el dudernio כתב:
מה הסגל צריך להיחלש?
נעבור שחקן שחקן.
אנימה - מחליף שווה קניה ב 2 מליון יורו ומשכורת של מליון - הבאת את אדל, שוער פריס סן-ז'רמן בהעברה חופשית עם משכורת של 700K (הגבוהה ביותר בהפועל אי פעם).
בונדר - מחליף יש -חוטבא וגם קנדה / ביטון היו מספקים את הסחורה.
זהבי - מכרת אותו במליון יורו והוא קיבל בארץ שכר של 250K, כלומר בשביל להביא שחקן כזה מוכח מחו"ל אתה צריך לקנות שחקן ביותר ולשלם יותר, נסגור על 1.5 מליון ושכר של 400 אלף? הבאת במקום זה את נוסא במליון עם שכר דומה לזה של זהבי.
שכטר - מכרת אותו ב כמעט 3 מליון יורו, להביא שחקן שיחליף אותו זה בלתי אפשרי, בכל מקרה המשכורת אמורה להיות בסביבות 700K.
סהר - השאלת אותו לשנה + משכורת בסביבות 500K, חזר מהשאלה ובא אליך רק בגלל ליגת האלופות, להביא חלוץ כזה שישאר כאן זה קניה של 2 מליון ומשכורת של 400 אלף, הבאת במקומות את דאמרי ב 3 מליון (1.5 לחצי כרטיס) ומשכורת נמוכה בהרבה.
ורמוט - אני מניח שאנחנו רוצים את ורמוט של הליגה האירופאית, שחקן שמכריע בשניה משחקים ועושה מה שהוא רוצה במגרש, תגיד בכמה נאסרי עבר לסיטי? אבל נסתפק בסכום העברה של 2.5 ומשכורת כמו של שכטר.
בקיצור בשביל לה להיחלש (לא לדבר על להתחזק) היית צריך להשקיע ברכש כ 11 מליון יורו ולשלם משכורות ברמה של מכבי אם לא יותר.
אז ריאלי זה לא, צר לי. הסגל נחלש כי אין ישראלים שלא פרצו ברמה של שכטר / ורמוט, וכי אלו שיכולים להיות נמכרים בסכומים שעבורך הם
גניבה.
זה נכון ויש פה אנשים שחיים בסרט. אתה אפילו עדין.
כדי להביא שחקן כמו ורמוט (בעונת הדאבל) אתה צריך 5-6 מיליון יורו לפחות.
כדי להביא שחקן כמו שכטר וזהבי צריך סכום דומה.
אני חושב שאסטרטגיית הרכש של הפועל נכונה בגדול- להביא שחקנים צעירים עם פוטנציאל גדול.
עדיין, בסיטואציה שנוצרה היו צריכים להביא גם שחקן מנוסה ומשמעותי שיסחוב את הקבוצה.
זה חסר מאוד.
האסטרטגיה של הפועל העונה היא להביא שחקנים זולים ללא חוזה. עטיה לא צעיר, מחמוד עבאס הגיע בחינם וחוטבא הגיע במבצע מכירת החיסול של הפועל פתח תקווה.
הצעירים המוכרים עם הפוטנציאל הגיעו ברובם הגדול לחיפה וחלק מהם למכבי, הם גם עלו כסף.