תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 17:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גם פצאלק'ה בדרך החוצה?
הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 01:15 
moshiko כתב:
אוגוסטוס היל:
כתבת שהנהלת הפועל ת"א הודיעה שמריו "עף" בינואר. אני מעריך שהנך מסתמך עך מה שכתוב באתר ערוץ 5 על שמועה או הערכה של הכתב. לא מדובר על הודעה של דובר הקבוצה. זו אמירהה שנזרקה על ידי הכתב.
אני מתייחס אך ורק על מקרה מריו. במקרה הזה יש שחקן שנסע ללא אישור של הנהלת הקבוצה. שחקן שטוען שהטיפול הרפואי שמקבל כאן לא מספיק טוב. אז אמר. בנושאים הרפואים שחקן לא יכול לעשות דין לעצמו. יש סמכות מקצועית במועדון שנדמה לי נמצאת מחוץ לכל וויכוח. יכול להיות שבארץ מולדתו יש גאון רפואי שיכול לעשות מה שהרופא שלנו לא מסוגל, זה עוד לא מצדיק נסיעה ללא אישור מראש.

מושיקו לא מתייחס למה שכתוב באתר ערוץ 5 או "הערכות של כתבים". הוא יודע הכל ממקור ראשון כמובן. כן בטח..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 08:12 
מושיקו, קודם כל לא אני אמרתי את זה, אבל מעבר לכך אתה מפספס את הנקודה.
הדבר היחיד שאני מסתמך עליו זה שהיתה סיטואציה בה היה וויכוח בין שחקן להנהלה שנגמר בכך שהשחקן עזב את הארץ ללא אישור ועכשיו יש בלאגן סביב העניין.
אם אתה טוען שבהינתן שהיה וויכוח כזה התוצאה הזאת היתה בלתי נמנעת או אם אתה טוען שלהנהלה לא היתה השפעה על התוצאה, אז אין לנו מה להמשיך את הדיון.
אני טוען שמדובר בסיטואציה שהנהלה חכמה ורצינית פותרת בלי הרבה בעיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 14:51 
גבעתיים כתב:
צריך להביא 2 ישראלים או זרים שמשחקים בליגת העל ומוכרים לקשטן.

קשה ? באפשרות השניה הסיכויים להצלחה דלים. סקאוטינג זרים זה לא התחום של הפועל הנוכחית כולל קשטן.

האם יקרה ? לטביב הקלאסי בחיים לא.
אבל, לאחרונה התחיל לדבר על אליפות או יותר נכון על הבונוס של פלאטיני. אפילו הוא התחיל לקלוט שהליגה השנה חלשלושה, וזה כולל גם את ק"ש ואשדוד. הן חזקות לידנו, ובשנה הבאה נראה כמה קבוצות הצמרת חזקות ביחס לאירופה.

עוד דוגמא לדוגמאות הנדושות כמו גרשון על 8 המשחקים הבלתי נשכחים (פתח רק ב-6) בבלגית "איך קוראים לה" -
בפומפי מנסים לייאש את בן חיים ולגרום לו לעזוב למרות שנבחר לשחקן החודש, בלם הנבחרת נדחק אל מחוץ לסגל פורטסמות' בשל הבעיות הכלכליות הקשות של הקבוצה.
http://www.mako.co.il/Sports-football-w ... 431017.htm
הבעיה היחידה :cry: היא שאני לא בטוח שבקופה יש מספיק כסף להשאיל שחקן יקר לחצי עונה אפילו שהאליפות וה-50 מליון קורצים. ועל אחת כמה להשאיל 2 שחקנים ועוד אולי עם אופצית רכישה של אחד מהם.
סתם דוגמאות. יש גם מספיק בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: