תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 14:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 97 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אני חייב לפתוח אשכול על אלרואי
הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 09:57 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
נועם שחם כתב:
פאביו -

א. אני אשמח לאכול את הכובע במקרה של אלרואי. מה שמעניין אותי זה שהקבוצה תצליח ולא להיות זה שניצח בויכוח הזה.

ב. אני מסכים איתך שהיו עוד שחקנים אתמול שניתן היה להחליף, אבל מכאן ועד המסקנה שיש "פקודת חיסול" כנגד אלרואי, המרחק גדול. אם קשטן רוצה "לחסל" שחקן, למה הוא מעלה אותו בכל המשחקים האחרונים בהרכב? אין בזה שום הגיון. ואיזה אינטרס יש להנהלה "לחסל" שחקן שעלה לה כ"כ הרבה? להיפך, אם כבר, הייתי מבין מי שטוען שאלרואי משחק בגלל לחץ של טביב, לא שהוא מוחלף בגללו..

ג. קשטן רצה להכניס אתמול את אורמוש שהוא שחקן אגף, ונוסא, חרף חולשתו, הוא כרגע שחקן מרכזי יותר בסגל שלנו (ולדעתי בצדק גמור). העובדה היא גם שהחילוף הוכיח את עצמו. אורמוש העיר את המשחק, עשה הרבה צורת להגנה, ומהרגע שהוא נכנס נראינו הרבה יותר טוב. לכן, גם מקצועית זה היה חילוף טוב.

אני אגב קיוויתי שיוציא את שי או גורדנה וייתן לנוסא לשחק במרכז ואורמוש בימין, אבל אי אפשר לומר שהחילוף היה מופרך.

- על א מסכים
- על ב - לא אמרתי שיש "פקודת חיסול" חוזר ומדגיש אבל מתחיל להיווצר לי הרושם הזה,פשוט אלרואי שחקן שהגיע מעסקה הזויה ומופרכת של מוני ויש סיכוי לאור אופיו של טביב וזנותו של קשטן שיש רצון להוכיח שהעסקה היא כשלון.
- על ג - מסכים

אתמול החילוף לא היה מופרך,מול בני יהודה,היה מוזר הזוי ומופרך.
מה שמופרך שקשטן מבצע חילופים במחצית פתאום,ותהיתי למה?האם "מר הבט" השתנה?

אם הוא היה עושה חילוף דקה 67 היית אומר "פחדן עם חילופים מבית", נכון? אז זהו, לא חייבים תמיד כמו אוהדי הפועל מסורים לחפש את הרע בכל דבר טוב (טוב כי החילוף הוכיח עצמו).
טביב אמנם כעס מעט על עסקת אלרואי, אבל בחייאת, איזה אינטרס יש לו שהוא לא יצליח? אם יקרה, גם יעזור לקבוצה שלו להתקרב לאליפות או למקום באירופה המעשירה, וגם אולי יוכל למכור אותו ולעשות עליו רווח. במצב הנוכחי שלו שני הדברים לא נראים קרובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 09:59 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
נגמרה לי הסבלנות.
על סמך מה שהראה בק"ש יש לו כדורגל ויש לו אחלה פוטנציאל, אבל אני לא קונה יותר מדי את הקשר בין העמדה בה הוא משחק ליכולת הפושרת שלו.
נכון לעכשיו ועד שיוכיח אחרת, שחקן ספסל לגיטימי בהפועל של היום. לא לפני טועמה ולא לפני אורמוש (לפחות על-פי מה שהראה אתמול). אולי גם לא לפני עבאס.

אם נגמרה לך הסבלנות כל כך מהר, הבעיה היא לא אצלו.
ואם הוא ימשיך להיות שחקן ספסל, שזוכה לדקות משחק מועטות, הוא יגמור כמו מרעי ( :HEART2: ).
ככה מאבדים שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 10:00 
לא שחקן ולא יעזור כלום .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 10:03 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
רואה שחורות כתב:
נגמרה לי הסבלנות.
על סמך מה שהראה בק"ש יש לו כדורגל ויש לו אחלה פוטנציאל, אבל אני לא קונה יותר מדי את הקשר בין העמדה בה הוא משחק ליכולת הפושרת שלו.
נכון לעכשיו ועד שיוכיח אחרת, שחקן ספסל לגיטימי בהפועל של היום. לא לפני טועמה ולא לפני אורמוש (לפחות על-פי מה שהראה אתמול). אולי גם לא לפני עבאס.

אם נגמרה לך הסבלנות כל כך מהר, הבעיה היא לא אצלו.
ואם הוא ימשיך להיות שחקן ספסל, שזוכה לדקות משחק מועטות, הוא יגמור כמו מרעי ( :HEART2: ).
ככה מאבדים שחקנים.

אנחנו לא קבוצה כמו בית"ר או פ"ת שיכולה עכשיו לשחק על שחקנים צעירים כמה שנים כדי לראות בעתיד את הרווחים (מקצועים וכלכליים כאחד).
גם ונגר ניסה לעשות את זה עד שהבין שארסנל היא קבוצה שצריכה תוצאות, ומיד. כתוצאה מכך, עם כל התקווה ומעט האמונה שאלרואי ידהים כמו בק"ש, אני מעדיף שבכל רגע נתון מי שיותר טוב יהיה על המגרש וישחק. לא בעתיד, בהווה.
בהווה, יש לנו לא מעט שחקנים שעדיפים על אלרואי. אז אני יודע, זה בטוח לא מה שיעזור לו לצאת מהבוץ, אבל אם זה מה שצריך בשביל תוצאות, זה שווה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 10:06 
לא רק שהחילוף היה מוצדק עקרונית, אלא שהוא לגמרי השפיע על המשחק לטובה (למרות שאני הייתי גם מכניס את עבאס במקום שי ושם את נוסא באמצע)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 10:15 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
אנחנו לא קבוצה כמו בית"ר או פ"ת שיכולה עכשיו לשחק על שחקנים צעירים כמה שנים כדי לראות בעתיד את הרווחים (מקצועים וכלכליים כאחד).
גם ונגר ניסה לעשות את זה עד שהבין שארסנל היא קבוצה שצריכה תוצאות, ומיד. כתוצאה מכך, עם כל התקווה ומעט האמונה שאלרואי ידהים כמו בק"ש, אני מעדיף שבכל רגע נתון מי שיותר טוב יהיה על המגרש וישחק. לא בעתיד, בהווה.
בהווה, יש לנו לא מעט שחקנים שעדיפים על אלרואי. אז אני יודע, זה בטוח לא מה שיעזור לו לצאת מהבוץ, אבל אם זה מה שצריך בשביל תוצאות, זה שווה את זה.

תארת כרגע בדיוק את מכבי ת"א.
לא סתם אנחנו שנים מעידים על עצמנו (ויש המסכימים) שהפועל הוא המועדון הכי טוב לשחקן להתאקלם בלי לחץ ובזמן שלו.
כל זה נגמר כשהגיעו אנשים שחשוב להם יותר ה'כאן ועכשיו' מאשר טווח ארוך. בקיצור, מכבי.
ודווקא מכבי, זו שיש לה קהל מלחיץ שדורש הצלחות גם כשאין מאיפה להוציא אותן, דווקא הוא גילה אורך רוח כשראה לפני העונה שאת תפקידי המפתח יאיישו ילדים מהנוער, ולא שחקני רכש נוצצים.
אז בבקשה, תשרוף את אלרואי, תביא כוכב במקומו שיעזוב בקיץ הבא. ובמקומו תביא כוכב אחר שיהייה פה עוד שנה. בקצב הזה באמת שהסוף קרוב.
אגב, אני לא יודע מה הדוגמה של ארסנל קשורה. מה שוגנר עשה שם זה בדיוק ההפך ממה שאתה מנסה לתאר. כל שנה יש שם שחקנים מוכשרים עם פוטנציאל שלוקח להם זמן להתחבר, ובסוף בגלל חוסר נסיון הם לא מצליחים לרוץ לאליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 10:27 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
רואה שחורות כתב:

תארת כרגע בדיוק את מכבי ת"א.
לא סתם אנחנו שנים מעידים על עצמנו (ויש המסכימים) שהפועל הוא המועדון הכי טוב לשחקן להתאקלם בלי לחץ ובזמן שלו.
כל זה נגמר כשהגיעו אנשים שחשוב להם יותר ה'כאן ועכשיו' מאשר טווח ארוך. בקיצור, מכבי.
ודווקא מכבי, זו שיש לה קהל מלחיץ שדורש הצלחות גם כשאין מאיפה להוציא אותן, דווקא הוא גילה אורך רוח כשראה לפני העונה שאת תפקידי המפתח יאיישו ילדים מהנוער, ולא שחקני רכש נוצצים.
אז בבקשה, תשרוף את אלרואי, תביא כוכב במקומו שיעזוב בקיץ הבא. ובמקומו תביא כוכב אחר שיהייה פה עוד שנה. בקצב הזה באמת שהסוף קרוב.
אגב, אני לא יודע מה הדוגמה של ארסנל קשורה. מה שוגנר עשה שם זה בדיוק ההפך ממה שאתה מנסה לתאר. כל שנה יש שם שחקנים מוכשרים עם פוטנציאל שלוקח להם זמן להתחבר, ובסוף בגלל חוסר נסיון הם לא מצליחים לרוץ לאליפות.

לגבי ארסנל - אני יודע שזה מה שהוא עושה, עד אחרי התבוסה למנצ'סטר מאז הביא 4 שחקני רכש במחירים ובגילאים ששוברים את כל המדיניות שלו, רק כי הבין כי הקהל רוצה הצלחות ומהר.
לגבי ההשוואה למכבי - ההבדל הוא שכאן זה לא "הצלחות גם כשאין מאיפה להוציא אותן", כפי שאמרת, משום שההרכב של הפועל הוא אולי הטוב בליגה. אם לרצות אליפות בליגת הפח הזאת, כשמכבי היא חבורה נחמדה של צעירים שמעניין לראות איך תתפתח, וחיפה בינינות פלוס (ונכון, לא שאנחנו מדהימים) זה מכביסטי מצידך, אז בצער רב - אני כזה.
ואפשר לחשוב שאלרואי לא בא על תקן "כוכב שיעזוב בקיץ הבא (או אחד אחריו)". לא מוצא את ההבדל בינו לבין אורמוש, חוץ מהעובדה שהאחרון זר (ויותר זול, אם יוחלט לרכושו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
לא אמרתי שלרצות הצלחות זה מכביסטי
אמרתי שלקדש הצלחות על חשבון דברים אחרים כמו סבלנות לשחקנים צעירים זה מכביסטי.
ולא, אלרואי לא בא על תקן כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:

אבל מה, חוץ מכמה הברקות בק"ש ותג מחיר מפוצץ, גורמים לך לחשוב שיש באלרואי משהו שאין באחרים ושמצדיק עדיפות שלו עליהם גם אם הם טובים יותר?
אני הראשון לתמוך בהסתכלות לעתיד ובטיפוח צעירים, אבל לא כשזה בא על חשבון ההווה. במכבי למשל, הצעירים הם גם האופציה הטובה ביותר, אז זה מתאים. במקרה של אלרואי, חוששני שלא כך הדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 10:50 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:
לא שחקן ולא יעזור כלום .

פתח של תקווה לשיקום הקרירה של אלרואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
אולי מתחת לחלוץ...
אבל יכול להיות ששחקן שלא הראה כלום במעל חצי עונה במועדון הוא פשוט לא מספיק טוב

בהחלט יכול להיות... יכול להיות שהפועל מיהרה להחתים אותו ועוד במחיר מופקע. אסור לשכוח שעד העונה שעברה הוא לא "סומן" ככוכב עתיד גדול, בניגוד לשחקנים צעירים אחרים, למשל במכבי יש את דור מיכה ודאבור שמסומנים ככוכבים עוד מהנערים.

אלרואי החביב, נתן חודשיים-שלושה טובים בקבוצה שהלך לה קלף משוגע והשיגה לא מעט נצחונות בתקופה ההיא. מכאן ועד שיקבל את חולצת ההרכב של הפועל ויוביל אותה לאליפות הדרך מאד מאד מאד ארוכה. גם תג המחיר של מיליון יורו בערך לא מוסיף לבחור הפשוט שאתמול היה נער חביב מקצרין והיום לובש את חולצת ההרכב בהפועל.

לדעתי הפועל מיהרה, אחרי שראתה כמה משחקים טובים שלו וכן ההזמנה שלו לנבחרת (מי לא הוזמן לנבחרת בתקופת פרננדז? אפילו בונדר הוזמן למרות שבאותה תקופה היה על הספסל) היתה מוכנה לשלם מחיר מופקע, שעל הדרך עזר גם למוני הראל לשלם לשרצקי על עניינים פרטיים שלו, ועל הזין הקופה של הפועל.

נכון שהוא צעיר ונכון שהוא עוד יכול להתפתח וכו', אבל נכון להיום 12/9/11, אם אני צריך להחליט מי מהשניים ראוי שיהיו בהפועל בשנה-שנתיים הקרובות ומי לא (ויעבור אולי למכבי פ"ת...) - אין לי ספק שאני רוצה את טב"ח וסלים בהפועל ואת כהן במלאבס.

אגב, אולי הפועל תכה על חטא כאשר ע"פ פרסומים שונים סירבה להצעתה של מכבי עוד במאי האחרון לעיסקת טרייד שבה יעבור בוזגלו לאדום ואלרואי יעשה את הדרך ההפוכה. ימים יגידו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
הוא בכלל לא יסכים לחזור לקבוצה קטנה כשיש לו חוזה להרבה שנים בהפועל.
ועוד לפ"ת, שמשם רק המוות יוציא אותו.
ולוזון לא יהיה מוכן לקחת אותו בהשאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 11:03 
סמל אישי של המשתמש
לא צריך להעביר אותו לאף מקום.
גם לא את סלים.

יש כסף. אין מספיק שחקנים בסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 11:04 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:
גם לא את סלים.

כשאומרים להעביר אותו הכוונה מן הסתם היא בעבור טל בן חיים, או שחקן אחר.
בכל מקרה, מסכים שמוקדם להיפטר ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 11:06 
אדום נחמד כתב:

מה זה "סבלנות לשחקן צעיר"? אלרואי כהן הוא לא שחקן שעלה כרגע מהנוער. הוא שחקן שהעפת עליו קרוב למליון דולר ואמור היה להיות שחקן מוביל.

מעבר לכך, סבלנות אפשר וצריך לגלות, אבל אם זה הסטטוס של אלרועי כרגע, אז אין לו מה לעשות כשחקן הרכב. שיעלה כמחליף, יתן פה ושם דקות טובות, יקבל עוד דקות. אתה לא יכול להשאיר על הספסל שחקנים טובים ממנו כשהוא לא מספק את הסחורה. זה לא מועדון חברתי, זו קבוצת כדורגל מקצוענית שיש בה תחרות ויש שחקנים שמחכים לצ'אנס שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 11:07 
עוד לא לימד את האישה שלו שלא באים עם צהוב לבלומפילד?! :mad:
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
קלדרון כתב:
גם לא את סלים.

כשאומרים להעביר אותו הכוונה מן הסתם היא בעבור טל בן חיים, או שחקן אחר.
בכל מקרה, מסכים שמוקדם להיפטר ממנו.

הבנתי. אין שום סיבה לשחרר או "להעביר תמורת", גם אם טב"ח מגיע.
צריך לחזק את הסגל גם מבחינת עומק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
הוא בכלל לא יסכים לחזור לקבוצה קטנה כשיש לו חוזה להרבה שנים בהפועל.
ועוד לפ"ת, שמשם רק המוות יוציא אותו.
ולוזון לא יהיה מוכן לקחת אותו בהשאלה.

אז מה הוא יעדיף? לשבת ביציע עם קנדה ואטיה? עונה שתיים טובות במכבי פ"ת והוא יכול למצוא את עצמו בקרית שלום או בחיפה בעוד שנתיים. אולי שם, בלי לחץ קהל ועם התמיכה של עמוס, הוא יחזור למה שהיה לפני כן. אני לא יודע אם זה מספיק להפועל, אבל זה יספיק למכבי פ"ת.
אבל זה הכל דיבורים, לדעתי טב"ח לא ישחק בהפועל. אולי טב"ח הבלם יסכים לבוא לעונת פרישה אחרי שבאדיר יפרוש, עוד 3-4 שנים בערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 11:09 
סמל אישי של המשתמש
הפועל זה השיגעון כתב:
עוד לא לימד את האישה שלו שלא באים עם צהוב לבלומפילד?! :mad:
תמונה

עם איך שהיא ניגשת לקשית קשה לי להאמין שהוא יכול לבוא אליה בתלונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שאנשים נטפלו אליו טיפה יותר מדי. אתמול הוא ללא ספק היה חלש, כמו כל הקבוצה, אבל דווקא היו לו כמה משחקים לא רעים מתחילת העונה. אז נכון שאת הכסף שהושקע בו הוא עוד לא הצדיק ויתכן גם שלא יצדיק, אך נראה לי שעוד מוקדם לשפוט. זה יפה שאתם מציינים שהוא 8 חודשים בהפועל, אבל אתם שוכחים להזכיר שגוטמן לא ספר אותו ומה שקורה כרגע בקבוצה הוא לא מתכון אולטימטיבי להשתלבות חלקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 12:03 
אני דווקא חושב שבמחצית הראשונה הוא היה יחסית סביר. במיוחד ביחס לשאר השחקנים.
נראה כאילו קשטן הביא את החילוף הזה מהבית. לא היה יותר הגיוני להוציא את גורדנה
במקומו. ככה אתה שם את איגייבור באמצע לצד אבוטבול, אורומוש בשמאל ואלרואי בימין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אדום נחמד כתב:

מה זה "סבלנות לשחקן צעיר"? אלרואי כהן הוא לא שחקן שעלה כרגע מהנוער. הוא שחקן שהעפת עליו קרוב למליון דולר ואמור היה להיות שחקן מוביל.

מעבר לכך, סבלנות אפשר וצריך לגלות, אבל אם זה הסטטוס של אלרועי כרגע, אז אין לו מה לעשות כשחקן הרכב. שיעלה כמחליף, יתן פה ושם דקות טובות, יקבל עוד דקות. אתה לא יכול להשאיר על הספסל שחקנים טובים ממנו כשהוא לא מספק את הסחורה. זה לא מועדון חברתי, זו קבוצת כדורגל מקצוענית שיש בה תחרות ויש שחקנים שמחכים לצ'אנס שלהם.

אלרואי שחקן שנחשף לאור הזרקורים בפעם הראשונה בחייו. לא רואה הבדל בינו לבין ילד בן 18. הכסף שנשפך עליו לא רלוונטי בכלל, וזה גם לא אשמתו.

סבלנות צריך לגלות, וסבלנות זה לא לקטול אותו אחרי מחצית במחזור השלישי. זה לא לקלל אותו כל המשחק כמו שרבים וטובים בבלומפילד עושים. וזה לא לרצות לשחרר אותו לפני שהספיק במקרה הרע להכשל בהפועל.
חוסר סבלנות זה לחכות שלושה מחזורים, לראות שהוא עדיין לא מיצה מעצמו כלום, ולתת לו בעיטה בתחת.
חוצמזה, שכמו שאמרתי, התיימרנו להיות כן מועדון חברתי. כזה שלא בועט בשחקנים כשלא הולך. כזה שנותן לשחקן את ההרגשה שאם הוא ישקיע הוא יקבל תמיכה ויתנו לו את הזמן שהוא צריך.
הימים האלה עברו כבר לפני שנתיים.
אבל זה המחיר של האוהדים החדשים בעידן הכסף הגדול, שקונה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 14:16 
אתם הורגים אותו הוא שחקן טוב אבל חייב תמיכה
אין מגן שמאלי שיעזור לו אז הוא לבד מול ארבע שחקנים ולא יכול לעשות כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
להזכירכם אלרואי נתן גם משחק ראשון טוב בדיוק כמו נוסא ואורמוס, המשחק נגד אשדוד בעונה שעברה היה לו משחק טוב.

דבר שני, מה היה כל כך מוצדק בחילוף שלו? אבוטבול מתחילת הליגה משחק כל כך גרוע שאני לא מבין איך הוא משיך להיות בהרכב. מאבד כל כדור, בעיטות חופשיות על הפנים, כדורים רעים מאוד.
מה היה קשה לקשטן להוציא את אבוטבול, נוסא לאמצע ואורמוס לימין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 14:33 
סמל אישי של המשתמש
מהיום הראשון ידעתי שהוא לא שווה עשירית ממה ששילמנו עליו .
אנשים פה פתחו עליי ג'ורה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 15:11 
סמל אישי של המשתמש
:PUKE: :PUKE:

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 15:46 
סמל אישי של המשתמש
שמישה יספר לחברה שלו שלהיראות כאילו יש עליה שכבת של פלסטיק מגן על הפנים זה לא יפה.
כרגע היא שניה רק לאישתו של דבידוביץ שתמיד נראית כאילו יש עליה צבעי מלחמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 16:04 
יהלום אדום כתב:
שמישה יספר לחברה שלו שלהיראות כאילו יש עליה שכבת של פלסטיק מגן על הפנים זה לא יפה.
כרגע היא שניה רק לאישתו של דבידוביץ שתמיד נראית כאילו יש עליה צבעי מלחמה.

אשתו של ניר דוידוביץ' נראת כמו זונה מבוגרת שממש ממש מתאמצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 17:49 
במחצית הראשונה הוא היה מהבולטים לטובה.
קשה לעשות משהו שכל הזמן הוא לבד מול 2-3 שחקנים בלי הצטרפות של המגן או הקישור.
קשטן מיהר להחליף אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 17:51 
סמל אישי של המשתמש
היה טוב?
מה טוב ב'להגביה' סתם כדורים אלכסון לשער שלא מגיעים לשומקום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 97 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: