לתקשורת יש אגנדה מזה מספר שבועות.
האגנדה נובעת מ"אידיאולוגיה" שאומרת כך:
*הפועל גנבה אליפות אשתקד בזכות קיזוז שהוא לא ספורטיבי. חיפה השגיבה האדירה, הטהורה וה"ספורטיבית" היא האלופה האמיתית, ולעזעזל העובדות.
*הקיזוז,שהוחלט
עליו בכמעט רוב מוחלט ובברכתה המפורשת של מכבי חיפה ועושי דבריה, לא חוקי. כי לא שאלו אותנו את התקשורת.
*לא מעניין אותנו החלטות רוב שהתקבלו הרבה לפני תחילת העונה, אנחנו בתקשורת נקבע את הגנדה עי פרסומים כאלה ואחרים ועי דוברים המפוזרים בכל מיני מקומות (הנוימנים, הברקוביצים, החזנים וכו שחקני חיפה ומאמניה בעבר שכולם שפוטים).
*לכן השנה
מגיע לחיפה. לא חשוב מה יהיה, לחיפה מגיע אליפות. לכן, גם אם חיפה "מתעקשת" לא לקחת אליפות והיכולת שלה עלובה (כמו של הפועל), אנחנו בתקשורת נעזור. העזרה תתבטא ב:
*טורי עמדה, רעיונות"עומק" , הבלטה של המוטיב - הפועל משחקת עלוב ולכן לא מגיע לה אליפות. (מה זה מגיע? יש בכלל כזה דבר?) . גם אם הפועל תשחק טוב היא "תגנוב" אליפות.
* דה לגיטימציה של השיטה, למרות
שאושרה מחדש רק בשנה שעברה. ואפילו עברה שינוי בדמות משחק הכרעה במקרה של שיוויון בנקודות.
*הפיכת כל מקרה גבולי, שמסתיים לטובת הפועל, כשערוריה, ניפוחו לכדי "הפועל קיבלה מתנה".
*
יצירת אוירה תקשורתית שתפיע במשחקים הקובעים הבאים. לחץ על כל המערכת שופטים, עסקני התאחדות, בית הדין כדי ש"יענישו" את הפועל, על שהעיזה לנצח בשיניים. במשחק הבא עי שריקות מכוונות או אמצעים אחרים.*
*עידוד המשך הבלגן בהפועל (כאן גן קבוצתי תורמת לזה" עי הבלטת מאבק הבעלים וספינולוגיה הדדית, עידוד שחקני הפועל המובילים לצאת מהפועל . כל ייום שני וחמישי רעיון עם שחקן, סוכן, עסקן בחשן שכבר מודיע שהם חתמו הוחתמו וכו.
"שערוריה" שהפועל לא נותנת לשכטר לחתום בקייבו כרצונו, וכו.
ולפרשת הפנדל מאתמול:
א. הנצחון הכי מתוק שאני תמיד חולם עליו זה, מאופסייד שלא נשרק והשחקן מכניס גול ביד בדקה ה 90 נגד חיבר והצהובים.
כן בסדר הזה. לכן זה ממש לא מעניין אותי אם היה או לא. לוח התוצאות מעניין!
ב. לעידוד הגישה שלעיל, לאחר שהטלויזיה והפרשנים הבינו שההחלטה אינה חד משמעית "לא היה פנדל", וניתן גם להחליט חד משמעית "כן היה פנדל" - כלומר יש כאן מקרה גבולי , מתחילים לפתח חוקה חדשה.
לשחקן לא היה סיכוי להגיע לכדור. למה ? מי יודע? אולי הרוש היה מחליק ולא מגיע לכדור? מכיוון שמדובר בהסתברות ולא בתשובות שהם מוחלטות לכן עמדת התקשורת משרתת את הגנדה.
ג. מזכיר את ההתלהמות אחרי ההרחקה של אינוגבה בגביע אשתקד, כן הוא הכשיל אבל שכטר היה בכדרור בזוית "X" ולא בזוית " X-10" ולכם ... אוסף של שטויות.
ולסיום,
hapoel:
"כל העולם שונא את הפועל ורק אני אוהב".