין בעל הבית מושלם אצלכם אז אנה תעודדו את הקבוצה ותפסיקו לפגוע בקבוצה ובחברים שלכם כולנו רוצים את הצלחת הקבוצה עוד לא קם האוהד שיחנך את בעל הקבוצה והפוך שמעתי על בעל קבוצה שחינך אוהדים עי כרטיסים חינם אז בשם השיוויון הסוציאלסטי שלכם י אא לה ה פ ו ע ל !!!

סליחה אבל כמה אתה משלם לי בשביל שאני אעודד את הקבוצה?
מסתבר שאני עובד אצלך לפי הטונים שלך.

יש לי רעיון מהפכני, אולי אנשי השערים שאינם שער 5 היקרים יואילו בטובם ואפילו פעם אחת במשחק (מה שלא קרה מול ראשון או רמת השרון) יקומו על רגליהם ויעודדו את הקבוצה שלהם במקום לפתוח את הפה רק כדי לשרוק ל"חברים" שלהם ולפגוע בקבוצה תוך כדי? כולנו רוצים בהצלחת הקבוצה, חלקנו משתמשים בסימני פיסוק.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 17:00 
סמל אישי של המשתמש
בתור אוהד שמלווה את הקבוצה כבר יותר מאלפיים שנה, רציתי בהודעה הראשונה שלי אי פעם בפורום לשאול אם לדעתכם עדיף ללקק לטביב את הרגלים או את התחת. מה משניהם ישאיר אותו אצלנו גם באלפיים השנים הבאות? ליתר בטחון אני ניסיתי את שתי הדרכים, כדאי גם לכם!

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 17:03 
chaiel49 כתב:
רוי האדום כתב:
שוב ,

סבבה, זכותך לחשוב אחרת.
זה לא שטויות וצריך להטיס את הדברים האלה והאנשים האלה מהקהל, תמיד היינו הקהל הכי טוב בארץ בלי כל השטויות ואני מקווה שנמשיך להיות.
ההרס שטביב עושה זה משהו אחר וצריך להטיס גם אותו לקיבינימט, הקטע הוא שמה שאני רואה זה בדר"כ למה הוא רע לשער 5 ולמה הוא רע לאולטראס וזה פחות מעניין אותי, יותר מעניין אותי שהוא הורס את הקבוצה עצמה.

ואתה חושב שאת האולטראס מעניין משהו אחר מטובת הקבוצה בראש ובראשונה ?

מישהו שטף לך את המוח חבוב .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 17:04 
YardenDe כתב:
chaiel49 כתב:
q[ /quot
דבר שני ,
האולטראס עשו את זה ?
לא .
תעשו חיים .

שיצאו גדולים ויגנו את השטויות האלה, בין אם הם עשו או מצידי גם אוהדי מכבי שסתם כתבו UH.

איך אתה מגדיר את האולטראס?[/quote]
אין לי הגדרה מדויקת אבל אא"כ זה אוהדי מכבי שסתם ניסו להרוס (סיכוי קלוש עד לא קיים) או שיליחי טביב (כמה שעצוב אבל זה הגיוני) זה כנראה כמה ילדים או נערים בסיגנון של כמה חברי פורום שחושבים שהם מלכי העולם וחושבים שהאולטראס זה הדבר הכי מגניב בעולם וכו'. אם יש להם תעודת אולטראס רשמית? לא. אבל אני עדיין מחשיב אותם כאולטראס. ובגלל זה אני גם לא מאשים את האולטראס אני אבל כן מצפה ל:
א. שיגידו שזה לא הם ואין להם קשר לאותם אנשים שעשו את אותם מעשים.
ב. שיגנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 17:04 
סמל אישי של המשתמש
chaiel49 כתב:
כיפה אדומה כתב:
chaiel49 כתב:
Karl Marx כתב:
פשוט מדהים. כל יום שמוק חדש.
או שיש בקהל שלנו יותר מדי אנשים שנולדו עם זין בפה שלהם, או שהעבריין משלם לא רע.
בשני המקרים - קישטא!

בחיאט רבאק לך תכתוב כתבות על כל קהלי הנאצים.

אתה אפס מאופס.

אני אפס מאופס? מה אתה עזרן?
אלק עבריין משלם לא רע, אני מכיר את הבנדם (עשה איתי פסיכומטרי באוקטובר) והבנדם אוהד הפועל ביחד עם כל המשפחה שלו מאז שהוא נולד.
אז אם הוא חושב שכל מי שלא מסכים איתו נולד עם זין בפה אז שילך לחפש...

אתה אפס מאופס,אמא שלך זונה ואתה מוזמן ללכת להזדיין
מרוצה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 17:05 
Karl Marx כתב:
פשוט מדהים. כל יום שמוק חדש.
או שיש בקהל שלנו יותר מדי אנשים שנולדו עם זין בפה שלהם, או שהעבריין משלם לא רע.
בשני המקרים - קישטא!

אני יודע שבקומוניזם לא נהוג להשמיע דעה שנוגדת את הדיקטטור, ובכל זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 17:07 
רוי האדום כתב:
chaiel49 כתב:
רוי האדום כתב:
שוב ,

סבבה, זכותך לחשוב אחרת.

ואתה חושב שאת האולטראס מעניין משהו אחר מטובת הקבוצה בראש ובראשונה ?

מישהו שטף לך את המוח חבוב .

אני מבין איך הבנת אחרת אבל כמובן שאני לא חושב ככה. (חוץ מכמה שכנראה יותר חשוב להם שמכבי תפסיד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 17:07 
אתה רוצה שהם גם יגנו את כל הכתובות UH שיש בת"א?
מזה משנה אם הם גינו או לא, הם לא עשו זאת, וזאת לא האישיו פה.
האם אתה מוכן שטביב יישאר בהפועל רק בגלל הכעס שלך כלפי האולטראס?
המחאה היא נגד טביב, היא לא קשורה בלעדית לאולטראס הפועל, רק חבל שאתה ואחרים לא מבינים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 17:08 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
נו באמת,

אני אשמח לתקן אותך: הקבוצה למכירה? אני מוכן לקנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 17:08 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
נו באמת,

מתי בדיוק הקבוצה הייתה על המדף?
הגיע לבייב - לא רצו למכור,
הגיע בן זקן - לא רצו למכור,
הגיע מוני (לא הגיע, הוא כבר היה שם) - קיבל בחינם ותאומים נשאר בעמדת השפעה,
הגיע טביב - נחש מי יועץ התקשורת שלו.

מרגע שתאומים ושותפיו קנו את הפועל היא לא הייתה מיועדת למכירה אפילו פעם אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 17:11 
לירון האדום כתב:
המחאה היא נגד טביב, היא לא קשורה בלעדית לאולטראס הפועל, רק חבל שאתה ואחרים לא מבינים את זה.

אתה יודע מה? כן. אני חושב שאם טביב לא היה נגד האולטראס הם לא היו נגדו ברמה כזאת, אתה חושב שאני טועה?
ואתה לא רואה את ההבדל בין מה שהיה עם ה"טושים" לבין סתם כתובת UH בת"א?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 17:12 
סמל אישי של המשתמש
למה אתם ממשיכים להתדיין עם משתמש שהכריז שהפורום הזה של סמולנים מנייאקים ושהוא מפסיק לכתוב פה (למרות שיומיים אחר כך חזר לכתוב פה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 17:13 
עזרן:
איכשהוא יש לי הרגשה שההודעה שלך מכוונת אלי.
אז ככה, כבר אמרתי לך שאתה חסום אצלי.
דבר שני, כן, רוב הפורום עדיין שמאלני. וכן, אני מתכוון להישאר בפורום למרות שכתבתי שאעזוב, יש לך בעיה? טף לק!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 17:16 
chaiel49 כתב:
לירון האדום כתב:

אתה יודע מה? כן. אני חושב שאם טביב לא היה נגד האולטראס הם לא היו נגדו ברמה כזאת, אתה חושב שאני טועה?

הבנתי אותך, אם אתה רוצה שאולטראס הפועל ייגנו כל דבר, פה הבעיה שלנו.
האם הם צריכים גם לגנות את רימון ההלם שנזרק לביתו של טביב?
ואיך תסביר את העובדה שפועלים באדום גם נגד המאבק? האם פועלים באדום יושב בשער 5?
איך תסביר את העובדה שהיתה מחאה בסוכות וגם בקיץ מול הבית של טביב ואולטראס הפועל לא השתתפו במחאה?
אולטראס הפועל נתן לטביב 100 ימי חסד, בתוך 100 ימי החסד הגיע העניין שטביב יצא למאבק בקהל, אם זה בסגירת יציעים, אם זה בכך שהוא אמר שהקהל של הפועל הוא קהל גזען ועוד דברים.
מה רצית? שהם ימשיכו לשבת בשקט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 17:16 
לבייב לא באמת רצה לקנות (אולי לשדך להביא איתו גם את רומן;)
גקי היחידי שהתעניין

והקבוצה לא הייתה על המדף ?
סגול לא היה מת למכור לקבל משהו מההשקעה?
מוני לא מכר את החצי שלו ? (וראינו גם מי היחיד שרצה לקנות......)

ונאווי, יש הבדל בין רצון ליכולת ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 17:18 
pokara כתב:
לבייב לא באמת רצה לקנות (אולי לשדך להביא איתו גם את רומן;)
גקי היחידי שהתעניין

והקבוצה לא הייתה על המדף ?
סגול לא היה מת למכור לקבל משהו מההשקעה?
מוני לא מכר את החצי שלו ? (וראינו גם מי היחיד שרצה לקנות......)

ונאווי, יש הבדל בין רצון ליכולת ;)

מדוע שמישהו יקנה את החלק של מוני וייכנס שותף עם טביב?
ברגע שהבמבי יצא לפועל, רק טביב ומוני יכלו להשתתף בו, זה בהתאם לחוזה בינהם.
כך שאם מישהו רצה הוא יכל לקנות רק את החלק של מוני 50% ולהיכנס שותף עם טביב.
כמובן שבין השותף החדש(בתיאוריה) לבין טביב אין הסכם במבי זה או אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 17:19 
לירון האדום כתב:
chaiel49 כתב:
לירון האדום כתב:

הבנתי אותך, אם אתה רוצה שאולטראס הפועל ייגנו כל דבר, פה הבעיה שלנו.
האם הם צריכים גם לגנות את רימון ההלם שנזרק לביתו של טביב?
ואיך תסביר את העובדה שפועלים באדום גם נגד המאבק? האם פועלים באדום יושב בשער 5?
איך תסביר את העובדה שהיתה מחאה בסוכות וגם בקיץ מול הבית של טביב ואולטראס הפועל לא השתתפו במחאה?
אולטראס הפועל נתן לטביב 100 ימי חסד, בתוך 100 ימי החסד הגיע העניין שטביב יצא למאבק בקהל, אם זה בסגירת יציעים, אם זה בכך שהוא אמר שהקהל של הפועל הוא קהל גזען ועוד דברים.
מה רצית? שהם ימשיכו לשבת בשקט?

כבר כתבתי לך שיש הבדל בין הטושים לסתם כתובות בת"א.
לגבי הרימון, אם טביב היה אומר שזה האולטראס והמשטרה היתה אומרת שזה האולטראס והיה מתפרסם שזה האולטראס אז אני חושב שהם היו צריכים להגידג שזה לא הם, כן. ולגנות? לדעתי כן.
פועלים באדום נגד טביב כי הוא חרא בעלים וכל הקללות שיכולות להיות, מישהו אמר שלא? כבר כתבתי שהוא כזה מההתחלה.
ואני עדיין לא מבין למה הוא נתן לו בכלל את הימי חסד למרות שהרבה דשברים שאתם אומרים עכשיו נגדו היו נכונים גם לפני. (את הסיבה הבנתי, היא לא טובה מבחינתי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2012, 17:19 
סמל אישי של המשתמש
אתם אשכרה חושבים שלא יהיה קונה להפועל?
:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 214 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: