Oleg Neduda כתב:
apu כתב:
ofiri5 כתב:
apu כתב:
הבעיה היא לא בתמיר כהן, הבעיה היא בתקשורת שהאדירה את אבא שלו לרמה של גיבור ישראל.
תמיר יכול לזיין תשכל עד מחר, השאלה מי מקשיב.
וברמה האישית, מגיע לו - אפס, על זה שלא תרם את האיברים למרות שאבא שלו היה חתום.
הוא אמר שהוא מצטער שהחליט לא לתרום בראיון שעשה בספורט5(הוא הודה שעשה טעות)
ותאמין לי שאי אפשר לשפוט את ההחלטות שלו במצב שהוא היה
אפשר! כוסאומו על העולם!
שאבא שלי היה בבית חולים לא הייתה שנייה שחשבנו לא לתרום את האיברים!
"הודה שטעה"? שילך להזדיין, יכל להציל עוד 3-4 אנשים, בחר שלא. שיחייה עם זה.
אתה ילד מטומטם עם קבלות
להגיד ש-"מגיע לו" זה באמת לא לעניין, אבל בטח שאפשר לשפוט אותו על ההחלטה הזאת ובטח שהוא ואמא שלו זה שני אפסים מאופסים שמבחינתי אחראים ישירות למוות של אנשים ויצטרכו לחיות עם זה על המצפון שלהם עד יומם האחרון.
מה שהם עשו זה בושה וחרפה, ואם היית מכיר מקרוב את נושא תרומת האיברים בישראל אני חושב שהיית מבין עד כמה.
יש במדינת ישראל מחסור אדיר באיברים, רשימות המתנה ארוכות מנשוא ואנשים שחיים את חייהם בחוסר ודאות קשה ועם איכות חיים אפסית. מקרים של מוות מוחי תוך המשך פעילות לבבית (היחידים בהם ניתן לתרום איברים מרכזיים) הם נדירים, כך שהרשימות רק הולכות ומתארכות.
חתימה על כרטיס אד"י והעלאת המודעות לנושא תרומת האיברים היא אחד האינטרסים הבריאותיים החשובים במדינת ישראל כיום.
לבוא ולהטיל וטו על החלטה של אדם מת לתרום את איבריו, ולגזור בכך את דינם של אנשים (גם אם הם אנונימיים באותו רגע), זה מעשה שפל מאין כמוהו ונטול כל מוסר אנושי. ולא נעים להגיד, אבל מבחינתי גישת הקורבן שהמשפחה הזאת נוקטת מאז אותו יום איבדה כל לגיטימציה לאחר שגזרו בכזו קלות גזר דין זהה על כמה וכמה משפחות אחרות.
אין ספק שזהו כבר דיון לפורום אחר, אבל הרושם שלי הוא שבנושא הזה הדעה שהוצגה פה כלפי הבן והאישה למשפחת כהן היא לגיטימית לגמרי. אני משתתף בצערם ומגנה את הכתובות המטומטמות האלה מכל וכל, אבל הטפות מוסריות אני לא מוכן לקבל מהם בשום אופן. הם כבר הוכיחו שכל מוסר אנושי הוא מהם והלאה.