mbracha כתב:
HEADSHOT כתב:
mbracha כתב:
HEADSHOT כתב:
לכל הרוב ה"שפוי" תבואו ברוח של שיתוף פעולה,
אל תבואו באנטי נגד הקהל,
ותראו מה יהיה,
במשחק האחרון לפני ואחרי הכתובות והשירי שואה,
ההקל פשוט בא באנטי כלפי שער 5, ושער 5 החזיר לו בדרכו,
אל תתחילו את משחקי הכוח האלה, תשתפו פעולה עם שער 5 או מקסימום תשתקו, זה יישתם לכולנו (אני לא מדבר על שירי שואה).
הלוואי. אני יכול להגיד לך שהציפייה שלי היא שבמהלך המשחק השוטף נתעסק אך ורק בלדחוף את הקבוצה קדימה, את המחאות המוצדקות צריך לשמור למחצית/סיום המשחק/גארבג' טיים. את שירי השואה צריך לשמור בספרי ההיסטוריה, כמו גם מעשי ונדליזם ופרובוקציות. אם כולנו ניישר קו לפי העקרונות הללו אין סיבה שלא תהיה אחדות בקהל. יותר מהכל אני מקווה שתחזור לנו שמחת החיים, כי מהניצחון האחרון יצאתי מבלומפילד בבאסה כבדה, וזה עוד לפני ששמעתי על מה שקרה בשער 11.
אם אכן יש אמת ברעיונות שיהיו מושתלים בקהל שינסו להתסיס את האווירה אני מקווה שיהיה מי שידע להשתיק אותם עם סטירה.
אבל שוב, גם אם השירים בשער 5 הם לא לטעמך (שוב, לא שירי שואה, אלא בכיוון של שירי מחאה במקום עידוד לדוגמא),
בבקשה, לא לשרוק בוז, כי אחרי בוז כזה יבואו שירי שואה ואתה תראה שחזור של המשחק בשבת,
תהיה קצת בשקט (כמובן עדיף אם תצטרף לשירי של שער 5) ואל תדאג, שירי העידוד יגיעו.
לא שרקתי בוז במשחק האחרון, אני שמעתי אנשים שאמרו בקול רם את מה שעבר לי בראש וזה ש"לא צריך לשרוק בוז, אבל הם גם לא צריכים לשיר את זה עכשיו".
אם יקרה הנס והפועל תגנוב איזה שער ושוב במקום "הפועל עולה" נשמע "הנהלה זונה" זה ימשיך לפלג בין היציעים גם אם לא תשמע שריקת בוז אחת כל המשחק. גם בתקופות חשוכות של הקבוצה, והיו כאלו, הקפדנו שבזמן המשחק השוטף מתעסקים רק בלדחוף את הקבוצה. מילא אם העונה הזאת הייתה אבודה ולא היה לנו מה לחפש בליגה, אז אפשר היה להתעסק רק בזה. אבל אנחנו אשכרה מקום ראשון בזכות הפרש נקודות, יש לנו מה למכור בצמרת לאור החולשה של יריבותינו. הדרך היחידה להוציא מפה את טביב זה למצוא מי שיקנה ממנו את הקבוצה, ואליפות או הצלחה באירופה זה משהו שעל פניו אמור לעודד את בואו של אותו משקיע דמיוני (ולפי מה שמוני העיד בזמנו אחרי עונת הדאבל היו טלפונים של אנשים שרצו לקנות את הקבוצה, פשוט המחיר לא התאים להם).
חייבים להיות עם הקבוצה במשחק. אל שירי המחאה אצטרף בעצמי בשעה שלפני המשחק ובשעה שאחריו אם צריך, גם אם אהיה היחיד בשער 2 שיצטרף לשירה.
למה זה קשור?
אנחנו מעולם לא היינו קהל שאהדתו תלויה בהצלחה מקצועית רגעית.
הצלחה מקצועית לטווח ארוך מחייבת ניהול שהוא לפחות סביר, ואת זה אין לנו.
בלי קשר לכלום, יש לנו הנהלה רקובה. מרגע שטביב דרך במועדון, הוא יצא נגד כל מה שקשור אלינו: רצה להביא את אוחנה במקום גוטמן, מינה את ג'מצ'י לדובר, הפר הבטחות בצורה בוטה, מנהל עסקאות שהן, במקרה הטוב, מסריחות, וכן הלאה. אני לא מתכוון לכתוב את הרשימה המלאה בפעם ה- 450.
המחאה היא נגד ההתנהלות, בעד חזרה להפועל שלנו. אין לה קשר לצד המקצועי, ואם כבר, לא עשה רושם שהשחקנים נכנסו לדכאון מזה...