joshsoos כתב:
רוני, אתה לוקח את שלשום, משחק בו היריבה ירדה ל10 שחקנים ונוצרו רווחים כדוגמא?
אלרואי כהן צריך גם מאמן שיסביר לו דברים, אבל הוא בעיקר צריך דברים ששום מאמן כבר לא יוכל לעזור לו בהם, לפחות לא מאמן בוגרים.
אבל נגעת בעניין הכי חשוב של הפועל, התנועה המהירה וההליכה לעומק, ובעניין הזה גורדנה הוא השחקן הכי חשוב כי הוא היחיד באמצע שחושב לעומק, והוא חייב להיות שם ( בעדיפות כמובן עם ידין, אבל זה הרי לא יקרה עם האדמו"ר מחמסה ). אני מאמין שאם הוא יהיה שם ויניע עניינים, אורמוש והגיבור כבר יפתחו ויעשו תנועה לא פחות טובה מזו של אלרואי, ויחד עם קנדה ושיש המשחק יכול להראות אחרת, שוטף ופתוח לצדדים, כמו שהוא נראה אחרת כשזהבי היה באמצע בשנה שעברה. לפעמים שחקן אחד זה כל ההבדל.
מסכים שהמשחק הזה הוא לא דוגמא לכלום, אבל הפועל היו בסדר גם ב-20 דקות שלפני ההרחקה. ההרחקה פחות רלוונטית בקטע של הרווחים, זה יותר קשור לזה שפ"ת לא לוחצים את הכדור. מה שכן, בקשר לאלרואי, אני חולק עליך בקשר לפוטנציאל שלו. קצת מזכיר לי את הויכוח התמידי שלנו על ביבראס. אני טענתי שעם שחקן כמוהו הפועל משחקים אחרת, גם אם בפעולות עצמן הוא לא תמיד מדוייק. אז שיש לך שני שחקנים שדוחפים קדימה כמו אלרואי וגורדנה, המשחק נראה אחרת.
אני כן מסכים שכשזה יגיע למאני טיים, אלרואי הנוכחי יהיה רחוק מלהספיק בשביל אליפות.