redrony כתב:
שחר כתב:
redrony כתב:
chimpfive כתב:
אתה מבקר אותו שהוא מתייחס רק לעובדות שמתאימות לתאוריה שלו, בדיוק מה שאתה עושה רק בצורה יותר בוטה.
עזוב, אפילו חופר כמוני כבר ויתר. כל פעם אני שוכח למה אני בכלל נכנס איתו לדיונים
לאיזה עובדות לא התייחסתי?
שמע, שחר, אתה כנראה בחור עלא-כיפאק, אבל בויכוחים איתך יש בעיה. אתה גוזר חלקים מתגובות ומדביק אותם בלי קשר לקונטקסט.
צ'ימפ כתב לך באחד הדיונים הקודמים ש"הפועל קבוצת כדורגל בינונית מינוס", פיתחת ויכוח ארוך האם "העונה היא בינונית מינוס". מישהו כתב לך משהו על זה שהפועל ניצחו בדקה 90 ו"התגובה שלך היתה מביכה". אתה כתבת לו "למה אתה צריך להתבייש בנצחונות בדקה ה-90", יעני שהנצחונות מביכים.
אני כותב לך דברים בכללי, נותן כדוגמא את בן סהר ואתה מתייחס לכמה גולים בן סהר הבקיע בלי להתייחס לשום דבר אחר שאני כותב. אתה לא צריך לראות את בן סהר משחק דקה בשביל לדעת כמה גולים הוא הבקיע. הרי כבר כתבתי לך מספיק פעמים שמלבד התוצאות (מספרים אם תקרא לזה) יש עוד הרבה אספקטים שצריך לבחון בהם דברים. אתה בוחר להתעלם מהם לגמרי.
אני יכול לעבור איתך, כמו שאמרתי על 4-5 שחקנים בהפועל שאני חושב שגוטמן לא מוציא מהם 50%. אני רואה את הפועל משחקת כקבוצה בתקופה הזו ואני לא מבין מה גוטמן עושה איתם באימונים. זו דעתי. אני מסתכל מעבר לתוצאות ומספרים (שתסכים איתי שגם הם לא טובים כרגע).
אז יכול להיות שאתה מתוסכל ממני כמו שאני ממך. לגיטימי. לי זה קצת נמאס.
מצטער, אבל לא הצליחו להסביר לי ואני חושב שגם לעצמם שהעונה הזו של הפועל היא "בינונית מינוס" לגבי הנצחונות , מישהו כתב שלא ברור איך אני סופר ניצחנות על "אימפריות" כמו בני יהודה בית"ר בדקה ה90 וכתב שאת בני יהודה נצחנו בדקה ה87, אתה כמובן סילפת את כל הדו שיח ועובדה שהוא (וגם אתה) לא הצלחתם להסביר למה הנצחונות האלה מובנים מאליו.
לגבי השחקנים, אז יכול להיות שאפשר היה להוציא משהר, ויקטור מרעי או משחקן אחר שתחליט קצת יותר, אבל אם תבחן את התמונה הכוללת לאורך זמן ביחס לשחקנים ששודרגו אצל גוטמן, תראה שאין בכלל מה להשוות, גם שהר עשה אצל גוטמן שינוי עצום אם כי הוא בדעיכה לאחרונה.
ובכלל, כל הגישה המעליבה הזו של "לא יודע מה גוטמן עושה איתם באימונים" היא מקוממת. אם אתה לא יודע, אז לך תראה. אתה חושב שאם מאמן מסביר (כמו שאתה אוהב לכתוב) לשחקן שכהוא מגיע מול השער תבעט חזק לפינה, זה באמת עובד כך במשחק?
מוריניו לא "הסביר" לשחקנים של ריאל מה לעשות מול ברצלונה?