תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 20:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 345 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום ב' - דיון
הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 11:27 
"דווקא אותו בחרתם להחליף את אניימה?"
טעות בספירה: הכירו את אפולה אדל, השוער החדש של הפועל תל אביב
מאת: תומר יצחק, מערכת וואלה! ספורט

http://sports.walla.co.il/?w=//1839491

מעודד ביותר.

ציטוט:
הפועל תל אביב היא זו ששמה עליו את ידיה. האדומים יראו שוער עם אינסטינקטים בריאים, יציאה מהירה ויכולות חתוליות על הקו שלעתים מזכירות את לאמה, אבל גם עם הרבה מאוד נקודות תורפה. "משחק הרגל שלו חלש, הידיים רועדות ברגעי האמת וקבלת ההחלטות לוקה בחסר", נכתב עליו בסיכום העונה ב'פראנס פוטבול'. הבעיה היותר גדולה תהיה התקשורת עם שחקני ההגנה. בשנה שעברה, עם הגנה שכולה דוברת צרפתית כמוהו, אדל סבל מחוסר תיאום משווע שעלה לקבוצה בלא מעט שערים מיותרים. מה מצפה לו עם בלם דרום אפריקאי, בלם סלובקי וצמד מגנים ישראלים?

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 11 יולי 2011, 11:31, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 11:28 
סמל אישי של המשתמש
YNET

אלרואי כהן: "לא מרגיש שיש עלי עומס"

הציפיות כי יהפוך לשחקן מוביל לאחר עזיבת ורמוט לא משפיעות על הקשר, שהגיע להפועל ת"א באמצע העונה שעברה מק"ש: "מקווה שייתנו לי את הבמה, מחכה שתתחיל כבר העונה"

בזמן שאפולה אדל, השוער החדש של הפועל תל אביב, עשה היום (ב') את דרכו לישראל לעבור בדיקות רפואיות ולחתום על חוזהו, כבר התמקמו האדומים באוסטריה והחלו את מחנה האימונים שלהם. בניגוד לשנים קודמות, השנה מתחילה הפועל את הכנותיה בסגל חסר לאחר שחמישה שחקני מפתח עברו לשחק באירופה.

"אני מאמין שיהיה בסדר, שיביאו שחקנים, למרות שגם ככה אנחנו באמת קבוצה טובה", אמר הקשר אלרואי כהן. "הסגל מתחיל להתחבר, כבר הביאו שוער שיש לו רקורד מרשים. אני מקווה שהצעירים וגם הוותיקים יעמדו בציפיות, אבל אני מאמין שיהיה בסדר כי יש לנו מאמן מעולה ואחלה סגל".

עזיבתו של גילי ורמוט לקייזרסלאוטרן אמורה להפוך את כהן, שהגיע באמצע העונה שעברה, לבורג משמעותי ואף לשחקן מוביל בסגל של דרור קשטן. "אני לא מרגיש

שיש לי עומס על הכתפיים. קודם כל אני מקווה שייתנו לי את הבמה כדי שאוכל להראות לכולם מה אני יודע. אני מאמין שאוכל לעשות את זה ורק מחכה שיתחילו המשחקים.

"השנה לקחתי את המספר 11 כי זה מספר שאני אוהב ואיתו פרצתי בקריית שמונה, אני מתחבר אליו", המשיך כהן. "אני לא עד כדי כך מאמין כי זה מה שישנה, אבל נוח לי איתו ואני נהנה לשחק איתו ואני שמח שאני יכול לעשות זאת".

מחר תערוך הקבוצה את משחק ההכנה הראשון שלה נגד קונקורדיה בוקרשט, וביום חמישי יפגשו האדומים את דני בונדר וקבוצתו החדשה וולגה ניז'ני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
ONE

בהפועל חיפה מחכים לתשובת הפועל ת"א בנוגע לוויקטור מרעי. בעלי האדומים, אלי טביב, מתנגד להעביר את מרעי לחיפה ומעדיף שהשחלוץ יעבור למכבי פ"ת. מרעי הודיע שהוא נותן עדיפות לחיפה אבל נראה שהדברים לא ממש תלויים בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
הארץ

כתבה על התלבושות של הקבוצות הישראליות המובילות

מיטש גולדהאר ויעקב שחר כמעצבי אופנה

מאת דוד מרואני

מי אחראי לשינויי הגוונים בחולצות המשחק של מכבי תל אביב? מה עומד מאחורי החיבור בין מכבי חיפה ל"נייקי"? והאם יכולות אותן חברות להרוויח מהלבשת קבוצות הכדורגל בישראל?

מיטש גולדהאר אמנם לא מגיע לישראל לעתים תכופות, אבל בקרית שלום אוהבים לספר שזה לא מפריע לו להיות נאמן לאמירה כי אלוהים נמצא בפרטים הקטנים. עובדה: עד לפני כחודש עסקו בעלי מכבי תל אביב ויועצי השיווק שלו באחת השאלות הפחות קריטיות לעתיד המועדון - האם להיצמד לכחול רויאל המסורתי במדי הקבוצה או לפנות לכחול NAVY, בטענה שמדובר בצבע "שיווקי" יותר.

"גם יעקב שחר מעורב בנושא המדים במכבי חיפה כמעט עד רמת הצווארון", אומר יאיר פינטו, סמנכ"ל הנציגות הישראלית של "אנדר ארמור", החברה האמריקאית שאמונה על הלבשת מכבי תל אביב החל מהעונה, "שחר היה מסתכל על התלבושות מהזווית הערכית והחינוכית ואילו גולדהאר מתמקד בפן השיווקי. שניהם מאוד מעורבים בנושא".

מדי חיפה החדשים. "שחר מעורב כמעט עד רמת הצווארון". תצלום: חגי פריד

בשבוע שעבר ניצלו שחר וחברת "נייקי" את חתימת חוזה האימוץ בין הצדדים כדי לערוך מסיבת עיתונאים, במהלכה הוצגו התלבושות על גופם של הקולבים-שחקנים. האירוע נפתח בהבזקי מצלמות, חיוכים ולחיצות ידיים בין שחר לחיים זינו, מנכ"ל החברה בישראל, והסתיים בחלוקת החולצות למנויי שער הזהב. "שיתוף הפעולה עם חיפה תואם את האסטרטגיה המשותפת שלנו", אומר זינו, "חיפה היא לא רק הקבוצה המצליחה והיציבה ביותר בכדורגל, אלא גם מקדמת ומטפחת באופן עקבי ערכים התואמים לערכים של 'נייקי', כמו שאיפה למצוינות, בנייה וחשיבה לטווח ארוך וספורטיביות".

הקשר עם המלבישות מסדר לקבוצות מדים חדשים כמעט מדי שנה, אך מה ליצרניות יוצא מזה? "יבואנים כמונו לא רואים מזה כסף", אומר דודו יחזקאל, נציג "יומברו" בישראל, "זו בעצם סוג של תרומה מבחינתנו, כי הרווח לא מכסה את ההשקעה, אבל יש לכך גם רווחים אחרים ולא מיידיים". פינטו מ"אנדר ארמור" מוסיף: "קבוצות כמו מכבי תל אביב יכולות ליצור עבורנו באזז עצום. לעמוד הפייסבוק שלנו נוספו 2,000 חברים ביומיים שאחרי החתימה עם מכבי. אם נדע לשמר את הבאזז, נוכל להרוויח בטווח הרחוק".

אתה מדבר על הטווח הרחוק, אבל קבוצות מחליפות מאמצות ותלבושות כמעט מדי שנה.

"חתמנו עם מכבי על חוזה לשנתיים, אבל השאיפה היא להמשיך ולהאריך את החוזה אחר כך. ברור שקשר ארוך הוא עדיף, אבל במועדונים הגדולים מתחלפים הבעלים לא פעם וזה מקשה על ניהול חוזים ארוכים. הקבוצות הקטנות יותר, כמו בני יהודה והפועל פתח תקוה, עובדות על בסיס חוזים ארוכי טווח".

את דבריו של פינטו ניתן להדגים עם המתרחש בימים אלה בהפועל תל אביב. הסכסוך בין הבעלים הביא לפרידה מחברת "יומברו", שהזיכיון הישראלי שלה נמצא בבעלות מוני הראל, לטובת קשר חדש עם חברת "קאפה". גם השינוי הזה יועלה לדיון במאבק בין אלי טביב להראל בבית המשפט.

מדד הבנליות

המעצבת מירית וינשטוק ערכה ניתוח אופנתי מעמיק, ככל שניתן, במדיהן של שלוש הקבוצות הגדולות והתרשמה בעיקר מעבודתו של גולדהאר במכבי תל אביב. "רואים שהושקעה שם מחשבה", היא קובעת, "התרשמתי במיוחד מהחתך האלכסוני בפתח הצוואר ומהרמיזות הגאומטריות בעיצוב. אני לא יודעת כמה המדים מחמיאים וכמה אני אוהבת את זה, אבל מדובר בריענון ובדבר חדשני ומעניין".

במקום האחרון דירגה וינשטוק את מדי הפועל תל אביב החדשים. "הגופן הענק בעברית הוא נורא", היא אומרת, "אין שם שום השקעה או מחשבה. זו החולצה הבנלית ביותר מבין השלוש. גם במקרה של מכבי חיפה מדובר בעיצוב בנלי. לפחות במקרה של 'נייקי', חיפה יכולה לדעת שהיא מקבלת את החולצות הטובות ביותר מבחינת רמת הטקסטיל. כדי להוסיף למדים קצת חן, הייתי מנסה להתאים את החולצות למגמות האופנה שקיימת בעולם, תוך שמירה על הפונקציונליות והנוחות".

מה קורה בעולם? תעלולי החולצות עולים ביוקר

הקשר בין יצרניות מוצרי הספורט לבין קבוצות כדורגל בעולם הוא לא רק הדוק, אלא לפעמים גובל בפשעים כלכליים. הטרנד לפיו מחליפה קבוצה חולצה בכל שנה, יוצרת שלוש תלבושות בעונה ומשתמשת בתעלולים שיווקיים נוספים, החל בשנות ה-90' ושאב כסף רב מהצרכנים השבויים לטובת המועדונים והיצרנים.

"המשרד לסחר הוגן" בבריטניה נכנס לעובי הקורה ב-1999, אחרי שקיבל תלונות רבות מצרכנים ומחנויות. ולא רק בגלל המחירים, הגבוהים מאוד. היצרניות איימו על חנויות שלא יעשו הנחות ולא יורידו מחירים, אלא ימשיכו לגבות מחירים גבוהים. אם לא יעשו כך, הן לא ישווקו להן תלבושות.

הבדיקה העלתה אז שגם מועדוני כדורגל שיתפו פעולה בקרטל המחירים ולחצו על יצרניות שלא יסכימו להורדת מחירים. הבולט מבין המועדונים היה מנצ'סטר יונייטד, אבל גם צ'לסי, גלזגו ריינג'רס ונוטינגהאם פורסט הורשעו. בין השאר, בעקבות תיאום המחירים, ב-2003 הוטלו קנסות כבדים על רשת חנויות הספורט 8.3 (JJB מיליון ליש"ט), על היצרנית יומברו (6.6 מיליון ליש"ט) ועל מנצ'סטר יונייטד (1.65 מיליון ליש"ט).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 12:08 
מהפועל לבית"ר - לירון דיאמנט עבר לבית"ר ירושלים
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4093706,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 12:10 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנתי,מה הייתה המשכורת של דיאמנט,כמה פיצויים שולמו לו,מסריח לי כל הקטע הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
דיאמנט סיכם בבית"ר?
מעניין מה הוא מרוויח שם,
יכול להיות שהוא משלם להם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 12:34 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
בציוצים של גבע תלם הוא סיפר על ההרכב שקשטן התחיל להריץ באימונים - קנדה,מריו,ביבאן,דדי,שי,אביחי,עבאס,טועמה,דמארי,טוטו
לא.בטוח שזה אומר משהו לגבי ההמשך אבל כרגע אלרואי לא בהרכב משום מה.

ציטוט:
YNET

אלרואי כהן: "לא מרגיש שיש עלי עומס"

אלא מה? ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 12:37 
סמל אישי של המשתמש
במעריב יש כתבה על joel campbel שהוא התגלית של הקופה אמריקה. "לא פחות מעשרה סוכנים רצים אחריו". יש ל הרגשה שהוא כבר לא יגיע להיבחן אצלנו :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 12:47 
דימאנט הגיע להפועל רק בגלל דברים שלא קשורים לכדורגל כמו ששי רביבו הגיע שנה שעברה
וכל מי שיאמר אחרת הוא שקרן!!
הרי כשהיה כתוב שקשטן רצה אותו זה היה ברור שזה לא נכון וסתם החתימו אותו בגלל קשריו עם אחד גל יוסף, בעלים
של הכח רמת גן, אותו אחד שקשור חזק חזק לאלי טביב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 12:59 
סמל אישי של המשתמש
אם עזריאל לא מסכים לעבור לחיפה יש לנו הזדמנות פז לגנוב את הרוש במחיר מציאה.

"היו הרבה הרהורים כבר כשראיתי שגם ברגעים היפים, מקום חמישי וכדורגל טוב, ממשיכים לקלל, אוהדים לא באים - ניסינו לבנות שם קהל צעיר - ולא הלך. תחשבו מה קרה בזמנים הרעים. 200 איש. אז בשביל מה להחזיק קבוצה שעולה כל כך הרבה כסף?". אלי טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 13:01 
RedBullet כתב:
אם עזריאל לא מסכים לעבור לחיפה יש לנו הזדמנות פז לגנוב את הרוש במחיר מציאה.

אין צורך "לגנוב" שישאר שם וירד איתם ליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
אני אומר לכם דמארי לא יהיה בהפועל . מוני הראל המנוול הזה יכשיל את העיסקה !!!! לוזון יעבירו למועדון אחר . הוא לא שפוי המוני כישלוני הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
מה עזריאל עכשיו ?
עוד חלוץ ? כמה חלוצים אנחנו צריכים לעזאזל ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 13:05 
הפועל הקטן ! כתב:
אני אומר לכם דמארי לא יהיה בהפועל . מוני הראל המנוול הזה יכשיל את העיסקה !!!! לוזון יעבירו למועדון אחר . הוא לא שפוי המוני כישלוני הזה.

אני מאמין לך כי אתה נראה לי בחור אמין וחף מאינטרסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
מה עזריאל עכשיו ?
עוד חלוץ ? כמה חלוצים אנחנו צריכים לעזאזל ?

הבט,
אם הדיל הוא להשאיל את מרעי לפ"ת
אז עזריאל יכול להיות אחלה של תוספת
כמובן, לא במחירים מופקעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 13:07 
איזה בדיחה הלוזון הזה.
הוא ישמור על העסקה הזאת כמו על החיים שלו.

אין שום מועדון בעולם שישלם על שחקן כזה מליון וחצי יורו, חצי כרטיס, שנה לפני סיום חוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 13:08 
zink כתב:
הפועל הקטן ! כתב:

אני מאמין לך כי אתה נראה לי בחור אמין וחף מאינטרסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 13:11 
סמל אישי של המשתמש
פתאום טביב שופך כסף על השוער הקמרוני הזה? 600 אלף יורו לשנתיים פלוס 100 אלף יורו מענק חתימה? לא לא, משהו פה לא מסתדר.

"היו הרבה הרהורים כבר כשראיתי שגם ברגעים היפים, מקום חמישי וכדורגל טוב, ממשיכים לקלל, אוהדים לא באים - ניסינו לבנות שם קהל צעיר - ולא הלך. תחשבו מה קרה בזמנים הרעים. 200 איש. אז בשביל מה להחזיק קבוצה שעולה כל כך הרבה כסף?". אלי טביב.

נערך לאחרונה על ידי RedBullet בתאריך 11 יולי 2011, 13:12, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 13:11 
מה עם התלונה במשטרה של מוני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 13:12 
סמל אישי של המשתמש
RedBullet כתב:
פתאום טביב שופך כסף על השוער הקמרוני הזה? 600 אלף יורו לשנתיים פלוס 100 אלף יורו מענק חתימה? לא לא משהו פה לא מסתדר.

דולר.לא יורו.יש הבדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 13:13 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
RedBullet כתב:
פתאום טביב שופך כסף על השוער הקמרוני הזה? 600 אלף יורו לשנתיים פלוס 100 אלף יורו מענק חתימה? לא לא משהו פה לא מסתדר.

דולר.לא יורו.יש הבדל.
עכשיו הכל הגיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 13:14 
אם מוני יכשיל את העסקה הזו, למרות שאני אישית לא חושב שהיא היתה טובה כלכלית אבל מבחינה מקצועית
ללא ספק היא העסקה הכי חשובה למועדון השנה, אפשר להגיד שלום על העונה הקרובה ועל הקבוצה הזו
שנקראת הפועל ת"א...
מוני עזוב אותנו בשקט כך כבר את ה6 מיליון ולך תטיל בהודו, יש שם מהסוג הזה שאתה אוהב...
זה ירגיע אותך ואולי כשתחזור תבין שהכל היה לטובה!!

נ.ב. ואל תדאג לטביב אנחנו לא ניתן להרוס את מה שאין פה גם ככה וזה מועדון שמתנהל כמו שצריך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
מה עם התלונה במשטרה של מוני?

רגע....הוא רץ להגיש.
מוני הראל בחיים לא ייפתח את זה לצערי,וזה פשע ממישהו כמוהו שנקרא "אוהד",כי יש לי תחושה שגם לאחרים יש עליו לא מעט שפנים שהם עדיין לא שלפו מהכובע,וככה שומרים על הסטטוס קוו ועל השקט גם שלו,וגם של אלה שהיה יכול להתלונן נגדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
RedBullet כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:
RedBullet כתב:

דולר.לא יורו.יש הבדל.
עכשיו הכל הגיוני.

רק הסבתי את תשומת לבך.
300 אלף דולר זה לא חוזה עתק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 13:15 
לוסיאנו דה ברונו כתב:
RedBullet כתב:

דולר.לא יורו.יש הבדל.

הכול ביחד לשנתיים זה עדיין פחות ממה שהיו צרכים לשלם לבני יהודה על איינוגבה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 13:16 
redead כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:
RedBullet כתב:

דולר.לא יורו.יש הבדל.

הכול ביחד לשנתיים זה עדיין פחות ממה שהיו צרכים לשלם לבני יהודה על איינוגבה...

כולל משכורת לאיינוגבה?
אני מאמין שאדל זו עסקה זולה יותר, אבל סבבה כי אני לא ממש מחזיק מאיינוגבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

בידיעות נכתב שלמוני אין כוונה לפגוע במעברו של דמארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הפועל הקטן ! כתב:

מחר חותם בסלטיק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 13:17 
chimpfive כתב:
"דווקא אותו בחרתם להחליף את אניימה?"
טעות בספירה: הכירו את אפולה אדל, השוער החדש של הפועל תל אביב
מאת: תומר יצחק, מערכת וואלה! ספורט

http://sports.walla.co.il/?w=//1839491

מעודד ביותר.

ציטוט:
הפועל תל אביב היא זו ששמה עליו את ידיה. האדומים יראו שוער עם אינסטינקטים בריאים, יציאה מהירה ויכולות חתוליות על הקו שלעתים מזכירות את לאמה, אבל גם עם הרבה מאוד נקודות תורפה. "משחק הרגל שלו חלש, הידיים רועדות ברגעי האמת וקבלת ההחלטות לוקה בחסר", נכתב עליו בסיכום העונה ב'פראנס פוטבול'. הבעיה היותר גדולה תהיה התקשורת עם שחקני ההגנה. בשנה שעברה, עם הגנה שכולה דוברת צרפתית כמוהו, אדל סבל מחוסר תיאום משווע שעלה לקבוצה בלא מעט שערים מיותרים. מה מצפה לו עם בלם דרום אפריקאי, בלם סלובקי וצמד מגנים ישראלים?

לדעתי היה צריך לחכות כמה ימים ולראות אם ביתר יעשו מכירת חיסול, היינו יכולים להביא את הרוש במחכיר מציאה במקום לקחת סיכון עם השוער הזה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 345 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: