תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 01:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלרואי בצד ימין
הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 02:46 
YardenDe כתב:
redrony כתב:
עם כל הביקורת על אלרואי כהן (ויש מקום לביקורת והרבה), שהוא וגורדנה משחקים, הפועל נראים אחרת. הם פשוט משחקים מהר יותר ולוקחים את המשחק קדימה. אתמול ספציפית אלרואי גם ידע לחתוך לאמצע ולקבל כדורים עם הפנים לשער שזה תמיד טוב.
אלרואי כהן צריך מאמן. מישהו שיבוא ויסביר לו דברים בסיסיים. מתי ללכת על הקו, מתי לחתוך לאמצע, מתי לעשות דריבל ומתי להרים את הראש. חוץ מזה, הוא גם חייב לשייף את רמת הביצוע שלו. יש לו הרבה מקום לשיפור ובהתחשב בנתונים הפיזיים שלו וברצון, אני מאמין שהוא יכול לעשות את זה.
בכל מקרה, עם שני השחקנים האלה, הפועל משחקים יותר מהר וזה כבר טוב. אני מההתחלה אמרתי שההרכ לדעתי צריך להיות ידין או אבוטבול עם גורדנה באמצע, נוסא בימין ואלרואי משמאל. עכשיו אורמוש אולי גם אופציה. הזמן יגיד...

יפה אמרת.

מחזק גם :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 08:10 
רוני, אתה לוקח את שלשום, משחק בו היריבה ירדה ל10 שחקנים ונוצרו רווחים כדוגמא?
אלרואי כהן צריך גם מאמן שיסביר לו דברים, אבל הוא בעיקר צריך דברים ששום מאמן כבר לא יוכל לעזור לו בהם, לפחות לא מאמן בוגרים.
אבל נגעת בעניין הכי חשוב של הפועל, התנועה המהירה וההליכה לעומק, ובעניין הזה גורדנה הוא השחקן הכי חשוב כי הוא היחיד באמצע שחושב לעומק, והוא חייב להיות שם ( בעדיפות כמובן עם ידין, אבל זה הרי לא יקרה עם האדמו"ר מחמסה ). אני מאמין שאם הוא יהיה שם ויניע עניינים, אורמוש והגיבור כבר יפתחו ויעשו תנועה לא פחות טובה מזו של אלרואי, ויחד עם קנדה ושיש המשחק יכול להראות אחרת, שוטף ופתוח לצדדים, כמו שהוא נראה אחרת כשזהבי היה באמצע בשנה שעברה. לפעמים שחקן אחד זה כל ההבדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 10:31 
joshsoos כתב:
אלרואי כהן צריך גם מאמן שיסביר לו דברים, אבל הוא בעיקר צריך דברים ששום מאמן כבר לא יוכל לעזור לו בהם, לפחות לא מאמן בוגרים.
אבל נגעת בעניין הכי חשוב של הפועל, התנועה המהירה וההליכה לעומק, ובעניין הזה גורדנה הוא השחקן הכי חשוב כי הוא היחיד באמצע שחושב לעומק, והוא חייב להיות שם ( בעדיפות כמובן עם ידין, אבל זה הרי לא יקרה עם האדמו"ר מחמסה ). אני מאמין שאם הוא יהיה שם ויניע עניינים, אורמוש והגיבור כבר יפתחו ויעשו תנועה לא פחות טובה מזו של אלרואי, ויחד עם קנדה ושיש המשחק יכול להראות אחרת, שוטף ופתוח לצדדים, כמו שהוא נראה אחרת כשזהבי היה באמצע בשנה שעברה. לפעמים שחקן אחד זה כל ההבדל.

מסכים שהמשחק הזה הוא לא דוגמא לכלום, אבל הפועל היו בסדר גם ב-20 דקות שלפני ההרחקה. ההרחקה פחות רלוונטית בקטע של הרווחים, זה יותר קשור לזה שפ"ת לא לוחצים את הכדור. מה שכן, בקשר לאלרואי, אני חולק עליך בקשר לפוטנציאל שלו. קצת מזכיר לי את הויכוח התמידי שלנו על ביבראס. אני טענתי שעם שחקן כמוהו הפועל משחקים אחרת, גם אם בפעולות עצמן הוא לא תמיד מדוייק. אז שיש לך שני שחקנים שדוחפים קדימה כמו אלרואי וגורדנה, המשחק נראה אחרת.
אני כן מסכים שכשזה יגיע למאני טיים, אלרואי הנוכחי יהיה רחוק מלהספיק בשביל אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 12:14 
joshsoos כתב:

מסכים לגבי גורדנה, לא מסכים לגבי המערך. כלומר, אין ספק שאם נשחק כמו שהצעת זה כבר יהיה שיפור משמעותי (ולראיה כך שיחקנו בתחילת העונה).
רק שלטעמי זה לא המערך האופטימלי של הקבוצה הזאת, בעיקר כי נוסא הוא לא שחקן אגף. הוא מסוכן כשהוא ליד השער והוא חייב לטעמי לשחק מאחורי טוטו כשמאחוריו גורדנה וידין (ואם אכן היה לנו את טב"ח אז זה בכלל היה מצוין).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 04:59 
סמל אישי של המשתמש
אני מאמין בו, אבל אני גם מרגיש באותו זמן שאני עובד על עצמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 11:02 
הוקיץ' כתב:
joshsoos כתב:

מסכים לגבי גורדנה, לא מסכים לגבי המערך. כלומר, אין ספק שאם נשחק כמו שהצעת זה כבר יהיה שיפור משמעותי (ולראיה כך שיחקנו בתחילת העונה).
רק שלטעמי זה לא המערך האופטימלי של הקבוצה הזאת, בעיקר כי נוסא הוא לא שחקן אגף. הוא מסוכן כשהוא ליד השער והוא חייב לטעמי לשחק מאחורי טוטו כשמאחוריו גורדנה וידין (ואם אכן היה לנו את טב"ח אז זה בכלל היה מצוין).

איפה כתבתי מערך אופטימלי...
מילת המפתח היא ריאלי. בוא נתחיל בזה ששי יירד לספסל וגורדנה יהיה באמצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 12:54 
האמת שאם הייתי בעסקי הריאליות כבר הייתי מוותר ממזמן על העונה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
עושה מהלכים טובים, יכול להרוס את כל הבנייה שהוא עושה ברגע שהוא לוקח כדור לבד ראה שעבר שחקן וינסה לכבוש למרות שהוא חייב למסור - והוא עושה את זה כל משחק שהוא שם את עצמו לפני הקבוצה, לפחות ככה אני רואה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: