אדום נחמד כתב:
רואה שחורות כתב:
אנחנו לא קבוצה כמו בית"ר או פ"ת שיכולה עכשיו לשחק על שחקנים צעירים כמה שנים כדי לראות בעתיד את הרווחים (מקצועים וכלכליים כאחד).
גם ונגר ניסה לעשות את זה עד שהבין שארסנל היא קבוצה שצריכה תוצאות, ומיד. כתוצאה מכך, עם כל התקווה ומעט האמונה שאלרואי ידהים כמו בק"ש, אני מעדיף שבכל רגע נתון מי שיותר טוב יהיה על המגרש וישחק. לא בעתיד, בהווה.
בהווה, יש לנו לא מעט שחקנים שעדיפים על אלרואי. אז אני יודע, זה בטוח לא מה שיעזור לו לצאת מהבוץ, אבל אם זה מה שצריך בשביל תוצאות, זה שווה את זה.
תארת כרגע בדיוק את מכבי ת"א.
לא סתם אנחנו שנים מעידים על עצמנו (ויש המסכימים) שהפועל הוא המועדון הכי טוב לשחקן להתאקלם בלי לחץ ובזמן שלו.
כל זה נגמר כשהגיעו אנשים שחשוב להם יותר ה'כאן ועכשיו' מאשר טווח ארוך. בקיצור, מכבי.
ודווקא מכבי, זו שיש לה קהל מלחיץ שדורש הצלחות גם כשאין מאיפה להוציא אותן, דווקא הוא גילה אורך רוח כשראה לפני העונה שאת תפקידי המפתח יאיישו ילדים מהנוער, ולא שחקני רכש נוצצים.
אז בבקשה, תשרוף את אלרואי, תביא כוכב במקומו שיעזוב בקיץ הבא. ובמקומו תביא כוכב אחר שיהייה פה עוד שנה. בקצב הזה באמת שהסוף קרוב.
אגב, אני לא יודע מה הדוגמה של ארסנל קשורה. מה שוגנר עשה שם זה בדיוק ההפך ממה שאתה מנסה לתאר. כל שנה יש שם שחקנים מוכשרים עם פוטנציאל שלוקח להם זמן להתחבר, ובסוף בגלל חוסר נסיון הם לא מצליחים לרוץ לאליפות.
לגבי ארסנל - אני יודע שזה מה שהוא עושה, עד אחרי התבוסה למנצ'סטר מאז הביא 4 שחקני רכש במחירים ובגילאים ששוברים את כל המדיניות שלו, רק כי הבין כי הקהל רוצה הצלחות ומהר.
לגבי ההשוואה למכבי - ההבדל הוא שכאן זה לא "הצלחות גם כשאין מאיפה להוציא אותן", כפי שאמרת, משום שההרכב של הפועל הוא אולי הטוב בליגה. אם לרצות אליפות בליגת הפח הזאת, כשמכבי היא חבורה נחמדה של צעירים שמעניין לראות איך תתפתח, וחיפה בינינות פלוס (ונכון, לא שאנחנו מדהימים) זה מכביסטי מצידך, אז בצער רב - אני כזה.
ואפשר לחשוב שאלרואי לא בא על תקן "כוכב שיעזוב בקיץ הבא (או אחד אחריו)". לא מוצא את ההבדל בינו לבין אורמוש, חוץ מהעובדה שהאחרון זר (ויותר זול, אם יוחלט לרכושו).