שחר כתב:
לאור התנהלות הקבוצה בשבוע האחרון אני חוזר בי מכל מה שאמרתי.
אז אני לוקח את הפרח בחזרה
ועכשיו ברצינות.
באמת שגם לי נמאס כבר מהעונה הזאת ומכל מה שסובב את הקבוצה ואין בכלל ספק שדרושה מהפכה דחופה בהנהלה ומשם צריך להתחיל לבנות, עם אליפות או בלי.
אבל אם ניקח אליפות נוכל לעשות מהפכה ובנייה מעמדה של כוח ואם לא אז הבנייה תהיה הרבה יותר קשה ומנקודת מוצא הרבה יותר נמוכה.
לא מבין את ההשלמה הזאת של הקהל עם המצב ואת כל ה-"לא מגיע לנו" ו-"אולי עדיף כך", כאילו לקחנו 4 אליפויות בעשור האחרון ואפשר לוותר על אחת. אתם באמת מאמינים שהפועל זו קבוצה של אליפות אחת בעשור? נכון שאם ניקח אליפות היא לא תהיה מתוקה, מדהימה, מרגשת וכל שאר הסופרלטיבים שמחווירים לעומת מה שקרה בעונה שעברה בטדי, אבל מה לעזאזל הסיכוי שאי פעם ניקח עוד אליפות כזאת?
מה, הפועל זה טביב ? הפועל זה מוני ? הפועל זה השחקנים שבאים והולכים ?
הפועל זה אנחנו, ויש לנו סיכוי לשמוח גם העונה. 2 נק' ו-9 בקופה קיבינימאט! כוסעומו לא מגיע לנו, בואו ננסה!
קהל שבע שלא רוצה, לא יכול לבוא בטענות לשחקנים שהם שבעים ולא רוצים. וכל העונה הקהל חלש.
צריך דם חדש על הדשא. מי שרעב צריך לשחק ולא אכפת לי איך קוראים לו. וביציעים? ביציעים צריך דם ישן. דם של הפועל. שדוחף גם כשלא הולך ולא רק כשהכל דבש. אם נרעיד את בלומפילד ונבהיר להם שאנחנו לא מוותרים, אף אחד לא יישאר אדיש. גם לא שחקנים עם חוזה ביונייטד לעונה הבאה.