red in blood כתב:
Officer Barbrady כתב:
red in blood כתב:
Officer Barbrady כתב:
רוי האדום כתב:
אני הייתי בסכנין שהיה לנו משחק רדיוס שם , ראיתי את המשחק עם עוד חמישה אוהדים שלנו בפאב בורה בורה ממש ליד האיצטדיון , מיותר לציין שכל הפאב היה מפוצץ באוהדי סכנין , זכינו שם לכבוד ולפירגוןן שבמעט מקומות היינו זוכים לו . בטח שלא בפאב מלא אוהדי נתניה , חיפה או אוהדי בית"ר ק"ש ..
ז"א שאין לך בעיה עם אנשים שהם אלימים בכללי, כל עוד הם לא אלימים כלפיך?
להשתמש בתירוץ של הגזענות למי שרוצה שקבוצה אלימה וכסחנית(שהוציאה מכלל פעולה את אבוטבול) תעלם מהכדורגל הישראלי זה לא רציני.
ואני דווקא זוכר את אוהדי הפועל פ"ת באים לעיר האוהלים מחוץ לאוסישקין, אז גם לגיטימי שאני רוצה שהם יישארו ע"ח סכנין.
אוהדי סכנין, להבדיל מקבוצה קטנה, הם לא קהל אלים.
קבוצה לא יכולה להיות אלימה, זה אופי שמאמן נותן לקבוצה.
זה לא סכנין שפצעה את אבוטבול, אלא שיטת המשחק של לחמן.
ורק כדי להדגיש - יש לי בעיה עם אלימות, גם אם זה לא כלפי.
לפחות תהיה כנה איתי. אתה לא חושב שאוהדי סכנין אלימים?
סכנין משחקת אלים גם היום. העונה בבלומפילד הם כיסחו את השחקנים שלנו, ולא קיבלו צהוב(אם אני לא טועה).
רוי, אם היה נפתח אשכול ברכות להפועל ב"ש או בני יהודה הייתי מגיב בידיוק כמו שאני מגיב עכשיו. כנראה שאז כולם היו מסכימים איתי והאשכול לא היה מגיע לשלושה עמודים.
עם יד על הלב- יש להם גם אוהדים אלימים, אבל הם אפילו לא בחמישיה הראשונה של האוהדים האלימים בליגת העל.
סכנין ממש לא שיחקה אלים היום.
היא שיחקה פיזי ועשתה הרבה פאולים, כמו שקבוצת תחתית צריכה לעשות, אבל אני לא ראיתי פאול אחד שהיה באמת אלים כמו בתקופת למן, שהדביק להם את המוניטין הזה.
מצטער, אני חושב שהם האוהדים הכי אלימים אחרי אוהדי בית"ר. אני לא חושב שיהיה בטוח להסתובב לידם בסכנין אם הם הפסידו.
אני מבין שלחמן מאמן כסחן, אבל סכנין משחקת אגרסיבי גם בלעדיו. לא רק היום, שאגרסיביות מובנת לנוכח המשחק הקריטי, אלא על דרך המשחק הרגילה שלה. השחקנים שלהם(גם היהודים!!11) לא מכבדים את הספורט ומבצעים פעולות שיכולות לגרום לפציעה רצינית.
רוי, אני מבין את הצורך בקבוצה מהמגזר, חבל שסכנין היא זאת שמייצגת אותם. הייתי מעדיף שאום אל פאחם יעלו וסכנין יירדו. אני מייחס חשיבות לאלימות שלהם רק בגלל שהרבה מעדיפים להתעלם ממנה ולחלק להם ברכות. אוהדי בית"ר לא ממש בוכים כי המשחק לא מעניין אותם, אני יותר אשמח לשמוע שהמשטרה מעכבת אותם עד לפנות בוקר.