GATE7 כתב:
הדיון הזה מיותר לחלוטין.
נתנו לכם כבר פיתרון ב5 הודעות הראשונות אבל פותח הדיון בוחר להתעלם בטענה הידועה בפורום "אם אתה לא מבין עד עכשיו אז אתה לא תבין לעולם"
המציאות היא שאנשים אינטילגנטים לא יכולים לפרק את הכלים אחרי זמן קצר ולכן המחאה הזו לא תצליח עכשיו.
לדעתי אם אתה רוצה לעשות מחאה אתה חייב לחכות לפחות לאחרי ינואר ובנתיים לקחת מקרים שטביב אחראי עליהם (ורק טביב) ורק בהפועל תל אביב.
רק העובדה שאתה מתיימר לדעת מה קרה בכפ"ס מעליבה כי זה מראה בדיוק את צורת החשיבה שלך לגבי מה שקורה היום - אתה לא יודע כלום ואתה קובע דברים משמועות ומכתבות הזויות.
סימרוטיץ' עזוב, אני רוצה שהמחאה תצליח סבבה? אני עכשיו בא בשביל לעזור לך להרים מחאה ושעד סוף השנה טביב או מחוץ להפועל או בדרך החוצה.
אז מה עושים? פשוט תחכה בסבלנות להזדמנות שלך אל תכפה את עצמך. יש פה הרבה אנשים שאומרים לך שההוכחות שאתה מביא לא מספיקות ולדעתי האישית חצי מהן בכלל לא קשורות לטביב.
אני מבין שזה בוער לך לראות את טביב רץ הביתה בבכי, אבל אתה מדבר יותר מהבטן מאשר מהראש והכל קורה מהר מידי כדי שזה יראה אמין.
הדיון מיותר, אני מתעלם בכוונה, צריך לחכות לינואר,עבר זמן קצר,שמועות ,כתבות הזויות ,תחכה בסבלנות ,על תכפה את עצמך ,ההוכחות לא מספיקות (פרדוקס מסוים) ,חצי לא קשור לטביב ,הכל קורה מהר .
כבר כתבתי לך מספר פעמים שיש לך חוסר מידע בסיסי ,במקום לעשות דה לגיטמציה הצעתי לך לאגור מידע כדי שנוכל להתדיין , העליתי במהלך השנתיים האחרונות מספר דו ספרתי של כתבות תפריך חצי ואני עוזב אותך לנפשך.
עד אז אתה נחשד בעייני כמישהו לא ענייני שמסיט את הדיון לכיוונים לא עניינים .