רוי האדום כתב:
chaiel49 כתב:
quote]
להפוך לביתר כאשר הבעלים יעזוב אותך עם 0 שקלים בקופה ו - 0 חומר מקצועי לעבוד איתו כאשר הוא לא יראה יותר רווח אישי, ואפילו לעצם לא יזרוק לך כאשר אתה מתחת לקו האדום בינואר. בנושא הקהל - אין שום דימיון ביננו לבינם (חוץ מכמויות במשחקי חוץ, נראה לי..). אצל כולם יש כמה מטומטמים, ההבדל שאצלנו מגנים את זה ואצלם מגבים את זה. לא יודע מאיפה הבאת את השטות הזאת.
אצלנו מגנים אתזה? מי גינה אתזה?
viewtopic.php?f=4&t=66054[/quote]
תשמע אחי זה 25 עמודים...האולטראס גינה?[/quote]
קודם כל , מישהו חייב לך משהו ?
דבר שני ,
האולטראס עשו את זה ?
למה שהם יגנו משהו שהם לא עשו ?
האולטראס גינו את הרקטות לשדרות ?
לא .
ושמחפשים אז תמיד מוצאים , אתה , פותח האשכול ועוד כל מיני מחפשים ומחפשים על מה להתנגח ,
תעשו חיים .[/quote]
אפחד לא חייב לי שום דבר, שאלתי לא דרשתי.
תלוי מי אתה מגדיר כאולטראס, לדעתי כן. וגם אם לא אז מה הבעיה שהאולטראס יגיד שהוא לא עשה אתזה והוא מגנה אתזה? למה שאובמה מגנה פיגועים ותקיפות של ישראל הוא עשה אתזה?!
שיצאו גדולים ויגנו את השטויות האלה, בין אם הם עשו או מצידי גם אוהדי מכבי שסתם כתבו [ UH.[/quote]
לדעתך האולטראס עשו את זה ,
לדעתי אתה טביב .
סגור ?
יאללה ביי .
אתה מצפה מהם לצאת גדולים ולגנות את זה , אני מצפה מהם לא להגיב למשהו שהם לא אחראים עליו .
ועזוב , תמשיך לשחק בקקי .[/quote]
אמרתי תלוי מי אתה מגדיר כאולטראס, אם את המבוגרים שהקימו ומתפעלים לא, אם את הילדים שחושבים שהם מגניבים וכו' אז כן.
מילא אם הם לא עשדו ולא קשורים אז שלא יגנו, אבל כולם חושבים שזה הם (ונגיד שזה נכון) אז שיגידו שזה לא הם. מצידי שאפילו לא יגנו.
אני לא מבין, אתם בוכים שטביב מעליל עליכם ומוציא אתכם רעים אבל אתם לא עושים כלום עמזה חוץ מלהשמיץ אותו (ובצדק) ולנסות להעיף אותו.