chimpfive כתב:
גבעתיים כתב:
chimpfive כתב:
לא, מוני בכלל לא אשם, לא גרר את המועדון למאבק מיותר ופגע בהכנות, מה פתאום, הוא גם לא אשם בהזנחה פושעת של מחלקות נוער, מוני רק נתן ונתן.
זיכרון של דג

השאיר קופה מפוצצת ללא תקדים (ושטרות 20 מליון), את המאמן הטוב בארץ, מסורת ומומנטום, וכוכבים שאמנם נמכרו אבל לפני שנה השאיר אותם ולמרות הכסף שהתקבל מעבר ל-50 מליון לא נעשה מאמץ רכש רציני.
מאבק מיותר ? תראה מה טביב עולל ? מה עוד צריך לקרות מעבר לואדוז ולאקראנס כדי לראות את הירידה שהייתה כל כך צפויה. נראה לכם שמוני לא הרגיש בהבדל ההתנהלויות של שניהם, או שהרגיש והיה אדיש לכך ?
הוא השאיר קופה, הוא עשה, הוא נתן, אתה שומע את מה שאתה כותב? גבעתיים אני מעריך את הכתיבה שלך, בנושא הזה העיוורון והסגידה שלך למוני הראל הם לא ברורים. עובדה מס' 1, מוני הביא אותך לדאבל וצ'מפיונס שמר טביב הצטרף אליו, ושניהם עשו מעט למען ההצלחה של הקבוצה, היה לנו הרבה מזל ומאמן מצוין ושחקנים מוכשרים, וקיזוז.
בפועל טביב לא ממש שייך לדאבל כי רק הפריע.
לדוגמא, זה שגוטמן אימן לא קשור לטביב. להיפך הוא ירד לחייו מההתחלה ולא נתן לו אפשרות לרכש ראוי.
התרומה של טביב היתה שנתן למוני גב כספי מסוים שנראתה כ-3 שחקנים עליהם קיבל חצי מהפועל. את זה כל בנקאי יכל לעשות ובעיקר מול תמורה שערוריתית. אבל, כמנהל האיש הפריע ביותר. ועכשיו כשמוני איננו, אנחנו רואים מי זה "טביב נטו" כבר על מגרש הכדורגל.
להפועל יש בעיה קשה מאוד שראו אותה אתמול ובואדוז, ובעצם גם הרבה זמן לפני זה.
ובעיה עוד יותר קשה - האוהדים הם הגוף היחיד במזרח התיכון שאינו מוחה (באמת) על התעללות בו.
הגזמתי ? נחכה לעונה ובעיקר לדרבי.
מציע להניח לביקורת אישית כמו "סגידה למוני".
גם לא נכון, וכידוע מזה שנים יש לי ביקורת קשה עליו כמו גם על גוטמן בנקודות מסוימות.
גם כידוע מדי פעם, כשמדובר בהגזמות בניגוד למקרה זה, מתברר שיש Back fire וכל ה-Fire אינו מחמיא לפורום (או שאני טועה) כי הוא מתחיל כשהמלים נגמרות.