ערן כתב:
ערן, תודה על שלוש עונות, על זה שגילינו אותך פתאום, על הגול בטדי, על כל הגולים האחרים. תעשה חיל באירופה.
גילי, היום הוכחת איך יכולנו להיראות אם היית ככה כל העונה, מקווה שתמצא בכל זאת חוזה בחו"ל.
בן, מקווה בשבילך שבאספניול ירצו אותך בסיום ההשאלה, ושתשים הרבה גולים כמו שחשוב לך.
ויני, לא אהבתי והערכתי הרבה שחקנים כמוך, הלוואי שתמצא קבוצה בכירה ושתגשים שם חלום. רק אל תחתום במכבי.
דני, בהצלחה ברוסיה.
איתי, חולה עליך. המון בהצלחה.
עמרי, שי, דדי, ביבאן, יוסי, מקווה שתוכיחו בקיץ שאתם קצת יותר ראויים לסגל של הקבוצה, ואם לא אז בהצלחה להיכן שלא תלכו.
אלי, אם יש לך אופציה בחו"ל - לך על זה.
בהצלחה לכולכם, באמת. מכל הלב ובלי ציניות.
תבינו, זה לא אתם, זה אני.
מיציתי אתכם.
ממש לא כועס, כבר לא מאוכזב, רק לא רוצה לקוות מכם שוב למשהו.
שחקנים חדשים (לא אבו לאבנים, בבקשה), אנרגיות חדשות, אולי מאמן חדש (אגב, מי שיפיל סגל מביך על יוסי אבוקסיס חסר הניסיון יקבל תוצאות כמו של גיא לוזון), ובעיקר - דף חדש.
צריך להתחיל מההתחלה.
לא מסכים עם אף מלה.
רוב הסגל צריך להישאר. אני לא מרים ידיים אפילו לגבי אניימה וערן זהבי, שכרגע נראים עם הסיכויים הגבוהים ביותר לעבור.
צריך ואפשר להשאיר כמה שיותר שחקנים.
צריך ואפשר להשאיר את גוטמן.
צריך ואפשר להביא שחקנים חדשים במקום אלה שיעזבו, אבל השלד צריך להתבסס על השלד של הקבוצה הנוכחית.
הפועל הנוכחית היא לא פיספוס ולא בטיח. היא הביאה דאבל, היא עלתה לצ'מפיונס ליג, וגם העונה היא נתנה עונה אדירה (שעוד לא נגמרה אגב, לא בליגה ובטח שלא בגביע).
אין מה להיות מאוכזבים, אם אומרים לי שמהיום ואילך הפועל תיקח דאבל אחד כל 3 עונות ותגיע לצ'מפיונס - אני חותם על זה ב-2 ידיים.
יאללה

מלחמה