GATE7 כתב:
שחר כתב:
GATE7 כתב:
איזה אשכול מבדר של חבורת אינפנטילים ועוד שחר, אתה לא אמור להיות בן אדם מבוגר יחסית שאתה זורק שטויות כאלה?
אני רוצה לשאול אותך במה אתה עובד בשביל לתת לך דוגמא למה שאתה עושה אבל אתה בטח לא תגיד אז אני אצא מנקודת הנחה שזה קיוסק (על רקע שכלי לא עדתי)
נגיד ואתה בעלים של קיוסק או מספר קיוסקים ברחבי הארץ ואחד העובדים שאתה מעסיק לא מסכים למכור לאשכנזים \ אתיופים \ מזרחים
כן, כנראה יתבעו את הקיוסק שלך על רקע גזעני וכנראה שאתה תצטרך לשלם אבל כל מה שזה אומר עליך זה שאתה לא יודע לבחור עובדים לא שאתה גזען.
לא יודע אם שמת לב ללינק שאתה בעצמך שמת אבל הנתבעת היא הסלקטורית ולא דורון אוסידון.
פשוט תפסיקו לעשות צחוק מעצמכם.
בן אדם, הצלחת להתעלות אפילו על עצמך. אח"כ אתה עוד מעיז לשלוח את האדס שיתבכיין בפרטי על כך שלא מקבלים אותך יפה בפורום כי אתה "בעד טביב"...?
וכו'...
שחר בן כמה אתה? אני חייב לדעת כי אתה נשמע כמו מישהו בכיתה ג'. לא יודע מה האדס שלח לך בהודעה פרטית ואין לי שום קשר לזה כי אני אומר לך חד משמעית על הזין שלי אם אתה מקבל אותי יפה לפורום או לא. באמת אני לא יכול לתאר במילים כמה שאתה לא מעניין אותי ומה שאתה חושב עלי לא מעניין אותי.
ואולי פעם תסביר לי איך קוד לבוש קשור לגזענות חתיכת דגנרט. אני מת שתגיע למועדון עם כפכפים וגופיה ואחרי שלא יכניסו אותך תאשים אותם באפלייה על רקע גזעני.
הרי על מי אתה מנסה לעבוד עם האשכול הגזור הזה? אתה חושב שבן אדם עם אינטליגנציה בסיסית באמת חושב שיש משהו במה שכתבת? כל מועדון ששואף להיות מצליח ובעל שם טוב מנסה להכניס אנשים בעלי פרופיל גבוהה. אז מה קרה גילית פיתאום את הסלקציה? מצאת איזה מקרה אחד מתוך מאות של בן אדם שלא הכניסו אותו אלוהים יודע למה ומצאת עוד סיבה לצאת על ההנהלה?
מה דעתך למצוא חיים שחר?
ולא, לקבל לב ופרח על כל בולשיט שיוצא לך מהפה זה לא חיים.
אני אנסה להסביר בצורה מנומקת כפי שעשיתי קודם, למרות שסביר להניח ששוב אני אזכה לשמוע טיעונים עניינים כמו דגנרט, מפגר, תמצא חיים וכו' (מישהו פה סובל כנראה מרגשי נחיתות קשים)..
אתה טענת שבעלי מועדון לא קובע את מדיניות הסלקטור, כדי להפריך את הטיעון המופרך הזה, השקעתי וצרפתי קישור שבו אדון אוסידון בכבודו ובעצמו מבהיר שהוא קובע את מדיניות הסלקציה, לא כתבתי שזה טוב, לא כתבתי שזה רע ולא קשרתי את עניין הביגוד לגזענות, זה היה ברור מאוד ואני חושב שגם ילד בכיתה ג' גם כמו שאתה אוהב לכתוב היה מבין את זה.
לגבי החלק השני, גם כאן אני אחזור על כך שוב : לא "גיליתי" את הסלקציה, לא ראיתי פתאום כתבה על תביעה נגד החלונות הגבוהים והזדעזתי מהעובדה שבראש המועדון שלנו מכהן המנהל של המקום. מי שהחליט להפוך פתאום למדרשת חינוך ולחנך את האוהדים זו ההנהלה הכי מפוקפקת בתולדות הפועל תל אביב , לפני שהם מנסים לחנך מישהו כדאי שיסתכלו על עצמם או כמו שכתב טקנובוי :
ציטוט:
מי שגר בבית עם חלונות גבוהים מזכוכית, שלא יזרוק אבנים.
עכשיו אתה מוזמן להמשיך לקלל...