its-sick כתב:
mkorman1 כתב:
גוטמן הוא לא סמל אדום בשבילי ואם ילך אז אני הראשון שאברך על כך
באשר למעשים של טביב בשנתיים האחרונות נא פרט והסבר- אני חשבתי לתומי שבשנה שעברה דווקא זכינו באיזה דאבל ולא ניתן להתעלם מכך שגם לבעלים היה חלק כלשהו בהישג הזה
צר לי אבל אני משוכנע שרב הבקורת כלפי טביב נובעת מדעה קדומה וראיה לכך ניתן למצוא בכך שחיצי הבקורת לא הופנו אף פעם כלפי הראל באותה מידה שהופנו כלפיו
מה שקרה אמש לדעתי הוא סוף של עידן במועדון שהתאפיין ב"סמוך" ,בפזרנות בשמור לי ואשמור עליך ,בטובות הנאה למקורבים ועוד שלל מרעין בישין
כל זה נגמר אני מקווה ועכשיו יחל ניקוי האורוות וניהול קצת יותר מחושב ועניני
אם אכן כך יהיה אז מובטחת תמיכת רב רובו של הקהל בטביב
אם לא נמחה נלחם ומה לא
כרגע לא דחוף להלחם ואין גם על מה להלחם
הראל עף הביתה? טוב מאד ושישאר שם (ממילא יש לו כמדומני ענינים קצת יותר דחופים לטפל בהם כרגע)
ההערכה שלי אליך ירדה עכשיו פלאים.
דעה קדומה? הנה חלק מהעובדות שמוכיחות שיש מספיק סיבות להתנגד לטביבון:
מה שהוא עשה לכפר סבא. אתה לא חושש לקופת המועדון אחרי מכירת החיסול שם?
ההיעלמות שלו למיאמי בתקופת ההעברות. עזוב שלא אכפת לו מהקבוצה, אף מנהל לא יכול להתנהג ככה.
הראיון האיום שלו באולפן האלופות היה מעורר חלחלה גם בסוחרי סמים עם דם על הידים. כנראה שלא צפית בראיון הזה, אחרת קשה לי להאמין שאתה עוד מסוגל להסתכל על הפרצוף שלו.
לא ראיתי את הראיון, גם לא שמעתי אותו.
אני לא בעד טביב כי הוא טרם הוכיח משהו, אך אני גם לא נגד.
באופן עקרוני, טביב הוכיח שהוא איש עסקים ממולח כאשר הצליח "לגנוב" למוני את הקבוצה לאחר שהרדים את הנושא וטען כל הזמן שיעזוב.
כל מה שקרה עם כ"ס כרגע לא מעניין, למה?
כי בידיעות פורסם (אתמול כמדומני) שאת דה סילבה, יבואה וידין הוא הביא להפועל כי כ"ס לא יכלה לעמוד בחוזים שלהם ואת לוז כי נגמר החוזה.
מעבר לזה, הפועל שילמה על כל שחקני כ"ס סכום (לא ציינו כמה) על השבחת השחקנים.
עד כאן כ"ס, כל השאר פחות חשוב.
ההיעלמות למיאמי בזמן העברות? אני חושב שזה קשור ישירות לסכסוך הבעלים ולא קשור באופן ישיר לקבוצה עצמה.
נכון, זה לא צריך לקרות ע"ח הקבוצה אבל כשיש כ"כ הרבה ספינים אז לך תדע.
אם אני זוכר נכון, יצאו מבית מוני הראל לא מעט ספינים נגד טביב ואם תקרא בפורום תראה כמה הקהל היה נגד טביב עוד לפני ינואר.
אני לא מסנגר עליו אני רק חושב שאנחנו לא יודעים הכל ואם זה כך, אולי לא צריך לשפוט אותו עוד לפני שהיה בעלים יחיד בקבוצה יום ורבע.
בייננו, מוני הוכיח את אהדתו ואהבתו לקבוצה אבל לא הייתי רוצה שימשיך כבעלים כי קבוצה צריכה ניהול מקצועי ולא ניהול של אוהד.
טביב? עדיין לא הוכיח כלום ועכשיו זה הזמן שבו הוא צריך לרכוש את אמונם של האוהדים ולחזק את הקבוצה.
כנראה שלפי מינוי המאמן נדע קצת יותר לאן נושבת הרוח.
אני לא חושב שיש כאן מישהו שאם היה מנכ"ל, בעלים וכו' ושהיה שומע את אחד העובדים שלו מתבטא כפי שגוטמן התבטא (מוני עדיף מטביב) ושירצה שימשיך במערכת.
נכון, אפשר לגשר ולפשר על הכל ועדיין....
בדבר אחד אני בטוח - אף איש עסקים לא ירצה להפסיד כסף.
אני בטוח שטביב ירצה לעשות הכל על מנת שהקבוצה תהיה ריווחית עם הישגים, רק כך הוא יוכל למקסם את ההשקעה שלו במכירה עתידית, מכירת שחקנים, מינויים או מאירופה.