תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 20:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 83 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום רביעי 2.11 (מידע+דיונים)
הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
Perlov כתב:
moshiko כתב:
צד א' טוען שצד ב' חייב לו 100. צד ב' לא מקבל את הדרישה ובנוסף טוען שצד א' גרם לנזק מסויים ברכוש שכור. בין הצדדים אין הסכמה. הולכים להליך בוררות. הבורר בוחן את הנימוקים ופוסק שצד ב' חייב לשלם לצד א' 50 לא 100.
הליך מקובל וסביר.

"אני לא שקרן". לפי הפסיקה והמילים שזהבי בחר להשתמש, זהבי יצא "חצי שקרן".
למה הנהלת הפועל ת"א היתה צריכה לשלם 100% הדרישה של זהבי אם היא חשבה שהסכום הנ"ל לא נכון? הבורר חתך את דרישתו של זהבי בחצי. כלומר ההנהלה פעלה בצורה מקובלת בעולם המשפטי כדי לבדוק את הטיעונים.

ההנהלה הזו עושה מספיק שטויות כדי להתפס בארוע מקובל ורגיל כאשר מועסק ומעסיק לא מגיעים להבנות לגבי חובות העבר.

העיקר שקראת את החלטת הבורר לפני שהתחלת לזיין במוח
טרול
mbracha כתב:
ויכוחים על כסף זה אחד הדברים הכי שגרתיים במדינה. טענות יהיו לי להפועל רק ביום שהם יחליטו להפר החלטה של בית משפט, או לעבור על החוק במדינה. לפרש חוזה בצורה מסויימת ולטעון שהמסקנה המתחייבת מכך היא שאתה לא חייב סכום x לפלוני היא לגיטימית לגמרי, ואם יש מחלוקת בעניין הולכים לבוררות/משפט. בשביל זה בית המשפט קיים, ולא סתם לא מדובר בדין פלילי.

נכון, אבל יש גבול.
לא הגיוני שארבעה מתוך השישה שעזבו אותנו תובעים
אתה היית מוכן לעבור לעבוד במקום כזה,
ששני שליש מהעובדים בו תובעים אותו כשהם עוזבים?

אגב, גם אם בן סהר היו בעיות במהלך העונה שעברה. אספניול (ששילמה לבן את המשכורת) תבעה אותנו בפיפא

אותו בן סהר היום תובע את אספניול, קבוצה בעלת שם עולמי, ואני לא שומע אף אחד שבא אליהם בטענות. לגבי השחקנים בהפועל, בסופו של יום כל אחד רוצה לקבל את הכסף שלו בסוף החודש, אם יש מי שלא מקבל אותו אני בטוח שהיינו שומעים על כך. אם כולם מקבלים את משכורתם במלואה ובזמן (ברור לי שייתכנו חריגות פה ושם, אבל זה גם לא חריג בנוף המקומי) אני לא רואה למה להם להתמרמר, הפועל נותנת לשחקניה בית חם ובמה הכי טובה שיש להוכיח את עצמם ולהתקדם, וזה כשמאחוריהם עומד קהל נהדר (רוב הזמן, לרוב השחקנים).

כששחקן עוזב קבוצה, בטח כשיש חילופי משמרות בהנהלה, טבעי שיהיו מחלוקות כספיים. בשביל זה בימ"ש קיים, אני לא רואה בזה משהו רע. חוץ מזה, הדברים האלו הם הלחם והחמאה של הכדורגל הישראלי, ואני לא רואה את זה משתנה פה או בכל מקום אחר בזמן הקרוב, וזה לאו דווקא קשור לנפשות הפועלות. גם הנהלות הפועל הקודמות הגיעו לסכסוכים משפטיים רבים, ולצערי הרב זה עניין מאוד לגיטימי.
• Bild hinzufügen

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 16:03 
הבורר עושה נזק גדול עם הפסיקה הזאת כי הוא מעביר מסר שההתנהגות הזאת משתלמת.
לא מבין את הדבר הזה.
מי שצריך לסמן את הגבולות זו המערכת. אם זה המסר, קשה לבוא בטענות למי שמנצל את הטמטום שלה. מדובר בהרבה כסף שנחסך לטביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
Perlov כתב:
moshiko כתב:
צד א' טוען שצד ב' חייב לו 100. צד ב' לא מקבל את הדרישה ובנוסף טוען שצד א' גרם לנזק מסויים ברכוש שכור. בין הצדדים אין הסכמה. הולכים להליך בוררות. הבורר בוחן את הנימוקים ופוסק שצד ב' חייב לשלם לצד א' 50 לא 100.
הליך מקובל וסביר.

"אני לא שקרן". לפי הפסיקה והמילים שזהבי בחר להשתמש, זהבי יצא "חצי שקרן".
למה הנהלת הפועל ת"א היתה צריכה לשלם 100% הדרישה של זהבי אם היא חשבה שהסכום הנ"ל לא נכון? הבורר חתך את דרישתו של זהבי בחצי. כלומר ההנהלה פעלה בצורה מקובלת בעולם המשפטי כדי לבדוק את הטיעונים.

ההנהלה הזו עושה מספיק שטויות כדי להתפס בארוע מקובל ורגיל כאשר מועסק ומעסיק לא מגיעים להבנות לגבי חובות העבר.

העיקר שקראת את החלטת הבורר לפני שהתחלת לזיין במוח
טרול
mbracha כתב:
ויכוחים על כסף זה אחד הדברים הכי שגרתיים במדינה. טענות יהיו לי להפועל רק ביום שהם יחליטו להפר החלטה של בית משפט, או לעבור על החוק במדינה. לפרש חוזה בצורה מסויימת ולטעון שהמסקנה המתחייבת מכך היא שאתה לא חייב סכום x לפלוני היא לגיטימית לגמרי, ואם יש מחלוקת בעניין הולכים לבוררות/משפט. בשביל זה בית המשפט קיים, ולא סתם לא מדובר בדין פלילי.

נכון, אבל יש גבול.
לא הגיוני שארבעה מתוך השישה שעזבו אותנו תובעים
אתה היית מוכן לעבור לעבוד במקום כזה,
ששני שליש מהעובדים בו תובעים אותו כשהם עוזבים?

אגב, גם אם בן סהר היו בעיות במהלך העונה שעברה. אספניול (ששילמה לבן את המשכורת) תבעה אותנו בפיפא

אותו בן סהר היום תובע את אספניול, קבוצה בעלת שם עולמי, ואני לא שומע אף אחד שבא אליהם בטענות. לגבי השחקנים בהפועל, בסופו של יום כל אחד רוצה לקבל את הכסף שלו בסוף החודש, אם יש מי שלא מקבל אותו אני בטוח שהיינו שומעים על כך. אם כולם מקבלים את משכורתם במלואה ובזמן (ברור לי שייתכנו חריגות פה ושם, אבל זה גם לא חריג בנוף המקומי) אני לא רואה למה להם להתמרמר, הפועל נותנת לשחקניה בית חם ובמה הכי טובה שיש להוכיח את עצמם ולהתקדם, וזה כשמאחוריהם עומד קהל נהדר (רוב הזמן, לרוב השחקנים).

כששחקן עוזב קבוצה, בטח כשיש חילופי משמרות בהנהלה, טבעי שיהיו מחלוקות כספיים. בשביל זה בימ"ש קיים, אני לא רואה בזה משהו רע. חוץ מזה, הדברים האלו הם הלחם והחמאה של הכדורגל הישראלי, ואני לא רואה את זה משתנה פה או בכל מקום אחר בזמן הקרוב, וזה לאו דווקא קשור לנפשות הפועלות. גם הנהלות הפועל הקודמות הגיעו לסכסוכים משפטיים רבים, ולצערי הרב זה עניין מאוד לגיטימי.
• Bild hinzufügen

כל מה שכתבת כאן מאוד הגיוני. כשמפרקים הכל לגורמים ובודקים כל מקרה לגופו, יש סיבות סבירות ל(כמעט) כל דבר.
אבל המכלול מתחבר למשהו מגעיל ומכוער, כך שיש יסוד סביר לראות גם את הפרטים בראיה חשדנית.
במילים אחרות: אם הפעולות הבודדות שטביב עושה הן סבירות, כל אחת בפני עצמה, איך זה שהתוצאה מסריחה כל כך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 16:07 
אוגוסטוס היל כתב:
לא מבין את הדבר הזה.
מי שצריך לסמן את הגבולות זו המערכת. אם זה המסר, קשה לבוא בטענות למי שמנצל את הטמטום שלה. מדובר בהרבה כסף שנחסך לטביב

אם אני לא טועה ,זהבי רשאי לתבוע את כל כספו בהליך משפטי לא ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 16:10 
לא יודע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום רביעי 2.11 (מידע+דיונים)
הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
לא מבין את הדבר הזה.

נכון מאוד ועוד נגעת רק בצד אחד של הנזק. הנזק הוא כפול :
1. טביב והחבובות מבינים שככה אפשר להוציא פחות כסף ממה שהם אמורים להוציא, הווה אומר חוזה כתוב שווה כקליפת השום.
2. בעצם זה שהתביעה התקבלה נגרם נזק למועדון שהולך עם שחקני הבית שלו לבוררות על כספים שחייבים להם. איזה הורה ירצה לרשום את הילד שלו לכזו מסגרת ? איזה שחקן ירצה להגיע בלי חשש לכזה מועדון שאם לשחקני הבית שלו הוא מתנהג ככה אז איך הוא יתנהג לשחקנים שבאים מבחוץ ?

כך או כך, ההפסד כולו של הפועל תל אביב.
לא שאני מתעלף על הניהול של דון קסקט אבל בשנתיים האחרונות עזבו אותם שקחני בית כמו רפאלוב,קינן וכיאל. אף אחד מהם לא הגיע לבוררות מול הנזלת.
זה אמור להיות המצב הנורמלי, מה שקורה אצלנו מזמן כבר עבר את גבולות הנורמל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 16:25 
קראתי היום בידיעות ובאופן ברור הבורר קיבל את עמדת ערן זהבי והיא הקובעת.
זה שקבע רק 50% מעלות התביעה גם בעיניי זה לא במקום,אם כי לא נראה לי שזהבי יערער על פסיקת הבורר.
בטוח שהוא רוצה להשאיר את כל החרא הזה מאחוריו.
בכל מקרה הפועל הלינה שכר מתוקף הסכם מזהבי ,וזה החמור בעניין,
כמעט כל שחקן שעזב השנה את הפועל עזב עם טענות כאלו ואחרות וזה העצוב בכל הסיפור,
אין ספק שזה ממצה את אופן ההתנהלות והיחס של הבעלים החדש הן לשחקני עבר,שחקנים שעזבו ושחקנים תחת חוזה.

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 16:26 
היוזר המאאגניב של הפועל תל אביב שמדווח בפייסבוק כתב:

ציטוט:
קשבנו בהולנד מדווח:
במשחק פנימי שנערך אמש בין ההנהלה לצוות המקצועי, ניצחה בגדול ההנהלה 9:11. הצטיין עם לא פחות משבעה שערים - היו"ר דורון אוסידון. לאור ההפסד נדרש הצוות המקצועי לספק הסברים על היכולת החלשה. תגובתו המפוברקת של הצוות המקצועי לעמוד הפייסבוק של המועדון: "נדרוש חיזוק

שיואו, איזה צחוקים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 16:31 
שחר כתב:
היוזר המאאגניב של הפועל תל אביב שמדווח בפייסבוק כתב:

ציטוט:
קשבנו בהולנד מדווח:
במשחק פנימי שנערך אמש בין ההנהלה לצוות המקצועי, ניצחה בגדול ההנהלה 9:11. הצטיין עם לא פחות משבעה שערים - היו"ר דורון אוסידון. לאור ההפסד נדרש הצוות המקצועי לספק הסברים על היכולת החלשה. תגובתו המפוברקת של הצוות המקצועי לעמוד הפייסבוק של המועדון: "נדרוש חיזוק

שיואו, איזה צחוקים..

תודה לאל שעשיתי מזמן אנלייק לזה ולקבוצת האוהדים, נחסכו ממהי נשירה של תאי מוח עקב חשיפה מוגברת לטמטום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 16:33 
נדרוש חיזוק ואז טביב יגיד שהסגל הושלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 16:41 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
אחרי שצד א תובע 700K ומקבל 450K זה נקרא שצד א ניצח ב-100%. ואם צד ב תבע נגדית 900K, אז על אחת כמה וכמה.
כי מקובל בתביעות "ניפוח מכוון". ובהרבה מקרים המשמעות של 700K היא אני מגיש תביעה שבה אני מצפה למשהו מעבר לכחצי מהסכום. כלומר, בערך ל-400K בתוספת הוצאות משפטיות.

להיכנס ללינק ולקרוא כתבה אתה יכול, או שזה מתחת לכבודך? הבורר בעצמו כתב שע"פ החוק מגיע לזהבי את כל הסכום שתבע, ורק בגלל שזוהי בוררות ולא משפט והוא לא חייב לציית לחוק, הוא מורה להפועל לשלם רק חצי מהסכום. לא היה פה שום "ניפוח".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 16:54 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
כולם מקבלים את משכורתם במלואה ובזמן (ברור לי שייתכנו חריגות פה ושם, אבל זה גם לא חריג בנוף המקומי)

סורי, לא מקובל עלי.
זה שזה מצב שאינו חריג בנוף המקומי זו מחלה שיש לטפל בה, לא תירוץ.

כמו שאני לא מוותר למעסיקים שלי על אגורה שנעלמה ועל דקת איחור במשכורת, שכן מדובר בפשע וגניבה, כך גם לא אוותר לבעלים של הקבוצה שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 17:39 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
Perlov כתב:
אגב, גם עם בן סהר היו בעיות במהלך העונה שעברה. אספניול (ששילמה לבן את המשכורת) תבעה אותנו בפיפא
אותו בן סהר היום תובע את אספניול, קבוצה בעלת שם עולמי, ואני לא שומע אף אחד שבא אליהם בטענות.
כן, הוא תובע את אספניול כי החוזה שלו עם אספניול.
הנקודה היא שאספניול לא רוצה לשלם בעצמה לפני שתקבל מהפועל את הכסף הזה כפי שהוסכם. הוא שיחק בהפועל והיא צריכה לשלם לשחקן, לא אספניול, וגם בן סהר יודע את זה.
מי שלא משלם בזמן זה כרגיל אנחנו, קבוצה שבקרוב השם העולמי שלה יהיה של קבוצה שלא משלמת חובותיה גם כשיש לה המון כסף בקופה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 19:31 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
mbracha כתב:
Perlov כתב:
אגב, גם עם בן סהר היו בעיות במהלך העונה שעברה. אספניול (ששילמה לבן את המשכורת) תבעה אותנו בפיפא
אותו בן סהר היום תובע את אספניול, קבוצה בעלת שם עולמי, ואני לא שומע אף אחד שבא אליהם בטענות.
הנקודה היא שאספניול לא רוצה לשלם בעצמה לפני שתקבל מהפועל את הכסף הזה כפי שהוסכם. הוא שיחק בהפועל והיא צריכה לשלם לשחקן, לא אספניול, וגם בן סהר יודע את זה.
מי שלא משלם בזמן זה כרגיל אנחנו, קבוצה שבקרוב השם העולמי שלה יהיה של קבוצה שלא משלמת חובותיה גם כשיש לה המון כסף בקופה.

למיטב ידיעתי שמתבססת רק על מה שכבר פורסם בתקשורת - הפועל שילמה לאספניול את כל הכסף שהגיע לה, ולכן הקבוצה משחקת השנה באירופה. בן סהר תובע אותם מסיבותיו שלו ובלי שום קשר אלינו.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 19:51 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
its-sick כתב:
mbracha כתב:
Perlov כתב:
אותו בן סהר היום תובע את אספניול , קבוצה בעלת שם עולמי, ואני לא שומע אף אחד שבא אליהם בטענות.

למיטב ידיעתי שמתבססת רק על מה שכבר פורסם בתקשורת - הפועל שילמה לאספניול את כל הכסף שהגיע לה, ולכן הקבוצה משחקת השנה באירופה. בן סהר תובע אותם מסיבותיו שלו ובלי שום קשר אלינו.
בכל כתבה על כך שבן תובע את אספניול בתיה אמרה שהפועל לא שילמה לאספניול ובגלל זה לא קיבל את שכרו מהם.
לציין תביעה זו כהוכחה לכך שבן בעייתי ולא הפועל זו זילות הבדיחה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 20:39 
סמל אישי של המשתמש
דרור קשטן: "נשתדל לאסוף נקודות ראשונות"
מאמן הקבוצה הצהיר במסיבת העיתונאים: "נשתדל להראות את
הכדורגל האיכותי שלנו מחר". וואליד באדיר: "עד כה לא הצלחנו
באירופה. נקווה להשיג נקודות ראשון". ביבאן פרנסמן בספק

תמונות מהאימון המסכם בכתבה.
צילום: צביקה הלפרין.

http://www.red-fans.com/Article.asp?id=3148

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 20:44 
סמל אישי של המשתמש
הכדורגל האיכותי שלנו? יש כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 21:29 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:

בטח.
יש מעט איכות, שבחרנו לא לבזבז במשחקים כדי לאגור אותו לכמות מספקת ולהוציא במשחק אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 21:32 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
azran כתב:

בטח.
יש מעט איכות, שבחרנו לא לבזבז במשחקים כדי לאגור אותו לכמות מספקת ולהוציא במשחק אחד.

שיאגרו עוד קצת יש דרבי עוד מעט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2011, 21:36 
azran כתב:
red in blood כתב:
azran כתב:

בטח.

שיאגרו עוד קצת יש דרבי עוד מעט

נראה לי שסוף סוף נקבל את הכדורגל האיכותי שקשטן מדבר עליו מאז שהוא מאמן אותנו, יש מצב גדול שהוא תכסס את הדרך עד המשחק הזה כדי להוכיח שאנחנו הולכים לזכות השנה בקוואדרופל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2011, 07:25 
סמל אישי של המשתמש
מושיקו אלו הבוררויות (חלקן לקבלת שיחרור ותג מחיר ולא על כספים חסרים) שנפתחו נגד הפועל בשנה האחרונה:
שחקנים שעזבו : זהבי, שכטר, ורמוט, בונדר.
שחקנים שמשחקים : קנדה, טוטו, בן דיין.
מועדונים : אספניול, ק"ש, נתניה.
אנשי מנהלה : קצרה, גבע תלם.

ואולי יש עוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2011, 14:30 
זה בזיון ענק שבוררים של ההתאחדות לא מחוייבים לפסוק על פי הדין המהותי.

עוד סיבה לאנשים לתבוע בבית הדין לעבודה אם הם יכולים.

הבעיה היא שבמקרה כזה הרבה פעמים אין ממי לגבות את הכסף, כי לממש את הערבויות של הקבוצות בהתאחדות אפשר רק עם פסק בורר של ההתאחדות ולא עם פסק דין של בית משפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2011, 15:12 
התוצאה של אותה שיטת מצליח,
שבה הדרך היחידה לקבל כסף מהפועל היא דרך בתי המשפט,
היא שאף שחקן או מועדון לא יעשו איתנו עסקים
אלא אם נשלם להם את כל הסכום מייד במעמד החתימה/עסקה
אף אחד לא ישים את עצמו במצב שבו הוא יודע בוודאות
שהוא יצטרך לרדוף אחרי הכסף בבתי משפט

וזה נזק אדיר בלי ספק
אף אחד לא אוהב לעשות עסקים עם נוכלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 83 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: