שער הניחומים. אחרי השער של בן-סהר היה טירוף של שתי דקות, חיוך גדול עולה על הפנים. ואז אני נזכר: פאקינג שיט. הצגנו משחק אדיר, אולי הכי טוב שלנו העונה, ובסוף בקושי הוצאנו תיקו. לא הפעלנו את הלחץ הרצוי על מכבי חיפה. במקום להוביל בהפרש של ארבעה שערים איפשרנו למכבי לחזור למשחק. מלבד ההחמצות המרגיזות של זהבי ותמוז - שטראובר לקח בעיטות אדירות מרחוק(בחלקים מסויימים זו הייתה הפועל של פעם, לאו דווקא זו בעידן גוטמן - קבוצה שיודעת לתת גול ממצב נייח, קבוצה שבועטת מחוץ לרחבה), מכבי צריכה לשלוח זר פרחים לשופט שלא שווה שאני אזכיר את שמו. איך שטראובר לא קיבל אדום אחרי שהפיל את בן-סהר? פשוט בושה וחרפה. לא שמח מהתיקו הזה - אין צדק בכדורגל.
כל ההתפרצות הזאת של גוטמן על זהבי לא מתאימה. היה לו משחק חלש מאוד אבל זה קורה, ורק לפני שלושה ימים הוא היה המשיח אחרי מספרת אדירה שלו נגד ק"ש. במקרה ספגנו את השיוויון אחרי שזהבי החמיץ - אולי הוא גם אשם בשער השני? גוטמן בכלל מעצבן אותי בזמן האחרון, ממש איבד את הצפון.
ועל מה אני מדבר? בין השאר על הספסול של טועמה במשחק נגד חיפה וחוסר הקרדיט שהוא קיבל לאורך העונה הזאת כששחקנים כמו ורמוט פשוט לא פגעו. טועמה היה אדיר היום, ציון 8 מגיע לו. שני בישולים, אחד מהם במצב קריטי, מסירות חכמות, השקעה אינסופית וגם בעיטה אדירה לחיבור מ-30 מטר בערך - שער העונה ללא ספק אם הכדור היה נכנס. וכמה שזה היה כואב עבור אוהדי מכבי אם דווקא טועמה היה מבקיע. לא נורא, הם כבר איבדו את הצבע מהפנים בדקה האחרונה.
לא הגיע להפועל הנוכחית להיפרד מאיתנו במשחק הבית האחרון עם הפסד. היינו ראויים לניצחון וחייבים לנצח אבל היום הוכח כמה אין צדק בכדורגל למרות הגול בדקה ה-90(ותודה לך בן).
ציונים:
אניימה - 6
קנדה - 5
בונדר - 6
פרנסמן - 7
באדיר - 6
ידין - 6
אבוטבול - 6.5
טועמה - 8
זהבי - 5
טוטו - 5
בן-סהר - 6
השחקנים המחליפים - שיבחון, לאלא ואלרואי כהן - ללא ציון.
מכבי סתם חבורה של אפסים, איווניר בונקריסט וגונב דעת. שיחקו בידיוק שתי דקות בכל הדרבי הזה. גם אם יובילו עליינו 3-0 בדקה האחרונה הם לא ינצחו דרבי האפסים האלה. שלוש שנים של שליטה מוחלטת בדרבים - תודה לך הפועל