Charlie כתב:
לא הייתי יכול לכתוב זאת טוב יותר.
לדעתי גוטמן בחר לעזוב בעיקר כי הבין שבעונה הזו הוא עלול להתבזות ואין קשר לזהות המאמן. אחרי 3 וחצי שנים טובות הוא לא רצה להכתים את הרזומה עם מה שהיה די צפוי שיקרה בעונה הזו. ואילו היה נשאר, ספק אם היינו רואים משהו בהרבה יותר טוב.
גם לעניין החלופה אני מסכים. אם קשטן פתאום מחליט שנשבר לו, מי יחליף אותו? רמז - הוא צריך להיות מאמן פנוי שמקובל על טביב. לכל מי שדואג - אוחנה ורוני לוי מועסקים כרגע. לכל מי שחולם - גם עטר, אבוקסיס ורב"ש תחת חוזה.
סיני למשל פנוי והוא חבר של טביב. כדאי לקחת את זה בחשבון. ואגב טביב, כל עוד אני לא רואה מישהו אחר שרוצה את הפועל ולמעשה לא ראיתי אף אחד כזה מאז ההסתדרות מלבד "כתר", הראל וכעת טביב, אז כנראה שנגזר עלינו בינתיים להישאר עם טביב. לצערי אוליגרכים קנדיים מתעניינים יותר בצד השני של העיר.
עלול... אבל עלול גם לא, לגוטמן גם היה הרבה יותר קל עם זה, כי גוטמן הדריך את השחקנים והדרך שלו מושתת בקבוצה,
והוא גם יכול להגיד שהוא יודע מה וורמוט זההבי ושכטר שווים, ולא יהיו כאן שחקנים כאלו השנה אבל נעשה את המייטב
כדי שתהיה קבוצה טובה שתרוץ לאליפות, וזה היה מתקבל על הרב, ככה שהפחת להתבזות הוא לא פונקציה פה, אלא אם התבזות
היא לא מתוצאות הקבוצה אלא מטביב, כנראה שמזה הוא פאמת פחד ולכן הודיע מראש שהוא לא ממשיךכאשר האחרון זכה במבמי.
לגבי מחליפים, הרבה אחרים אחורים כאן שיש לנו קבוצה בינונית מאוד, אני לא מסכים עם הקביעה אבל במידה ון מסכימים אין בעיה להביא הרבה מאמנים בינוניים +, לוין, מלמליאן עזורי אלו רק שלוש שמות שעולוים לי ברגע.