סימרוטיץ כתב:
בוקר טוב למשתמשי סם טביב !
JustZiv
moshiko
villa crespo
mbracha
עומרי קנדה
אם פספסתי מישהו סליחה.
כפי שאתם יודעים סמים קשים גורמים להזיות, פרנויה ושיקול דעת מוטעה ,צאו רגע החוצה תבדקו אם שמש בחוץ ? אם אתם מתקשים לבצע משימה פשוטה זו אתם יכולים לפנות לאוהדי כ"ס,לדני בונדר,לערן זהבי ,למהרן לאלא ,לשי אבוטבול ,ליוסי אבוקסיס ,לוינסנט אניימה,לגבי קצרה,לאיתי שכטר,לקובי סידי,לשופט סטרשנוב .
אה שחכתי כולם שקרנים ספיניולוגים בעלי אינטרס ומזיקים לקבוצה ! די חלאס המלך שלכם ערום והוא משתין עלינו בקשת בגללכם !
כתבתי פה כבר מספיק פעמים תדבקו בעובדות ! נכון להיום אחרי "ניצחונו" של טביב בבמבי עדיין אין לנו מאמן ולא הוחתם אף שחקן אנא ממכם הצד השני שאתם מתעבים כלכך אמר שהוא מוכן לחתום על כל דבר יקום כבודו טביב ויוכיח לי שאני טועה !
נשתדל לחרוג ממנהגי ולענות לך לעניין, ולהבליג על הלכלוך שלך.
בתור כפ"סבאי לשעבר, אני יודע מי זה אלי טביב עוד מהקדנציה הראשונה שבה מוני הראל גזר קופונים על הפועל. אתה לא צריך ללמד אותי מי זה.
רק מה? איפה ראית שהגנתי על אלי טביב? עוד לפני הבמבי אמרתי שאני מקווה שמוני הראל ינצח, כי אותו יהיה קל יותר להעיף. מבחינתי, לשניהם אסור להיות בעלים של הפועל. שניהם גרועים באותה מידה (רק שאת מוני יהיה קל יותר להעיף לדעתי) ושניהם מרסקים את הפועל והופכים אותה לבדיחה לא מצחיקה.
ההבל ביני לבינך, הוא שאני לא קונה את הספינים של אף אחד מהם. זה שטביב רע, לאאומר שמוני הראל טוב להפועל. אתה אולי חושב שמוני הראל הוא צדיק ששוכב על הגדר בשביל הפועל. אני ממש לא.
ואת דעתי על מוני הראל אמרתי מהיום הראשון. כשתאומים לא הסכים לתת לג'קי בן-זקן את ניהול הקבוצה, אני אמרתי לו את דעתי עליו. כשמוני הראל שחרר ספינים לתקשורת כל יומיים על העתיד השחור שצפוי למועדון, אם הוא לא יקבל את ניהול הקבוצה וכשאוהדים הלכו לעשות בלאגן במשרדי כתר, אני אמתי בדיוק מה מצפה לנו עם מוני הראל וגם הייתי צריך לריב עם חברים אוהדי הפועל בגלל זה. לצערי, צדקתי בדיוק בנבואה שלי על מוני הראל ועל ההתנהלות שלו.
חבל שיש אנשים שעוד מאמינים לו וחושבים שהאינטרס היחיד של מוני הראל זה הפועל ת"א.
ואל תשכח לעולם, גם אם מוני הראל הוא צדיק הדור, הוא עדיין זה שהביא את אלי טביב, למרות שהוא התחייב להנהלה הקודמת שהוא יכול להעמיד תקציב של 30 מיליון ש"ח לבד.