תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 01:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 163 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עדכוני הפועל | יום ב' (דיונים)
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2011, 09:39 
סמל אישי של המשתמש
חדשווווווות מטריפותתתתת (לכיוון ההפוך)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2011, 09:39 
יש תחושה של קבוצה חולה ומפורקת - ואנחנו עדיין לא שיחקנו משחק אחד בליגה. שחקנים עומדים בתור לעזוב, מי שלא בהרכב עושה קולות של תחזיקו אותי, יכולת משחק מזעזעת.

מדהים מה השילוב בין טביב לקשטן מסוגל ליצור.

:CRY2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2011, 09:42 
סמל אישי של המשתמש
לגבי מחירי השחקנים הישראלים: ככה זה כשהשוק מקבל סחרור שהתחיל עם גאידמק, המשיך עם צמד הקנדים של מכבי (שניידר וגולדהאר) ומסתיים עם רכישות של הפועל במחירים מופקעים את אלרואי כהן ועומר דמארי. נוסיף לזה את אפקט בלגיה, ונקבל את בן הרוש או עזרא במיליון דולר לפני טרייד.
הלחץ שמשדרת הפועל בוודאי שלא עוזר להוריד את המחיר והפועל לדעתי צריכה לוותר על האופציה הישראלית ולהתחזק בבלם זר (במקום פרנסמן) וקשר זר. ככל שנדרש לשחק עם בלם או מגן נוספים, שיתנו צ'אנס אמיתי לביטון, שיש, שושן וכו'. במחירים שדורשים על המועמדים הישראלים ניתן להביא בלם או קשר זרים ברמה גבוהה סטייל נמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2011, 09:45 
shirman כתב:
יש תחושה של קבוצה חולה ומפורקת - ואנחנו עדיין לא שיחקנו משחק אחד בליגה. שחקנים עומדים בתור לעזוב, מי שלא בהרכב עושה קולות של תחזיקו אותי, יכולת משחק מזעזעת.

מדהים מה השילוב בין טביב לקשטן מסוגל ליצור.

:CRY2:

מכאן אפשר רק לעלות? אולי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2011, 09:54 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
yos כתב:
מה שעצוב הוא שהפועל הולכת ומאבדת את 'רוח הקבוצה', והאוהדים תולים את יהבם ברכש של שחקן זה או אחר שיבוא להושיע.
המחיר של חוסר ההשקעה בנוער מתחיל להיות משולם עכשיו, כשהולך וניבנה כאן לגיון זרים (לא רק זרים, אלא גם שחקני רכש מכל הבא ליד).
מכבי מודל 2010 זה כאן.

עזוב שטויות
תזכיר לי מי זה בדיוק שחקני הבית שבמכבי חיפה מחזיקים את רוח המועדון ?
הרי רק הרגע עשו שם רכש של 11 שחקנים מכל הבא ליד
ועמאשה הוא לא בדיוק יליד הכרמל..

מי נראה שיותר גדל בהפועל , טוטו תמוז או בן סהר?..

קודם כל, לא אמרתי שמכבי חיפה 2011 זה מודל החיקוי בעיניי.
שנית, טוטו ובן סהר הם שחקנים נטולי שורשים ונטולי סנטימנטים שאיכפת להם רק מעצמם. שניהם כבר עברו, בגילם הצעיר, לא מעט קבוצות, והעובדה שבן סהר גדל בהפועל היא טכנית בלבד. אמא שלו היא המולדת שלו, ואין אחרת.
בהפועל של גוטמן היה בסיס של שחקני בית + שחקנים שהובאו מבחוץ ופיתחו הזדהות עמוקה עם המועדון והקהל.
בהפועל האנטיפטית של טביב-קשטן אי אפשר לפתח הזדהות לכלום, ולכן אין רוח קבוצה, ואין גיבוש ואין נשמה. יש רק משכורות.
העובדה שמעדיפים שחקן שזה מקרוב בא (מחמוד עבאס) על פני שחקן מוכשר לא פחות (גורדנה) שגם נלחם יותר במגרש וגם גדל במועדון, היא כשלעצמה מעידה על עומק הבעייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2011, 09:58 
Oleg Neduda כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
Oleg Neduda כתב:
ההרכב שעולה היום בבלומפילד הוא לא יותר מבינוני
אבל אתם תמשיכו לקלל קודם כל את קשטן

הנהלה זונה

גם בסגל הנוכחי (שגם לקשטן יש אחריות עליו, אגב), אפשר לעלות בהרכב יותר טוב ולבנות סגנון משחק התקפי (כרגע שם העוצמות שלנו).
נכון להיום הבעיה הכי חמורה שלנו (פרט לבעלים), היא קשטן

עדיין, הבעיה אצל ההנהלה חמורה פי כמה
אם לקשטן היה עוד בלם,מגן ימני וקשר התקפי ברמה טובה ההרכב היה אחר והרבה יותר אטרקטיבי וטוב

חוץ מזה שאני ממש לא מסכים איתך שלקשטן יש אחריות על הסגל הבינוני. אין לי ספק שהוא היה רוצה פה את חן עזרא ובן הרוש למשל. כל בעל בית סביר כבר היה מנחית את שניהם פה.

שורה תחתונה. אם היה לקשטן כלים טובים יותר האחריות הייתה עליו. כרגע האחריות היא רק על הבעלים

ועוד משהו. אם היה קיזוז גם השנה, אז הבנייה המאוחרת והאיטית של הסגל עוד איכשהו הייתה נסבלת. אין קיזוז. כל מחזור שיעבור פה בלי רכש זה מחדל וביזיון, וכל איבוד נקודות מרחיק את הפועל מהצמרת

צודק. קשטן לא אחראי לכלום. לא לסגל, לא לשחקנים שהוא לא רוצה אותם, לא למבחנים, לא להרכב, לא לסגנון משחק. כלום. קורבן מסכן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2011, 10:06 
אוגוסטוס היל כתב:
Oleg Neduda כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
Oleg Neduda כתב:

הנהלה זונה

גם בסגל הנוכחי (שגם לקשטן יש אחריות עליו, אגב), אפשר לעלות בהרכב יותר טוב ולבנות סגנון משחק התקפי (כרגע שם העוצמות שלנו).

אם לקשטן היה עוד בלם,מגן ימני וקשר התקפי ברמה טובה ההרכב היה אחר והרבה יותר אטרקטיבי וטוב

חוץ מזה שאני ממש לא מסכים איתך שלקשטן יש אחריות על הסגל הבינוני. אין לי ספק שהוא היה רוצה פה את חן עזרא ובן הרוש למשל. כל בעל בית סביר כבר היה מנחית את שניהם פה.

שורה תחתונה. אם היה לקשטן כלים טובים יותר האחריות הייתה עליו. כרגע האחריות היא רק על הבעלים

ועוד משהו. אם היה קיזוז גם השנה, אז הבנייה המאוחרת והאיטית של הסגל עוד איכשהו הייתה נסבלת. אין קיזוז. כל מחזור שיעבור פה בלי רכש זה מחדל וביזיון, וכל איבוד נקודות מרחיק את הפועל מהצמרת

צודק. קשטן לא אחראי לכלום. לא לסגל, לא לשחקנים שהוא לא רוצה אותם, לא למבחנים, לא להרכב, לא לסגנון משחק. כלום. קורבן מסכן

לא, אתה צודק
קשטן זרק את שכטר, ורמוט, זהבי, בונדר, סהר, אניימה (שכחתי מישהו??)
קשטן בכלל לא התפשר על אדל שבוע לפני המשחקים באופא ובכלל לא רצה את איינוגבה
קשטן בכלל לא ביקש את בוזגלו, גלאבן, עזרא, גאדיר
ההנהלה הסכימה לכל דרישותיו של אדון קשטן אבל הוא מעדיף את שבחון וגורדנה

יוסי אבוקסיס אם היה מקבל את הג'וב גם היה מקבל קרדיט מינימאלי של כמה מחזורי ליגה
קשטן נצלב פה 5 דקות אחרי החתימה שלו.
ואני ממש לא מחסידיו של המאמן הזה. גם לדעתי הוא פאסה וגמור. אבל יש דברים הרבה יותר רקובים במערכת מדרור קשטן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2011, 10:10 
סמל אישי של המשתמש
בטוח שמהיום שחקנים ישקלו פעמיים
לפני שהם מדביקים נשיקה לבלורית של קשטן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2011, 10:11 
nirog כתב:
בטוח שמהיום שחקנים ישקלו פעמיים
לפני שהם מדביקים נשיקה לבלורית של קשטן

סבבה
גם בטוח שמהיום שחקנים ישקלו פעמיים לפני שהם חותמים חוזה מול טביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2011, 10:12 
Telkiyski כתב:
הארץ

הפועל ת"א: לדרור קשטן יש מהפכה משלו

המאמן דרור קשטן סבור כי נא'אל חוטבא טוב מקנדה בעמדת המגן הימני.
:hapoel:

ברור הרי קשטן לא אוהב שחקנים התקפיים
כמה שיותר נשאר בהגנה ונעיף כדורים ככה פחות סיכויים שיגיעו מול הליצן אדל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2011, 10:25 
Oleg Neduda כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
Oleg Neduda כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
Oleg Neduda כתב:

הנהלה זונה

לא, אתה צודק

ואני ממש לא מחסידיו של המאמן הזה. גם לדעתי הוא פאסה וגמור. אבל יש דברים הרבה יותר רקובים במערכת מדרור קשטן

לפני ששטחת את האג'נדה שלך, קראת את התגובה הראשונה שלי? כולל מה שכתוב בסוגריים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2011, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
מעריב בהרחבה + ראיון עם אבא של עומר דמארי

אורי דמארי :"אחד הימים הקשים בחיי"
האבא של ניצן ועומר, במתח שיא לקראת הדרבי המשפחתי (20:50, בלומפילד) והמפגש בין הפועל ת"א ומכבי פ"ת: "עדיין לא החלטתי אם להגיע למשחק או לא. אני לא יודע אם אעמוד בזה‭"

אלמוג שריד | 22/8/2011 9:20
בשביל משפחה אחת בפ"ת, המשחק הערב ‭( 20.50)‬ בין הפועל ת"א ומכבי פ"ת יהיה מרגש במיוחד. כשהפועל ת"א תארח את מכבי פ"ת, ועומר החלוץ הצעיר יפגוש את ניצן הבלם. משפחת דמארי, ראש בראש.

משפחת דמארי בהרכב מלא. דילמה משפחתית צילום: אורי דוידוביץ'

"עדיין לא החלטתי אם להגיע למשחק או לא. אני רוצה להיות שם בשביל הבנים שלי, אבל אני לא יודע אם אעמוד בזה‭,"‬ מספר האב הגאה, אורי. "כשעומר חתם בהפועל ת"א לקחתי בחשבון שיגיע היום שאצטרך להתמודד עם הסיטואציה הבלתי אפשרית הזו - לראות את הבנים שלי משחקים זה נגד זה.

"אבל לא ידעתי שזה יגיע כה מהר. כבר כמה ימים שאני נמצא בסערת רגשות. המשחק הזה מוקדם מבחינתי. עוד לא הספקתי לעכל את זה נפשית‭."‬

איך עומר וניצן קיבלו את זה?
"הם פחות מתרגשים. אותם מעניין הקטע הספורטיבי. לכל אחד יש את האינטרס שהקבוצה שלו תצליח, וכשהמשחק יסתיים הם יילחצו יד וימשיכו הלאה. למשפחה זה הרבה יותר בעייתי. בחיים לא התמודדתי עם מצב כזה. אשתי פתרה את ההתלבטות די מהר, כשהחליטה חד משמעית לא להגיע. זה אחד מהימים הכי קשים בחיים שלי. אני מניח שבכל פעם שיהיה תיקול בין עומר לניצן אחסיר פעימה‭." ‬
יש תוצאה מועדפת?
"מכל החישובים שהרצתי בראש, עדיין לא הצלחתי למצוא תוצאה שאהיה שלם איתה. עצם זה שאחד מהבנים שלי הוא חלוץ והשני בלם, הופך את הסיפור לעוד יותר קשה. אם יהיה ‭4:4‬ אז סימן שהבלם לא היה טוב, ואם יהיה ‭0:0‬ סימן שהחלוץ לא היה טוב. אין אף סיטואציה טובה מבחינתי. לפחות שיהיה קרב ספורטיבי‭."‬

עומר דמארי. האבא בסערת רגשות צילום: צביקה הלפרין. אתר אדום עולה

בהפועל ת"א יורדים כנראה ממתן אוחיון לאור הדרישות שהעביר להם סוכנו, דודו דהאן: 100 אלף יורו השאלה ו‭150-‬ אלף יורו שכר, אופציה לרכישה במיליון יורו ועל זה עמלת סוכן לא קטנה. בקבוצה גם לא מתכוונים להיכנס למו"מ עם מכבי נתניה על המגן-בלם עמרי בן-הרוש לאור דרישותיה של נתניה: ‭1.2‬ מיליון יורו למכירת השחקן.

מכבי פ"ת תחסר הערב בבלומפילד את הקשר הקרואטי מריו צארביץ‭,'‬ שסובל ממתיחה בשריר הירך האחורי. הוא ייעדר לפחות עוד שבוע. המאמן מרקו בלבול מתלבט בין מרואן כבהא לציון צמח במקומו. הבלם הגנאי ג'ונתן קווארטי שהוזמן למבחנים, סירב להיבחן ונשלח מיד הביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2011, 10:54 
ךופה לכה

:-P

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2011, 10:55 
היום הקשה הזה הפך את אורי דמארי ללא קוהרנטי בעליל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2011, 10:56 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
היום הקשה הזה הפך את אורי דמארי ללא קוהרנטי בעליל.
:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2011, 11:07 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
Oleg Neduda כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
Oleg Neduda כתב:

הנהלה זונה

לא, אתה צודק

הכל נכון (לא בציניות) ממש נכון , אבל!!!
זה שרואים את חוסר הרצון של השחקנים זה קשטן
ההרכב המפוחד והעונש המוגזם על קנדה - זה קשטן
הצורה שבה לא מריצים הרכב באימון האחרון לפני משחק (כי זה היה המוטו של גוטמן) זה קשטן
העניין של לבחון כי צריך להראות כוח בהתחלה של התפקיד (שוב "מטאטא חדש") זה קשטן
לקחת את ידין ולפרק אותו אישית כי הוא היה הבייבי של גוטמן והוא צריך להראות נאמנות מחדש (שוב "מטאטא חדש") זה קשטן
שאמשיך.....?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2011, 12:38 
כושלראברבק, מה לשחרר את גורדנה מה?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2011, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:

על כל דבר אתה בוכה סתום תפה כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2011, 12:40 
azran כתב:
הגלמוד מלוד כתב:

על כל דבר אתה בוכה סתום תפה כבר

:ROSE:
הרגע קמתי, תן להתאפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2011, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
איזה חארטות,
תעזבו רכש,
תתחילו לקוות שלא יעזבו אותנו שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2011, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
HEADSHOT כתב:
איזה חארטות,
תעזבו רכש,
תתחילו לקוות שלא יעזבו אותנו שחקנים.

עכשיו נפל לי האסימון.
בכל הזדמנות משחררים הודעות על שחרור של שחקן זה או אחר שבסופו של דבר אנשים נרגעים שלא שוחרר אף אחד (למשל מקרה שי, עכשיו גורדנה וקנדה). על הדרך זורקים גם איזה ספין עם שם מפוצץ, להוסיף להתלהבות. בחיי, טקטיקה מצויינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2011, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
עכשיו נפל לי האסימון.
בכל הזדמנות משחררים הודעות על שחרור של שחקן זה או אחר שבסופו של דבר אנשים נרגעים שלא שוחרר אף אחד (למשל מקרה שי, עכשיו גורדנה וקנדה). על הדרך זורקים גם איזה ספין עם שם מפוצץ, להוסיף להתלהבות. בחיי, טקטיקה מצויינת.

משל העז כתב:
היה היה חסיד, עני מרוד ולו עשרה ילדים ועז קטנה. קשים היו חייו של החסיד שהצטופף עם אשתו ועשרת ילדיהם בצריפון קטן ורעוע. החליט החסיד ללכת לרבי ולשאול בעצתו. "ממה אתם מתפרנסים?" שאל הרבי. "בחצרי קשורה עז קטנה המספקת בקושי מעט חלב לילדי הקטנים" ענה החסיד. "קח את העז ותכניס אותה הביתה" – פסק הרבי.

חייו של החסיד המסכן הפכו קשים עוד יותר. כשהגיעו מים עד נפש חזר החסיד לרבי ואמר בדחילו ורחימו: "עשיתי כמצוותך, אבל המצב רק החמיר".
"ובכן, עכשיו תוציא את העז ותראה כיצד יוטב" – ענה הרבי. עשה החסיד כמצוות רבו וראה זה פלא – המצב אכן הוטב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2011, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
יהלום אדום כתב:
עכשיו נפל לי האסימון.

משל העז כתב:
היה היה חסיד, עני מרוד ולו עשרה ילדים ועז קטנה. קשים היו חייו של החסיד שהצטופף עם אשתו ועשרת ילדיהם בצריפון קטן ורעוע. החליט החסיד ללכת לרבי ולשאול בעצתו. "ממה אתם מתפרנסים?" שאל הרבי. "בחצרי קשורה עז קטנה המספקת בקושי מעט חלב לילדי הקטנים" ענה החסיד. "קח את העז ותכניס אותה הביתה" – פסק הרבי.

חייו של החסיד המסכן הפכו קשים עוד יותר. כשהגיעו מים עד נפש חזר החסיד לרבי ואמר בדחילו ורחימו: "עשיתי כמצוותך, אבל המצב רק החמיר".
"ובכן, עכשיו תוציא את העז ותראה כיצד יוטב" – ענה הרבי. עשה החסיד כמצוות רבו וראה זה פלא – המצב אכן הוטב.

קלדרון כתב:
אז זו תוכנית ה"התחזקות".

משחררים 3-4 "שחקנים בכירים".
נחים.
חושבים על זה עוד פעם ומצרפים מחדש את ה"שחקנים בכירים".
מכנסים מסיבת עיתונאים שבה מכריזים על צרופם לסגל של שחקנים שכבר היו שם קודם כאילו התחזקנו (אם זה עבד עם שי אז למה לא לשכפל ?).
מכריזים שהתקציב עלה בעקבות המהלך ל-90 מליון.

תנו לעבוד בשקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2011, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
יהלום אדום כתב:
עכשיו נפל לי האסימון.

משל העז כתב:

:BOW: :BOW: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2011, 13:26 
סמל אישי של המשתמש
כתבה גדולה על הפתיחת עונה של הפועל-
http://www.one.co.il/Article/185534.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2011, 13:30 
סמל אישי של המשתמש
ONE

עסקת העברתו של בוזגלו לליאז' על סף פיצוץ
פרסום ראשון: למרות שהוצג לעיני כ-30,000 אוהדי סטנדרד ליאז' בבלגיה, העברת הקשר עלתה על שרטון. במכבי תל-אביב מערימים קשיים על העסקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2011, 13:31 
סמל אישי של המשתמש
Telkiyski כתב:
ONE

פרסום ראשון: למרות שהוצג לעיני כ-30,000 אוהדי סטנדרד ליאז' בבלגיה, העברת הקשר עלתה על שרטון. במכבי תל-אביב מערימים קשיים על העסקה

אמרתי לכם יש תקוה!!!!1111

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2011, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
Telkiyski כתב:
ONE

לפני כמה שעות כבר עלתה שם כתבה על זה שמכבי דורשים מבוזגלו לוותר על כל מיני כספים ושהעסקה בסכנה, עברו כמה שעות ואופירע החליטה שהכותרת לא מספיק בומבסטית, ואין שום "פרסום ראשון", אז היא מיחזרה כתבה של עצמה עם כותרת חדשה. הצהובון של אופירע פשוט בדיחה.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2011, 13:33 
סמל אישי של המשתמש
בולשיט הם רוצים שיוותר על האחוזים שלו
יעקב לא פרייאר הוא ישתחרר ויתבע אותם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2011, 13:34 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
Telkiyski כתב:
ONE

אמרתי לכם יש תקוה!!!!1111

איזו תקווה? היום או מחר הבורר יפסוק סכום, הבלגים ישלמו אותו ומכבי תוכל לדחוף לעצמה אצבע, בוזגלו יקבל כל שקל שמגיע לו מהם והעסקה הזאת תצא לפועל.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 163 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: