שחר כתב:
לא השוותי את המצב ל89 .
לא האשמתי באופן גורף את טביב ומצידי גם מוני יכול למות.
הבעייה שאתה תקוע עם האנשים האלה, גם אחרי הבמבי עד אלוהים יודע מתי.
אנשים טובים כמו גוטמן, בונדר וגבע תלם מזועזעים מהמצב, כל העסק מתנהל כמו שכונה והבלאגן גודל מיום ליום.
אני לא יודע ולא סומך על טביב ולא מבין למה אתה כ"כ בטוח שלא יהיה בהפועל מה שקרה לכדורסל, כשתגיע לארץ ממליץ לך לבוא לסיבוב בכפ"ס ולפגוש כמה אוהדים, אולי תפנים עם מי יש לך עסק.
ובאמת אני לא ידוע אם מוני עדיף, אבל בסה"כ טביב מקבל מרווח פעולה ובנתיים רק מחריב את המועדון וגורם נזק.
מקריאה בלבד, אני מסכים שהעסק מתנהל כמו שכונה.
אני לא נכנס לסיבות, אבל לשני הצדדים יש מידה שווה בתוצאה.
אנשים כמו גוטמן, בונדר וגבע מזועזעים מהמצב ?
גבע, אני בטוח, אני גם מבין אותו בתור אחד שייתכן ובעוד חודש ייצטרך למצוא מקום עבודה חדש מכורח הנסיבות.
מאחר וגבע הוא בצד של מוני, מצוי במצב לא פשוט, אני מהכרות שטחית עימו מאמין לו, אבל עדיין בוחן את דבריו בראיה רחבה של המצב.
בונדר, אני לא אוסיף מילה. האחרון שאני אשאל אותו על הפועל.
גוטמן, כנראה שנחש לא קטן, ואני באופן אישי מאמין, שבכל מצב של בעלים הוא היה שם את המפתחות על השולחן והולך הביתה.
כל שחקני המפתח שלו עזבו, הוא צריך לבנות הרכב מנצח כמעט מאפס, זה סיכון גדול מידי עבורו.
היתה לו דרך יציאה בכל מצב, טביב נשאר - "הוא לא רוצה אותי", מוני נשאר - "יוסי צריך לקבל את הקבוצה".
הגיע גם הזמן להפסיק לעשות השוואות בין הפועל תל אביב להפועל כפס סבא.
עם כל הכבוד למועדון מהשרון, זה רחוק שנות אור מהפועל תל אביב, בכל אספקט.
אין מה להשוות בין טביב של כפר סבא לטביב של הפועל, מאחר ומדובר בסיטואציות שונות לחלוטין.
טביב לא מקבל שום מרחב פעולה, הכל הסוואה של מוני.
מוני שם ברקע לטוב ולרע, ונכון לתקופה הנוכחית לשים מכשולים לטביב.
טביב ומוני ביחד הורסים את הבריאות של כולנו, את המועדון יהיה להם יותר קשה להרוס.
הפועל נכון להיום מוקפאת פעילות, משותקת כי צד אחד החליט לעשות דווקא.
מילא אתה רוצה להרוס לצד השני, אולי למען הפועל תעשה משהו למען הקבוצה.
טביב, בקונטקסט של הפועל הוא בעיקר נעלם עבורי. מוני מוכר ולא ממש עושה לי את זה.
הפועל מעניינת אותי, ונכון להיום אני ממתין להחלטה המשפטית בנושא.
יהיה טביב, ברוך הבא, עכשיו אתה לבד ואני נותן לך זמן להוכיח את עצמך. אפשר לחשוב שיש לי משהו אחר לעשות.
יהיה מוני, למרות העבר והנסיון המר, אני מקווה שהוא ייזכר שיש פה גם מועדון כדורגל שצריך לנהל. הוא הרי טוען שבאופן רשמי הוא אחד משני הבעלים, אז איפה אתה ?
אם יישארו השניים, אז צריך להתחיל להיות מודאג.
עד אז צריך להעביר את הזמן ולהפסיק לקפוץ מכל ידיעה בעיתון, באינטרנט או מחיילים מטעם.
שיהיה לכולם סופשבוע אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב.