תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 16:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 235 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל באנדרטת גטו ורשה: לשים סוף לשירי שואה
הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
סימרוטיץ כתב:
"לאולטראס שער חמש וכל האוהדים, אנחנו השחקנים גאים ללבוש את החולצה האדומה ומבטיחים להמשיך ולתת הכל עבור הקהל הכי מדהים בארץ.

הציטוט הזה מפריע לי.
אם מי שעומד מאחורי הציטוט הזה שיחק בהפועל בעונה שעברה, הרי שמדובר בשקרן, כי הסיבה היחידה שאנחנו לא אלופים כרגע היא ששנה שעברה הם לא נתנו הכול.
אם מי שעומד מאחורי הציטוט הזה הוא שחקן חדש, הרי שאין לו יותר מדי מה לדבר על להמשיך, או לדבר בשם כל השחקנים.

ואולי זה שחקן שהיה בסגל שנה שעברה ולא שותף מספיק
הוא לא אשם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 15:33 
NARKOTIKA כתב:
שואה לא חייבת להיות על סמך גזע, משמע היא לא גזענית. נקודה. וזה דיון שהוכרע כבר בבית משפט, אז עם כל הכבוד לך ולעזרן, הוגי דעות אתם עוד לא.

זה נכון, אבל זה בעיקר בגלל שהמילה שואה היא מילה שחוברה לארוע מסויים בעוד המשמעות שלה רחבה יותר. ועדיין, כשאומרים בישראל שואה הכוונה היא די ברורה ואי אפשר להגיד שזה לא קשור לגזע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 15:35 
העובדה ששואה עצמה התרחשה על רקע גזעני מובהק, או שהיא מכוונת כלפי אנשים בעלי אותה אג'נדה ספורטיבית.
לא הופעת קריאות שואה לגזעניות אז גם בצעקה מוות לערבים אין כל גזענות ואוהדי בית"ר צריכים להמשיך ולשיר את זה!

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 15:35 
NARKOTIKA כתב:
שואה לא חייבת להיות על סמך גזע, משמע היא לא גזענית. נקודה. וזה דיון שהוכרע כבר בבית משפט, אז עם כל הכבוד לך ולעזרן, הוגי דעות אתם עוד לא.

? זה מכוון אליי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 15:41 
פואד כתב:
לירון האדום כתב:
פואד כתב:
לירון האדום כתב:
MaRtIn kay כתב:
חבל שלא אומרים מי אמר את הציטוט המרגש הזה, ממה יש לו להסתתר?

אוסידון מצוטט שהוא אומר את זה.
וכנראה שזאת בעצם הודעה של כל הקבוצה.
מעניין אם אלו ששרים שואה ימשיכו גם עכשיו לשיר( הימור שלי- בטח שכן)

אוסידון אמר...דיברי אלוהים חיים :BOW: :BOW: :BOW: אם אוסידון אמר אז בטוח שלא צריך להמין לו חחח

פואד- שכתבתי שאוסידון אמר זה לא היה בקטע של אם הוא אמר אז תפסיקו.
זה היה תגובה לציטוט של מרטין קיי שכתב שחבל שלא אומרים מי אמר את זה.
ובכל מקרה פואד אין קשר לפוסידון, צריך להפסיק את השיר מסיבה אחת- זה שיר שמפצל את הקהל.
גם על העניין הזה אלו ששרו זה לא מעניין אותם, אולי אם השחקנים יבקשו זה יעניין אותם? אני בספק.

יש לך טעות...השיר לא מפצל את הקהל.... הקהל מפצל את הקהל!!! 10 שנים ויותר הוא לא פיצל!!!

אז מה אתה מנסה לומר בדיוק?
ובכל מקרה רק חמור לא משנה את דעתו.
אתה רוצה לשיר? תשיר , מה שעושה לך טוב גבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 15:42 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
סימרוטיץ כתב:
"לאולטראס שער חמש וכל האוהדים, אנחנו השחקנים גאים ללבוש את החולצה האדומה ומבטיחים להמשיך ולתת הכל עבור הקהל הכי מדהים בארץ.

הציטוט הזה מפריע לי.
אם מי שעומד מאחורי הציטוט הזה שיחק בהפועל בעונה שעברה, הרי שמדובר בשקרן, כי הסיבה היחידה שאנחנו לא אלופים כרגע היא ששנה שעברה הם לא נתנו הכול.

גם אם תמשיכו לנגיד את השטות הזאת עוד 1000 פעם זה לא יהפוך את זה לנכון.
הסיבה המרכזית שלא לקחנו אליפות קיבלה הצעה לאמן בקפריסין

הסיבה היחידה שלא לקחנו שנה שעברה אליפות היא שכל מי שהיה מעורבב בזה שם זין על הליגה.

טוב אחי. כל השחקנים החליטו שעל הזין שלהם הליגה ואליפות זה לא בכבוד שלהם.
חצי גמר צ'מפיון מינימום. זה נכון שבמחזורים הראשונים גוטמן כל הזמן חשב רק על הצ'מפיונס. אבל כזכור לי, אחרי הניצחון 4-1 על חיפה כאשר התמקמנו במקום הראשון, אירופה כבר הייתה רחוקה מאחור. לא לקחו אליפות בגלל שלא לקחו תמשחקים הקטנים שחיפה כן.

הביטוי "נמשיך לתת את הכל" , לא משנה מאיזה שחקן הוא בא, מתכוון שהשחקנים יעלו בכל משחק ברצון ומטרה לנצח.
חלק גדול מהרצון הזה, בשביל הקהל. אז אל תזיין את המוח עם שטויות לא קשורות.

לגבי השירים. כל הסיפור הזה לא טוב לאף אחד. לדעתי האישית, לא צריך לתת לשיר אחד לעשות כזאת מהומה. ואם כבר השחקנים ביקשו ונקבל קנסות על זה(שורקי הבוז קיבלו את מבוקשם) אז כבר סתם חבל. אני שונא את מכבי בדיוק כמו כולם, אבל יש מספיק כללות אחרות מזוויעות למכבי, שלא קשורים בפרה הקדושה הזאת. אני לא יודע אם המנהיגים של העידוד יפסיקו (ממש לא נראה לי) אבל אם לא, רק רע יצא מזה. כי הצביעות ניצחה הפעם. בזמנים של טביבי ופוסידון הקהל צריך להתחבר ביחד יותר מאי פעם, וההפך הגמור קורה. בואו נעזוב את השירים כרגע, וכל הזבל האחר האחר יצא מהפועל נוכל לחזור לדון בנושא כל כך טיפשי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
השחקנים לא מבקשים...זה אוסידון שביקש...ואם מישהו אמר משהו זה כי אמרו לו להגיד. דבר שני אתה ממציא חוקים ואחרי זה משנה אותם, אמרת הווה וזה ההווה! פעמיים שרו שואה למשטרה ובפעמיים האלה לא שרקו! פתאום לא מכירים את השיר ששרנו כל כך הרבה ליפני שנתיים ושלוש? גם בפעם השניה לא זיהתם את השיר? לא שמעתם את המילה שואה?
מטרת העידוד לדחוף את הקוצה קדימה... ליפעמים גם מקללים קבוצות יריבות, ליפעמים שורקים בוז, ליפעמים שותקים... זה הכל חלק מהמשחק... וככה זה היה מאז ומתמיד וככה זה בכל העולם.

אני אתעכב על המשפט הזה:
ציטוט:
מטרת העידוד לדחוף את הקבוצה קדימה.

בסדר, נגיד אתה צודק, אבל אם הקבוצה/שחקנים/לא משנה נגד זה, את מי בעצם אתה דוחף קדימה ?!
לא את הקבוצה - זה בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 15:45 
סמל אישי של המשתמש
Red Nightmare כתב:
העובדה ששואה עצמה התרחשה על רקע גזעני מובהק, או שהיא מכוונת כלפי אנשים בעלי אותה אג'נדה ספורטיבית.
לא הופעת קריאות שואה לגזעניות אז גם בצעקה מוות לערבים אין כל גזענות ואוהדי בית"ר צריכים להמשיך ולשיר את זה!

אתה קורא למכבי וביתר גזענים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 15:46 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

הבנתי אבל שחוקק חוק חדש שאסור גם לצעוק את הקריאות שואה האלו, לא יודע אם זה קשור לבית המשפט או רק לבית הדין של ההתאחדות אבל בלי קשר דעתי היא בתור אחד שלא ממש הפריעה לו עד עכשיו השירה הזאת היא שצריך להפסיק. אנחנו רק הורסים לעצמנו את התדמית, ולא אני לא חושב שבגלל שהתקשורת אומרת שזה מכוער צריך להפסיק אלא בגלל שעדיף להתרכז בעידוד לקבוצה, לדחוף אותה עם שירי עידוד ולא עם שירי שואה למכבי. גם ככה הולכת להיות שנה קשה בליגה ובאירופה.
הגיע הזמן שיפסיקו עם השירים האלה, אני לא יודע למי ולמה הם מועילים, אני רק יודע שלחלק נכבד בקהל הם מפריעים והחלק השני יכול לכבד את זה.
שתהייה שנה טובה והכי אדומה שיש!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 15:48 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
סימרוטיץ כתב:

הציטוט הזה מפריע לי.
אם מי שעומד מאחורי הציטוט הזה הוא שחקן חדש, הרי שאין לו יותר מדי מה לדבר על להמשיך, או לדבר בשם כל השחקנים.

ואולי זה שחקן שהיה בסגל שנה שעברה ולא שותף מספיק
הוא לא אשם

גם במקרה הזה הוא לא יכול להמשיך ולתת את הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 15:52 
סמל אישי של המשתמש
YardenDe כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
סימרוטיץ כתב:

הציטוט הזה מפריע לי.

גם אם תמשיכו לנגיד את השטות הזאת עוד 1000 פעם זה לא יהפוך את זה לנכון.
הסיבה המרכזית שלא לקחנו אליפות קיבלה הצעה לאמן בקפריסין

הסיבה היחידה שלא לקחנו שנה שעברה אליפות היא שכל מי שהיה מעורבב בזה שם זין על הליגה.

טוב אחי. כל השחקנים החליטו שעל הזין שלהם הליגה ואליפות זה לא בכבוד שלהם.
חצי גמר צ'מפיון מינימום. זה נכון שבמחזורים הראשונים גוטמן כל הזמן חשב רק על הצ'מפיונס. אבל כזכור לי, אחרי הניצחון 4-1 על חיפה כאשר התמקמנו במקום הראשון, אירופה כבר הייתה רחוקה מאחור. לא לקחו אליפות בגלל שלא לקחו תמשחקים הקטנים שחיפה כן.

הביטוי "נמשיך לתת את הכל" , לא משנה מאיזה שחקן הוא בא, מתכוון שהשחקנים יעלו בכל משחק ברצון ומטרה לנצח.
חלק גדול מהרצון הזה, בשביל הקהל. אז אל תזיין את המוח עם שטויות לא קשורות.

לגבי השירים. כל הסיפור הזה לא טוב לאף אחד. לדעתי האישית, לא צריך לתת לשיר אחד לעשות כזאת מהומה. ואם כבר השחקנים ביקשו ונקבל קנסות על זה(שורקי הבוז קיבלו את מבוקשם) אז כבר סתם חבל. אני שונא את מכבי בדיוק כמו כולם, אבל יש מספיק כללות אחרות מזוויעות למכבי, שלא קשורים בפרה הקדושה הזאת. אני לא יודע אם המנהיגים של העידוד יפסיקו (ממש לא נראה לי) אבל אם לא, רק רע יצא מזה. כי הצביעות ניצחה הפעם. בזמנים של טביבי ופוסידון הקהל צריך להתחבר ביחד יותר מאי פעם, וההפך הגמור קורה. בואו נעזוב את השירים כרגע, וכל הזבל האחר האחר יצא מהפועל נוכל לחזור לדון בנושא כל כך טיפשי.

כשהצ'מפיונס נגמר השחקנים פתחו כבר את יוני.
זהבי ורמוט ושכטר כבר סיכמו בחצי מאירופה עוד לפני שינואר נגמר, אניימה התחנן מכל אירופה שתקח אותו, כל שאר השחקנים התחילו לבדוק כבר בפבואר את האפשרויות באירופה למי שהיה סיכוי לצאת באירופה, ואת האפשרויות בארץ למי שלא, ההנהלה ספרה את הכסף שהם יעשו מהמכירות האלה, והמאמן רק חיכה שיפטרו אותו.
היתה לנו את הקבוצה הכי טובה בארץ, הצלחת היתה מונחת על מגש של כסף ורק חיכתה שנניף אותה, ואף אחד לא בא לעשות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
JohnnieWalker כתב:
סימרוטיץ כתב:
אני חוזר ואומר ,מי שקורא לשואה למישהו אחר שלא יתפלא אם בטעות יאשימו אותו בגזענות או נאציזים.
אם נפרק את המשפט נקבל מהר מאוד תובנה ברורה , יש צד אחד שמאחל שתהיה לצד השני שואה. שואה מה היא ? כולם יודעים ,כלומר כל המאחלים הרי הם גזעניים.
בתור הקהל הנאור שמתגאה בפלורליזם שלו,והסובלנות כלפי האחר ושאר מיעוטים ,כל ההוויה של השיר הזה לא מובנת לי .

סימרוטיץ' יקר, אתה ממשיך לומר שלשיר שירי שואה זו גזענות וזה פשוט לא נכון. לשיר שירי שואה יכול להיות הרבה מאוד דברים - בזוי ומבזה, מגעיל, לא ראוי, לא מכבד. זו לא גזענות כיוון שאין פה שום קשר לגזע.

ג'וני כבר הסברתי לעזרן למה זה כן ,אם אתה רוצה הסביר לך גם , טכנית זו קריאה גזענית אם אתה אוהב את זה או לא .
ואין שום קשר לגזע .

באמת ובשיא הרצינות הייתי רוצה שתסביר לי איך קריאה יכולה להיות גזענית אם אין בה קשר לגזע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
ofirhapoel כתב:
NARKOTIKA כתב:

הבנתי אבל שחוקק חוק חדש שאסור גם לצעוק את הקריאות שואה האלו, לא יודע אם זה קשור לבית המשפט או רק לבית הדין של ההתאחדות אבל בלי קשר דעתי היא בתור אחד שלא ממש הפריעה לו עד עכשיו השירה הזאת היא שצריך להפסיק. אנחנו רק הורסים לעצמנו את התדמית, ולא אני לא חושב שבגלל שהתקשורת אומרת שזה מכוער צריך להפסיק אלא בגלל שעדיף להתרכז בעידוד לקבוצה, לדחוף אותה עם שירי עידוד ולא עם שירי שואה למכבי. גם ככה הולכת להיות שנה קשה בליגה ובאירופה.
הגיע הזמן שיפסיקו עם השירים האלה, אני לא יודע למי ולמה הם מועילים, אני רק יודע שלחלק נכבד בקהל הם מפריעים והחלק השני יכול לכבד את זה.
שתהייה שנה טובה והכי אדומה שיש!!!

הנימוק של אותו פסק דין גם קובע שלשופט שך בית הדין המשמעתי יש לגיטימציה להרשיע כל מי שעושה משהו שלא מקובל בקונצנזוס הישראלי, שזה אומר קריאות שואה, קללות, נאצות, הצגה של סמים כמשהו חיובי, וכל דבר אחר שלדעת השופט מרחיק את הקהל האיכותי מהמגרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 16:03 
סמל אישי של המשתמש
לחתול,

