תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 00:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 90 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אביחי לא בסגל מחר
הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 21:59 
לשי יש חוזה חתום, יכול להיות שהחוזה המשודרג שלו לא עבר בבקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 22:07 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
Woody Allen כתב:
שחר, יש לי רק דבר אחד להגיד לך.

אוגוסטוס היל כתב:
אין לי מושג מה באמת הולך שם, ואולי אביחי קורבן תמים וכו', אבל מי שלא שומע את העוקצנות בסטטוס שלו, צריך לבדוק את עצמו

אני דוקא לא חושב שיש פה בעיה של עוקצנות, אלא של מצוקה אמיתית של שחקן שמביא אותה לידי ביטוי בדרך הגונה וישרה. מי שבוחר להעלב ולעשות ממנה רעש, שיילך לטיפול בעצמו.

מסכים לגמרי.
אני דווקא רואה בהודעה הזאת קריאת מצוקה לאוהדים שכל כך תומכים בו, שלא יחשבו שהוא עושה בעיות, שלא יתאכזבו. סוג של "אני נותן את כל כולי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 22:08 
ציטוט:
מתברר כי חרף ההצהרות, החוזה החדש המעניק לו בסביבות 130 אלף דולר טרם נכנס לתקוף, והוא ממשיך לקבל משכורת של 80 אלף דולר כאשר הובטח לו שהסכומים החסרים יוחזרו רטרואקטיבית, אך לא ברור מתי זה יקרה אם בכלל. מהפועל תל אביב נמסר בין הפועל ת"א לאבוטבול קיים הסכם זיכרון דברים מחייב, בימים הקרובים יופקד החוזה בבקרה

בימים הקרובים גם יגיע חיזוק של 2 / 3 שחקנים

ידיעות תל אביב 18.11.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 22:09 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
ציטוט:
מתברר כי חרף ההצהרות, החוזה החדש המעניק לו בסביבות 130 אלף דולר טרם נכנס לתקוף, והוא ממשיך לקבל משכורת של 80 אלף דולר כאשר הובטח לו שהסכומים החסרים יוחזרו רטרואקטיבית, אך לא ברור מתי זה יקרה אם בכלל. מהפועל תל אביב נמסר בין הפועל ת"א לאבוטבול קיים הסכם זיכרון דברים מחייב, בימים הקרובים יופקד החוזה בבקרה

בימים הקרובים גם יגיע חיזוק של 2 / 3 שחקנים

ידיעות תל אביב 18.11.2012

הייתי מציע לשי לשדרג את היכולת לפני שחוזרים להתעסק בחוזה המאוס שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 22:13 
וואלה, אני הייתי מציע למנהל תקין לכבד הסכמים ולסגור אותם עם שחקן לפני תחילת העונה ולא לגרור אותם חודשים על סכומים של 50 אלף דולר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 22:15 
Maor7 כתב:
שחר כתב:
Woody Allen כתב:

אוגוסטוס היל כתב:
אין לי מושג מה באמת הולך שם, ואולי אביחי קורבן תמים וכו', אבל מי שלא שומע את העוקצנות בסטטוס שלו, צריך לבדוק את עצמו

אני דוקא לא חושב שיש פה בעיה של עוקצנות, אלא של מצוקה אמיתית של שחקן שמביא אותה לידי ביטוי בדרך הגונה וישרה. מי שבוחר להעלב ולעשות ממנה רעש, שיילך לטיפול בעצמו.

מסכים לגמרי.
אני דווקא רואה בהודעה הזאת קריאת מצוקה לאוהדים שכל כך תומכים בו, שלא יחשבו שהוא עושה בעיות, שלא יתאכזבו. סוג של "אני נותן את כל כולי".

יכול להיות שזה בא ממצוקה, קטונתי (ומהיכרותינו הארוכה עם קשטן- זה אכן די סביר), אבל זה ממש לא סותר את העוקצנות שבדברים.
עם כל הכבוד, להעביר מסר לאוהדים שהסאב-טקסט שלו זה "אני לא בסגל ולא בגלל שיקולים מקצועיים" זה לא לעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 22:19 
אוגוסטוס היל כתב:
Maor7 כתב:
שחר כתב:
Woody Allen כתב:

אוגוסטוס היל כתב:

מסכים לגמרי.

יכול להיות שזה בא ממצוקה, קטונתי (ומהיכרותינו הארוכה עם קשטן- זה אכן די סביר), אבל זה ממש לא סותר את העוקצנות שבדברים.
עם כל הכבוד, להעביר מסר לאוהדים שהסאב-טקסט שלו זה "אני לא בסגל ולא בגלל שיקולים מקצועיים" זה לא לעניין.

ואם זו המציאות? למה לטייח אותה? צריך לשמור את זה בסוד? כי אם כן, אנחנו חוזרים לנקודת הפתיחה של התנהלות ימיי הביניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 22:29 
את דף הפייסבוק של אביחי ידין מנהלים גבע תלם@לירון תאני (על סמך הלינק הנ"ל), אנשים שמכירים וחיים את עולם הספורט והתקשורת.
ההודעה שנמסרה בצורה אלגנטית ובמסווה של רוח ספורטיבית מטרתה להשפיע על דעת הקהל ועל הדרך היא דורכת על נקודה רגישה אצל קשטן ולא בתמימות-הוצאה של כביסה מלוכלכת\העברה של מסרים בין אנשים בתוך המועדון, דרך התקשורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
הקבוצה היא זאת שטענה השבוע דרך כתבי החצר שהפציעה של ידין מזויפת ותמיד מחמירה אחרי ויכוחים עם קשטן
לגיטמי ביותר שהשחקן יודיע שהוא לא פצוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 22:34 
אני מניח שזאת אכן המציאות. אין לי שמץ של מושג מה באמת הולך שם אבל אין שום סיבה הגיונית (בתחום המקצועי) שידין לא יהיה בסגל.
אני גם מתרשם שידין לא טיפש והוא חשב לפני שהוא כתב את זה מתוך מטרה מסוימת אבל יש בה עוקצנות.
אני באמת לא יודע אם אני הייתי נוהג אחרת. זה בוודאי עדיף על השיטות של שי או שחקנים אחרים עם כתבי חצר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 22:35 
r200 כתב:
הקבוצה היא זאת שטענה השבוע דרך כתבי החצר שהפציעה של ידין מזויפת ותמיד מחמירה אחרי ויכוחים עם קשטן

מודה שעל זה לא חשבתי. זה הופך את ההודעה שלו ללגיטימית עוד יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 22:36 
שיתמקדו לנצח את רמת השרון מחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 22:52 
בשיא הרצינות שהשנה אני מוצא את עצמי מצדד בכל שחקן במאבקו עם קשטן שמוכיח לי שבוע אחרי שבוע, שאין לו מושג איך לנהל קאדר וגם אם יביא אליפות הוא מוביל אותנו בעזרת ראשי המועדון לעונה עגומה מבחינת הקהל ואם (חס וחלילה) ניקח אליפות זאת כנראה תהיה האליפות הכי מרירה שאני יכול לחלום עליה.
קשטן הביתה
טביב הביתה
אוסידון הביתה

גמרתם אותנו וגמרתם עלינו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 23:04 
r200 כתב:

למה אתה מייחס את מה שנכתב בעיתון לקשטן?
הרי ברור לי בלי לדעת על איו כתבה אתה מדבר או מי כתב החצר, שלדברים שנכתבו אין כתובת של ממש (גורם בהנהלה, מקורב למועדן, או להפך) ולכן לא ברור לי על סמך מה החלטת שקשטן הוא זה שהעביר את העניין האישי ביניהם לזירה התקשורתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 23:07 
סמל אישי של המשתמש
שיקאגו כתב:
r200 כתב:

הרי ברור לי בלי לדעת על איו כתבה אתה מדבר או מי כתב החצר, שלדברים שנכתבו אין כתובת של ממש (גורם בהנהלה, מקורב למועדן, או להפך) ולכן לא ברור לי על סמך מה החלטת שקשטן הוא זה שהעביר את העניין האישי ביניהם לזירה התקשורתית.

רשמתי הקבוצה לא קשטן
ולגיטמי ששחקן מודיע לקהל המעריצים שלו שהוא כשיר שלא יחשבו שהוא מזייף פציעה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 23:13 
r200 כתב:
שיקאגו כתב:
r200 כתב:

רשמתי הקבוצה לא קשטן
ולגיטמי ששחקן מודיע לקהל המעריצים שלו שהוא כשיר שלא יחשבו שהוא מזייף פציעה

אל תהיה תמים, קהל המעריצים של אביחי הוא לא שהניע אותו לצאת בהודעה מטעמו.
יש פה עניין אישי נטו וחבל שמספקים חומר בעירה לעיתונאים שגם ככה אין להם במה להתעסק בגיזרת הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2011, 23:24 
סמל אישי של המשתמש
שום דבר טוב לא יוצא מההודעה הזו לטווח הארוך, ואביחי די סולל לעצמו את הדרך מחוץ למועדון (אולי אפילו במודע ומרצון) בהודעה שאי אפשר לפרש אותה אחרת מאשר ללכת ראש בראש עם המאמן.
קשטן הרי ידוע כאדם נוח לבריות, שלא מתעסק בטפל ולא עושה חשבונאות עם אף אחד.
טעות, וחבל. מי שיפגע בסופו של דבר זה המועדון, הרי עד ינואר אי אפשר להביא שחקנים וקשה לי לראות את אביחי עולה לשחק מול מכבי/חיפה/ק"ש אחרי הדבר הזה.
כדאי למועדון לשקול לקנות כמה מיכלי חמצן, שי הולך לשחק לא מעט בתקופה הקרובהו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 11:12 
אני חושב שאין מה להתעסק כל כך במה שידין כתב או לא כתב בפייסבוק. הרי ההשעיה שלו לא נובעת ממה שהוא כתב בפייסבוק.

די ברור שידין וקשטן לא מסתדרים, וידין לא ממש מצליח להתאים את עצמו לציפיות של קשטן בכל מה שנוגע להתנהגות שלו.

אני בענין הזה דווקא נוטה לצדד בקשטן, כי זכורים לי כמה וכמה מקרים של התנהגות לא מקצועית ולא מכובדת מצד ידין, שמרשה לעצמו לפעמים דברים ששחקנים אחרים לא מרשים לעצמם (כולל את דרישתו לפתוח חוזה ולהגדיל אותו משמעותית אחרי עונת הדאבל, ובד בבד לפתוח את העונה בכושר מזעזע).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 11:14 
נועם שחם כתב:
אני חושב שאין מה להתעסק כל כך במה שידין כתב או לא כתב בפייסבוק. הרי ההשעיה שלו לא נובעת ממה שהוא כתב בפייסבוק.

די ברור שידין וקשטן לא מסתדרים, וידין לא ממש מצליח להתאים את עצמו לציפיות של קשטן בכל מה שנוגע להתנהגות שלו.

אני בענין הזה דווקא נוטה לצדד בקשטן, כי זכורים לי כמה וכמה מקרים של התנהגות לא מקצועית ולא מכובדת מצד ידין, שמרשה לעצמו לפעמים דברים ששחקנים אחרים לא מרשים לעצמם (כולל את דרישתו לפתוח חוזה ולהגדיל אותו משמעותית אחרי עונת הדאבל, ובד בבד לפתוח את העונה בכושר מזעזע).

שני הצדדים טועים.
לאביחי היו יותר מדי עבירות משמעת השנה, מצד שני מאמן צריך להיות מסוגל לדבר עם השחקנים שלו ולהסביר להם מה הוא מצפה מהם ולא לנקוט
בשיטות הענשה שחלפו מן העולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 12:04 
יש מצב שזה על רקע שידין הביע רצון (גם מעבר לפרסום במדיה) לעזוב בינואר ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 12:05 
ראצ'ו כתב:
נועם שחם כתב:

שני הצדדים טועים.
לאביחי היו יותר מדי עבירות משמעת השנה, מצד שני מאמן צריך להיות מסוגל לדבר עם השחקנים שלו ולהסביר להם מה הוא מצפה מהם ולא לנקוט
בשיטות הענשה שחלפו מן העולם.

איך אומרים? זה קשטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 17:30 
בהצלחה לידין בקבוצה הבאה שלו ,מזל טוב לאלי טביב על הסכום היפה שירוויח , וסחטן לקשטן שהצליח לנצח בעוד מאבק , יאללה הפועל !!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
הסגל שלנו מאד רחב ולכל אחד יש תחליף. שכל שחקן שלא מסתכל על הנעלים שלו כשקשטן מדבר יעוף הביתה. לא נורא, מקסימום נעלה עם שמונה שחקנים בהרכב.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 17:36 
ה"בעוד כמה ימים יביאו חיזוק של 2.3 שחקנים" מתעדכן ל"בינואר יעיפו 2, 3, 5 שחקנים" תודה מאמן יקר, תודה הנהלה זונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 17:44 
סימרוטיץ כתב:
בהצלחה לידין בקבוצה הבאה שלו ,מזל טוב לאלי טביב על הסכום היפה שירוויח , וסחטן לקשטן שהצליח לנצח בעוד מאבק , יאללה הפועל !!!

בהתנהלות הנוכחית הערך שלו לא ממש עולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 17:46 
chimpfive כתב:
ה"בעוד כמה ימים יביאו חיזוק של 2.3 שחקנים" מתעדכן ל"בינואר יעיפו 2, 3, 5 שחקנים" תודה מאמן יקר, תודה הנהלה זונה.

לא מקשיב יותר לאף ספין בשום כיוון.
הם ייבחנו ברמת המעשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 17:57 
אוגוסטוס היל כתב:
סימרוטיץ כתב:

הערך של מי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 18:00 
סימרוטיץ כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
סימרוטיץ כתב:

הערך של מי ?

של ידין (גם של טביב וקשטן, איף יו אסק מי, אבל זאת לא הנקודה...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 18:05 
אוגוסטוס היל כתב:
סימרוטיץ כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
סימרוטיץ כתב:

הערך של מי ?

של ידין (גם של טביב וקשטן, איף יו אסק מי, אבל זאת לא הנקודה...)

השאלה מתי היתה העסקה ;)
מ.ש.ל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2011, 18:09 
טוב, זה לא חדש שהחשיבה הקונספירטיבית שלי היא חסרת מעוף ויצירתיות ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 90 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: