שיקאגו כתב:
אני לא מבין למה אתם מחכים שהאולטראס ייצא בקריאה כדי לבוא להפגנה...כמה אנשים הם האולטראס 50? לא נתח משמעותי.
טביב טוען שהוא בעל הבית? אז הוא גם הכתובת להתנהלות הקולקלת שמציפה את מדורי הספורט.
צריך להרים את הכפפה ולהפגין ליד הבית של טביב.
מה זה משנה כמה הם האולטראס? שיהיו 300, 400, 1000.
מה שצריך לעשות זה להרתם לאחת המשימות הכי חשובות שלנו כאוהדים וזה הפגנת ענק! מגה הפגנה.
איך עושים זאת? קובעים יום שיהיה מספיק זמן להתארגן עליו (פורומים, מיילים, פייסבוק, אתרים ויותר חשוב מהכל בנושא כמות האנשים? בהמשך...).
לכל הפגנה צריכה להיות מטרה שאותה רוצים להשיג.
לנו יש 2 מטרות עיקריות - חיזוק הקבוצה ובעלים יחדי לקבוצה (כמו שזה נראה כרגע אולי כדאי שזה יהיה מוני, עם כל הצער שבדבר).
לגבי הבעלים? אני לא חושב שזה בידנו וכמו שזה נראה כרגע רק בתי המשפט יכריעו ולכן צריך להתמקד בחיזוק הקבוצה ויחס הוגן והגון לשחקנים.
העיקרון של ההפגנה צריך להיות על בסיס "חבר מביא חבר".
בהפגנה, לפני הצעקות, לפני השלטים ולפני הדרישות, הדבר שהכי משחק תפקיד זה כמות האנשים, לכן חשובים כמה דברים.
הראשון - הודעה מוקדמת שלדעתי צריכה להיות כ 72 שעות לפני!
השני - הוצאת כל אוהדי הקבוצה (לפני כולם) החוצה להפגנה, גם אם נזדקק לעזור בהסעות וכו'.
השלישי (והדי משמעותי) - חבר מביא חבר כי חייבים להיות שם כמויות של אנשים. אני אגייס לפחות 2 חברה מהעבודה, האמת? ספורט בכלל לא מעניין אותם אבל הם יהיו שם.
אם כל אחד מאיתנו יביא 2 חברים (מביה"ס, מהעבודה, מהבניין שבו גרים וכו') נעשה עבודת קודש שאף אחד לא לא יוכל להתעלם מההפגנה הזו.
מלבד כל הנ"ל? למרר לטביב את החיים.