אני עדיין לא חושב שזה המצב. הביקוש לאירופה ונכלת השחקנים לקבוצות אחרות התחילה רק בסוף העונה. אבל הייתה עונה שלמה ושיחקנו הרבה משחקים טובים, ומשחקים לא טובים. אל תשכח שגם בשנה שעברה החדר הלבשה של הפועל נחשב להכי מגובש והכי חברותי. אני לא חושב שזה הוגן לקרוא לשחקנים שקרנים, כי אני מפתיח לך, שאין אחד בקבוצה שהייתה שאמר "אליפות לא בא לי בטוב". זה נכון שהיו לנו את כל הכלים בשביל זה, אבל בכדורגל כמו בכדורגל, לא תמיד הטובים מנצחים. ולזה לא פייר להאשים את השחקנים בחוסר מחוייבות בגלל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
אני עד היום לא הגבתי ממש ,
כן לשיר או לא לשיר,
משום שבאופן אישי לא חשבתי שיש כלל קשר בין שואת העם היהודי לעצם השירה עצמה,
אני מכיר הרבה מבין אלו ששרים ואני דיי בטוח שרוב רובם של האוהדים ,במציאות מחוץ לבלומפילד מתוך זה שהם בני דור השואה-דור שני ושלישי והלאה ,מתוך היותם יהודים וזיקתם לשואה ,כל בר דעת עם לב ורגשות מכבד וכיבד ויכבד את השואה באשר היא.
מכיר גם לא מעט מאלו ששרים שמתנדבים ותורמים למען ניצולים שנשארו בחיים.עושים ולא מדברים.
הקשר היחידי בעיניי ולדעתי בלבד הוא שהשירה יוצרת תחושה לא נעימה ,וקונוטציה שלילית בעצם הזכרת השואה לרבים האוהדי הפועל היקרים,ולהם זה מפריע.
מבחינתי זה כמו שאני לא שר את המילה סרטן בגלל עניין רגשי ואישי.בחיים לא אשרוק בוז כי לי זה מפריע.
מה שנעשה היום בשם הקבוצה הוא בעיניי יותר זילות של השואה יותר מכל שיר שמושר בבלומפילד.לקחת עמדה ובעלות על הכאב ועל הטרגדיה הנוראית והכואבת מכל לעם היהודי ושם ליצור זיקה בין משהו שהדעות חלוקות עליו.לא היה לו משהו יותר רציני ,ממשי וערכי להגיד במקום שנוגע לכל אחד מאיתנו .מי זה בכלל דורון אוסידון ,שמדבר בשם הערכים והמוסר ? פוליטיקאי בשקל גם זה לא הייתי נותן לו
בא לי להגיד דברים חריפים יותר,אבל אני מוותר.
שתהיה לכולנו שנה טובה ומבורכת :hapoel:

תדמור - האיש הכי שפוי במקדש :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 16:08 
סמל אישי של המשתמש
זה לחלוטין הוגן להאשים את כל מי שהיה מעורב בזה.
מהמשחק האחרון בשמפיונס הקבוצה התחלקה לאלה שחושבים רק על ינואר ולאלה שמוכנים להתפשר על יוני.
לא רק שזה היה ברור שזה המצב, אלא שגם היה ברור מראש שאם אנחנו מסיימים מקום רביעי זה יהיה המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 16:10 
tdub כתב:
חכו לרגע האמת שיהיה איזה מכות בין השחקנים בדרבי וגם כל אלה ששורקים בוז לשואה למכבי יצתרפו לשירה האדירה שתבוא משער 5 כמו ב2-2 בדרבי האחרון
אז כל בלומפילד רעד משואה למכבי

כל בלומפילד ירעד בכל שיר ש"אנשי הגדר" יכריזו.
"אבי נימני מת", "המורי הזקן", "כל מכבי על הזין" או שלל השירים שיש לנו.
אם מסיבה לא ברורה * הם יבחרו לשיר שתהיה שואה למכבי, אז זה מה שהקהל יבחר.

*
פואד, מבחינה ערכית "אסור" לנו להפסיק לשיר את אותו שיר, רק כי אומרים לנו שאסור.
אבל צריך להפסיק לשיר את אותו שיר כי זה פוגע ברוב אוהדי הפועל תל אביב.
בין אם אתה חושב שזה נכון או לא, פילוג מתרחש בקהל!
10 שנים לא אמרו כלום? גם 20 שנה של כלכלה קורסת והאזרחים שתקו. לפעמים אנשים צריכים את הפוש בשביל להגיד מה הם חושבים.
ההתעקשות הזו וההתעסקות בנושא לא הגיוניות בעליל.
אגו > הפועל?

הקהל של הפועל יחודי בארץ, לא כי הוא הכי עוצמתי או הכי גדול.
אלא כי כל! אוהדי הפועל תומכים בארגון היחיד של הקהל.
משער 13 ועד שער 7. לשמוע מאנשים שיושבים בשער אחד מהללים את האולטרס וקונים קפוצון כמו אחרון הילדים זה מחזה מלבב.
אל תהרסו, אנא ממך

שנה טובה ואדומה :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 16:13 
סמל אישי של המשתמש
Irish כתב:
tdub כתב:
חכו לרגע האמת שיהיה איזה מכות בין השחקנים בדרבי וגם כל אלה ששורקים בוז לשואה למכבי יצתרפו לשירה האדירה שתבוא משער 5 כמו ב2-2 בדרבי האחרון
אז כל בלומפילד רעד משואה למכבי

כל בלומפילד ירעד בכל שיר ש"אנשי הגדר" יכריזו.
"אבי נימני מת", "המורי הזקן", "כל מכבי על הזין" או שלל השירים שיש לנו.
אם מסיבה לא ברורה * הם יבחרו לשיר שתהיה שואה למכבי, אז זה מה שהקהל יבחר.

*
פואד, מבחינה ערכית "אסור" לנו להפסיק לשיר את אותו שיר, רק כי אומרים לנו שאסור.
אבל צריך להפסיק לשיר את אותו שיר כי זה פוגע ברוב אוהדי הפועל תל אביב .
בין אם אתה חושב שזה נכון או לא, פילוג מתרחש בקהל!
10 שנים לא אמרו כלום? גם 20 שנה של כלכלה קורסת והאזרחים שתקו. לפעמים אנשים צריכים את הפוש בשביל להגיד מה הם חושבים.
ההתעקשות הזו וההתעסקות בנושא לא הגיוניות בעליל.
אגו > הפועל?

הקהל של הפועל יחודי בארץ, לא כי הוא הכי עוצמתי או הכי גדול.
אלא כי כל! אוהדי הפועל תומכים בארגון היחיד של הקהל.
משער 13 ועד שער 7. לשמוע מאנשים שיושבים בשער אחד מהללים את האולטרס וקונים קפוצון כמו אחרון הילדים זה מחזה מלבב.
אל תהרסו, אנא ממך

שנה טובה ואדומה :hapoel:

אני חושב שהם ממש לא צריכים להפגע מזה, אבל ללא ספק, אין סיבה יותר טובה. לא פוסידון ולא קנסות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 16:24 
JohnnieWalker כתב:
סימרוטיץ כתב:
JohnnieWalker כתב:
סימרוטיץ כתב:
אני חוזר ואומר ,מי שקורא לשואה למישהו אחר שלא יתפלא אם בטעות יאשימו אותו בגזענות או נאציזים.
אם נפרק את המשפט נקבל מהר מאוד תובנה ברורה , יש צד אחד שמאחל שתהיה לצד השני שואה. שואה מה היא ? כולם יודעים ,כלומר כל המאחלים הרי הם גזעניים.
בתור הקהל הנאור שמתגאה בפלורליזם שלו,והסובלנות כלפי האחר ושאר מיעוטים ,כל ההוויה של השיר הזה לא מובנת לי .

סימרוטיץ' יקר, אתה ממשיך לומר שלשיר שירי שואה זו גזענות וזה פשוט לא נכון. לשיר שירי שואה יכול להיות הרבה מאוד דברים - בזוי ומבזה, מגעיל, לא ראוי, לא מכבד. זו לא גזענות כיוון שאין פה שום קשר לגזע.

ג'וני כבר הסברתי לעזרן למה זה כן ,אם אתה רוצה הסביר לך גם , טכנית זו קריאה גזענית אם אתה אוהב את זה או לא .
ואין שום קשר לגזע .

באמת ובשיא הרצינות הייתי רוצה שתסביר לי איך קריאה יכולה להיות גזענית אם אין בה קשר לגזע.

viewtopic.php?f=4&t=64271&hilit=%D7%92%D7%96%D7%A2%D7%9F&start=60
תקרא מאיפה שאני מסביר לעזרן .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 16:25 
השיר לא פוגע ברוב , אחרת רק מיעוט היה שר את השיר הזה ולא אלפים ששרו אותו ביד אליהו או בבלומיפלד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 16:31 
אז אתה מציע שנעשה סקר ונבדוק בכמה זה פוגע ובכמה לא?
לפי ההגיון הזה לאוהדי ביתר מותר לשיר מוות לערבים כי זה לא פוגע ברוב הקהל שלהם
לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 16:33 
גרמנרי כתב:
השיר לא פוגע ברוב , אחרת רק מיעוט היה שר את השיר הזה ולא אלפים ששרו אותו ביד אליהו או בבלומיפלד.

יש הבדל בין שירה מתוך אמוציות ושירה כללית.
אבל נגיד ואתה צודק, מספיק שיש אוהד הפועל אחד שעומד בבלומפילד ומדמיין את המבט הריק של אבא שלו, בשביל שזה אהיה לגיטימי להפסיק.

"תהיה חכם, לא צודק"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 16:36 
mkorman1 כתב:
לא?

לא ממש לא, אני גם לא חושב שיש פה צודק או לא צודק.
רק תיקנתי את מי שכתב שזה פוגע ברוב הקהל.

לכל אחד יש את הגבולות שלו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 16:39 
גרמנרי כתב:
mkorman1 כתב:
לא?

לא ממש לא, אני גם לא חושב שיש פה צודק או לא צודק.
רק תיקנתי את מי שכתב שזה פוגע ברוב הקהל.

לכל אחד יש את הגבולות שלו .

אתה יכול לתקן עד מחר,האמת מצביעה אחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 16:40 
מספיק שזה פוגע בבן אדם אחד כדי להפסיק עם זה
מה גם שנראה שזה פוגע בהרבה יותר אנשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 16:51 
סמל אישי של המשתמש
האם היה זמזום ברקע של "שריפה אחים,שריפה" בזמן הביקור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 16:54 
קודם שידאגו לא לשים לי פרחים צהובים כשהם מייצגים את הפועל ואח"כ שיתנו לי הוראות.
צריך לתלוש את הידיים למי שקנה את הפרחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 16:57 
השיר היותר מתאים הוא
אל נא תאמר הנה דרכי האחרונה
וזה לא מאד מצחיק כי 100 מטר מהאנדרטה של רפפורט נמצאת מילה 18
שם קבורים עדיין מרדכי אנילביץ ואחרוני לוחמי הגטו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 17:00 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
השיר היותר מתאים הוא
אל נא תאמר הנה דרכי האחרונה
וזה לא מאד מצחיק כי 100 מטר מהאנדרטה של רפפורט נמצאת מילה 18
שם קבורים עדיין מרדכי אנילביץ ואחרוני לוחמי הגטו

צודק.
חוזר בי.
ד"א,אנילביץ זה לא רחוב בחולון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 17:00 
סימרוטיץ כתב:
JohnnieWalker כתב:
סימרוטיץ כתב:
JohnnieWalker כתב:
סימרוטיץ כתב:

ואין שום קשר לגזע .

viewtopic.php?f=4&t=64271&hilit=%D7%92%D7%96%D7%A2%D7%9F&start=60
תקרא מאיפה שאני מסביר לעזרן .

לפי מיטב הבנתי גזענות היא אפליה על פי גזע, כשם שסקסיזם זה אפליה על פי מין ואייג'יזם זו אפליה על פי גיל (יש מונחים מקובלים כאלה באנגלית).
כלומר, גזענות היא מקרה פרטי של אפליה, אלא אם כן אני מפספס פה משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 235 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: