תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 10 אוגוסט 2025, 10:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 116 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות סופ"ש הפועל 25-26/11/2011
הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 17:06 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
קובסטר אין אשכול כזה.
יש אשכולות שבהם מעלים קונספרציות על בסיס אישומי וחשדות עבר, זה לא רציני.
צריך אשכול בעל מידע אמין ויבש, ללא קונספרציות וולא לכארוה ותחזיות קודרות.
חגבי המסמר, זה ממש לא בשביל לנעול אלא יותר בשביל לתקוע בראש הפורום.

לגבי האמנה זה בולשיט, ההתאחדות לבד נכנסה בו על זה ועל השטויות שלו, לא היתה שום סיבה
להתערב. אני מודה בהתחלה חשבתי אחרת אבל אין סיבה להתייחס אליה, את האנטיגוניזם נגד
טביב
היא משיגה לבד ובשקט.

כפי שציינו מספר פעמים באשכול זה, המלחמה היא על דעת הקהל הרחב. אבי לדוגמא, יושב בשער 2 ומבחינתו המאבק של האולטראס בטביב הוא בגלל שירי השואה והם כועסים עליו בגלל שהעבירו אותם שער ואז גם מנעו מהם להיכנס לשני משחקים. מבחינת אלו שלא קוראים בפורום, הכל נמדד בתוצאות שהקבוצה משיגה. להזכירך, האוהדים המבוגרים גדלו על הנהלות בית ברנר למינהם עם חיים צימר אז ההתנהלות כיום לא ממש מזיזה להם (אתה רואה מצב היום שיו"ר הקבוצה אומר לשחקנים "יש השערה שצריכים לקבל כסף, אבל זו רק השערה" ?)
הרעיון באמנה כזו שתפורסם באמצעי התקשורת השונים הוא שאותם אוהדים יפתחו בבוקר עיתון ידיעות ויגידו לעצמם - יפה מאוד, מעניין מה טביב יעשה עכשיו.
אמנה כזו, שתנוסח נכון ולא בצורה מתלהמת, תדרוש התייחסות מטביבי וכפי שציינתי מקודם אנשים בעלי אגו נוטים לעשות טעויות כשמכניסים אותם לפינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 17:10 
אל דוד - מעשי עבר לא מעידים על העתיד ? ומה אם העתיד כבר כאן ?
מקורמן הגישה שלך ברורה אבל לטעמי גם מוטעת בדיוק מהסיבה שכתבת "דוהרים עם הראש בקיר" , אותו דבר בדיוק אני אומר רק ההפך כמו צאן לטבח .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 17:28 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר, מבחינת אביל אם הוא יקרא נתונים יבשים על מעשי טביב בהפועל ולא בכ"ס, זה לא ידבר אליו?

סימרוטיץ, זה לגיטימי, אבל זה כלי לשכנע את המשוכנעים, יש אליו חוסר סימפטיה בגלל מעשי העבר? אבל מה בפועל הוא לא עושה נכון?
תראה את זה, ואז תוכל לנופף בדרכון של דאוד שאלתיאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 17:29 
סימרוטיץ
אי אפשר לשפוט מישהו על סמך מעשיו בעבר
טביב ביצע עבירות פליליות נשפט עליהן וריצה את עונשו
טביב ביצע מעשים ומחדלים שונים ומשונים בקבוצות אחרות
ויש כלפיו טענות רבות בגין מעשים אלה מצד אוהדי אותן קבוצות
על כל אלה ועל מליון דברים אחרים שאתה יודע ואני אולי לא אני מסכים שטביב אינו ראוי להיות בעלים של קבוצת כדורגל ובטח שאינני רוצה בו כבעלים של הפועל
השאלה היא מה עושים כדי לשנות את המצב הזה שאינו רצוי לשנינו
אין לי תשובה ברורה על שאלה זו אבל דבר אחד אני כן יודע
האיש הוא ממזר מתוחכם וערמומי בעל עור של פיל ומודעות אפסית לסביבה
הוא לא פוחד מססמאות מאבק מתלהמות ויש לי חשד סביר שגם לא משבירת עציצים
לתפוס אותו במירמה או בשחיתות הוא מעבר לכוחנו כאוהדים מן המנין בשל העדר מידע
שביתת רעב מול הבית שלו תועיל עוד פחות כי ממילא רב הזמן הוא לא נמצא בו
יש רק אמצעי אחד שיכול להועיל והוא להכות את כיסו
אבל לך תעשה חרם מנויים עם עדר של נרקומנים שפוטים
ולך ותנסה למצוא אדם שהוא גם עשיר מספיק וגם טיפש מספיק כדי לרכוש את הקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 17:36 
mkorman1 כתב:
סימרוטיץ
אי אפשר לשפוט מישהו על סמך מעשיו בעבר
טביב ביצע עבירות פליליות נשפט עליהן וריצה את עונשו
טביב ביצע מעשים ומחדלים שונים ומשונים בקבוצות אחרות
ויש כלפיו טענות רבות בגין מעשים אלה מצד אוהדי אותן קבוצות
על כל אלה ועל מליון דברים אחרים שאתה יודע ואני אולי לא אני מסכים שטביב אינו ראוי להיות בעלים של קבוצת כדורגל ובטח שאינני רוצה בו כבעלים של הפועל
השאלה היא מה עושים כדי לשנות את המצב הזה שאינו רצוי לשנינו
אין לי תשובה ברורה על שאלה זו אבל דבר אחד אני כן יודע
האיש הוא ממזר מתוחכם וערמומי בעל עור של פיל ומודעות אפסית לסביבה
הוא לא פוחד מססמאות מאבק מתלהמות ויש לי חשד סביר שגם לא משבירת עציצים
לתפוס אותו במירמה או בשחיתות הוא מעבר לכוחנו כאוהדים מן המנין בשל העדר מידע
שביתת רעב מול הבית שלו תועיל עוד פחות כי ממילא רב הזמן הוא לא נמצא בו
יש רק אמצעי אחד שיכול להועיל והוא להכות את כיסו
אבל לך תעשה חרם מנויים עם עדר של נרקומנים שפוטים
ולך ותנסה למצוא אדם שהוא גם עשיר מספיק וגם טיפש מספיק כדי לרכוש את הקבוצה

תגובה לעניין (לא ציני) ,בהחלט המצב לא פשוט וכפי שכתבתי מקודם אין פתרון קסם אבל יש לי הרגשה שהיו עוד פתרונות למצב הקיים וכן כרגע אני לא יודע מה הם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 17:38 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 17:38 
el dudernio כתב:
קובסטר, מבחינת אביל אם הוא יקרא נתונים יבשים על מעשי טביב בהפועל ולא בכ"ס, זה לא ידבר אליו?

סימרוטיץ, זה לגיטימי, אבל זה כלי לשכנע את המשוכנעים, יש אליו חוסר סימפטיה בגלל מעשי העבר? אבל מה בפועל הוא לא עושה נכון?

חשבתי שעברנו כבר את השלב הזה שנקרא "מה הוא עושה לא טוב "
הדבר שכרגע על הפרק הוא פילוג הקהל ובידוד האולטראס (שהם באמת דוהרים עם הראש בקיר) בדיוק כפי שקרה בכפ"ס , על הארגון הלב הירוק שמעת ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 17:54 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
el dudernio כתב:

הדבר שכרגע על הפרק הוא פילוג הקהל ובידוד האולטראס (שהם באמת דוהרים עם הראש בקיר) בדיוק כפי שקרה בכפ"ס , על הארגון הלב הירוק שמעת ?

אם תדבר עם אנשים שלא קוראים כאן, תבין שממש לא עברנו את שלב ה"מה הוא לא עושה טוב".
אסור לדלג על שלב קריטי במאבק שהוא לרתום את הקהל הרחב, זה שיושב מעל וליד טביב בשער 2 או 1 , ולהציג את מה שאנחנו יודעים/שומעים הלאה.
סתם בשביל הסימולציה, אני בן אדם בן 50 שיש לו מנוי כבר שנים לשער 2, לא מגיע למשחקי חוץ וקורא על הפועל רק בעיתון.
מבחינתי עומדים לזכות טביב הדברים הבאים :
* רכש - הביא את דמארי במיליון יורו וחצי, חלוץ תותח שמחורר רשתות. את נוסא בכמעט מיליון יורו, אולי השחקן עם הכי הרבה פוטנציאל בקבוצה. את אדל, השוער שספג הכי מעט עד עכשיו בליגה. את חוטבא, המגן הימני הפותח שלנו. את אורמוש, שבמעט שהספקנו לראות אותו יש לו כשרון ברגליים. כל מה שהמאמן רצה הוא קיבל.
* הצלחה של הקבוצה - מקום ראשון כבר מספר מחזורים ולא רק בזכות הפרש שערים, מתי זה קרה בעשור האחרון ?
* שדרוג המגרש של מחלקת הנוער
* מלחמה ב"קומץ" החוליגנים של הפועל שעסוקים בעצמם ובלשיר שירי שואה, קומץ שמכתים את שאר הקהל של הפועל ומפריע לראות את המשחק עם השירים המזעזעים האלה.

עכשיו לך תסתור את זה ותספר שהורידו לבואנו בתקציב לפלאפון מ 300 שקל ל- 100 שקל. יצחקו עליך.
כל עוד הקבוצה מצליחה והמאבק מתויג כמאבק של האולטראס מול טביב, אין סיכוי שמשהו בדעת הקהל יזוז לכיוון שאחנו רוצים שיזוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 17:58 
kobster כתב:
סימרוטיץ כתב:
el dudernio כתב:

אם תדבר עם אנשים שלא קוראים כאן, תבין שממש לא עברנו את שלב ה"מה הוא לא עושה טוב".
אסור לדלג על שלב קריטי במאבק שהוא לרתום את הקהל הרחב, זה שיושב מעל וליד טביב בשער 2 או 1 , ולהציג את מה שאנחנו יודעים/שומעים הלאה.
סתם בשביל הסימולציה, אני בן אדם בן 50 שיש לו מנוי כבר שנים לשער 2, לא מגיע למשחקי חוץ וקורא על הפועל רק בעיתון.
* רכש - הביא את דמארי במיליון יורו וחצי, חלוץ תותח שמחורר רשתות. את נוסא בכמעט מיליון יורו, אולי השחקן עם הכי הרבה פוטנציאל בקבוצה. את אדל, השוער שספג הכי מעט עד עכשיו בליגה. את חוטבא, המגן הימני הפותח שלנו. את אורמוש, שבמעט שהספקנו לראות אותו יש לו כשרון ברגליים. כל מה שהמאמן רצה הוא קיבל.
* הצלחה של הקבוצה - מקום ראשון כבר מספר מחזורים ולא רק בזכות הפרש שערים, מתי זה קרה בעשור האחרון ?
* מלחמה ב"קומץ" החוליגנים של הפועל שעסוקים בעצמם ובלשיר שירי שואה, קומץ שמכתים את שאר הקהל של הפועל ומפריע לראות את המשחק עם השירים המזעזעים האלה.

עכשיו לך תסתור את זה ותספר שהורידו לבואנו בתקציב לפלאפון מ 300 שקל ל- 100 שקל. יצחקו עליך.
כל עוד הקבוצה מצליחה והמאבק מתויג כמאבק של האולטראס מול טביב, אין סיכוי שמשהו בדעת הקהל יזוז לכיוון שאחנו רוצים שיזוז.

אתה צודק בכל מילה ,אני התכוונתי ספציפית לאל דוד , האמת שלצערי הרבה אנשים יתעוררו אם התוצאות יהיו רעות או שיקרה משהו קרדינלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 18:20 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
סימרוטיץ כתב:
el dudernio כתב:

כל בן אדם שאומר לך דבר כזה, תשאל אותו אם הוא היה מוכן לקנות מטביב מכונית משומשת, או לחילופין למכור לו מכונית משומשת ולסמוך על זה שהכסף יגיע בזמן, אם בכלל.
טביב לא משלם לפני שהולכים איתו לבית משפט מתוך מדיניות.

נערך לאחרונה על ידי EISEN בתאריך 25 נובמבר 2011, 19:13, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 18:32 
סמל אישי של המשתמש
סמרוטיץ, אסור בתכלית האישור להציג את המחלוקת של האולטראס עם טביב כחלק מהמחאה.
אני צורח את זה כבר חודש שלם.

לגבי מה טביב עשה? רשמתי כבר לא מעט פעמים את דעתי בנושא,
אם כל מה שקובסטר אמר הוא נכון ואין לך תשובה על מה טביב עשה צר לי אבל אין לנו סיכוי.
אם אתה לא מבין שאני מנסה לשמוע / לקרוא ממך, אחד ש90% מההודעות שלו לאחרונה הן אנטי
טביב שמשולבות בהן לא מעט תאוריות קונספרציה וחוסר ודאות, "עובדות" שישרתו את האנטי
טביב
הזה, כנראה שבאמת לא יהיה על מה לדבר.

שים לב לאחורה מי ניסה ל"הסביר" למושיקו עובדתית למה ההנהלות של טביב גרועה, אתה, ולצערי
עד כה המחאה, מנסה "רק" להפחיד. אותי לא משנה עם התוצאות יהיו טובות, אני מאוד מקווה שכך
הן יהיו, כי מבחיניתי מטרת מחאה היא לא להעיף את טביב מטרת המחאה היא לדאוג שהתוצאות יהיו טובות
ושהקבוצה ונציגיה יפסיקו לבקר בבתי המשפט ואתל בוררים כל שני וחמישי.

לכן מראש לא הסכמתי איתכם על ה"סגל", הוא צריך חיזוק אין ספק אבל אנחנו עכשיו יודעים שהמצב
לא נורא כמו שהצגתם אותו (הוא רק יכל להיות יותר טוב). ולכןאני מבקש כל שבוע שתכתבו כבר
למען השם, מה אתם רוצים. מה המטרה ה"דרישות" איפה הבעיות, בהתנהלות הנוכחית של טביב בהפועל.

EISEN, אניאתן לך תשובה. אני רוצה לקנות ממנו מכונית ככה שרצוני משרת את אינטרסי כרגע. אינטרס
נוסף שיש לי הוא שהפועל תצליח, ותחת טביב זה כרגע קורא הרבה יותר מאשר ציפיתי אחרי גל העזיבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 18:45 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
הפועל כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
הפועל כתב:
אין מה להידבר עם אנשים מסוגו של טביב. צריך פשוט לחכות שהבלגן האמיתי יבוא (וכנראה שבסוף הוא יבוא) ואז להעיף אותו

מה זה הבלאגן האמיתי? איך תעיף אותו? כמה זמן צריך לחכות (בכפ"ס הוא היה 12 שנים)?

הפסדים. מתישהו תהיה עונה גרועה. אין מצב שבדרך הניהול הנוכחית זה לא יקרה, ובקרוב.
וזה מה שמשנה לאוהד הישראלי. כל עוד מנצחים, מצידו שיעשו את זה מלאכי שמד.
כשמפסידים, פתאום כולם נזכרים בכל החרא. וזאת תהיה ההזדמנות להעיף אותו קיבינימט.
ובהפועל, בניגוד לכפר סבא, יש מספיק אוהדים ומספיק עיתונאים שידאגו לעשות לטביב את המוות כשזה יקרה

אם ללמוד מהעבר (ולא בטוח שזה נכון) מבחינת הישגים, תקופת טביב בכפ"ס לא שינתה הרבה. היתה ונשארה קבוצת ליגה 1-2 בינונית. שום שינוי דרמטי לא היה עם הגעתו של טביב ולאורך התקופה שהוא היה שם.

לא הבנתי מה אתה מנסה לאמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 18:47 
kobster כתב:
סימרוטיץ כתב:
el dudernio כתב:

אתה בן 50?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 18:50 
סמל אישי של המשתמש
eisen - השאלות שאני שאלתי היו הרבה יותר נוקבות מזה, תאמין לי. אבל מה שאני ,כבודד, יכול לעשות, לא מספיק בשביל לרתום את הקהל למאבק הזה.
לצערי הרב, האולטראס משחקים לידיים של טביב בזה שהם הולכים איתו ראש בראש. זו מלחמה אבודה.
התקשורת איתו, דעת הקהל איתו, הקבוצה מצליחה בליגה - 3 דברים שפועלים לטובתו והאולטראס לא יכול לשנות את הראשון, בשלישי הוא לא רוצה לפגוע אני מניח ומה שנשאר זה רק הדבר השני.
להעיף את טביב מהקבוצה כרגע זה לא ריאלי, צריך לעשות מעשים שיהיו קונטרה למה שהוא מנסה לעשות מתחילת המאבק הזה, בראש ובראשונה לא לתת לו לפלג את הקהל ולבדל את האולטראס משאר הקהל.
כל מה שיפגע בתדמית שלו בעיני התקשורת והקהל הרחב, זה דבר מבורך. נתחיל מזה וניתן לו להפיל את עצמו.

לא מושיקו, אני רחוק ח"י שנים מחמישים. זה היה בשביל הסימולציה ואחרי מספר שיחות דומות שערכתי עם אוהדים שדי מתאימים לתאור שתארתי למעלה. אלו הדברים ששמעתי מהם, את הרוב הצלחתי לשכנע ההפך.

נערך לאחרונה על ידי kobster בתאריך 25 נובמבר 2011, 18:54, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
די כבר לשחק על פילוג הקהל.
שיפלג את הקהל ל 80 גושים נפרדים, שימתג על חצי שער תחת קטגוריה אחרת,
העיקר שהוא ינהל את הפועל בצורה "מקצועית".
שחוזים יופקדו, שולא ימשכו שחקנים.
שהסכמים עם המועדון שנחתמים יוכבדו ולא ירדפו אותנו בבית משפט.
שקומבינה בהפועל לא תחשב כדרך ניהול אלא כדרך לצ'פר את המנויים.

להתעסק ב"פילוג" זה להתעסק בשער 5, זה להתעסק בשירי השואה, זה להפביד את המלחמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 18:58 
el dudernio כתב:
סמרוטיץ, אסור בתכלית האישור להציג את המחלוקת של האולטראס עם טביב כחלק מהמחאה.
אני צורח את זה כבר חודש שלם.

לגבי מה טביב עשה? רשמתי כבר לא מעט פעמים את דעתי בנושא,
אם כל מה שקובסטר אמר הוא נכון ואין לך תשובה על מה טביב עשה צר לי אבל אין לנו סיכוי.
אם אתה לא מבין שאני מנסה לשמוע / לקרוא ממך, אחד ש90% מההודעות שלו לאחרונה הן אנטי
טביב שמשולבות בהן לא מעט תאוריות קונספרציה וחוסר ודאות, "עובדות" שישרתו את האנטי
טביב
הזה, כנראה שבאמת לא יהיה על מה לדבר.

שים לב לאחורה מי ניסה ל"הסביר" למושיקו עובדתית למה ההנהלות של טביב גרועה, אתה, ולצערי
עד כה המחאה, מנסה "רק" להפחיד. אותי לא משנה עם התוצאות יהיו טובות, אני מאוד מקווה שכך
הן יהיו, כי מבחיניתי מטרת מחאה היא לא להעיף את טביב מטרת המחאה היא לדאוג שהתוצאות יהיו טובות
ושהקבוצה ונציגיה יפסיקו לבקר בבתי המשפט ואתל בוררים כל שני וחמישי.

לכן מראש לא הסכמתי איתכם על ה"סגל", הוא צריך חיזוק אין ספק אבל אנחנו עכשיו יודעים שהמצב
לא נורא כמו שהצגתם אותו (הוא רק יכל להיות יותר טוב). ולכןאני מבקש כל שבוע שתכתבו כבר
למען השם, מה אתם רוצים. מה המטרה ה"דרישות" איפה הבעיות, בהתנהלות הנוכחית של טביב בהפועל.

EISEN, אניאתן לך תשובה. אני רוצה לקנות ממנו מכונית ככה שרצוני משרת את אינטרסי כרגע. אינטרס
נוסף שיש לי הוא שהפועל תצליח, ותחת טביב זה כרגע קורא הרבה יותר מאשר ציפיתי אחרי גל העזיבות.

לא הבנתי מי זה אתם ? אני חושב שאת הדוגמאות נתתי מספיק פעמים וצר לי אם לא הצלחתי לשכנע אותך ,מידעיה יש אנשים שקראו את הדברים שרשמתי וככל שהזמן עבר ,הם ראו שרוב מה שכתבתי קרה בפועל , אני לא מאסכולת הוא לא טוב כי הוא מטומטם ולא יודע להתנהל ,אני למדתי מה קרה בכפ"ס לרבות דרכי הפעולה ,וכשראיתי שהמעשים קורים שוב בהפועל הגעתי למסקנות שלי , כפי שאני רואה זאת ,זה רק עניין של זמן עד שיקרה משהו שישנה את הראייה של כולם על המתרחש .
אם אתה כלכך סקרן לדעת מה אני רוצה אתה מוזמן לעשות חיפוש של ההודעות שלי ,אין לי יותר כוח לכתוב שוב ושוב את אותם הדברים .
אי אפשר לשכנע את מי שהשתכנע לא להשתכנע .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 19:00 
סמל אישי של המשתמש
כנראה שאת ההודעות שלך קראתי, לעומת זאת את שלי אתה ממש לא, אם אתה חושב שאני צריך
שיכנוע לגבי טביב =)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 19:02 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
די כבר לשחק על פילוג הקהל.
שיפלג את הקהל ל 80 גושים נפרדים, שימתג על חצי שער תחת קטגוריה אחרת,
העיקר שהוא ינהל את הפועל בצורה "מקצועית".
שחוזים יופקדו, שולא ימשכו שחקנים.
שהסכמים עם המועדון שנחתמים יוכבדו ולא ירדפו אותנו בבית משפט.
שקומבינה בהפועל לא תחשב כדרך ניהול אלא כדרך לצ'פר את המנויים.

להתעסק ב"פילוג" זה להתעסק בשער 5, זה להתעסק בשירי השואה, זה להפביד את המלחמה.

מסכים איתך במאה אחוז לגבי איך אנחנו רוצים שהמועדון יראה ויתנהל.
השאלה היא, מי ידרוש את זה ממנו ?
האולטראס ? שרופים בעיניו ובעיני התקשורת. יושבי שער 2 ? מה אכפת להם, הקבוצה מצליחה.
אין לי אף לא בדל של ויכוח של איתך לגבי ה"מה" , הבעיה היא ב "מי".
הדברים שציינת הם בדיוק הדברים שראויםן להיכלל, בין השאר, באותה אמנה שינסחו האוהדים.
רוצה להכניס אותו לפינה ולגרום לו להזיע ? ברגע שתהיה אמנה כזו מצד האוהדים מה הוא יגיד ? "לא חותם עליה עד שאתם לא חותמים על האמנה שיצרו שני האוהדים המסורים כספית ורוזן" ? אני חושב שאפילו הוא לא יאמין לעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 20:00 
הפועל כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
הפועל כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
הפועל כתב:
אין מה להידבר עם אנשים מסוגו של טביב. צריך פשוט לחכות שהבלגן האמיתי יבוא (וכנראה שבסוף הוא יבוא) ואז להעיף אותו

מה זה הבלאגן האמיתי? איך תעיף אותו? כמה זמן צריך לחכות (בכפ"ס הוא היה 12 שנים)?

הפסדים. מתישהו תהיה עונה גרועה. אין מצב שבדרך הניהול הנוכחית זה לא יקרה, ובקרוב.
וזה מה שמשנה לאוהד הישראלי. כל עוד מנצחים, מצידו שיעשו את זה מלאכי שמד.
כשמפסידים, פתאום כולם נזכרים בכל החרא. וזאת תהיה ההזדמנות להעיף אותו קיבינימט.
ובהפועל, בניגוד לכפר סבא, יש מספיק אוהדים ומספיק עיתונאים שידאגו לעשות לטביב את המוות כשזה יקרה

אם ללמוד מהעבר (ולא בטוח שזה נכון) מבחינת הישגים, תקופת טביב בכפ"ס לא שינתה הרבה. היתה ונשארה קבוצת ליגה 1-2 בינונית. שום שינוי דרמטי לא היה עם הגעתו של טביב ולאורך התקופה שהוא היה שם.

לא הבנתי מה אתה מנסה לאמר.

כנראה לא הבנתי אותך נכון. ניסיתי להגיד שמניסיון העבר הבעיה של טביב היא לא ההישגים של הקבוצה אלא ההתנהלות (מול האוהדים, השחקנים, הספקים ושאר העולם חות מלוזון), כך שלא הייתי בונה על ירידה דרסטית בהישגים.
אם התכוונת לרצף הפסדים סטנדרטי, זה כמובן יכול לקרות. לדעתי טביב ישים את הכל על קשטן, אבל לצערי אני מסכים שהפסדים יכולים להאיץ את המחאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 20:04 
סמל אישי של המשתמש
אני בקלות יכול לראות איך מנהליםקבוצת תחתית/צמרת לאומית בישראל בשיטות טביב.
הוא לא המציא כלום. עשו זאת רבים לפניו ואיתו - זינו, סאסיונה, אזגי, ועוד.
להחזיק קבוצת צמרת ומועמדת לאליפות בדרך הזאת לאורך זמן, להערכתי זה כבר סיפור אחר.
ואני מתקשה להאמין שהוא יצליח בזה לאורך זמן.
ואז יגיע רצף ההפסדים הלא-סטנדרטי.
ואני מקווה שאז יבוא השינוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 20:07 
סמל אישי של המשתמש
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/309 ... 1&cat=7101
מי השחקן הכי מרוויח בליגת העל?

הדרבי ה-135 מאז קום המדינה, שיתקיים ביום ראשון (20:50), יהיה גם היקר ביותר. תקציבי מכבי והפועל ת"א יחד עומדים על 155 מיליון שקל, כ-90 מיליון מהם בצד הצהוב. תקציב מכבי חיפה, אגב, עומד על 70 מיליון שקל, בזכות מענקי האלופות האחרונים.
גם השחקנים בעלי השכר הגבוה ביותר משתייכים למכבי ת"א. רוברטו קולאוטי מחזיק במשכורת הגבוהה אי פעם בליגת העל: מעל חמישה מיליון שקל. ברק יצחקי מחזיק בשכר הגבוה אי פעם לשחקן ישראלי: כ-4.8 מיליון שקל. אחריהם, עם שלושה מיליון שקל כל אחד, ניבאלדו וחאריס מדוניאנין. אלירן עטר מרוויח כ-2.7 מיליון שקל. כל הסכומים הם ברוטו.
להפועל שחקן אחד המשתייך לליגה זו: אדל אפולה, שמרוויח 2.7 מיליון שקל ברוטו, כולל מענקים.

נקודה נוספת שלא זכורה: שחקן עם קבלות, שנרכש בסכום הגבוה ביותר בארץ - עומר דמארי, 7.5 מיליון שקל עבור 50 אחוז מכרטיסו - אינו מרוויח שכר בהתאם למעמדו המקצועי.
למעשה כדורגלן די אלמוני במכבי ת"א, רפי דהן, מרוויח בדיוק כמוהו. שניהם נולדו באותה שנה, 1989. דהן נקנה מטוברוק תמורת 150 אלף יורו - 750 אלף שקל - עשירית ממה שעלה דמארי. טוברוק קנתה את דהן מהפועל פ"ת תמורת 150 אלף שקל.
כל אחד מהשניים מרוויח 50 אלף שקל שכר חודשי, 5,000 שקל פרמיה עבור נקודת ליגה, ו-15 אלף שקל עבור ניצחון. שניהם צריכים לצבור 80 נק' ליגה כדי להגיע לשכר שנתי של מיליון שקל ברוטו. בליגה יש לפחות 30 שחקנים המרוויחים סכומים כאלה מבלי להידרש לסעיף 80 הנק'.
החוזה של דמארי, אגב, כולל סעיף מעניין. התקופה היא לחמש שנים, אבל הפועל ת"א חייבת להוציא אותו למכירה בתום שלוש שנים כדי שקבוצה אחרת - או היא עצמה - תוכל לקנות את כרטיסו המלא. לאדומים זכות סירוב כדי להשאיר את דמארי אצלם. כלומר, עליהם להשוות את ההצעה הכספית של מי שירצה לקנות את החלוץ. גם במקרה זה כ-50 אחוזים ממכירתו יועברו למכבי פ"ת.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 20:10 
אוקיי, הבנתי. עם זה אני די מסכים. אני רק מקווה שיבוא איזה דוד עשיר לפני הירידה ויקנה את הקבוצה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 20:10 
סמל אישי של המשתמש
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/310 ... at=6508190
הפועל ת"א: עבאס תורגל במקום גורדנה
הראשון רק חזר מפציעה, אבל כבר החליף את מי שהרשים לאחרונה. קשטן תירגל מערך חדש, האם הוא מטעה את מכבי לקראת הדרבי או שהוא מתכנן הפתעה? גם השחקנים לא יודעים את התשובה

שחקני הפועל ת"א הופתעו אתמול (חמישי) לראות בהרכב במשחק האימון הפנימי את מחמוד עבאס, שחזר מפציעה, על חשבון רועי גורדנה, שהרשים לאחרונה. גם אביחי ידין תורגל ב-11 של האדומים, על חשבון שי אבוטבול.
המאמן דרור קשטן אפילו תרגל מערך שונה, עם יהלום בהתקפה, עד כדי כך שחלק מהשחקנים כבר מפקפק באפשרות כי זה מה שיהיה בדרבי. שחקן אחד אמר: "זה נראה כמו הטעיה קלאסית". שחקן אחר: "זה מה שיהיה".
ידין, אגב, הרשים במשחק הפנימי כאשר כבש שניים משלושת השערים, כולל בומבה מ-20 מטר לחיבורים. לאחר האימון יצאה הקבוצה למסעדה.
הסקאוט יעקב הלל צפוי לצאת הבוקר לכנס סקאוטרים במילאנו. הוא צפוי גם לצפות במשחק סוף השבוע במדינות שכנות לאיטליה, כדי לעקוב אחרי שמות שהוצעו לקבוצה. בהפועל טענו כי מאור בוזגלו לא בתוכניות לחלון ההעברות של חודש ינואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 20:44 
האדס כתב:
אני לא תומך נלהב של טביב, אבל בחיאת ל-מה ציפיתם?

אם אולטראס הפועל פתחו במאבק נגד אלי טביב, הם לא יכולים לצפות שאותו בן אדם שהם נאבקים איתו יתן להם מתנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 23:21 
מרוב שהייתי עסוק כל השבוע בלהשיג עוד כרטיס לחבר שלי שכחתי לאסוף את שלי...
אני יוכל לאסוף אותו מדיזינגוף בראשון?
:SHOCK: :bang: :SHOCK:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2011, 23:25 
סמל אישי של המשתמש
hapoelta5 כתב:

ביום המשחק בבלומפילד לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2011, 00:20 
azran כתב:
hapoelta5 כתב:

ביום המשחק בבלומפילד לא?

ביום המשחק אפשר לאסוף רק בבלומפילד או שאפשר גם בלאן בצהריים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2011, 03:06 
סמל אישי של המשתמש
הוא מנסה לריב בכוח?
אפילו הקהל שבעדו(או לפחות לא אכפת להם כול כך) לא יישאר אדיש לנסיונות האלה לריב עם האולטרס
בן של זונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2011, 10:00 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4153250,00.html
לדרבי דרמות משלו: היסטוריה תל אביבית במגרש
רגע לפני שהפועל ומכבי נפגשות, יצאנו לבדוק באיזה משחק היו הכי הרבה שערים, מה הדרבי הכי גדול ומתי הצהובים ניצחו בפעם האחרונה (רמז: ממזמן). גילי לנדאו: "כשאתה מנצח בדרבי אתה שולט בהגמוניה, מסתובב כמו טווס"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2011, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
שנים אני כותב שהייתי שמח שתהיה מערכת ממוחשבת למכירת כרטיסים ומינויים למשחקי הבית וכן למשחקי החוץ.
אם היתה מערכת כזו ( כמו שקיימת בכל מועדון בינוי בליגות המובילות באירופה) היה ניתן לתת ובצדק תעדוף לכאלה שמגעים למשחקי חוץ וכדומה בעת דרבי שבו יש מספר כרטיסים מצומצם יחסית.

בנסיבות הקיימות כאשר אין מערכת ממוחשבת שכזו , העברת הכרטיסים בעונות שעברו לא הייתה לאוהדים המתמידים אלא לקבוצה מסוימת בתוך האוהדים המתמידים.
בדרך שכזו נתנו כוח ל-2-3 מנהיגים שהחליטו למי לחלק את הכרטיסים. זה נתן להם עמדת כוח חזקה בקרב הסובבים אותם. גם אם הם אנשים הגונים יחסית השיטה הזו פסה מהעולם.

בנסיבות הקיימות, ההחלטה שקיבלה ההנהלה מבורכת ואני מקווה שהיא תתמיד בה גם בעתיד. אני מקווה שההנהלה תבין כי כל נושא הכרטיסים דורש טיפול מקצועי יותר ולא רק לפני דרבי . בכלל.

מי שמרגיש עצמו ניפגע מדרך מכירת הכרטיסים שילחם על הקמת מערכת ממוחשבת שתעשה עימו צדק במקום לאיים שהוא "על סף פיצוץ".

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 26 נובמבר 2011, 11:38, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 116 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: