תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 21:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 91 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שיהיה לכם בהצלחה
הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 19:36 
אינקוגניטו כתב:
מי שלא רוצה לשחק בהפועל תל אביב שלא ישחק בה.

מי שרוצה אירופה,אפריקה או ניו-זילנד, שיילך.

רק דבר אחד מפריע לי בתגובות פה -

אולי תפסיקו כבר עם האחיזת עיניים הזאת של "מי יביא עכשיו כסף"?
בהפועל תל אביב מודל 2011, עם ההכנסות של השנה האחרונה מליגת האלופות ומכירת שחקנים לא צריך להביא אגורה כדי להעמיד סגל שיתחרה על כל התארים.
כרגיל מעוורים לכם את העיניים עם כל מיני ספינים וכתבי חצר.
לשאול אייזנברג האמינו במשך שנים על כל ה"מישכון דירה" שלו ושאר הסיפורים הדמיוניים,
ועכשיו אותו קהל בדיוק אוכל את השקרים של טביב והראל.

בהפועל תל אביב יש יותר כסף ממה שהיה בה אי פעם, וזה עוד לפני שימכרו את כל הערן זהבים שעושים טובה שהם משחקים כאן.

תתעוררו כבר, גונבים לנו את המועדון לאור היום.

בדיוק
אפשר לחשוב גם איזה כסף היה צריך כאן ב 3 שנים האחרונות כדי לבנות את הקבוצה הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 19:36 
NARKOTIKA כתב:
מה שהכי חבל פה באשכול,
זה השלמה עם המצב של הנוער.

אנחנו מדברים רק על רכש רכש רכש.
אין לנו עתיד מהבית בחודורוב וזה הדבר הכי גרוע.
אם היו 3-4 שחקנים עם פוטנציאל טוב לפחות היה בסיס. רכש לא יכול להיות בסיס.

!!!
מרגיז שבמכבי ובחיפה מדברים על כשרונות לעתיד ממחלקות הנוער שלהן ואצלנו מדברים על מי אפשר להביא ומאיפה...
איזה הנהלה של כלבים...

נערך לאחרונה על ידי אדום בתאריך 07 מאי 2011, 19:37, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 19:37 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
RedFox כתב:
לפני שחקנים חדשים ומאמן חדש צריך הנהלה חדשה, דרך חדשה, מחלקת נוער חדשה.
ניקוי אורוות בקיצור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 19:37 
NARKOTIKA כתב:
מה שהכי חבל פה באשכול,
זה השלמה עם המצב של הנוער.

אנחנו מדברים רק על רכש רכש רכש.
אין לנו עתיד מהבית בחודורוב וזה הדבר הכי גרוע.
אם היו 3-4 שחקנים עם פוטנציאל טוב לפחות היה בסיס. רכש לא יכול להיות בסיס.

כל מה שקורה מסביב למונח "מחלקת הנוער" אצלנו חייב לעבור זעזוע עצום, אנשים עושים צחוק שם מהעבודה שלהם, איך אפשר להיות מקצוענים ככה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 19:44 
ערן כתב:
ערן, תודה על שלוש עונות, על זה שגילינו אותך פתאום, על הגול בטדי, על כל הגולים האחרים. תעשה חיל באירופה.
גילי, היום הוכחת איך יכולנו להיראות אם היית ככה כל העונה, מקווה שתמצא בכל זאת חוזה בחו"ל.
בן, מקווה בשבילך שבאספניול ירצו אותך בסיום ההשאלה, ושתשים הרבה גולים כמו שחשוב לך.
ויני, לא אהבתי והערכתי הרבה שחקנים כמוך, הלוואי שתמצא קבוצה בכירה ושתגשים שם חלום. רק אל תחתום במכבי.
דני, בהצלחה ברוסיה.
איתי, חולה עליך. המון בהצלחה.
עמרי, שי, דדי, ביבאן, יוסי, מקווה שתוכיחו בקיץ שאתם קצת יותר ראויים לסגל של הקבוצה, ואם לא אז בהצלחה להיכן שלא תלכו.
אלי, אם יש לך אופציה בחו"ל - לך על זה.

בהצלחה לכולכם, באמת. מכל הלב ובלי ציניות.

תבינו, זה לא אתם, זה אני.
מיציתי אתכם.
ממש לא כועס, כבר לא מאוכזב, רק לא רוצה לקוות מכם שוב למשהו.

שחקנים חדשים (לא אבו לאבנים, בבקשה), אנרגיות חדשות, אולי מאמן חדש (אגב, מי שיפיל סגל מביך על יוסי אבוקסיס חסר הניסיון יקבל תוצאות כמו של גיא לוזון), ובעיקר - דף חדש.

צריך להתחיל מההתחלה.

לא מסכים עם אף מלה.
רוב הסגל צריך להישאר. אני לא מרים ידיים אפילו לגבי אניימה וערן זהבי, שכרגע נראים עם הסיכויים הגבוהים ביותר לעבור.
צריך ואפשר להשאיר כמה שיותר שחקנים.
צריך ואפשר להשאיר את גוטמן.
צריך ואפשר להביא שחקנים חדשים במקום אלה שיעזבו, אבל השלד צריך להתבסס על השלד של הקבוצה הנוכחית.

הפועל הנוכחית היא לא פיספוס ולא בטיח. היא הביאה דאבל, היא עלתה לצ'מפיונס ליג, וגם העונה היא נתנה עונה אדירה (שעוד לא נגמרה אגב, לא בליגה ובטח שלא בגביע).

אין מה להיות מאוכזבים, אם אומרים לי שמהיום ואילך הפועל תיקח דאבל אחד כל 3 עונות ותגיע לצ'מפיונס - אני חותם על זה ב-2 ידיים.

יאללה :hapoel: מלחמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 19:52 
סמל אישי של המשתמש
אחרי הדרבי, צריך להוציא את כל מה שיש לנו, ולהראות לצמד הזה שלא עשו אותנו באצבע. מלשיר "איפה הכסף" בבלומפילד לא יצא הרבה. צריך אשכרה לעשות משהו.
לגרום לאחד מהם למכור, לגרום לשניהם למכור, לא משנה מה, העיקר שתהיה הנהלה יציבה.
לפתור את הבעיות שיש בנוער, כי ברור שמשהו שם לא דופק כבר המון זמן.
למכור את מי שצריך למכור ולהביא את מי שצריך להביא.
לצאת לדרך חדשה.

אבל קודם כל, תביאו את הדרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 19:53 
דימיטאר ברבא-טוב כתב:
אחרי הדרבי, צריך להוציא את כל מה שיש לנו, ולהראות לצמד הזה שלא עשו אותנו באצבע. מלשיר "איפה הכסף" בבלומפילד לא יצא הרבה. צריך אשכרה לעשות משהו.
לצאת לדרך חדשה.

קודם כל, יש חצי גמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 20:00 
הפועל ת"א העונה היא אנטי תזה לעונה שעברה.
שחקנים ששכחו דרך לחימה מהי,
קפטנים ששכחו מנהיגות מהי,
מאמן ששכח טקטיקה במאני טיים מהי,
בעלים והנהלה שהשחיתו את המועדון מבפנים,
ובאופן כללי - קבוצת אנשים שמיצתה, על אדי דלק, ומלאי זחיחות ומחסור אדיר בכבוד למקום העבודה ולעשרות האלפים שעבורם הפועל היא יותר ממועדון כדורגל.
האוהדים לא התחלפו. תנו את הדרבי, וצאו לנו מהפריים לצמיתות (למעט גוטמן).

נערך לאחרונה על ידי בינמן בתאריך 07 מאי 2011, 20:01, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 20:00 
סמל אישי של המשתמש
DAVID VILLA כתב:
דימיטאר ברבא-טוב כתב:
לצאת לדרך חדשה.

קודם כל, יש חצי גמר.

בסדר, סדר עדיפויות :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 20:04 
אינקוגניטו כתב:

בהפועל תל אביב מודל 2011, עם ההכנסות של השנה האחרונה מליגת האלופות ומכירת שחקנים לא צריך להביא אגורה כדי להעמיד סגל שיתחרה על כל התארים.
לשאול אייזנברג האמינו במשך שנים על כל ה"מישכון דירה" שלו ושאר הסיפורים הדמיוניים,

בהפועל תל אביב יש יותר כסף ממה שהיה בה אי פעם, וזה עוד לפני שימכרו את כל הערן זהבים שעושים טובה שהם משחקים כאן.

אף אחד לא טען שאין כסף, טענו שאין מי שיוציא את הכסף הזה ולא סתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 20:08 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
אינקוגניטו כתב:

אף אחד לא טען שאין כסף, טענו שאין מי שיוציא את הכסף הזה ולא סתם.

מה זה אין מי שיוציא ? הם מנסים להוציא כבר חודשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 20:29 
גם בניה מחדש צריך לעשות בהדרגה ולא בבום. אי אפשר להחליף את כל הסגל הבכיר במכה כי לקבוצה יקח יותר מדי זמן להתחבר. אני חושב שעל ויני, זהבי ושכטר כנראה באמת נאלץ לוותר (מבין הבכירים), למרות שאחד מהם פצוע כבר עונה שלמה והשני עם התחלה של פריצת דיסק, אז לא ברור עדיין איזה מועדון לוקח את הסיכון לקחת אותם.

הלוואי הלוואי הלוואי שגילי יישאר.

במקום לרצות להחליף את כל הכוכבים צריך להתרכז בלהחליף את העמדות הבעייתיות - מגנים, בלם וקשר 50/50. אח"כ תתפנו לזרוק חצי קבוצה לאירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 20:49 
גילי ורמוט יקבל כזאת כאפה בקיץ, הוא עוד לא מבין כמה, אף אחד לא ירצה אותו.
זהבי? מי שנראה ככה יחזור מהר מאוד לארץ מפאלרמו, ספורטינג, ברצלונה או גנק.
אניימה? אם תזרוק זין ככה גם באחת הקבוצות שלך באירופה אתה תיענש, שם העלמות לא תעבור בשקט, שם מי שהראש שלו לא יהיה מאה אחוז בכדורגל לא ישחק.

לא חשבתי שקבוצת כדורגל יכולה להיות שבעה אחרי עונה אחת, דיברו כל כך הרבה על החומר האנושי שלנו,
היום, אפשר לראות, יש פה חבורה של שחקנים שתפסו תחת אחושרמוטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 20:55 
אני חושב שפותח האשכול עדין מידי - זה לא בושה להגיד לשחקנים: מיציתם!

זה לא מקרה שהשחקנים שנלחמו הכי הרבה בשבועות האחרונים הם פצ'לקה, אלרואי וקנדה (שצריך להוכיח את עצמו כל פעם מחדש).
הם פשוט רעבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 21:05 
סמל אישי של המשתמש
חבר אמר לי היום שהפועל מזכירה לו את שלהי 2003. השובע והפזילה החוצה.
אני טענתי שדווקא 2002 מתאימה - ירידת המתח והעייפות מאירופה.

אז אולי זה גם וגם. זה הכל. זה מאמן שאיבד את חדר ההלבשה, עייפות ממשחקים רבים, סגל קצר, ירידת מתח, שובע, פזילה לחו"ל, כושר לקוי, הכנה מנטלית גרועה.

צריך להשאיר את השלד והוא גם יישאר: פרנסמן, פצ'אלקה, שיש, ידין, שי, כהן, טוטו ולאלה יישארו.
סיכוי לא רע בכלל שגם דדי, עומרי, סלים ואולי אפילו גילי ימשיכו. גם גוטמן.
נצטרך להתחזק במספר שחקנים שיפריחו רוח לחימה ורעב ויחזירו את האמון של הקהל אבל לא תהיה כאן בניה מאפס וזה חשוב. בסופו של יום, חיזוק נכון של מס' שחקנים ישראלים וזרים עם הסגל שיישאר מבטיחים לנו קאדר מצויין בעונה הבאה שיכול לעשות דברים יפים באירופה ובעיקר להתמודד שוב על האליפות והגביע. לא אלמן הפועל. היינו לפני ונשאר אחרי אניימה, זהבי או שכטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 21:29 
סמל אישי של המשתמש
עד שרמת השרון עלתה לראשונה בהסטוריה ליגה
ערן זהבי בורח להם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 21:35 
לא הייתי מעלה את אניימה, זהבי ובן סהר ביום רביעי. מצידי, שלא יעלו יותר בהפועל עד סוף השנה.
שחקנים כבויים, לא מתאמצים, עושים טובה.

בשביל לקבל פסיק ממה שהם מקבלים אני מתאמץ במקום העבודה שלי הרבה יותר. עם זריקת זין כזו - היו מזמן מפטרים אותי. ואני בכלל לא מציין את העובדה שהם ממלאים תפקיד שהוא חלומם של רבים וטובים ורובינו כאן בעבודות פחות זוהרות.

מוכן להפסיד לק"ש עם עומרי ניצן, שבחון ולאלא. מעדיף מלחמה על פני להגיע לגמר נגד חיפה/נתניה.
הפועל היתה לפניהם ותהיה הרבה אחרי הכישלון המהדהד שלהם בפאלרמו/ספורטינג/שקר כולשהוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 22:01 
סמל אישי של המשתמש
אניימה לא כשיר ב-100%. אז אם הוא בחוץ מקללים אותו ואם הוא עולה לשחק מקללים אותו. נהדר.

לגבי זהבי - מאז ליון יש לו רק הבלחות, הראש שלו כבר באירופה. שהר כבר על מזוודות מת לעוף מפה. ככה זה גם נראה.

אניימה צריך לשחק - זהבי אולי (אין מישהו אחר) אבל שהר צריך לרדת לספסל ויש לפתוח עם לאלה. בן גמר בהפועל. לאלה ימשיך גם בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 00:39 
ערן כתב:
ערן, תודה על שלוש עונות, על זה שגילינו אותך פתאום, על הגול בטדי, על כל הגולים האחרים. תעשה חיל באירופה.
גילי, היום הוכחת איך יכולנו להיראות אם היית ככה כל העונה, מקווה שתמצא בכל זאת חוזה בחו"ל.
בן, מקווה בשבילך שבאספניול ירצו אותך בסיום ההשאלה, ושתשים הרבה גולים כמו שחשוב לך.
ויני, לא אהבתי והערכתי הרבה שחקנים כמוך, הלוואי שתמצא קבוצה בכירה ושתגשים שם חלום. רק אל תחתום במכבי.
דני, בהצלחה ברוסיה.
עמרי, שי, דדי, ביבאן, יוסי, מקווה שתוכיחו בקיץ שאתם קצת יותר ראויים לסגל של הקבוצה, ואם לא אז בהצלחה להיכן שלא תלכו.
אלי, אם יש לך אופציה בחו"ל - לך על זה.

בהצלחה לכולכם, באמת. מכל הלב ובלי ציניות.

תבינו, זה לא אתם, זה אני.
מיציתי אתכם.
ממש לא כועס, כבר לא מאוכזב, רק לא רוצה לקוות מכם שוב למשהו.

שחקנים חדשים (לא אבו לאבנים, בבקשה), אנרגיות חדשות, אולי מאמן חדש (אגב, מי שיפיל סגל מביך על יוסי אבוקסיס חסר הניסיון יקבל תוצאות כמו של גיא לוזון), ובעיקר - דף חדש.

צריך להתחיל מההתחלה.

כן,בדיוק מה שאמרתם בקיץ 2003.אחר כך שההנהלה הקשיבה לכם וביצעה את כל הפקודות שלכם לא הפסקתם לקלל אותה.

פעם שלישית הלילה(מתוך 5 אשכולות שנכנסתי)אני :PUKE: ממכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 00:50 
שיוציאו כבר את הכסף. שימכרו את השחקנים. העיקר שילכו כבר.

אם היינו לוקחים אליפות הם עוד היו מתפתים להשאר כדי לעשות בליגת האלופות עוד כסף שאפשר אחר כך להוציא מהמועדון.

לפחות עכשיו אולי יחליטו לממש רווחים ולברוח.

העיקר שילכו ויעזבו אותנו.

זוג נוכלים מטונפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 01:05 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
דני, בהצלחה ברוסיה.

גילי, היום הוכחת איך יכולנו להיראות אם היית ככה כל העונה, אם תמצא בכל זאת חוזה בחו"ל, המון תודה.
אם לא אז תצתרף ל:
עמרי, שי, דדי, ביבאן, יוסי,מריו, ידין אלרואי, שיש, באדיר, לאלא, טוטו - וביחד תהיו הבסיס של הסגל לשנה הבאה,
תלחמו בכבוד ותסבירו לכל השחקנים החדשים מה זה הפועל.
אלי - אם תשאר תלמד תהטעויות של השנה הזאת ותציב קבוצה טובה וחזקה יותר, כי אתה ואנחנו צריכים
להמשיך ולשמור על השם של הפועל ת"א כיבכל זאת מה שהשגנו ב3 שנים האחרונות הוא אחלה מקפצה לעתיד\
אדום וזוהר יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 03:18 
סמל אישי של המשתמש
אלה היו שנתיים (טוב נו שנה וחצי, אבל שנתיים יותר נחמד לזכור) שהחבר'ה האלה באדום לא אכזבו אותנו לרגע. שנתיים שבהם זכיתי לראות את ה-הפועל הכי גדולה שאי פעם ראיתי ואולי גם אראה. שנתיים שבהם ראינו הצגות בבלומפילד בכמות שאי אפשר אפילו לרכז בהודעה אחת. שנתיים שבהם נתנו בראש לבית"ר פעם אחר פעם, שהראנו אופי ו-ווינריות מטורפת בקללה כמו שמעולם לא חווינו. שנתיים שבהם הראנו (או יותר נכון המשכנו להראראות) עליונות חסר תקדים על היריבה העירונית השנואה. שנתיים שבהם היה פה ריכוז של שחקנים עצומים בכמות שבדרך כלל מתפזרת על 10 שנים.

היום בשריקת הסיום לא היה כעס על המשחק. היה כאב לב כי הבנתי שזהו. זה נגמר. לחבורה המדהימה הזאת נגמרו כוחות העל וכעת אתה מבין שאתה חוזר להפועל הישנה והכל כך מוכרת.

אין מה לכעוס או להתאכזב. צריך להבין שמה שחווינו בשנתיים האלה זה מעל ומעבר לכל דמיון, ושדברים עצומים כאלה מגיעים פעם בדור (במקרה הטוב).. וככל שזה נגמר יותר מהר, ככה אתה מבין יותר ויותר את גודל החוויה שלה היית שותף.

את האמת שקשה לי להאמין שאהיה נוכח לראות ריכוז כזה של רגעי שיא בהפועל. זה באמת היה טוב מדי בכדי להאמין.

רק בקשה אחת יש לי. אל תתנו לזה להסתיים בטעם מר. גם ככה יש לנו את החגיגות של המחלה מחר... תנו את הכל בדרבי. לפחות בשביל עצמכם, שתזכרו את עצמכם באמת כקבוצה הכי טובה של הפועל. או לפחות אלו שנשארו מכם..

להתראות הפועל ת"א הגדולה ביותר שהייתה כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 03:28 
Maor7 כתב:
אלה היו שנתיים (טוב נו שנה וחצי, אבל שנתיים יותר נחמד לזכור) שהחבר'ה האלה באדום לא אכזבו אותנו לרגע. שנתיים שבהם זכיתי לראות את ה-הפועל הכי גדולה שאי פעם ראיתי ואולי גם אראה. שנתיים שבהם ראינו הצגות בבלומפילד בכמות שאי אפשר אפילו לרכז בהודעה אחת. שנתיים שבהם נתנו בראש לבית"ר פעם אחר פעם, שהראנו אופי ו-ווינריות מטורפת בקללה כמו שמעולם לא חווינו. שנתיים שבהם הראנו (או יותר נכון המשכנו להראראות) עליונות חסר תקדים על היריבה העירונית השנואה. שנתיים שבהם היה פה ריכוז של שחקנים עצומים בכמות שבדרך כלל מתפזרת על 10 שנים.

היום בשריקת הסיום לא היה כעס על המשחק. היה כאב לב כי הבנתי שזהו. זה נגמר. לחבורה המדהימה הזאת נגמרו כוחות העל וכעת אתה מבין שאתה חוזר להפועל הישנה והכל כך מוכרת.

אין מה לכעוס או להתאכזב. צריך להבין שמה שחווינו בשנתיים האלה זה מעל ומעבר לכל דמיון, ושדברים עצומים כאלה מגיעים פעם בדור (במקרה הטוב).. וככל שזה נגמר יותר מהר, ככה אתה מבין יותר ויותר את גודל החוויה שלה היית שותף.

את האמת שקשה לי להאמין שאהיה נוכח לראות ריכוז כזה של רגעי שיא בהפועל. זה באמת היה טוב מדי בכדי להאמין.

רק בקשה אחת יש לי. אל תתנו לזה להסתיים בטעם מר. גם ככה יש לנו את החגיגות של המחלה מחר... תנו את הכל בדרבי. לפחות בשביל עצמכם, שתזכרו את עצמכם באמת כקבוצה הכי טובה של הפועל. או לפחות אלו שנשארו מכם..

להתראות הפועל ת"א הגדולה ביותר שהייתה כאן.

די עם הדרמה, עם השקעה ורכש נכון אתה יכול להעמיד קבוצות בסדר גודל של העונה שעברה
אל תשכח שהיינו בשבוע שעבר במקום הראשון בליגה אפילו העונה
על כל שחקן שיילך אפשר להביא מחליף מספיק טוב ולהזכירך אנחנו רק עם שלושה זרים כרגע.

הבעיה היא, כמובן, שעם הנהלה כזו שערורייתית, שום דבר לא יגיע בקלות. לא תארים, לא הצלחות וגם לא רכש.
על השקעה בנוער אני בכלל לא מדבר.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 03:37 
סמל אישי של המשתמש
זה לא משנה. היו פה כבר קבוצות טובות. ריכוז של אניימה, דאגלס, שכטר, זהבי, ידין, ורמוט ושאר כוכבי העלילה (כשהיו בשיאם) זה מטורף לחלוטין. זה התפורר עם הזמן וסיום העונה הזאת זה גם הסיום הרשמי של התקופה הזאת. יש דברים שהם פשוט מעבר להסבר הרגיל, שיש בהם קסם וערך מוסף שלא תמצא גם בשאר הקבוצות הטובות שהיו להפועל לאורך השנים.

ראיתי עוד קבוצה ישראלית אחת שמזכירה את זה. חיפה של יעקובו, רוסו וכו'..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 05:15 
זהו? נשבר לכם מהפועל ת"א? החלטתם לגרש כל הסגל? לזרוק את כל השחקנים? רגע, לא רציתם פסל בשביל אניימה? לא חשבתם שערן זהבי הוא הווינר האולטימטיבי בכל הזמנים? וגוטמן צריך להיות חתום לשנים רבות? מה קרה לכם? עכשיו אתם בתקופה דכאונית? יצאתם מתקופת התרוממות רוח?

הלכה אליפות כנראה, זו הסיבה לקוות שכולם יעזבו?
אני מבין שחלקכם מקווים לא לזכות בגביע כי זה יעמיד בסימן שאילה תחשות ההתפרקות?

עונה של ליגת אלופות, עונה של מאמן שחלה, שחקנים שנפצעו סדרתית, עונה של ברדק ניהולי. הפועל ת"א קבוצה צמרת. לא ירדנו ליגה, לא שיחקנו בפלי אוף תחתון.

יש שחקנים שמסיימים חוזה (אניימה, בונדר). יש שחקנים כנראה שמבוקשים בחו"ל (שכטר, זהבי). יש שחקן בהשאלה (בן שהר). מעריך שעבור טוטו יגיעו הצעות. גוטמן כנראה יחסל את עתידו בקבוצה אחרי שתסתיים העונה ויפתח את פיו (כמו שהבטיח).
קצת פרופורציות. תקופת מעבר אחרי שלש עונות טובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 06:01 
סמל אישי של המשתמש
הפועל 2010 מתה אתמול. יהי זכרה ברוך.
היא שנה שלמה גססה, מי שלא ראה את זה הוא עיוור.
נביא שחקנים רעבים כדוגמת טוטו ומריו.
יש לנו עוד לקחת גביע ומשחק נגד השמוטות הגדולות פותחות הרגליים.
להתראות בשנה הבאה הפועל :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 06:06 
סמל אישי של המשתמש
הרוש הודף כתב:

!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
shahar2 כתב:
הרוש הודף כתב:

!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!
רק תביאו את הדרבי והגביע, ואני אסלח לכם על חוסר המחויבות והעליות שתן לראש.
כמובן שלהנהלה המזדיינת הזאת לא אסלח, שרמוטות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 12:27 
אני מקוה מאוד שכמה שיותר שחקנים מהסגל הנוכחי ישארו.
ההנהלה חייבת ללכת וגוטמן חייב להפסיק לפחד אבל חייבים המשכיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 12:28 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
אני מקוה מאוד שכמה שיותר שחקנים מהסגל הנוכחי ישארו.
ההנהלה חייבת ללכת וגוטמן חייב להפסיק לפחד אבל חייבים המשכיות.

+ עם הנהלה נורמלית, אין סיבה שאפילו שחקן אחד יעזוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 91 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: