תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 01:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גורדנה
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 00:45 
סמל אישי של המשתמש
שחקן ענק, משחק עם ביטחון, יודע לעבור שחקנים, יודע לבעוט וגם יודע לעשות עבודה הגנתית כשצריך (מהמעט שראינו)
אתם מדברים פה על זה שאם ידין לא יפתח אז נהיה בלי גרזן, אבל אתם ראיתם אותו במשחקים האחרונים? הוא משחק כמו כלום ושם דבר, עוברים אותו כמו מים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 00:49 
סמל אישי של המשתמש
Idandosh כתב:
שחקן ענק, משחק עם ביטחון, יודע לעבור שחקנים, יודע לבעוט וגם יודע לעשות עבודה הגנתית כשצריך (מהמעט שראינו)
אתם מדברים פה על זה שאם ידין לא יפתח אז נהיה בלי גרזן, אבל אתם ראיתם אותו במשחקים האחרונים? הוא משחק כמו כלום ושם דבר, עוברים אותו כמו מים.

הבעיה הכי גדולה של ידין היא לא שעוברים אותו כמו מים, אלא שהוא מאבד הכדורים מספר אחד שלנו, ובד"כ האיבודים האלו נעשים בחצי שלנו. הוא גם מגדיל לעשות ואחרי כל איבוד כדור שלו הוא מגיב בפראיות לכיוון הרגל של היריב בעבירה ששווה לפחות צהוב. גורדנה שחקן פנטסטי, אהבתי אותו גם כששיחק בצד ימין ולכן אפשר לשים אותו שם ואת נוסא באמצע במקום ידין וככה יתקבל קישור יותר מאוזן מבחינה הגנתית.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 00:54 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
Idandosh כתב:

הבעיה הכי גדולה של ידין היא לא שעוברים אותו כמו מים, אלא שהוא מאבד הכדורים מספר אחד שלנו, ובד"כ האיבודים האלו נעשים בחצי שלנו. הוא גם מגדיל לעשות ואחרי כל איבוד כדור שלו הוא מגיב בפראיות לכיוון הרגל של היריב בעבירה ששווה לפחות צהוב. גורדנה שחקן פנטסטי, אהבתי אותו גם כששיחק בצד ימין ולכן אפשר לשים אותו שם ואת נוסא באמצע במקום ידין וככה יתקבל קישור יותר מאוזן מבחינה הגנתית.

צודק בהחלט לגבי האיבודי כדור.
ואם יגיע שחקן חיזוק לכנף אני לא אפסול אפילו ירידה של אבוטבול לספסל וגורדנה ונוסא באמצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 01:01 
ילד אדיר :HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 02:12 
סמל אישי של המשתמש
אז ברגע שירכש קיצוני ימני (אם בכלל), על עמדת הקשר האיך שקורים לזה פה - "50/50", יתחרו איגבור, אבוטבול וגורדנה.
נראה לכם שקשטן ישחק בלי קשר הורס-גרזן-אנסומבו בהרכב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 02:19 
סמל אישי של המשתמש
arik8989 כתב:
אז ברגע שירכש קיצוני ימני (אם בכלל), על עמדת הקשר האיך שקורים לזה פה - "50/50", יתחרו איגבור, אבוטבול וגורדנה.

גורדנה הוא גם קשר הורס.
הוא לוחם ויודע גם לייצר מהלכים.
אביחי בעונת הדאבל גם ידע לעשות את זה ואני בטוח שעוד יש לו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 03:03 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
arik8989 כתב:

גורדנה הוא גם קשר הורס.

גורדנה נראה יותר מחליף לאבוטבול מאשר לידין.
הוא יוכל לשחק בעמדה הזו גם נגד חיפה ובדרבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 03:14 
סמל אישי של המשתמש
arik8989 כתב:
עומרי קנדה כתב:
arik8989 כתב:

גורדנה הוא גם קשר הורס.

בלי בעיה.
די לפחד.
גולסה תקע לנו שער במשחק עונה בגיל 17-18.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 03:36 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
arik8989 כתב:
עומרי קנדה כתב:
arik8989 כתב:

גורדנה הוא גם קשר הורס.

בלי בעיה.
די לפחד.

די להתעלם ממה שכתבתי.
אני הכי בעד שיתוף שחקני נוער, הם העתיד שלנו. אני גם חושב שצריך שמור שושן (על אף שאם אני לא טועה הוא לא שחקן בית) צריך לשחק לפני באדיר, וקנדה יכול לעבור לאוקראינה ואפילו לפולין אם בא לו, חוטבא יכול להתמודד על מקום בהרכב עם בן ביטון (תמיד האמנתי בקנדה, אבל אם מ-2008 הוא לא מצליח לשפר את ההגנה שלו במתחם חודרוב, אולי עדיף שהוא יקח את כל הבעיות שלו לחו"ל).
יחד עם זאת, לא צריך לשתף אותם בכוח על פני שחקנים שיותר ראויים לשחק בהרכב.
אם תראה כבר לפני חודשיים שהייתי שמח אם גורדנה ישותף הרבה העונה, אבל הוא לא קשור אחורי "גרזן", הוא יותר "50/50".
הלוואי והוא גם גרזן, ויפתח בהרכבה של הקבוצה למשך כל משחקי העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 03:45 
סמל אישי של המשתמש
arik8989 כתב:
עומרי קנדה כתב:
arik8989 כתב:
עומרי קנדה כתב:
arik8989 כתב:

גורדנה הוא גם קשר הורס.

בלי בעיה.
די לפחד.

די להתעלם ממה שכתבתי.
אני הכי בעד שיתוף שחקני נוער, הם העתיד שלנו. אני גם חושב שצריך שמור שושן (על אף שאם אני לא טועה הוא לא שחקן בית) צריך לשחק לפני באדיר, וקנדה יכול לעבור לאוקראינה ואפילו לפולין אם בא לו, חוטבא יכול להתמודד על מקום בהרכב עם בן ביטון (תמיד האמנתי בקנדה, אבל אם מ-2008 הוא לא מצליח לשפר את ההגנה שלו במתחם חודרוב, אולי עדיף שהוא יקח את כל הבעיות שלו לחו"ל).
יחד עם זאת, לא צריך לשתף אותם בכוח על פני שחקנים שיותר ראויים לשחק בהרכב.
אם תראה כבר לפני חודשיים שהייתי שמח אם גורדנה ישותף הרבה העונה, אבל הוא לא קשור אחורי "גרזן", הוא יותר "50/50".
הלוואי והוא גם גרזן, ויפתח בהרכבה של הקבוצה למשך כל משחקי העונה.

גורדנה גרזן,אחושילינג גרזן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 03:55 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
redead כתב:
אחרי היום הוא לא יוצא מההרכב בזמן הקרוב

אתה חושב שקשטן יפתח עם גורדנה ושי (בלי גרזן טבעי)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 03:57 
סמל אישי של המשתמש
מה זה החרטא הזה 50-50, גרזן? מה זה התוויות המפגרות האלה שאתם מצמידים לשחקנים? העונה גורדנה מראה יכולת מעולה גם בהגנה וגם בהתקפה, הוא צריך לסבול מזה שהוא מסוגל לעבור את הקשר של היריבה ולבעוט מ-25 מטר? השחקנים שהכי טובים צריכים לשחק ולא על פי התוויות המפגרות שהמציאו להם, אפשר לחשוב שאנחנו משחקים מול ברצלונה וצריכים להתגונן כל המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 04:05 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
מה זה החרטא הזה 50-50, גרזן? מה זה התוויות המפגרות האלה שאתם מצמידים לשחקנים? העונה גורדנה מראה יכולת מעולה גם בהגנה וגם בהתקפה, הוא צריך לסבול מזה שהוא מסוגל לעבור את הקשר של היריבה ולבעוט מ-25 מטר? השחקנים שהכי טובים צריכים לשחק ולא על פי התוויות המפגרות שהמציאו להם, אפשר לחשוב שאנחנו משחקים מול ברצלונה וצריכים להתגונן כל המשחק.
בעזרת התוויות האלה מעריכים יכולת של שחקן בתפקיד שלו. צריך מישהו שיידע להרוס אפקטיביות של קישור תוקף יריב, בטח עם חוליית ההגנה הנוכחית. לא יודע עד כמה גורדנה יודע לעשות את זה, אני רק יודע שידין לא ממש מבריק בכושר הנוכחי(פעם הוא היה תותח).
בכל מקרה אני כמובן בעד לתת לגורדנה את ההזדמנות בהרכב ע"ח ידין.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 05:01 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
יובל כתב:
בעזרת התוויות האלה מעריכים יכולת של שחקן בתפקיד שלו. צריך מישהו שיידע להרוס אפקטיביות של קישור תוקף יריב, בטח עם חוליית ההגנה הנוכחית. לא יודע עד כמה גורדנה יודע לעשות את זה, אני רק יודע שידין לא ממש מבריק בכושר הנוכחי(פעם הוא היה תותח).

אין לי בעיה עם אפיון על פי תפקידים אמיתיים על המגרש, אבל "גרזן" ו-"50-50" (בדרך כלל נועד לתאר קשר אחורי שלא יודע להגן כל כך טוב... אז למה 50-50???) הם שמות מפגרים שאין להם שום קשר למציאות. לא נראה שמישהו בעולם משתמש בכלל בביטויים האלה. עד עכשיו ראיתי מגורדנה מהירות, פיזיות ויכולת תיקול טובה, לא צריך יותר מזה מול האימפריות המפוארות של רמת השרון וסכנין (וגם לא מול נתניה).
ובכלל, אני חושב שהפועל צריכה לעבור לשחק 433 עם שי, גורדנה ונוסא במרכז, אבל אני יודע שאין סיכוי שקשטן יתאים את עצמו ואת שיטת המשחק שלו לחומר השחקנים שיש לו, ויעדיף לכפות את השחקנים לתוך התבנית הקבועה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 05:46 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
Officer Barbrady כתב:
יובל כתב:

אין לי בעיה עם אפיון על פי תפקידים אמיתיים על המגרש, אבל "גרזן" ו-"50-50" (בדרך כלל נועד לתאר קשר אחורי שלא יודע להגן כל כך טוב... אז למה 50-50???) הם שמות מפגרים שאין להם שום קשר למציאות. לא נראה שמישהו בעולם משתמש בכלל בביטויים האלה. עד עכשיו ראיתי מגורדנה מהירות, פיזיות ויכולת תיקול טובה, לא צריך יותר מזה מול האימפריות המפוארות של רמת השרון וסכנין (וגם לא מול נתניה).
ובכלל, אני חושב שהפועל צריכה לעבור לשחק 433 עם שי, גורדנה ונוסא במרכז, אבל אני יודע שאין סיכוי שקשטן יתאים את עצמו ואת שיטת המשחק שלו לחומר השחקנים שיש לו, ויעדיף לכפות את השחקנים לתוך התבנית הקבועה שלו.

במערך 4-4-2בדרך כלל מתפקדים שני קשרים, אחד שתפקידו מין בלם במרכז המגרש, קשר שתפקידו העיקרי הוא הגנה. קשר כזה מכונה כאן "גרזן". אנסומבו היה דוגמא קלאסית לשחקן כזה.
לצידו משחק קשר שתפקידו להיות מין פליימיקר, לחבר בין ההגנה להתקפה, ובכך להגן מצד אחד, אך לדעת להביא כדור לחלוצים מצד שני. קשר כזה מכונה כאן כקשר "50/50". שי הוא דוגמא לקשר מסוג זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 08:42 
סמל אישי של המשתמש
אני אוהב אותו.
מקווה שקשקטן,פחדן הבט,יפתח איתו ביום חמישי

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 08:55 
סמל אישי של המשתמש
מאמש אני שובר את הראש איך מצליחים לשחק עם גורדנה שי ונוסא בהרכב.
הפתרון של אתמול לא מצא חן בעיני, נוסא הוא לא קשר ימין.
ואם כבר משחקים עם שלושתם באמצע
X
X X
אז את מי נזרוק אחורה? אם ידין היה בכושר של הדאבל, אז זה ברור.
מהשלושה הנוכחיים, לא הייתי רוצה לאבד אף אחד מהם מאחורי השניים האחרים, כשבטוח ששי לא יכול להיות שם (לא אגרסיבי מספיק)..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 10:12 
ההופעה של הילד מאתמול בערב, אותי באופן אישי לא הפתיעה בכלל.
ראיתי את הבחור, במשך שבועיים בקייץ שעבר, נותן מחנה אימונים מצויין.
להערכתי, גם ציינתי אותו כמצטיין של אותו מחנה.
חבל ששנה שלמה הלכה לאיבוד, למרות שכולם ידעו את הפוטנציאל, ולאור האנמיות בעמדה הזו שנה שעברה.
מאוד מקווה שמישהו ייתן לבחור את האפשרות להתפתח, ולא יהיה צמוד לשמות.

המשחק אתמול, למרות היריבה, הביא תקוות חדשות לעונה הקרובה.
מאוד נהנתי, שרק ימשיכו ככה.

שיהיה לכולם יום אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 10:15 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
מאמש אני שובר את הראש איך מצליחים לשחק עם גורדנה שי ונוסא בהרכב.
הפתרון של אתמול לא מצא חן בעיני, נוסא הוא לא קשר ימין.
ואם כבר משחקים עם שלושתם באמצע
X
X X
אז את מי נזרוק אחורה? אם ידין היה בכושר של הדאבל, אז זה ברור.
מהשלושה הנוכחיים, לא הייתי רוצה לאבד אף אחד מהם מאחורי השניים האחרים, כשבטוח ששי לא יכול להיות שם (לא אגרסיבי מספיק)..

4-5-1. לא יקרה.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 10:24 
בלומי האדום כתב:
ההופעה של הילד מאתמול בערב, אותי באופן אישי לא הפתיעה בכלל.
ראיתי את הבחור, במשך שבועיים בקייץ שעבר, נותן מחנה אימונים מצויין.
להערכתי, גם ציינתי אותו כמצטיין של אותו מחנה.
חבל ששנה שלמה הלכה לאיבוד, למרות שכולם ידעו את הפוטנציאל, ולאור האנמיות בעמדה הזו שנה שעברה.
מאוד מקווה שמישהו ייתן לבחור את האפשרות להתפתח, ולא יהיה צמוד לשמות.

המשחק אתמול, למרות היריבה, הביא תקוות חדשות לעונה הקרובה.
מאוד נהנתי, שרק ימשיכו ככה.

שיהיה לכולם יום אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

שנה שעברה הוא כבר היה צריך לעלות על חשבון ידין גם אני כתבתי את זה, לא מבין את האשראי הבלתי מגובל לידין עם כל האהבה אליו, הוא ביכולת מחפירה כבר שנה שלמה וגם את העונה הזאת הוא פתח חלש ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 10:30 
arik8989 כתב:

קשטן הושיב כבר את ידין על הספסל ושיחק עם שי ועבאס באמצע. אף אחד משניהם לא גרזן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
תענוג!!!! :CHE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 11:03 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
arik8989 כתב:

קשטן הושיב כבר את ידין על הספסל ושיחק עם שי ועבאס באמצע. אף אחד משניהם לא גרזן

כן.. בגביע הטוטו. הוא העדיף לתת לידין לנוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 12:10 
נראה מלא בפוטנציאל ובחשק. לפני שאהפוך אותו לויירה הבא אני רוצה לראות אותו יציב לאורך כל העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 12:29 
סמל אישי של המשתמש
נתן אתמול משחק גדול, אין ספק שיש לו הרבה כישרון ברגליים ושהוא מבין כדורגל, אבל חייב להתחזק פיזית!
אם הוא רוצה לשחק בהרכב הפותח במשחקים באירופה השנה ולעשות שיפור גדול בליגה הוא חייב לעבוד על החוסן הפיזי שלו, להוריד קצת אחוזי שומן ולעבוד קצת על המהירות. אין ספק שיש לו פוטנציאל להיות שחקן גדול, אבל הוא צריך עוד לעבוד קשה אם הוא רוצה באמת לעלות מדרגה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 12:34 
יובל כתב:
Officer Barbrady כתב:
יובל כתב:

יובל :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 12:34 
סמל אישי של המשתמש
הילד ענק!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 12:35 
סמל אישי של המשתמש
hay cohen כתב:
הילד ענק!

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 12:36 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
hay cohen כתב:
הילד ענק!

:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 12:41 
סמל אישי של המשתמש
Roman כתב:
נראה מלא בפוטנציאל ובחשק. לפני שאהפוך אותו לויירה הבא אני רוצה לראות אותו יציב לאורך כל העונה.

מדויק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: