Red Nightmare כתב:
nirog כתב:
עם חומר השחקנים האלו גם גוטמן לא היה מצליח
(למי ששכח: גוטמן לקח פה אליפות רק אחרי קיזוז. אנחנו רק נקודה אחת (בשיטת הקיזוז) מהמקום הראשון אחרי 7 מחזורים)
התמונה שלך אומרת הכל
"ואני אוהב תותים!!!"
קשטן לא טוב נקודה ולא אכפת לי אם גוטמן טוב יותר או פחות ממנו.
שחקנים לא נלחמים בגללו !
יצא לי לאחרונה לצפות במספר משחקים של בוקה ג'וניורס בליגה. הם מובילים את הטורניר בפער של 5 נקודות. 20 משחקים שלא מפסידים. כנראה יהיו אלופים. הקבוצה מתקתקת. המאמן , פלצ'יוני, כנראה די מנותק מהשחקנים. בעל הבית האמיתי הוא ריקלמה. השחקנים לא מחבקים את המאמן אחרי כיבוש שער. בתום המשחקים לא ניגשים אליו. פעם בשבוע מארגנים "אסאדו" ולא מזמינים את הצוות המקצועי. מתברר שאפשר להצליח בכדורגל ולא להיות מאוהבים במאמן.
אנחנו נמצאים בשיא הביקורת על קשטן. האוהדים שלנו פתחו במתקפה והצטרפו אליה כתבים ושחקנים שנפגעו מהמאמן. חגיגה שלמה. רבים וטובים רק ממתינים לכשלון הקבוצה ויוצאים במחולות ברחובות העיר. מחזה עצוב.
אני חושב שתרבות חדשה חדרה אלנו. רובכם חושבים שכאשר קשטן יעזוב ולא משנה מי יבוא במקומו (יש כמה כותבים שטוענים שהם עצמם יהיו מאמנים טובים יותר) , נשתפר. שגיאה. כבר נקבעה עובדה. יבוא מאמן ולא יוביל אותנו לרצף של נצחונות רצופים ואז יתחיל מאבק חדש לסלקו. זו תרבות שהשתרשה במועדונים אחרים . זה לא חדש וגם הגיע אלנו.