תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 21:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 184 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הודעת ארגון אולטראס הפועל בנוגע לשני משחקים הבית הקרובים
הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 00:45 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה הכי גדולה במחאה הזו, שאם יושבי שערים אחרים יצביעו ברגליים, התקשורת הזבל הזו תקשר את זה ליכולת המקצועית באשדוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 00:49 
danired כתב:
אני חושב שלבקש ממנוי השערים האחרים להכנס באיחור של 10 דקות זה הרבה יותר קל ויביא לתוצאות גבוהות בהרבה.

נעזוב כרגע את השאלה האם זה נכון או לא נכון..
פיזית זה יגרום שהראשונים יכנסו ב10 דקות איחור.. ולך תדע מתי האחרונים..
האדס כתב:
הבעיה הכי גדולה במחאה הזו, שאם יושבי שערים אחרים יצביעו ברגליים, התקשורת הזבל הזו תקשר את זה ליכולת המקצועית באשדוד.

מזל שהתקשורת האדומה לא אוהבת אותנו כל כך בכל מקרה.. ומזל שאנחנו לא מנסים להשאיר על התקשורת או על אוהדי קבוצות אחרות רושם..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 00:49 
עד המ!!ת הפועל כתב:
יושב ב-7
יהיה קשה, אבל מחרים + 2
יאללה :hapoel:

כנ"ל + 2

אומר את האמת שיצאתי כנגד האולטרס כשצידדו בטביב בתקופת העימות ולדעתי היו צריכים להשאר על הגדר היות ואינם מכירים את דעת האוהדים ואינם בנויים כגוף מייצג (שאמור להיות גוף נבחר ולא גוף שמכתיר עצמו). האמת לצערי קראתי את המפה ואם תעיינו באשכול תראו שהפילוג נוצר כבר אז ולא בגלל האשכול כפי שטענו חלק מהמגיבים אלא בגלל טביב (וגם הראל) שידעו לפלג את הקבוצה ואוהדיה. viewtopic.php?f=4&t=55762

מאבק זה של האולטרס צודק ונכון וחשוב להצטרף לו.

לי ברור שמרסקים אותנו בשיטטיות או למעשה בחוסר השיטטיות (של המאמן מצד אחד וההנהלה הלא מקצועית מצד שני - חובבנות , טענות מטופשות (קוון איטי).

חוץ מזה לפחות מראים עכשו את השער של ביברס (סיבה לגאוה גם אם כבר לא אצלנו).

נערך לאחרונה על ידי קודם ניקח גביע אחרי זה בתאריך 25 אוקטובר 2011, 00:56, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 00:50 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:

כן, אבל גם אם כל המנויים, בלי יוצא מן הכלל, נבוא לאימון וניתן פרחים לשחקנים, ה"עיתונות" תגיד שחילקנו פרחים כמחאה על זה שהקבוצה נראית כמו בית קברות.
אי אפשר לעשות או להימנע מעשיה בגלל מה שהתקשורת תעשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 01:41 
ultrashapoel כתב:
ארגון אולטראס הפועל הגיע להחלטה על החרמת שני משחקי הבית הקרובים של הקבוצה בליגה, זאת בשל התנהלות ראשי המועדון מול הקהל. בהודעות האחרונות שפרסם ארגון אולטראס הפועל, קבלנו על היחס אותו מפנה הנהלת הקבוצה לאוהדים בשל פעולות המחאה נגדה במשחקים האחרונים, ועוד קודם לכן בהשחרת שמם של אוהדי הקבוצה בתקשורת ובהתאחדות, כשיישרו קו עם ההחלטה המאשימה את אוהדי הקבוצה בגזענות, ולאחר מכן בהטלת אשמה קולקטיבית על יציע שלם בשל פעולה שנקטו מספר בודד של אוהדים.

בבקשת ראשי הקבוצה לסגור את שערים 4-5 לכניסת קהל במשחקים הקרובים אנו רואים חלק נוסף מנסיונותיה להביא לפילוג בין אוהדי הקבוצה ובכך לשבור את המחאה, כחלק מהמדיניות המתמשכת שלה להשתיק כל פעולת מחאה בנוגע להתנהלות הקבוצה במקום לעשות בדק בית של ממש במטרה להביא לתיקון הליקויים כנגדם אנו מתקוממים.

בנוסף, משמשת סגירת השערים הזדמנות פז עבור הנהלת המועדון לסחוט כספים נוספים מאוהדים אשר ממילא משלמים ממיטב כספם על מנת להגיע ולתמוך בקבוצה, ולגבות מחיר כפול מאנשים אשר כבר שילמו עבור מוצר מסויים. אין שום סיבה שאנשים, ברובם הגדול צעירים וחיילים אשר בחרו לקנות מנוי לשער 5 בגלל המחירים המוזלים, יאלצו לשלם את המחיר על חוסר הנכונות של הנהלת הקבוצה להלחם על זכויותיהם מול ההתאחדות, ויקבלו את הקרבתם כשה לעולה בשל המאבק שמנהלת הנהלת המועדון במוחים נגדה.

בימים הקרובים נפרסם את הפרטים המלאים על ההקרנה המשותפת אותה אנו מתכוונים לארגן לשני משחקי הבית הקרובים, ואליה אנו מזמינים את כלל ציבור אוהדי הפועל תל אביב להצטרף, בין אם מדובר ביושבי שערים 4-5 או יושבי כל שער אחר, וכן אוהדים שאינם בעלי מנוי המעוניינים להצטרף אלינו לחויית הצפייה המשותפת.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 01:50 
יושב שער 7.

אשב בסלון בשני המשחקים הקרובים ולא אעביר את המנוי לאיש !

אני איתכם.

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 02:07 
סמל אישי של המשתמש
מתכוון להגיע כמה שיותר מוקדם לפני המשחק ולנסות להסביר לבאי בלומפילד(מנויי שערים אחרים או רוכשי כרטיסים) את הסיבה למחאה ולהזמין אותם לעשות את הצעד הנכון למען עתיד הקבוצה.
אני מקווה שיהיו עוד כמה כמוני.

והתקשורת?
למי איכפת,תעשו כמוני ופשוט תחרימו את כל התוכניות רדיו והטלוויזיה המצוצות מהאצבע.
אני אישית רואה רק חדשות הספורט וגם שם כשנותנים לשלמה שרף או לכל פרשן אחר לדבר אני משתיק את הקול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 02:11 
סמל אישי של המשתמש
יושב שער 8
מצטרף לחרם
הנהלה זונה, יאללה :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 04:00 
סמל אישי של המשתמש
מלשינים החוצה.

ציטוט:
בהפועל הגיבו: "רואים בחומרה שהאולטראס מגבים פרחחים"
בהפועל ת"א מיהרו להוציא תגובה להודעות הארגון ומסרו: "ראשית, חשוב לנו להדגיש כי העונש הוטל ע"י בית הדין וללא כל מעורבות כפי שכביכול מיוחסת ע"י מי שכתב הודעה זו".

"אנחנו רואים בחומרה רבה את העובדה שארגון האולטראס מגבה את אותם פרחחים שביצעו את מעשה הנבלה בשירותים של שער 10-11. יש לציין לטובה את ההחלטה של ארגון האולטראס להפסיק את שירי השואה, אך בל לנו לשכוח שהעונש הוטל בין היתר, גם בגלל שמיעוט, אבל מיעוט קולני, שר במשך דקות שירי שואה".

הנהלת הפועל ת"א פנתה למשטרה על מנת לקבל את השמות של אלה שהודו. בניגוד למצטייר בהודעה של האולטראס, כאילו בצע כסף הוא המוביל את ההנהלה, נציין כי בכוונתנו למצוא פתרון לאוהדים בשני המשחקים הקרובים, שיהיה מטבע הדברים מורכב וזאת בגלל תמחור השערים האחרים והפתרון להושבה במשחק נגד רמת השרון שייערך בר"ג"

http://www.one.co.il./Article/189196.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 04:09 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
"יש לציין לטובה את ההחלטה של ארגון האולטראס להפסיק את שירי השואה, אך בל לנו לשכוח שהעונש הוטל בין היתר, גם בגלל שמיעוט, אבל מיעוט קולני, שר במשך דקות שירי שואה".

שקרנים מטונפים. לעונש אין קשר ל"שירי השואה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 04:43 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
יושב ב-7
יהיה קשה, אבל מחרים + 2

כנ"ל. שער, 7, מחרים, שונא את טביב.

:COMMY: :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 04:53 
שער 7, שונא טביב, לא מחרים
אם רק היה מועיל בטובו ארגון האולטראס לגנות את המעשים משבוע שעבר
זה היה יכול לסחוף את רוב הקהל להחרמת המשחק ולהפגנת כח ענקית מול טביב.
חבל מאוד שזאת הדרך שבוחר הארגון ללכת בו, כי זה מפלג את הקהל יותר מטביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 07:45 
בתוך המחאה,
מחוץ לבלומפילד.

המלחמה בטביבי היא אחת המלחמות החשובות ביותר של הפועל.

לא רוצים נוכלים בהפועל.

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 08:02 
YoniPerry כתב:
מלשינים החוצה.

ציטוט:
בהפועל הגיבו: "רואים בחומרה שהאולטראס מגבים פרחחים"
בהפועל ת"א מיהרו להוציא תגובה להודעות הארגון ומסרו: "ראשית, חשוב לנו להדגיש כי העונש הוטל ע"י בית הדין וללא כל מעורבות כפי שכביכול מיוחסת ע"י מי שכתב הודעה זו".

"אנחנו רואים בחומרה רבה את העובדה שארגון האולטראס מגבה את אותם פרחחים שביצעו את מעשה הנבלה בשירותים של שער 10-11. יש לציין לטובה את ההחלטה של ארגון האולטראס להפסיק את שירי השואה, אך בל לנו לשכוח שהעונש הוטל בין היתר, גם בגלל שמיעוט, אבל מיעוט קולני, שר במשך דקות שירי שואה".

הנהלת הפועל ת"א פנתה למשטרה על מנת לקבל את השמות של אלה שהודו. בניגוד למצטייר בהודעה של האולטראס, כאילו בצע כסף הוא המוביל את ההנהלה, נציין כי בכוונתנו למצוא פתרון לאוהדים בשני המשחקים הקרובים, שיהיה מטבע הדברים מורכב וזאת בגלל תמחור השערים האחרים והפתרון להושבה במשחק נגד רמת השרון שייערך בר"ג"

http://www.one.co.il./Article/189196.html

תפסיקו להשתמש במילה מלשינים, גם בשילוט, מי שמתלונן על מלשינים הם בדר"כ פושעים או כאלה שיש להם מה להסתיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 08:19 
סמל אישי של המשתמש
אם רוצים שהמחאה תהיה אפקטיבית, צריך לחלק עלונים (פלאיירים בלעז) לכל באי בלומפילד, כבר מאיזור מגרשי החנייה, ולהכווין אותם לאיזור הצפייה המשותפת.
צריך לכתוב שגם אם הם מאד רוצים לצפות במשחק מבפנים, מתבקשת מהם הסולידריות ליושבי שערים 4-5, ושלא ייכנסו עם פתיחת המשחק, אלא רק לאחר מכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 08:24 
יושב ב7 ומצטרף למחאה.
מבחינתי- לא ל2 משחקים הקרובים, עד שטביב עף מהקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הודעת ארגון אולטראס הפועל בנוגע לשני משחקים הבית הקרובים
הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 08:26 
yos כתב:
אם רוצים שהמחאה תהיה אפקטיבית, צריך לחלק עלונים (פלאיירים בלעז) לכל באי בלומפילד, כבר מאיזור מגרשי החנייה, ולהכווין אותם לאיזור הצפייה המשותפת.
צריך לכתוב שגם אם הם מאד רוצים לצפות במשחק מבפנים, מתבקשת מהם הסולידריות ליושבי שערים 4-5, ושלא ייכנסו עם פתיחת המשחק, אלא רק לאחר מכן.

מי שיגיע לבלומפילד לצפות במשחק כבר לא ישנה תוכניות, חבל על הזמן והרנרגיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 08:29 

מעניין מאוד כי במסמך הרשמי נכתב שהדיין קיבל את המלצת המועדון לסגור את השערים ולא לכבד את המנוי !
אה כן וגם כתוב שהעונש הוא נגד הכתובות בשירותים ולא מופיעה הזכרה לשירת השואה !
העיקר שהם לא שקרנים
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 08:36 
שחר כתב:
yos כתב:

אני חושב שאתה טועה. חלק כן וחלק לא. הסברה חייבת להיות..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 08:37 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
yos כתב:

לא בטוח. מרבית האוהדים מגיעים לבלומפילד לא רק בשביל לראות את הקבוצה (ובינינו, בעונה הזאת, מה כבר יש לראות?), אלא בשביל חווית העידוד.
אולי אני נאיבי (טוב, אני נאיבי, אני יודע), אבל אם תתן להם את התחושה שחווית העידוד תהיה בחוץ, וכך גם הם יהיו שותפים למחאה נגד טביב, אני מאמין שרבים מהם יסכימו לוותר לפחות על הדקות הראשונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 08:40 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
שחר כתב:
yos כתב:

אני חושב שאתה טועה. חלק כן וחלק לא. הסברה חייבת להיות..

אף אחד לא, מי שיצא מהבית ביום שבת בצהרים / אחר הצהרים והגיע לבלומפילד לראות משחק לא יחליט חצי שעה לפני השריקה
לראות אותו בחוץ. רב מי שיחיליט שהוא מחרים את המשחק לא יבוא ולכן זה לא צעד נכון. הפיתרון הוא כן הסברה ופלירים, אבל
שמסבירים למה טביב רע בהפועל, ולא למה הם צריכים לשנות את התוכניות ולזרוק את הכסף שלהם לפח.
ההתנהגות והבקשה של האולטראס זה חוסרק הבנה טוטאלי של הציבור אליו הם פונים, שער היציעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הודעת ארגון אולטראס הפועל בנוגע לשני משחקים הבית הקרובים
הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 09:10 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:

זה לא יהיה ככה אם במקום סתם לא להגיע, הם יגיעו לבלומפילד, אבל לא יכנסו.
נוכחות גדולה מחוץ לבלומפילד במהלך המשחק חשובה לא פחות מהחרם עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 09:14 
אתם מדברים שטויות, אני מנוי מעונת 86 והוותיקים זוכרים את מועצת פועלי תל אביב שהורידה אותנו ליגה וכל השנים האכילה אותנו מרורים. אתם בעצמכם זוכרים את רפי עגיב המכביסט שהתעלל בנו. בקיצור תמיד " הנהלה זונה " רובם לא אוהדים אלה באים לגזור קופון מתוך אינטרס. כנראה שחלקכם עשיתם מנוי בשנים האחרונות, אלו היו שנות שקר !! עכשיו חזרנו להפועל תל אביב האמיתית. תלמדו להנות מהסבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 09:16 
האדס כתב:

א. אל תדאג. יושבי השערים האחרים, חוץ מבודדים, לא יצביעו ברגליים.
ב. התקשורת תקשר את זה יותר ככניעה לעונש שהוטל ולא לאיזו מחאה מאורגנת ובהתחשב בכך שיהיו בפנים למעלה מ- 6000 איש, אז לא יהיה שום אפקט לחרם הזה.
ג. זו בדיוק הסיבה למה היה צריך לעשות את החרם הזה (אם בכלל) באשדוד, כשאתה במקום הראשון והקומץ שלך הוא הרוב הרועש והמכריע ולא מיעוט זניח. הבעיה שפעולה כזו דורשת מחשבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 09:19 
החתול של שרדינגר כתב:
האדס כתב:

לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 09:24 
ממש לא מצטרף לחרם. אין לי מושג למה עושים את החרם הזה.
בתור יושב שער 2 וזה לא משנה אם הייתי יושב גם ב 7,8 או 13 אני לא רואה סיבה למה לא להגיע לבלומפילד ביום שבת למשחק.
שער 4-5 החליט להלחם בהנהלה, סבבה.
אני מספיק משחקים לא ראיתי בגלל שקיות גרעינים שנזרקו/חזיזים ורימוני עשן ועוד מיני דברים נחמדים שיצאו משער 5, לא שיש לי טענות ולא בכיתי על זה אף פעם.
הפעם אני לא מצוא סיבה למה לא להגיע, לא להגיע זה אומר להצדיק את הכתובות וכל שאר הדברים הלא נכונים.
חוץ מזה אני לא חושב שלהעניש את השחקנים והקבוצה זה נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 09:26 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
האדס כתב:

לא יקרה.

או שכן.
אלה לא מספרים מוחלטים. אם יהיו 1,000 אוהדים ואוהדות בחוץ + 3,000 שיישארו בבית, זה יהיה מאסיבי.
ולא, אני לא שמח על זה שכדי למחות נגד ההנהלה אני צריך לוותר מרצוני על משחקים. זה שובר לי את הלב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 09:26 
סמל אישי של המשתמש
dotan novik כתב:
אתם מדברים שטויות, אני מנוי מעונת 86 והוותיקים זוכרים את מועצת פועלי תל אביב שהורידה אותנו ליגה וכל השנים האכילה אותנו מרורים. אתם בעצמכם זוכרים את רפי עגיב המכביסט שהתעלל בנו. בקיצור תמיד " הנהלה זונה " רובם לא אוהדים אלה באים לגזור קופון מתוך אינטרס. כנראה שחלקכם עשיתם מנוי בשנים האחרונות, אלו היו שנות שקר !! עכשיו חזרנו להפועל תל אביב האמיתית. תלמדו להנות מהסבל.

לא יודע מה איתך. אני לא נהנה מהסבל, וגם לא נהניתי במיוחד מתדמית הלוזרים שהדביקו לנו מאז שנות ה-70 ושתרמו לה שני אישים דגולים, עלי מוהר ואריק איינשטיין.
אני מעדיף לראות איצטדיון מלא, אדום וחוגג, ולראות תצוגות כדורגל.
בשנתיים האחרונות ראינו שזה אפשרי, ואם יש לקבוצה את קהל האוהדים הגדול והמסור בארץ, אין שום סיבה שזה לא יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 09:27 
RedMan כתב:
ממש לא מצטרף לחרם. אין לי מושג למה עושים את החרם הזה.
בתור יושב שער 2 וזה לא משנה אם הייתי יושב גם ב 7,8 או 13 אני לא רואה סיבה למה לא להגיע לבלומפילד ביום שבת למשחק.
שער 4-5 החליט להלחם בהנהלה, סבבה.
אני מספיק משחקים לא ראיתי בגלל שקיות גרעינים שנזרקו/חזיזים ורימוני עשן ועוד מיני דברים נחמדים שיצאו משער 5, לא שיש לי טענות ולא בכיתי על זה אף פעם.
הפעם אני לא מצוא סיבה למה לא להגיע, לא להגיע זה אומר להצדיק את הכתובות וכל שאר הדברים הלא נכונים.
חוץ מזה אני לא חושב שלהעניש את השחקנים והקבוצה זה נכון.

אחלה .

ולעניין , נשב בחוץ נשתכר , נעודדד , נקלל , תבואו בהמוניכם .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 09:30 
סמל אישי של המשתמש
אמיר ונונו כתב:
בני12 כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
האדס כתב:

לא יקרה.

או שכן.
אלה לא מספרים מוחלטים. אם יהיו 1,000 אוהדים ואוהדות בחוץ + 3,000 שיישארו בבית, זה יהיה מאסיבי.
ולא, אני לא שמח על זה שכדי למחות נגד ההנהלה אני צריך לוותר מרצוני על משחקים. זה שובר לי את הלב.

ואם טביב יודיע שהוא עוזב את הקבוצה יחד עם קשטן כי הם קיבלו הצעה לקנות ולאמן את אינטר זה יהיה נהדר.

רק שבין זה לבין השאיפה שלך יש אותוקשר למציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 184 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: