תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 10 אוגוסט 2025, 19:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 140 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הנהלת הפועל תל אביב הכריזה על מלחמה באוהדי הקבוצה
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
יושבי שער 4-5 בחלקם הגדול (ברור לי שיש לא מעט יוצאים מן הכלל) עמדו ושרו רק לפני שלושה ימים שירי שואה כדי לעצבן את חבריהם לאיצטדיון משערים 1-2-7-8. לא בגלל המלחמה בטביב, לא בשם אידיאלים נשגבים, סתם כדי לעצבן ולסמן טריטוריה. אז כשחלק מאותם אנשים מגדירים מחדש את גבולות הטמטום והגועל, ולא שונה מי שמגן על מבצעי המעשה לאלו שביצעו אותו בפועל, נדמה לי שיהיה מאוד קשה לגייס את הרוב השפוי של הקהל. העובדה שביום בו מחליטים להעניש את יושבי 4-5 (עונש פחות קולקטיבי ממשחק ללא קהל לכולם) פתאום נשמעות קריאות לשלום, אחווה ואחדות היא לא מקרה.

לגבי טביב, לא נדמה לי שהוא הגה פה איזו תוכנית גאונית לפלג את הקהל, שהרי היינו מפולגים עוד קודם (במבי, קשטן, שואה וכו'). טביב גם הוכיח שהוא נעדר כל תחכום בעבר, ומפוסידון קשה לצפות לקונספירציות מתוחכמות. מה שכן, אני מסכים שהסיטואציה הנוכחית מאוד נוחה עבורו ועבור חבריו. כרגע הוא יוצא למאבק שבעיני רבים יהיה מוצדק, ולכן רבים בקהל (לא מפעילי הפורום שיותר מייצג את שער 4-5 משער 2) יצדדו בו, והוא יודע את זה.

ובלי קשר לכלום - ברוך שובך ראצ'ו :ROSE:

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

נערך לאחרונה על ידי mbracha בתאריך 18 אוקטובר 2011, 13:08, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
כל הויכוח הזה נורא מורכב. בקיצור, זו הבעיה:

שער 5 שר שירי שואה, טביב נלחם בשער 5.

עכשיו מצפים ששערים 2 ו7 יחברו לשער 5 ויתמכו במלחמה נגד טביב.

הבעיה: רוב גדול משערים 2 ו7 פיתח שנאה נגד שער 5 בעקבות שירי השואה.

אני לא מאמין שחוץ משער 5 מישהו יצטרף למלחמה הזאת.

מסקנה: שירי השואה בסוף פוגעים בכולם. בעיקר בשער 5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 13:07 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
YardenDe כתב:
קנדה,
אתה מוכן לענות לי על השאלה במקום להתחמק? או שהבנת שהסיסמאות הזולות האלה הם חסרות משמעות?

אני מאמין שהסיסמאות האלה עם מלאות משמעות.
זכותך להחליט בשביל עצמך.

אבל אני שאלתי בערך 200 פעם ולא ענית לי. מה זה אומר? מעשים בפועל, כדי שהוא "יקבל מלחמה". אתה לא הצעת טיעון או פתרון אחד, הגיוני או ריאלי לבעיות שלנו, ואותי זה מעצבן שאתה מסתובב בפורום ולכל טיעון אמיתי והגיוני של משהו אתה מגיב עם איזה סיסמא. או שתתחיל לתת טיעונים אמיתיים ותתחיל להציע פתרונות, או שתלך להיות איש שיווק ותעזוב אותנו בשקט.

נערך לאחרונה על ידי ירדן בתאריך 18 אוקטובר 2011, 13:11, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 13:10 
סמל אישי של המשתמש
שוב ושוב מנסים לערוך כאן שיעורי הסטוריה.

מה שהיה היה רע. השאלה מה יהיה מעכשיו ואיך הולכים קדימה.
חפירה במי עשה למי קודם ולמה לא תקדם אף אחד מלבד הטביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 13:11 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
להכניס את המושגים קריאות שואה וקריאות גזענות לאותו סעיף זה ירייה עצמית ברגל.

אני לא אולטראס, אני יחסית מתון, ואני בחיים לא חותם על דבר כזה. הסעיפים האלה הם פופוליזם פלצני וזול. מי שקורא קריאות גזענות שיתמודד עם החוק הבין לאומי הנוקשה נגד זה. קריאות שואה נחשבים רק בחודש האחרון להתנהגות בלתי הולמת, בדיוק הסעיף שאני אואשם בו אם אני אקרא לאמא שלך זונה.

ההבדל בינינו הוא שאתה מסתכל על הדברים מבחינת החוק היבש (גזענות היא עבירה, קריאות שואה הן לכל היותר 'התנהגות בלתי הולמת') ואני מסתכל עליהן מבחינה תקשורתית (דעת קהל) ואנושית (רמת הפגיעה במושאי הקללה). משתי הבחינות הללו 'אבי כהן נאצי' זה יותר גרוע מ'סלים טועמה מחבל'.
לכן, לדעתי, בהחלט יש מקום לשים את שני הדברים באותה שורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 13:14 
סמל אישי של המשתמש
YardenDe כתב:
עומרי קנדה כתב:
YardenDe כתב:
קנדה,
אתה מוכן לענות לי על השאלה במקום להתחמק? או שהבנת שהסיסמאות הזולות האלה הם חסרות משמעות?

אני מאמין שהסיסמאות האלה עם מלאות משמעות.
זכותך להחליט בשביל עצמך.

אבל אני שאלתי בערך 200 פעם ולא ענית לי. מה זה אומר? מעשים בפועל, כדי שהוא "יקבל מלחמה". אתה לא הצעת טיעון או פטרון אחד, הגיוני או ריאלי לבעיות שלנו, ואותי זה מעצבן שאתה מסתובב בפורום ולכל טיעון אמיתי והגיוני של משהו אתה מגיב עם איזה סיסמא. או שתתחיל לתת טיעונים אמיתיים ותתחיל להציע פטרונות, או שתלך להיות איש שיווק ותעזוב אותנו בשקט.

יש לי רעיונות איך כדאי אולי לפעול אבל אני לא חושב שיש סיבה לספר אותם בפורום.
כמו שהבנת לא רק אתה ואני מסתכלים פה אלא גם פוסידון,טביב וכל כלי התקשורת.
ולמרות שהרעיונות האלה זה לא סוד גדול לא בא לי שהם יקראו אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 13:15 
קלדרון כתב:
שוב ושוב מנסים לערוך כאן שיעורי הסטוריה.

מה שהיה היה רע. השאלה מה יהיה מעכשיו ואיך הולכים קדימה.
חפירה במי עשה למי קודם ולמה לא תקדם אף אחד מלבד הטביבי.

בעיני זה ברור.

יש משחק בחמישי.
שער חמש הוא עדיין השער שמכתיב את הטון בצורה מוחלטת בבלומפילד. שיתן תצוגה של מנהיגות ביציעים (קרי - שירים בעיקר לדחיפת הקבוצה. קילולי הנעלה ברגעים המתאימים) ומייד כל הקהל יתייצב מאחוריו ויישר קו. אין לי ספק בזה בכלל.

בא נתחיל מזה - לעבור משחק אחד כקהל מאוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 13:15 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
yos כתב:
ראשית, כל הכבוד ראצ'ו ויופי שחזרת לפורום. לא יזיקו כאן עוד כמה קולות שפויים.
שנית, כפי שכולם מסבירים שוב ושוב ושוב, מה שהיה חסר בהודעת האולטראס היא הסתייגות ברורה מן המעשה המטומטם שנעשה בשער 11.
אתה מבין תקשורת טוב ממני, ואתה יודע שהודות לכך הצליח טביב ליצור קישור ישיר של כתובות בשירותים=אולטראס, והפך את עצמו ללוחם הצדק מול האולטראס החוליגנים.
כעת, גם האולטראס מבינים שיש מטרה גדולה וחשובה שעבורה צריך לאחד כוחות, והיא - החלפת הבעלים של הקבוצה.
זה לא יילך בלי שהאולטראס יאחדו סביבם את מרבית האוהדים, ובלי שינהלו קרב חכם בתקשורת, כי היא זאת שמכתיבה את הלך הרוח בקרב המעגלים הרחבים של האוהדים.
לו אני באולטראס, הייתי מוציא היום הודעה ובה כמה סעיפים:
א. שהאולטראס מסתייגים באופן ברור, כארגון שמשתייך לחזית האנטיפה, מכל ציור של צלבי קרס וסמלים נאציים.
ב. שהאולטראס מגנים את הכתובות שנצבעו, והן לא נעשו מטעמם.
ג. שהאולטראס מוכנים להיות שותפים ליצירת 'קוד אתי' לאוהדי הכדורגל, במסגרתו לא יישמעו עוד קריאות שואה או קריאות גזעניות ולא תהיה התייחסות לטרגדיות אישיות.
ד. שהאולטראס מביעים את מחאתם על דרכי הניהול של הבעלים הנוכחי של הפועל תל אביב, ומקווים כי לא רחוק היום והוא יפנה את מקומו.

יותר חשוב מכל מה שכתבת, זה שהאולטראס יסגירו את מי שעשה את זה למשטרה.
זבל שמצייר צלבי קרס בבלומפילד, במגרש הביתי שלנו שהוא רק שלנו. עליו הם מגנים?!

אנחנו לא בבית ספר יסודי, ואני לא מצפה ממישהו להסגיר מישהו אחר. שהמשטרה תעשה את עבודתה, ומי שעשה את המעשה שיקבל עונש בהתאם לחומרת העבירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 13:20 
חבר'ה אני לא בא להתווכח פה. מה שהיה לא בסדר היה, ברור לי שהיו דברים רעים כי לא סתם הגענו למצב הזה.
באופן אישי אין לי בעיה עם ביטויי שואה ואני משתמש בהם ביום יום עם חבריי, זה לא מוריד כהוא זה מהתחושות הקשות
שלי כלפי השואה ומהעובדה שאני מנסה לעשות דברים כדי לסייע לניצולים ברמה האישית שלי.
אבל מבחינתי כל מה שפוגע בהפועל הוא פסול, וברגע שהבנתי שהדברים הללו פוגעים בקבוצה שלי אני אעשה הכל למנוע את זה,
אני מאמין שגם גורמים שנחשבים קיצוניים יותר ממני מבינים את זה, אני נוטה להאמין שלא נשמע קריאות כאלה במשחקים הבאים.
בואו נתעלה רגע מעל הרגשות והתחושות, אני מבין שיש אלף ואחת סיבות למה לא לסלוח ולמה להיות להאמין אחד לשני, אבל יש
סיבה אחת שהיא מספיק חשובה וזו טובת הפועל.
יש פה הזדמנות יוצאת דופן לכולנו להוביל שינוי בקהל שלנו, להוביל שינוי בקבוצה, בואו לא נפספס אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
yos כתב:
לו אני באולטראס, הייתי מוציא היום הודעה ובה כמה סעיפים:
א. שהאולטראס מסתייגים באופן ברור, כארגון שמשתייך לחזית האנטיפה, מכל ציור של צלבי קרס וסמלים נאציים.
ב. שהאולטראס מגנים את הכתובות שנצבעו, והן לא נעשו מטעמם.
ג. שהאולטראס מוכנים להיות שותפים ליצירת 'קוד אתי' לאוהדי הכדורגל, במסגרתו לא יישמעו עוד קריאות שואה או קריאות גזעניות ולא תהיה התייחסות לטרגדיות אישיות.
ד. שהאולטראס מביעים את מחאתם על דרכי הניהול של הבעלים הנוכחי של הפועל תל אביב, ומקווים כי לא רחוק היום והוא יפנה את מקומו.

ואם האולטראס לא יקבלו את המלצתך שהיא המינימום הנידרש , האם תמשיך להיות בעד אחדות השורות איתם ?

אופטימי, באמת שאין לי כרגע תשובה ברורה וחד משמעית לשאלתך.
בעיניי, אוהדי הפועל הם סוג של משפחה מורחבת, וכפי שהייתי גאה ביצירות שלהם, כך אני יכול גם לקבל את הטעויות שלהם.
אני אשמח אם הם יקבלו את הצעתי, ולדעתי, זהו הצעד הנכון מבחינתם, להגשמת המטרה היותר חשובה כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 13:22 
אמן.
שכל אחד ייקח אחריות על עצמו וידבר על כך עם כל אוהד שהוא מכיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 13:25 
סמל אישי של המשתמש
לכל הרוב ה"שפוי" תבואו ברוח של שיתוף פעולה,
אל תבואו באנטי נגד הקהל,
ותראו מה יהיה,
במשחק האחרון לפני ואחרי הכתובות והשירי שואה,
ההקל פשוט בא באנטי כלפי שער 5, ושער 5 החזיר לו בדרכו,
אל תתחילו את משחקי הכוח האלה, תשתפו פעולה עם שער 5 או מקסימום תשתקו, זה יישתם לכולנו (אני לא מדבר על שירי שואה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 13:34 
HEADSHOT כתב:
אל תבואו באנטי נגד הקהל,
ותראו מה יהיה,
אל תתחילו את משחקי הכוח האלה, תשתפו פעולה עם שער 5 או מקסימום תשתקו, זה יישתם לכולנו (אני לא מדבר על שירי שואה).

חותם על זה עכשיו, אני רק חושש מתאורית קונספרציה שטביב ואוסידון כבר יפעילו אנשים להלהיט את היציעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 13:36 
בני זונות
אשכרה הם ירו את יריית הפתיחה,לא ראיתי דבר כזה בחיים,הנהלה של קבוצה נגד אוהדיה.
הנהלה זונה,איראן זה כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 13:36 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
HEADSHOT כתב:
אל תבואו באנטי נגד הקהל,
ותראו מה יהיה,

חותם על זה עכשיו, אני רק חושש מתאורית קונספרציה שטביב ואוסידון כבר יפעילו אנשים להלהיט את היציעים.

לכן על מובילי העידוד להבליג בפני כל פרבוקציה.
אם תהיה הבלגה האוהדים האמיתים יקלטו שיש מושתלים של הטביבי.

נערך לאחרונה על ידי קלדרון בתאריך 18 אוקטובר 2011, 13:50, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 13:48 
chimpfive כתב:
זה היה די שקוף, ולכן גם ערכתי את הוידאו שהעלתי אתמול, אותו וידאו שכינה האוהד המסור GATE 7 "מפגר" אני שמח שחזרת ראצ'ו, מקווה שנתמקד בטביב.

קוראים לי ירין קפלן אני יושב בשער 7 באותו מקום בדיוק מאז שאני זוכר את עצמי אתה מוזמן לבוא ולהגיד שלום (שורה שלישית לפני האחרונה בין המדרגות של 7 ללוח התוצאות)
ואומנם אמרתי שהסרטון שלך מפגר אבל אני חושב שזו גם מחמאה בשבילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
GATE7 כתב:
chimpfive כתב:
זה היה די שקוף, ולכן גם ערכתי את הוידאו שהעלתי אתמול, אותו וידאו שכינה האוהד המסור GATE 7 "מפגר" אני שמח שחזרת ראצ'ו, מקווה שנתמקד בטביב.

קוראים לי ירין קפלן אני יושב בשער 7 באותו מקום בדיוק מאז שאני זוכר את עצמי אתה מוזמן לבוא ולהגיד שלום (שורה שלישית לפני האחרונה בין המדרגות של 7 ללוח התוצאות)

לא חושב שאפשרי שאוהד הפועל יבוא לשער 7 בזמן המשחקים של מכבי.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 13:56 
סמל אישי של המשתמש
GATE7 כתב:
chimpfive כתב:

אתה מפסל?

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 14:01 
אני אעבור להגיד לך שלום בעונה הבאה, בדרך כלל אני יושב למעלה שורה אחרונה, פשוט לא עשיתי מנוי העונה במטרה לא להעשיר את הכיס של טביב.
האמת, לא כל כך הצלחתי להבין את המחמאה הסרקסטית שלך, וגם לא טרחתי לחשוב עליה, כנראה שגם אני מפגר ולא מסוגל לעמוד בפרץ האינטלקט (כפי שהעדת על עצמך) והיכולות הציניות המשובחות שלך, אבל הי, תודה על המחמאה אוהד מסור.

נפגש בינואר שימכרו את תמוז ויקנו את טב"ח בטריליון דולר, הרי אתה שופט את הבעלים שלך רק לפי מבחן המיקום בטבלה, נתראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 14:26 
ראצ'ו כתב:
חבר'ה אני לא בא להתווכח פה. מה שהיה לא בסדר היה, ברור לי שהיו דברים רעים כי לא סתם הגענו למצב הזה.
באופן אישי אין לי בעיה עם ביטויי שואה ואני משתמש בהם ביום יום עם חבריי, זה לא מוריד כהוא זה מהתחושות הקשות
שלי כלפי השואה ומהעובדה שאני מנסה לעשות דברים כדי לסייע לניצולים ברמה האישית שלי.
אבל מבחינתי כל מה שפוגע בהפועל הוא פסול, וברגע שהבנתי שהדברים הללו פוגעים בקבוצה שלי אני אעשה הכל למנוע את זה,
אני מאמין שגם גורמים שנחשבים קיצוניים יותר ממני מבינים את זה, אני נוטה להאמין שלא נשמע קריאות כאלה במשחקים הבאים.
בואו נתעלה רגע מעל הרגשות והתחושות, אני מבין שיש אלף ואחת סיבות למה לא לסלוח ולמה להיות להאמין אחד לשני, אבל יש
סיבה אחת שהיא מספיק חשובה וזו טובת הפועל.
יש פה הזדמנות יוצאת דופן לכולנו להוביל שינוי בקהל שלנו, להוביל שינוי בקבוצה, בואו לא נפספס אותה.

לפי הרוח הנושבת מפואד מה שהיה הוא שיהיה.
אני באמת מקווה שהאחרים שם הפנימו דברים אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 14:31 
סמל אישי של המשתמש
HEADSHOT כתב:
אל תבואו באנטי נגד הקהל,
ותראו מה יהיה,

הלוואי. אני יכול להגיד לך שהציפייה שלי היא שבמהלך המשחק השוטף נתעסק אך ורק בלדחוף את הקבוצה קדימה, את המחאות המוצדקות צריך לשמור למחצית/סיום המשחק/גארבג' טיים. את שירי השואה צריך לשמור בספרי ההיסטוריה, כמו גם מעשי ונדליזם ופרובוקציות. אם כולנו ניישר קו לפי העקרונות הללו אין סיבה שלא תהיה אחדות בקהל. יותר מהכל אני מקווה שתחזור לנו שמחת החיים, כי מהניצחון האחרון יצאתי מבלומפילד בבאסה כבדה, וזה עוד לפני ששמעתי על מה שקרה בשער 11.

אם אכן יש אמת ברעיונות שיהיו מושתלים בקהל שינסו להתסיס את האווירה אני מקווה שיהיה מי שידע להשתיק אותם עם סטירה.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 14:34 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
HEADSHOT כתב:
אל תבואו באנטי נגד הקהל,
ותראו מה יהיה,

הלוואי. אני יכול להגיד לך שהציפייה שלי היא שבמהלך המשחק השוטף נתעסק אך ורק בלדחוף את הקבוצה קדימה, את המחאות המוצדקות צריך לשמור למחצית/סיום המשחק/גארבג' טיים. את שירי השואה צריך לשמור בספרי ההיסטוריה, כמו גם מעשי ונדליזם ופרובוקציות. אם כולנו ניישר קו לפי העקרונות הללו אין סיבה שלא תהיה אחדות בקהל. יותר מהכל אני מקווה שתחזור לנו שמחת החיים, כי מהניצחון האחרון יצאתי מבלומפילד בבאסה כבדה, וזה עוד לפני ששמעתי על מה שקרה בשער 11.

אם אכן יש אמת ברעיונות שיהיו מושתלים בקהל שינסו להתסיס את האווירה אני מקווה שיהיה מי שידע להשתיק אותם עם סטירה.

אבל שוב, גם אם השירים בשער 5 הם לא לטעמך (שוב, לא שירי שואה, אלא בכיוון של שירי מחאה במקום עידוד לדוגמא),
בבקשה, לא לשרוק בוז, כי אחרי בוז כזה יבואו שירי שואה ואתה תראה שחזור של המשחק בשבת,
תהיה קצת בשקט (כמובן עדיף אם תצטרף לשירי של שער 5) ואל תדאג, שירי העידוד יגיעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 14:49 
סמל אישי של המשתמש
HEADSHOT כתב:
mbracha כתב:
HEADSHOT כתב:
אל תבואו באנטי נגד הקהל,
ותראו מה יהיה,

אבל שוב, גם אם השירים בשער 5 הם לא לטעמך (שוב, לא שירי שואה, אלא בכיוון של שירי מחאה במקום עידוד לדוגמא),
בבקשה, לא לשרוק בוז, כי אחרי בוז כזה יבואו שירי שואה ואתה תראה שחזור של המשחק בשבת,

לא שרקתי בוז במשחק האחרון, אני שמעתי אנשים שאמרו בקול רם את מה שעבר לי בראש וזה ש"לא צריך לשרוק בוז, אבל הם גם לא צריכים לשיר את זה עכשיו". אם יקרה הנס והפועל תגנוב איזה שער ושוב במקום "הפועל עולה" נשמע "הנהלה זונה" זה ימשיך לפלג בין היציעים גם אם לא תשמע שריקת בוז אחת כל המשחק. גם בתקופות חשוכות של הקבוצה, והיו כאלו, הקפדנו שבזמן המשחק השוטף מתעסקים רק בלדחוף את הקבוצה. מילא אם העונה הזאת הייתה אבודה ולא היה לנו מה לחפש בליגה, אז אפשר היה להתעסק רק בזה. אבל אנחנו אשכרה מקום ראשון בזכות הפרש נקודות, יש לנו מה למכור בצמרת לאור החולשה של יריבותינו. הדרך היחידה להוציא מפה את טביב זה למצוא מי שיקנה ממנו את הקבוצה, ואליפות או הצלחה באירופה זה משהו שעל פניו אמור לעודד את בואו של אותו משקיע דמיוני (ולפי מה שמוני העיד בזמנו אחרי עונת הדאבל היו טלפונים של אנשים שרצו לקנות את הקבוצה, פשוט המחיר לא התאים להם).

חייבים להיות עם הקבוצה במשחק. אל שירי המחאה אצטרף בעצמי בשעה שלפני המשחק ובשעה שאחריו אם צריך, גם אם אהיה היחיד בשער 2 שיצטרף לשירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 15:43 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
HEADSHOT כתב:
mbracha כתב:
HEADSHOT כתב:
אל תבואו באנטי נגד הקהל,
ותראו מה יהיה,

לא שרקתי בוז במשחק האחרון, אני שמעתי אנשים שאמרו בקול רם את מה שעבר לי בראש וזה ש"לא צריך לשרוק בוז, אבל הם גם לא צריכים לשיר את זה עכשיו". אם יקרה הנס והפועל תגנוב איזה שער ושוב במקום "הפועל עולה" נשמע "הנהלה זונה" זה ימשיך לפלג בין היציעים גם אם לא תשמע שריקת בוז אחת כל המשחק. גם בתקופות חשוכות של הקבוצה, והיו כאלו, הקפדנו שבזמן המשחק השוטף מתעסקים רק בלדחוף את הקבוצה. מילא אם העונה הזאת הייתה אבודה ולא היה לנו מה לחפש בליגה, אז אפשר היה להתעסק רק בזה. אבל אנחנו אשכרה מקום ראשון בזכות הפרש נקודות, יש לנו מה למכור בצמרת לאור החולשה של יריבותינו. הדרך היחידה להוציא מפה את טביב זה למצוא מי שיקנה ממנו את הקבוצה, ואליפות או הצלחה באירופה זה משהו שעל פניו אמור לעודד את בואו של אותו משקיע דמיוני (ולפי מה שמוני העיד בזמנו אחרי עונת הדאבל היו טלפונים של אנשים שרצו לקנות את הקבוצה, פשוט המחיר לא התאים להם).

חייבים להיות עם הקבוצה במשחק. אל שירי המחאה אצטרף בעצמי בשעה שלפני המשחק ובשעה שאחריו אם צריך, גם אם אהיה היחיד בשער 2 שיצטרף לשירה.

למה זה קשור?
אנחנו מעולם לא היינו קהל שאהדתו תלויה בהצלחה מקצועית רגעית.
הצלחה מקצועית לטווח ארוך מחייבת ניהול שהוא לפחות סביר, ואת זה אין לנו.
בלי קשר לכלום, יש לנו הנהלה רקובה. מרגע שטביב דרך במועדון, הוא יצא נגד כל מה שקשור אלינו: רצה להביא את אוחנה במקום גוטמן, מינה את ג'מצ'י לדובר, הפר הבטחות בצורה בוטה, מנהל עסקאות שהן, במקרה הטוב, מסריחות, וכן הלאה. אני לא מתכוון לכתוב את הרשימה המלאה בפעם ה- 450.
המחאה היא נגד ההתנהלות, בעד חזרה להפועל שלנו. אין לה קשר לצד המקצועי, ואם כבר, לא עשה רושם שהשחקנים נכנסו לדכאון מזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 15:50 
סמל אישי של המשתמש
אני רוצה לראות שאם קניתי מכספי מנוי ל4-5 :PUKE:
ובגלל כמה "אוהדים" שכתבו על הקירות דברי נאצה וכדומה , אני לא יוכל להיכנס ולראות את המשחקים ששילמתי עליהם עם המנוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 17:10 
סמל אישי של המשתמש
יחד, כולם ביחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 17:16 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין איך בכלל הוצאת אביזרי עידוד מהיציעים תתרום לו או להפועל תל אביב?
רואים שהוא אוהד בית"ר זבל
הוא גורם לנו לקלל אותו על חשבון עידוד הקבוצה

אני מקווה שיום חמישי נראה לו כולם ביחד מה אנחנו חושבים
והפעם לא ישרקו בוז להנהלה זונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 17:19 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
מעניין איך פותח האשכול ומי שתומך בו ומדבר על איחוד היה מגיב אם ביבי נתניהו היה אומר שבשעה קשה ז צריכים כולם לתמוך בממשלה ולהיצטרף או לתמוך אוטומטית בממשלת האחדות בראש נתניהו.

רבים , ובצדק לא היו מוכנים שמרץ תשב בממשלת ליכוד.
רבים ובצדק מתומכיה היהודים של חד"ש לא היו מוכנים שחד"ש תהיה חותמת גומי של ביבי.

לטעמי נושא האיחוד נגד ההנלה היא דמגגויה.

ואני מקווה שטביב יעוף כמה שיותר מהר.

ההבדל הוא שעבור רוב הקהל, להעיף את טביב זאת כן מטרה, בעוד שאני לא חושב שלמרצ או חד"ש יש מטרה משותפת עם ביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 17:23 
סמל אישי של המשתמש
RedAlert כתב:
אני לא מבין איך בכלל הוצאת אביזרי עידוד מהיציעים תתרום לו או להפועל תל אביב?
רואים שהוא אוהד בית"ר זבל
הוא גורם לנו לקלל אותו על חשבון עידוד הקבוצה

אני מקווה שיום חמישי נראה לו כולם ביחד מה אנחנו חושבים
והפעם לא ישרקו בוז להנהלה זונה.

מה השאלה? לא יהיו שלטים בגנותו.
אבל שלא ידאג, הוא לא יתחמק מהם, אם הם לא יהיו בבלומפילד הם יהיו בחודורוב, ואם לא בחודורוב אז מתחת לבית שלו, וגם את הקול שלנו נגדו אנחנו מסוגלים להשמיע לא פחות חזק אפילו בלי תופים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 17:25 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
אדום אופטימי כתב:
מעניין איך פותח האשכול ומי שתומך בו ומדבר על איחוד היה מגיב אם ביבי נתניהו היה אומר שבשעה קשה ז צריכים כולם לתמוך בממשלה ולהיצטרף או לתמוך אוטומטית בממשלת האחדות בראש נתניהו.

רבים , ובצדק לא היו מוכנים שמרץ תשב בממשלת ליכוד.
רבים ובצדק מתומכיה היהודים של חד"ש לא היו מוכנים שחד"ש תהיה חותמת גומי של ביבי.

לטעמי נושא האיחוד נגד ההנלה היא דמגגויה.

ואני מקווה שטביב יעוף כמה שיותר מהר.

ההבדל הוא שעבור רוב הקהל, להעיף את טביב זאת כן מטרה, בעוד שאני לא חושב שלמרצ או חד"ש יש מטרה משותפת עם ביבי.

:ROSE:
מרץ, חד"ש והליכוד זו לא הקבלה נכונה. זה מקביל להפועל, הפועל חיפה ובית"ר.
ההקבלה הנכונה היא שתומכי בוז'י ותומכי פרץ בעבודה צריכים לשתף פעולה תחת שלי, כי זו המפלגה של כולם.
גם אלה שנלחמים נגד שירי השואה יכולים וצריכים לפעול לטובת הפועל, יחד עם אלה שאיתם הם מתווכחים.
אחדות זה לא ערך מוחלט. אפשר להיות מאוחדים למען מטרה שמשמעותה חיים או מוות למועדון, ועדיין להתווכח על נושאים אחרים.
חוץ מזה, מרוח ההודעות של פואד בזמן האחרון, ומקריאה בין השורות בהודעת הארגון, יכול להיות שהויכוח בתוכנו אינו רלוונטי עוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 140 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: