תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 18:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול גניבת הדעת השבועי
הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2011, 21:04 
סמל אישי של המשתמש
yoyo כתב:
IdanTheLittle כתב:
לא חושב שיש למישהו פה בעיה עם להיות מקום שני ושלישי ורביעי מדי פעם.
לאנשים יש בעיה עם טביב שהביא אותנו מהמקום הכי גבוה למקום כל כך נמוך של סגל דליל ומאמן דביל.

!!!

אשכול משעשע, לפחות משהו טוב יוצא מקשטן.

ולגופו של משפט - כדאי להעמיד דברים על דיוקם - זה לא שטביב נחת עלינו לפתע ביולי האחרון במקום הראל. טביב בהפועל מאז קיץ 2008, גם אם לא כבעלים יחיד ורשמי. אבל הוא חלק מהפועל מאז ושותף מלא ובכיר ל-3 השנים הטובות והיפות עם גוטמן, הדאבל וההצלחה באירופה. הרי הוא זה שהביא להפועל את ידין, יבואה, דוגלס ותמוז מבלי לשאול את המאמן או אולי גם את מוני. אז להאשים רק את טביב זו אם כבר גניבת הדעת האמיתית באשכול זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2011, 21:12 
סמל אישי של המשתמש
"יהודה חוטא מסית גורמים בקהל נגד ההנהלה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2011, 01:46 
סמל אישי של המשתמש
הפועל תל אביב 2011\2012:
11 שערי ליגה, 3 מהגבהות סתמיות שנגמרו בגול(כולן מימין), עוד 4 ממצבים נייחים, 4 ממהלכי כדורגל(על הנייר, בעיקרון זה טוטו עובר 5 שחקנים של בית"ר וכובש גול, היחיד שראוי לציון זה אייגבור נגד מכבי פתח תקווה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2011, 01:48 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
"אנשים יעשו עם עצמם חושבים, יבקשו סליחות ומחילות ויגיעו טריים אחרי הפגרה.

אז הקארמה מאלוהים היא הבעיה שלנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2011, 18:45 
סמל אישי של המשתמש
"הטחורים של נוסא אשמים ביכולת החלשה שלו ובהדלפות"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2011, 20:15 
"אביחי אשם"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2011, 19:07 
אלמלא טעויות שופטים הפועל היתה עכשיו במקום הראשון.

אופס, זה נכון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2011, 19:09 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

אופס, זה נכון...

כן, טעויות שופטים יש רק נגד הפועל, ורק העונה במיוחד....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2011, 19:11 
אדום כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

אופס, זה נכון...

כן, טעויות שופטים יש רק נגד הפועל, ורק העונה במיוחד....

ועדיין.
לא היתה העונה שום טעות שופט לטובתנו.
לעומת זאת, אם השופט לא נותן לבני יהודה נקודה במתנה ולא פוסל לנו גול חוקי נגד הפועל חיפה - אנחנו מקום ראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2011, 19:22 
וואו, אז גנבנו מבית"ר בדקה 78, מהפועל ב"ש בדקה ה85 והיינו גונבים מהפועל חיפה בדקה ה89
זו לא שיטה ובטח לא יפעל לאורך עונה שלמה
אבל הכל בסדר
קשטן :HEART2:

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2011, 19:29 
Red or Dead כתב:
וואו, אז גנבנו מבית"ר בדקה 78, מהפועל ב"ש בדקה ה85 והיינו גונבים מהפועל חיפה בדקה ה89
זו לא שיטה ובטח לא יפעל לאורך עונה שלמה
אבל הכל בסדר
קשטן :HEART2:

מה בדיוק היה לא חוקי בגול נגד ביתר ובגול נגד באר שבע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2011, 19:39 
אני אמרתי לא חוקי?
לשחק ולהראות חרא ולהסתמך על מצבים נייחים או שטוטו יעבור 4 שחקנים על מטר זו לא שיטה
זה יכול לעבוד פעם, פעמיים, שלוש, לאורך עונה שלמה זה לא יחזיק
באירופה הסטטיסטיקה מדברת בעד עצמה ובליגה זה מתחיל להתיישר

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2011, 20:17 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
אשכול משעשע, לפחות משהו טוב יוצא מקשטן.

ולגופו של משפט - כדאי להעמיד דברים על דיוקם - זה לא שטביב נחת עלינו לפתע ביולי האחרון במקום הראל. טביב בהפועל מאז קיץ 2008 , גם אם לא כבעלים יחיד ורשמי. אבל הוא חלק מהפועל מאז ושותף מלא ובכיר ל-3 השנים הטובות והיפות עם גוטמן, הדאבל וההצלחה באירופה. הרי הוא זה שהביא להפועל את ידין, יבואה, דוגלס ותמוז מבלי לשאול את המאמן או אולי גם את מוני. אז להאשים רק את טביב זו אם כבר גניבת הדעת האמיתית באשכול זה.

Charlie כתב:
ברור שהוא לקח את הפועל, היתה לו ברירה? זה היה הצ'אנס האחרון שלו לעשות משהו לפני שהוא עושה הסבת מקצוע. מי זה היה גוטמן לפני הפועל? אחד שרובי שפירא קנה לו אליפות ואלי להב קנה לו גביע, אי שם במאה ה-20. הרי מאז 1999 הוא כישלון מהלך ומפוטר סדרתי.
גוטמן עשה מהפכה בהרכב ואחרי שנתיים הצליח לגנוב לחיפה את האליפות בבאזר, עם יותר מזל משכל ועזרה מאבי לוזון...
בוא נראה אם הבנתי אותך נכון:
1) השנים 2008-2010 היו הצלחה כבירה ולטביב היה חלק גדול בה.
2) השנים 2008-2010 לא היו הצלחה גדולה ואין מה להתלהב מגוטמן.

אפשר היה הרי בקלות לנסח את הדברים הפוך:
1) השנים 2008-2010 היו הצלחה כבירה ויש מה להתלהב מגוטמן
2) השנים 2008-2010 לא היו הצלחה גדולה ולטביב יש חלק גדול בכך.

דעתי: גוטמן הצליח לעשות הרבה יותר ממה שכל אחד אחר היה מצליח עם הבעלים הדפוקים שלנו. טביב מאז שהגיע רק הפריע, וזה שהוא לא הצליח להפריע עוד יותר לגוטמן לא צריך לעמוד לזכותו.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2011, 20:26 
חצי אמת גרועה משקר. להתייחס רק לחלק מהדברים שקרו מאז שהטביב הגיע אלינו זו השטחה מיותרת של המציאות ומעבר לכך זו שגיאה טקטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2011, 21:28 
לי ידוע דבר אחד ,מהיום שטביב החליט שהוא יעמוד לבד בראש המערכת ,המועדון בצניחה חופשית .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2011, 09:48 
סמל אישי של המשתמש
תשמעו בדיחה : איש עסקים ממולח, המאמן המעוטר ביותר בישראל ובעלים של מועדון לילה מנהלים קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2011, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:
תשמעו בדיחה : איש עסקים ממולח, המאמן המעוטר ביותר בישראל ובעלים של מועדון לילה מנהלים קבוצה.

הקבוצה מתה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2011, 10:58 
סימרוטיץ כתב:
לי ידוע דבר אחד ,מהיום שטביב החליט שהוא יעמוד לבד בראש המערכת ,המועדון בצניחה חופשית .

טוב, כנראה שבאשכול שמדבר על גניבת דעת, ההודעה הזאת לגיטימית.
תמשיך לנקות את את מוני הראל מהסיפור הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2011, 11:04 
villa crespo כתב:
סימרוטיץ כתב:

כרגיל אתה קורא מה שבא לך לקרוא ,אם תועיל בטובך לומר איפה בשורה נכתב "מוני" אני אודה לך ,כמו כן אם תוכל לשלול את השורה ,אודה לך גם כן .
ואם כבר אשכול גנבת דעת , אתה הגדלת לעשות והתחלת לגנוב דעת על משהו שרק אתה החלטת שהוא גנבת דעת באשכול גנבת דעת .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2011, 11:11 
סימרוטיץ כתב:
villa crespo כתב:
סימרוטיץ כתב:

כרגיל אתה קורא מה שבא לך לקרוא ,אם תועיל בטובך לומר איפה בשורה נכתב "מוני" אני אודה לך ,כמו כן אם תוכל לשלול את השורה ,אודה לך גם כן .
ואם כבר אשכול גנבת דעת , אתה הגדלת לעשות והתחלת לגנוב דעת על משהו שרק אתה החלטת שהוא גנבת דעת באשכול גנבת דעת .

הוא מנסה לומר לך שאתה מסתכל על גראף יורד (ואין וויכוח על כך שהוא יורד), רק בלי לשים לב, אתה מסמן את נקודת ההתחלה של הירידה באמצע הירידה בפועל.
הירידה לא התחילה לפני 3 חודשים, עם כל הכבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2011, 11:30 
האשכול, למי שלא הבין, לא מדבר על האחריות למצב המחורבן שהמועדון נמצא בו (שהאשמים בו בעיני הם טביב, אי השקעה בנוער ובמתקנים, אגו, ניהול חובבני ע"י אנשים שלא הייתי נותן להם לנהל בית שימוש נייד ודרור קשטן, אבל זה כבר לאשכול אחר).
האשכול עוסק בגניבות דעת שנועדו לעוות את המציאות ולחזק את התפיסה שהכל בסדר, שום דבר לא רקוב מהיסוד ושאוהדי הפועל הפכו למפונקים בתקופת גוטמן ופוסט-גוטמן. לגניבות הדעת יש כמה עקרונות בסיסיים:
1. הדגשת הישגים לא רלוונטיים: "מה אתם רוצים, אנחנו מקום 2 !" (כשיש עוד שלושים מחזורים), "אנחנו משחקים באירופה !" (אחרי שני הפסדים לקבוצות חלשות מאיתנו) או "אנחנו הקבוצה היחידה בלי הפסדים !" (אחרי תיקו ביתי נגד הקבוצה הכי חלשה בליגה) וכ'.
2. התייחסות רק לתוצאה תו"כ התעלמות מהסיבה: "אנחנו עייפים מאירופה !" (כשאין רוטציה נורמאלית וכשהסגל לא שלם)
3. הפלת האחריות על מישהו אחר: "האוהדים מפונקים" (כשאין שיטה), "ידין הוא גורם מפריע" (אחרי שהוא מבקיע ומייצב קצת את הקו האחורי) וכד'.
4. שקרים: "הסגל שלם !" / "קיבלנו כל מה שרצינו !" / "יש סגל מצויין !" / "לא היו שחקני חיזוק טובים שאפשר להביא !"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2011, 11:49 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
סימרוטיץ כתב:
villa crespo כתב:
סימרוטיץ כתב:

הוא מנסה לומר לך שאתה מסתכל על גראף יורד (ואין וויכוח על כך שהוא יורד), רק בלי לשים לב, אתה מסמן את נקודת ההתחלה של הירידה באמצע הירידה בפועל.

הירידה החלה כשטביב נכנס לעניינים.
וב"נכנס לעניינים" אני לא מדבר על זה שהוא הביא לנו 3 שחקנים מכפ"ס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2011, 12:00 
מושקוביץ כתב:
האשכול, למי שלא הבין, לא מדבר על האחריות למצב המחורבן שהמועדון נמצא בו (שהאשמים בו בעיני הם טביב, אי השקעה בנוער ובמתקנים, אגו, ניהול חובבני ע"י אנשים שלא הייתי נותן להם לנהל בית שימוש נייד ודרור קשטן, אבל זה כבר לאשכול אחר).
האשכול עוסק בגניבות דעת שנועדו לעוות את המציאות ולחזק את התפיסה שהכל בסדר, שום דבר לא רקוב מהיסוד ושאוהדי הפועל הפכו למפונקים בתקופת גוטמן ופוסט-גוטמן. לגניבות הדעת יש כמה עקרונות בסיסיים:
1. הדגשת הישגים לא רלוונטיים: "מה אתם רוצים, אנחנו מקום 2 !" (כשיש עוד שלושים מחזורים), "אנחנו משחקים באירופה !" (אחרי שני הפסדים לקבוצות חלשות מאיתנו) או "אנחנו הקבוצה היחידה בלי הפסדים !" (אחרי תיקו ביתי נגד הקבוצה הכי חלשה בליגה) וכ'.
2. התייחסות רק לתוצאה תו"כ התעלמות מהסיבה: "אנחנו עייפים מאירופה !" (כשאין רוטציה נורמאלית וכשהסגל לא שלם)
3. הפלת האחריות על מישהו אחר: "האוהדים מפונקים" (כשאין שיטה), "ידין הוא גורם מפריע" (אחרי שהוא מבקיע ומייצב קצת את הקו האחורי) וכד'.
4. שקרים: "הסגל שלם !" / "קיבלנו כל מה שרצינו !" / "יש סגל מצויין !" / "לא היו שחקני חיזוק טובים שאפשר להביא !"

זה או דעה אחרת של אנשים שלא ממש יודעים מה נעשה בניהול של הפועל, לגיטמי, לקרוא לזה "גניבת דעת" זה לבייש את ממציא המשפט שלמה שרף (על שם גוטמן) וכל האשכול הזה די מדיף ריח רע של סונביזם טהור. נו אז מה? אז אנשים רצו לחכות ולראות בעצמם לאן הדברים הולכים בלי רצון לנבא, הרי לאף אחד ממכם או רובכם, אין מושג מה באמת קורה שם, עכשיו רבים יודעים, זה קורה עכשיו שאנחנו במקום שני ועם הפסד אחד, זה לא קורה שהקבוצה בדרך לליגה השניה. ומרביתכם רצו לקנות מנוי למרות יכולות הניתוח המשובחות של המצב החרא הנתון, זה מראה שתמכתם בקונספציית ה"הכל בסדר" בואו ננסה לכבד אחד את השני יותר ולא להתדרדר לתרבות דיון מורעלת כמו ההנהלה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2011, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
"לא מקובלת עלינו ההתנהגות של ידין. ככה לעזוב אימון באמצע? אז מה אם קשטן אמר לו? ואם הוא היה אומר לו לקפוץ מהגג?"
"שחקנים צריכים להבין שייענשו בחומרה על התנהגות בלתי הולמת. תראו לדוגמה את איגיבור, נתנו לו עונש כואב מאוד"
"הבט, אמרו לי שאני עושה יותר מדי הגנה אז החלטתי להיות יותר התקפי עם השחקנים שלי. עכשיו גם זה לא טוב?"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2011, 12:26 
chimpfive כתב:
מושקוביץ כתב:

זה או דעה אחרת של אנשים שלא ממש יודעים מה נעשה בניהול של הפועל, לגיטמי, לקרוא לזה "גניבת דעת" זה לבייש את ממציא המשפט שלמה שרף (על שם גוטמן) וכל האשכול הזה די מדיף ריח רע של סונביזם טהור. נו אז מה? אז אנשים רצו לחכות ולראות בעצמם לאן הדברים הולכים בלי רצון לנבא, הרי לאף אחד ממכם או רובכם, אין מושג מה באמת קורה שם, עכשיו רבים יודעים, זה קורה עכשיו שאנחנו במקום שני ועם הפסד אחד, זה לא קורה שהקבוצה בדרך לליגה השניה. ומרביתכם רצו לקנות מנוי למרות יכולות הניתוח המשובחות של המצב החרא הנתון, זה מראה שתמכתם בקונספציית ה"הכל בסדר" בואו ננסה לכבד אחד את השני יותר ולא להתדרדר לתרבות דיון מורעלת כמו ההנהלה שלנו.

להגיד "אנחנו הקבוצה היחידה בלי הפסד" אחרי שלא הראית כלום כל העונה, לא בארץ ולא באירופה (ואני מחשיב את הנצחונות הביתיים באירופה על קבוצות פח זבל וגם את המשחק נגד מכבי פ"ת שהמון סירחון נדף ממנו) זה לא גניבת דעת ? להגיד "עייפים מאירופה" אחרי שלא סיימת לבנות את הסגל ואתה רץ עם הרכב טלאים זה לא גניבת דעת ? להגיד ש-"הכל בסדר, האוהדים סתם מפונקים כי הם התרגלו לטוב" כשבפועל ההנהלה של המועדון כמו באסטה בשוק (הצ'ק לא יצא כי אוסידון לא היה במשרד, ועדת משמעת לידין על כביכול אירועים מלפני חודש בדיוק כשמחפשים "פאטסי", מנהל המועדון אומר שיקשור אוהד לעץ ושייזיינו אותו בתחת, העברת סכומים מטורפים על שחקנים מקבוצה מסוימת ולעומת זאת מחפשים חיזוק בדמות שחקנים חופשיים בשקל שלושים ועוד ועוד ועוד) ועל הדשא אין כדורגל זה לא גניבת דעת ?
זה האמא של גניבות הדעת.
כל מי שאומר עכשיו "אתם סתם מחפשים" או "חכמים בדיעבד" צריך להתעורר ומהר. אז וואלה, לא הייתה התנגדות מספיק גדולה לטביב ולגועל נפש שהולך פה מאז שגוטמן עזב/הועזב מהמועדון, סבבה, לא מאשים אף אחד, אבל עכשיו הגיע הזמן לפתוח עיניים.
מי שלא רוצה לפעול אני גם מבין, לא כולם ילדי מהפיכות ולא לכולם יש כוח או עניין בדברים האלה, אבל חשוב ליצור חזית אחידה ושלא יהיה פה מצב של "רוב שפוי / מיעוט הזוי" וההיפך כי לא יכול להיות שהיום משתינים על האנשים בקשת והם עדיין טוענים שזה גשם, והליצנים בראשות המועדון עושים פה הפרד ומשול חופשי כי הם יודעים שהם מקבלים גב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2011, 12:31 
מושקוביץ, כל מילה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2011, 12:37 
אוגוסטוס היל כתב:
סימרוטיץ כתב:
villa crespo כתב:
סימרוטיץ כתב:

אוגסטוס ,מה קורה איתך היום ? אני אמרתי לפני 3 חודשיים ? אני מדבר על ליסבון ,לפי הודעתו של טביב שבעצם משם הוא החליט להיות בעלים יחיד .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2011, 12:51 
זה התחיל הרבה קודם. עדיין אין לנו את הפרספקטיבה להבין מתי זה התחיל אבל אני יכול לומר די בבטחון את הדבר הבא-
מהניסיון שלי בעולם הארגוני (ויש לי ניסיון) כאשר אתה רואה את ההדרדרות בפועל, זה אומר שההתחלה שלה היתה מזמן מזמן. זהו השלב האחרון בהדרדרות של המערכת. זה לא קורה כל כך מהר, כפי שאנשים פה חושבים. אנחנו רואים את קצה הקרחון ותאורטית ייתכן שבשלב הזה מתחילים את תהליך ההבראה למרות שזה ממש לא נראה ככה (לצערי, אצלנו זה לא המצב ככל הנראה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2011, 15:39 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
מושקוביץ, כל מילה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2011, 16:37 
שחר כתב:
quote="mkorman1"]
Officer Barbrady כתב:
נמאס לי מהקבוצה הזאת. אני רוצה את אלי גוטמן או ראובן עטר.

תזכיר לי בבקשה מי האדיוט שהביא ואפילו התעקש על פרנסמן?
אה טוב לא משנה

המועמדות של פרנסמן עלתה במסגרת עיסקת שכטר כסוג של זנב כדי לרצות את יאמר.
הפעם האחרונה שגוטמן היה אחראי על הרכש היה בגל הרכש שאותו קיבל קצרה כנתון בתחילת עבודתו ומאז, פרט לפצ'אלקה (שג"כ לא היה הבחירה הראשונה של גוטמן וששיחק טוב במעט המשחקים ששיחק אצלו) הרכש נוהל מעל לראשו של גוטמן. לגוטמן לא היתה ברירה אלא ל"התלהב". אפילו פרגוסון משבח את הגלייזרים.

אם כבר הזכרנו את MU, מי האדיוט שרכש את בבה ובמחיר גבוה משהו מזה של הרננדז ?
מה שחשוב זה התוצאה הכוללת. ובקשר לזה, רבים כתבו שלגוטמן היה סגל נהדר שקל היה להצליח איתו. נניח. למרות שכמקובל שכחו לציין שהפועל לחמה באמת ובהצלחה ב-2 החזיתות (גם אירופה). אבל, בעיקר שכחו להזכיר שכמעט כל הסגל הושבח פלאים ובמהירות בתקופתו. וכמובן את הרכש המדהים של הבולגרים.

בכל מקרה, גוטמן לא רלבנטי להפועל טביב.
ונראה שאף מאמן לא ממש משמעותי בבן הכלאים הזה המנוהל ביד רמה ע"י המנג'ר. אחרי תקופת נמני הגיעה תקופת טביב. ומה שנזכור מ-2 התקופות זה איך הנחש חנק כאשר חלק משמעותי מהאוהדים לא מבחין בזוועה שמול עיניו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: