תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 23:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 66 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חוסר ביוזמה ותנועה בלי כדור
הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 15:15 
redrony כתב:
שחר כתב:
redrony כתב:
chimpfive כתב:
אתה מבקר אותו שהוא מתייחס רק לעובדות שמתאימות לתאוריה שלו, בדיוק מה שאתה עושה רק בצורה יותר בוטה.

עזוב, אפילו חופר כמוני כבר ויתר. כל פעם אני שוכח למה אני בכלל נכנס איתו לדיונים

לאיזה עובדות לא התייחסתי?

שמע, שחר, אתה כנראה בחור עלא-כיפאק, אבל בויכוחים איתך יש בעיה. אתה גוזר חלקים מתגובות ומדביק אותם בלי קשר לקונטקסט.
צ'ימפ כתב לך באחד הדיונים הקודמים ש"הפועל קבוצת כדורגל בינונית מינוס", פיתחת ויכוח ארוך האם "העונה היא בינונית מינוס". מישהו כתב לך משהו על זה שהפועל ניצחו בדקה 90 ו"התגובה שלך היתה מביכה". אתה כתבת לו "למה אתה צריך להתבייש בנצחונות בדקה ה-90", יעני שהנצחונות מביכים.
אני כותב לך דברים בכללי, נותן כדוגמא את בן סהר ואתה מתייחס לכמה גולים בן סהר הבקיע בלי להתייחס לשום דבר אחר שאני כותב. אתה לא צריך לראות את בן סהר משחק דקה בשביל לדעת כמה גולים הוא הבקיע. הרי כבר כתבתי לך מספיק פעמים שמלבד התוצאות (מספרים אם תקרא לזה) יש עוד הרבה אספקטים שצריך לבחון בהם דברים. אתה בוחר להתעלם מהם לגמרי.
אני יכול לעבור איתך, כמו שאמרתי על 4-5 שחקנים בהפועל שאני חושב שגוטמן לא מוציא מהם 50%. אני רואה את הפועל משחקת כקבוצה בתקופה הזו ואני לא מבין מה גוטמן עושה איתם באימונים. זו דעתי. אני מסתכל מעבר לתוצאות ומספרים (שתסכים איתי שגם הם לא טובים כרגע).
אז יכול להיות שאתה מתוסכל ממני כמו שאני ממך. לגיטימי. לי זה קצת נמאס.

מצטער, אבל לא הצליחו להסביר לי ואני חושב שגם לעצמם שהעונה הזו של הפועל היא "בינונית מינוס" לגבי הנצחונות , מישהו כתב שלא ברור איך אני סופר ניצחנות על "אימפריות" כמו בני יהודה בית"ר בדקה ה90 וכתב שאת בני יהודה נצחנו בדקה ה87, אתה כמובן סילפת את כל הדו שיח ועובדה שהוא (וגם אתה) לא הצלחתם להסביר למה הנצחונות האלה מובנים מאליו.
לגבי השחקנים, אז יכול להיות שאפשר היה להוציא משהר, ויקטור מרעי או משחקן אחר שתחליט קצת יותר, אבל אם תבחן את התמונה הכוללת לאורך זמן ביחס לשחקנים ששודרגו אצל גוטמן, תראה שאין בכלל מה להשוות, גם שהר עשה אצל גוטמן שינוי עצום אם כי הוא בדעיכה לאחרונה.

ובכלל, כל הגישה המעליבה הזו של "לא יודע מה גוטמן עושה איתם באימונים" היא מקוממת. אם אתה לא יודע, אז לך תראה. אתה חושב שאם מאמן מסביר (כמו שאתה אוהב לכתוב) לשחקן שכהוא מגיע מול השער תבעט חזק לפינה, זה באמת עובד כך במשחק?

מוריניו לא "הסביר" לשחקנים של ריאל מה לעשות מול ברצלונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 16:00 
סמל אישי של המשתמש
שחר אני אסביר לך בפשטות איך הפועל ת"א של העונה היא בינונית.
כתור התחלה נתחיל בזה שהפועל ת"א בינונית ולא העונה של הפועל ת"א, העונה של הפועל ת"א ענקית.
הצ'מפיונס, חצי גמר גביע ולהיות במאבק האליפות 2 מחזורים לסיום, זה עונה גדולה.
הכדורגל שהפועל ת"א מציגה לעומת זה הוא כדורגל חלש עד מביך ביחס לסגל שיש לה, וביחס למה שהיא
הראתה שהיא מסוגלת לעשות בשנה שעברה, מהבחינה הזאת אנשים היו עדינים וקבעו שאנחנו בינוניים מינוס,
אולי באמת בגלל ה"הצלחה" התוצאתית שכנראה תסתיים ללא שום תואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 16:13 
שחר כתב:
redrony כתב:
שחר כתב:
redrony כתב:
chimpfive כתב:
אתה מבקר אותו שהוא מתייחס רק לעובדות שמתאימות לתאוריה שלו, בדיוק מה שאתה עושה רק בצורה יותר בוטה.

עזוב, אפילו חופר כמוני כבר ויתר. כל פעם אני שוכח למה אני בכלל נכנס איתו לדיונים

לאיזה עובדות לא התייחסתי?

שמע, שחר, אתה כנראה בחור עלא-כיפאק, אבל בויכוחים איתך יש בעיה. אתה גוזר חלקים מתגובות ומדביק אותם בלי קשר לקונטקסט.
צ'ימפ כתב לך באחד הדיונים הקודמים ש"הפועל קבוצת כדורגל בינונית מינוס", פיתחת ויכוח ארוך האם "העונה היא בינונית מינוס". מישהו כתב לך משהו על זה שהפועל ניצחו בדקה 90 ו"התגובה שלך היתה מביכה". אתה כתבת לו "למה אתה צריך להתבייש בנצחונות בדקה ה-90", יעני שהנצחונות מביכים.
אני כותב לך דברים בכללי, נותן כדוגמא את בן סהר ואתה מתייחס לכמה גולים בן סהר הבקיע בלי להתייחס לשום דבר אחר שאני כותב. אתה לא צריך לראות את בן סהר משחק דקה בשביל לדעת כמה גולים הוא הבקיע. הרי כבר כתבתי לך מספיק פעמים שמלבד התוצאות (מספרים אם תקרא לזה) יש עוד הרבה אספקטים שצריך לבחון בהם דברים. אתה בוחר להתעלם מהם לגמרי.
אני יכול לעבור איתך, כמו שאמרתי על 4-5 שחקנים בהפועל שאני חושב שגוטמן לא מוציא מהם 50%. אני רואה את הפועל משחקת כקבוצה בתקופה הזו ואני לא מבין מה גוטמן עושה איתם באימונים. זו דעתי. אני מסתכל מעבר לתוצאות ומספרים (שתסכים איתי שגם הם לא טובים כרגע).
אז יכול להיות שאתה מתוסכל ממני כמו שאני ממך. לגיטימי. לי זה קצת נמאס.

מצטער, אבל לא הצליחו להסביר לי ואני חושב שגם לעצמם שהעונה הזו של הפועל היא "בינונית מינוס" לגבי הנצחונות , מישהו כתב שלא ברור איך אני סופר ניצחנות על "אימפריות" כמו בני יהודה בית"ר בדקה ה90 וכתב שאת בני יהודה נצחנו בדקה ה87, אתה כמובן סילפת את כל הדו שיח ועובדה שהוא (וגם אתה) לא הצלחתם להסביר למה הנצחונות האלה מובנים מאליו.
לגבי השחקנים, אז יכול להיות שאפשר היה להוציא משהר, ויקטור מרעי או משחקן אחר שתחליט קצת יותר, אבל אם תבחן את התמונה הכוללת לאורך זמן ביחס לשחקנים ששודרגו אצל גוטמן, תראה שאין בכלל מה להשוות, גם שהר עשה אצל גוטמן שינוי עצום אם כי הוא בדעיכה לאחרונה.

ובכלל, כל הגישה המעליבה הזו של "לא יודע מה גוטמן עושה איתם באימונים" היא מקוממת. אם אתה לא יודע, אז לך תראה. אתה חושב שאם מאמן מסביר (כמו שאתה אוהב לכתוב) לשחקן שכהוא מגיע מול השער תבעט חזק לפינה, זה באמת עובד כך במשחק?

מוריניו לא "הסביר" לשחקנים של ריאל מה לעשות מול ברצלונה?

אבל הנה שחר, שוב. אתה כותב "בינונית מינוס" על העונה, בזמן שדיברו איתך על הקבוצה ועל היכולת שלה. זה כאילו מדברים איתך על דבר אחד ואתה מתיחחס לדבר אחר. זה ניואנס קטן, אבל מאוד משמעותי. הפועל כרגע קבוצה בינונית (אמרתי לך, עזוב אותך ממינוס ופלוס). תיאור לגבי העונה, לא סגור עליו. ליגת האלופות, התמודדות על האליפות וקריסה טוטאלית בחודשיים האחרונים.
את מי הגישה מעליבה? הכדורגל שהפועל משחקים עכשיו הוא מעליב. אני בפירוש כתבתי לך שלגבי בן סהר אני לא מדבר על לבעוט לשער מ-5 מטר, אלא על דברים עמוקים יותר שקשורים לתנועה ולחשיבה שלו וזו בדיוק הדוגמא שאתה נותן לי עכשיו. זה מביא אותי לחשוב שאתה לא קורא בכלל מה שאני כותב, או שאתה קורא חצאי דברים ומחבר אותם למשהו אחר שבכלל לא קשור או שיש לך בעיה בהבנת הנקרא (אני באמת לא מנסה לפגוע או להעליב, אבל אני לא מוצא שום הסבר אחר שיסביר את התגובות שלך). איך אפשר בכלל לקיים איתך דיון רציני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 16:49 
מסתבר שאתה לא רק חופר, אלא דמגוג.
באמת דיברו איתי על דבר אחד, שזה היכולת של הפועל העונה ואתה דברת על דבר אחר ,שזה החודשיים האחרונים, שזו כמובן קבוצת הדגימה שמתאימה לתאור "בינוני מינוס" אם הוא היה מדבר על יכולת במשחק, יכולת לאחרונה או על החודשיים האחרונים, בכלל לא הייתי מתווכח איתו, אבל רדרוני דגם את החודשיים האחרונים דוקא. למה? שאלה רטורית.
הלאה- גישה מעליבה. לכתוב על מאמן ושחקנים מקצוענים ש"אתה לא יודע מה הם עושים באימונים" בזלזול והתנשאות, היא רדודה. יצא לי לראות 2 אימונים של גוטמן העונה ואני מאחל לנו שאצל כל מאמן יעבדו ביסודיות כמו שיוסי ואלי עובדים. העובדה שהתוצאות לא מספקות בעיניך, לא נותן לך את הלגיטימציה לזלזל בצורה בוטה כ"כ.
לגבי שהר מן הסתם חשבתי שאתה מספיק אינטיליגנט כדי שתבין שזו דוגמא קיצונית (בדיוק כמו ליגה ב' שהבנתי לבד), אולי נתתי לך קרדיט גדול מידי.
אתה כנראה צריך להמשיך לדבר על דברים עמוקים כמו פריצות עומק, תנועה נכונה, סגירות אלכסוניות וניואנסים שטקטיקן כמוך רק מצליח לראות , אני אצטרך להתדיין עם מי שכותב על עובדות, זה קצת יותר מחובר למציאות עבורי. 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 17:18 
כן כתבתי שהפועל קבוצה בינונית מינוס, אתה רוצה להיתפס כמו בולדוג על משפט ולתקוף אותו מכל כיוון אפשרי ולטחון עד שתיתן את השורה האחרונה? אז בבקשה הפועל קבוצה בינונית מינוס בניגוד לעונה שהיא נתנה, עכשיו תשאל אותה שאלה עוד פעם ותבחר להתייחס למה שנוח לך, אירוני משהו, אתה לא חושב?
דרך אגב אולי לא כתבתי "לאחרונה" חשבתי שזה מובן, בכל מקרה יכלת גם לשאול והייתי שמח לענות לך, אבל כנראה שיותר כיף לך להיתפס לקטנוניות ולהוכיח כמה הדעה שלך רואה את התמונה הגדולה בניגוד לכולם, כנראה שזו ההנאה שלך, אחרת אין לי מושג למה אתה מתעקש לבטל דעות של אחרים ולהתייחס אליהם בגישה הכל כך ייחודית שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 18:16 
שחר כתב:
מסתבר שאתה לא רק חופר, אלא דמגוג.
באמת דיברו איתי על דבר אחד, שזה היכולת של הפועל העונה ואתה דברת על דבר אחר ,שזה החודשיים האחרונים, שזו כמובן קבוצת הדגימה שמתאימה לתאור "בינוני מינוס" אם הוא היה מדבר על יכולת במשחק, יכולת לאחרונה או על החודשיים האחרונים, בכלל לא הייתי מתווכח איתו, אבל רדרוני דגם את החודשיים האחרונים דוקא. למה? שאלה רטורית.
הלאה- גישה מעליבה. לכתוב על מאמן ושחקנים מקצוענים ש"אתה לא יודע מה הם עושים באימונים" בזלזול והתנשאות, היא רדודה. יצא לי לראות 2 אימונים של גוטמן העונה ואני מאחל לנו שאצל כל מאמן יעבדו ביסודיות כמו שיוסי ואלי עובדים. העובדה שהתוצאות לא מספקות בעיניך, לא נותן לך את הלגיטימציה לזלזל בצורה בוטה כ"כ.
לגבי שהר מן הסתם חשבתי שאתה מספיק אינטיליגנט כדי שתבין שזו דוגמא קיצונית (בדיוק כמו ליגה ב' שהבנתי לבד), אולי נתתי לך קרדיט גדול מידי.
אתה כנראה צריך להמשיך לדבר על דברים עמוקים כמו פריצות עומק, תנועה נכונה, סגירות אלכסוניות וניואנסים שטקטיקן כמוך רק מצליח לראות , אני אצטרך להתדיין עם מי שכותב על עובדות, זה קצת יותר מחובר למציאות עבורי. 

אני לא בטוח שאפילו אתה מבין את עצמך.
ניצחת אותי ביושר, אין לי יותר מדי דברים ענייניים, אז אני כותב קצת שטויות בשביל להרגיש עם עצמי טובץ
יאללה חמוד, שיהיה ערב טוב, אל תאכל יותר מדי שיפודים, זה עושה כאב בטן ובתוספת חומוס גם גזים שלא ברא השטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 66 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: