תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 04:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 82 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ל-ו-ז-ר-י-ם
הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 07:33 
pogi כתב:
גוטמן לא אמר שחטף התקף לב כי לא הביאו את פצ'לקה ?? אז למה הוא לא נותן לו לשחק במקום הזבל הזקן שכל הזמן מחרבן לנו תמשחקים??

ואגב
המשפט הקבוע :

גיל ורמוט- הבלוף של הכדורגל הישראלי.

0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 07:50 
:hapoel:

נערך לאחרונה על ידי קומוניסים בתאריך 22 מרץ 2011, 14:07, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 08:10 
רוני, סלח לי על הבוטות, אבל אתה לפעמים קשקשן חסר תקנה. הרי חצי עונה בלבלת פה את המח על כך שהפועל קבוצה לא מספיק טובה ושהיא פשוט לא משחקת מספיק טוב ופתאום זו הקבוצה שהכי נהנית ממנה ב28 השנים האחרונת? שלא להזכיר את כל ה50-50 בולשיט. אנחנו קבוצה אדירה שבאופן טבעי מאבדת נקודות ורצים מול מועדון חזק מאוד. כל פעם מחדש אתה מצפה למאה אחוז יכולת ומאה אחוז הצלחה ואתה שוכח שמנגד יש יריבות עם צרכים משלהן שבאופן עקבי חלק נכבד מהכותבים לא סופרים אותם. אולי יש לנו פחות פציעות מלחיפה, אבל הקבוצה מצליחה להתעלות מעל בלאגן ניהולי ומליון בעיות אחרות ולספק כדורגל מדהים. גם אם לא נקח אליפות השנה , משחקים כמו נתניה והמשחק אתמול הם מה שהפכו את היונייטד למועדון ענק וגם אנחנו יכולים להרגיש כך. אני מאוד מאמין בקבוצה הזו גם עכשיו והלוואי ששוב נזדקק לקיזוז כדי לקחת אליפות. אפשר לחשוב שחיפה לא אבדה נקודות מול קבוצות מצחיקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 08:14 
סמל אישי של המשתמש
לוזרים זה לא המלה, פראיירים זה יותר המלה.
כנראה האליפות תהיה העונה של חיפה, כי השחקנים שלהם רוצים יותר מאיתנו את האליפות הזאת מסתבר.
בפלייאוף נצטרך לנסוע לקריית אליעזר, ואתם חיים בסרט אם אתם חושבים שנצליח לנצח אותם 3 משחקים ברציפות, ועוד פעמיים בקללת אליעזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 08:22 
שחר כתב:
רוני, סלח לי על הבוטות, אבל אתה לפעמים קשקשן חסר תקנה. הרי חצי עונה בלבלת פה את המח על כך שהפועל קבוצה לא מספיק טובה ושהיא פשוט לא משחקת מספיק טוב ופתאום זו הקבוצה שהכי נהנית ממנה ב28 השנים האחרונת? שלא להזכיר את כל ה50-50 בולשיט. אנחנו קבוצה אדירה שבאופן טבעי מאבדת נקודות ורצים מול מועדון חזק מאוד. כל פעם מחדש אתה מצפה למאה אחוז יכולת ומאה אחוז הצלחה ואתה שוכח שמנגד יש יריבות עם צרכים משלהן שבאופן עקבי חלק נכבד מהכותבים לא סופרים אותם. אולי יש לנו פחות פציעות מלחיפה, אבל הקבוצה מצליחה להתעלות מעל בלאגן ניהולי ומליון בעיות אחרות ולספק כדורגל מדהים. גם אם לא נקח אליפות השנה , משחקים כמו נתניה והמשחק אתמול הם מה שהפכו את היונייטד למועדון ענק וגם אנחנו יכולים להרגיש כך. אני מאוד מאמין בקבוצה הזו גם עכשיו והלוואי ששוב נזדקק לקיזוז כדי לקחת אליפות. אפשר לחשוב שחיפה לא אבדה נקודות מול קבוצות מצחיקות.

החוסר בקשר אמצע רציני (תקרא לו 50/50 או וואטאבר) זזעק לשמים אתמול, לצערי. ולא רק אתמול..
כמו כתבתי באשכול אחר, המחצית הראשונה אתמול פשוט לא קשור לכלום. הזויה לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 09:12 
שחר כתב:

אני קשקשן חסר תקנה? אני מחזיק את עצמי בשביל לא לכתוב מילים חריפות בתגובה הזו.
אחרי משחקים לא טובים, אני כותב שהפועל לא משחקת טוב. העונה כתבתי ואני גם אכתוב את זה עכשיו שוב, שהפועל של העונה פחות טובה מזו של העונה שעברה. "הקבוצה הזו", זו הקבוצה של השנתיים האחרונות. זו שלקחה אליפות, שיחקה בליגת האלופות, מבקיעה גולים, משחקת את הכדורגל הכי התקפי בכל שנותיי כאוהד הפועל, מנצחת משחקי עונה, חוזרת פעמיים מפיגור של 3 שערים. קבוצה שיש לה את שחקני ההכרעה, את אלה שעושים את ההבדל.

את כל שאר בלבול המח שלך בתגובה לא ממש הבנתי. אני סגרתי את העונה? סה"כ כתבתי, שהמצב כרגע לא טוב. אתה מתווכח עם הטבלה? כרגע הסיכויים של הפועל לזכות באליפות קטנים מאשר היו לפני 3 שבועות. אם הפועל לא יקחו אליפות, אולי לא תתרגש מזה יותר מדי, אני כן. מבחינתי זה יהיה בלתי נתפס. אתה ממשיך לכתוב את כל השטויות שלך שאני מצפה למאה אחוזי הצלחה ויכולת, לעוות דברים דברים שכתבתי בעבר ומפרש את הדברים שאני כותב עכשיו שיתאימו לאיזו תיאוריה שיש לך לגבי. כמו איזה ספיניונר עלוב שעשה קורס אצל מוני הראל ואלי טביב.

אתה רוצה לדבר איתי על נקודות שחיפה איבדו מול קבוצות "מצחיקות"? שורה תחתונה: חיפה איבדו מול קבוצות שהן לא הפועל 12 נקודות. הפועל איבדו מול קבוצות שהן לא חיפה 22. זה ההבדל בין אליפות לבין להיות הקבוצה הטובה בליגה בדרגה.

את עניין ה-50\50 אני באמת אעזוב עכשיו. כבר כתבת פה מספיק פעמים שאתה לא מבין בכדורגל ובכל מיני תיאוריות למרות שעשית קורס מאמנים בוינגייט או מה שזה לא יהיה. אז שתרצה לדבר על כדורגל לעומק ואולי לקבל הסברים, אני פה.

אין לי מושג מי אתה. דווקא עם הרבה מאוד דברים שאתה כותב בפורום פה שלא קשורים נטו לכדורגל אני מאוד מסכים ומזדהה. אין ספק שיש לך ידע מאוד מרשים בכל מה שקשור לסקאוטינג של שחקנים. חסרים לך רק טיפה רמה, מעט כבוד כלפי אחרים והרבה מאוד צניעות בשביל שתהיה משתמש שאני ממש מחבב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
דני גולפיטק כתב:
חתיכת אפס מאופס אתה פותח האשכול
אפס מאופס
אני בטוח שאם הקהל באשדוד היום היה מורכז מאוהדים כמוך, היינו יוצאים מובסים מהמשחק הזה
מזל שהקהל האמיתי של הפועל גם ב3-0 היה מאחורי השחקנים ועזר לקבוצה לחזור, גם אם אובדן הנקודות הזה קריטי

בגלל זה הוא לא היה באשדוד
הוא אוהד שרואה תמשחק בבית ומקלל תטלויזיה.
קשר הדוק בין הדברים.

זאת הכללה שאני לא אוהב
אני מנוי והולך למשחקי חוץ שאני יכול להגיע אליהם
אתמול הייתי בבית
אז מה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 23:29 
redrony כתב:
שחר כתב:

אני קשקשן חסר תקנה? אני מחזיק את עצמי בשביל לא לכתוב מילים חריפות בתגובה הזו.
אחרי משחקים לא טובים, אני כותב שהפועל לא משחקת טוב. העונה כתבתי ואני גם אכתוב את זה עכשיו שוב, שהפועל של העונה פחות טובה מזו של העונה שעברה. "הקבוצה הזו", זו הקבוצה של השנתיים האחרונות. זו שלקחה אליפות, שיחקה בליגת האלופות, מבקיעה גולים, משחקת את הכדורגל הכי התקפי בכל שנותיי כאוהד הפועל, מנצחת משחקי עונה, חוזרת פעמיים מפיגור של 3 שערים. קבוצה שיש לה את שחקני ההכרעה, את אלה שעושים את ההבדל.

את כל שאר בלבול המח שלך בתגובה לא ממש הבנתי. אני סגרתי את העונה? סה"כ כתבתי, שהמצב כרגע לא טוב. אתה מתווכח עם הטבלה? כרגע הסיכויים של הפועל לזכות באליפות קטנים מאשר היו לפני 3 שבועות. אם הפועל לא יקחו אליפות, אולי לא תתרגש מזה יותר מדי, אני כן. מבחינתי זה יהיה בלתי נתפס. אתה ממשיך לכתוב את כל השטויות שלך שאני מצפה למאה אחוזי הצלחה ויכולת, לעוות דברים דברים שכתבתי בעבר ומפרש את הדברים שאני כותב עכשיו שיתאימו לאיזו תיאוריה שיש לך לגבי. כמו איזה ספיניונר עלוב שעשה קורס אצל מוני הראל ואלי טביב.

אתה רוצה לדבר איתי על נקודות שחיפה איבדו מול קבוצות "מצחיקות"? שורה תחתונה: חיפה איבדו מול קבוצות שהן לא הפועל 12 נקודות. הפועל איבדו מול קבוצות שהן לא חיפה 22. זה ההבדל בין אליפות לבין להיות הקבוצה הטובה בליגה בדרגה.

את עניין ה-50\50 אני באמת אעזוב עכשיו. כבר כתבת פה מספיק פעמים שאתה לא מבין בכדורגל ובכל מיני תיאוריות למרות שעשית קורס מאמנים בוינגייט או מה שזה לא יהיה. אז שתרצה לדבר על כדורגל לעומק ואולי לקבל הסברים, אני פה.

אין לי מושג מי אתה. דווקא עם הרבה מאוד דברים שאתה כותב בפורום פה שלא קשורים נטו לכדורגל אני מאוד מסכים ומזדהה. אין ספק שיש לך ידע מאוד מרשים בכל מה שקשור לסקאוטינג של שחקנים. חסרים לך רק טיפה רמה, מעט כבוד כלפי אחרים והרבה מאוד צניעות בשביל שתהיה משתמש שאני ממש מחבב.

תכתוב מה שאתה רוצה (אגב, ספיניור עלוב שעשה קורס אצל מוני וטביב זה באמת מתחת לחגורה, הרגת אותי).
אתה כתבת וקיטרת העונה כ"כ הרבה על היכולת של הפועל תל אביב והתהפכת כמו סטייק. מי שרוצה יכול לראות את זה בארכיון. כל הנתונים המספריים האלה שאתה שולף לא רלוונטים כי ברור שאם זה היה הפוך ואתמול היינו מאבדים את המקום הראשון לאחר הפסד לחיפה היית אומר שמי שיש 0 מ6 במשחקי עונה לא מגיע לקחת אליפות וזה לא רלוונטי שאנחנו מוציאים נקודות מול הקבוצות החלשות יותר. הריי לפני 3 מחזורים אנחנו היינו ראשונים, באו 2 משחקים לא טובים ופתאום זה ההבדל בין אליפות לבין הקבוצה הטובה בליגה בדרגה?
אני לא כתבתי שאני לא מבין בכדורגל, אלא הדגשתי שאני לא מתיימר להבין יותר מאף אחד אחר (בניגוד לאחרים שכן) מה שבטוח שלא הייתי מוריד לספסל אף אחד משלישיית -שי,ידין וזהבי עבור איזה קולמה או סידיבה והם בטח לא הבעיה שלנו.
ואני מודה מאוד על הציונים שנתת לי וניתוח האישיות..מרתק ממש.
מה שבטוח זה שלא צריכים להיות דרמטיים ועמוקים כ"כ, לפעמים מה שעושה את ההבדל בין אלופה לקבוצה מתיימרת זה לא כל מיני ניתוחים אלק מקצועיים וברבורים על ניהול משחק ועל הכנות מנטליות אלא שער של זהבי שנפסל ולפעמים שער אחר שלו שנכבש בדקה ה92. לא צריך להיות כאלה שליליים כל החיים. בטח כשיש לנו כזו קבוצה מקסימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 23:48 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
אדום נחמד כתב:
דני גולפיטק כתב:
אפס מאופס
אני בטוח שאם הקהל באשדוד היום היה מורכז מאוהדים כמוך, היינו יוצאים מובסים מהמשחק הזה
מזל שהקהל האמיתי של הפועל גם ב3-0 היה מאחורי השחקנים ועזר לקבוצה לחזור, גם אם אובדן הנקודות הזה קריטי

קשר הדוק בין הדברים.

זאת הכללה שאני לא אוהב
אתמול הייתי בבית
אז מה ?

אז כלום.
מן הסתם יש עוד פרמטרים. כמו להיות חלאה.
צודק וסליחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 23:49 
רועי כתב:
אדום נחמד כתב:
דני גולפיטק כתב:
אפס מאופס

קשר הדוק בין הדברים.

זאת הכללה שאני לא אוהב
אתמול הייתי בבית
אז מה ?

הכוונה שלו הייתה שכל האוהדים "המקללים" היו בבית, אבל לא כל מי שהיה בבית הוא מן האוהדים המקללים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2011, 01:15 
אני חושב שכל מה שקורה העונה זה בגדר נס.
פציעתו של שכטר. עזיבתו של דאגלס. פציעתו של לאלה. מחלתו של גוטמן. הריב הבלתי פוסק אצל הבעלים. סכסוכים כספיים של זהבי, ידין, לאלה, שי,טועמה. עיקולים של טועמה את נטלי. פרשית ההימורים של קנדה. המאמץ של ליגת האלופות. בטוח שלא ציינתי הכל. בכל זאת, הפועל ת"א במירוץ לאליפות. כל עוד אנו קרובים לאליפות זה בונוס ענק של עונה שאולי תהיה האחרונה שלנו כמועדון צמרת (לפחות לעתיד לבוא).
לוזרים אחותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2011, 01:57 
שחר כתב:
תכתוב מה שאתה רוצה (אגב, ספיניור עלוב שעשה קורס אצל מוני וטביב זה באמת מתחת לחגורה, הרגת אותי).
אתה כתבת וקיטרת העונה כ"כ הרבה על היכולת של הפועל תל אביב והתהפכת כמו סטייק. מי שרוצה יכול לראות את זה בארכיון. כל הנתונים המספריים האלה שאתה שולף לא רלוונטים כי ברור שאם זה היה הפוך ואתמול היינו מאבדים את המקום הראשון לאחר הפסד לחיפה היית אומר שמי שיש 0 מ6 במשחקי עונה לא מגיע לקחת אליפות וזה לא רלוונטי שאנחנו מוציאים נקודות מול הקבוצות החלשות יותר. הריי לפני 3 מחזורים אנחנו היינו ראשונים, באו 2 משחקים לא טובים ופתאום זה ההבדל בין אליפות לבין הקבוצה הטובה בליגה בדרגה?
אני לא כתבתי שאני לא מבין בכדורגל, אלא הדגשתי שאני לא מתיימר להבין יותר מאף אחד אחר (בניגוד לאחרים שכן) מה שבטוח שלא הייתי מוריד לספסל אף אחד משלישיית -שי,ידין וזהבי עבור איזה קולמה או סידיבה והם בטח לא הבעיה שלנו.
ואני מודה מאוד על הציונים שנתת לי וניתוח האישיות..מרתק ממש.
מה שבטוח זה שלא צריכים להיות דרמטיים ועמוקים כ"כ, לפעמים מה שעושה את ההבדל בין אלופה לקבוצה מתיימרת זה לא כל מיני ניתוחים אלק מקצועיים וברבורים על ניהול משחק ועל הכנות מנטליות אלא שער של זהבי שנפסל ולפעמים שער אחר שלו שנכבש בדקה ה92. לא צריך להיות כאלה שליליים כל החיים. בטח כשיש לנו כזו קבוצה מקסימה.

תגיד לי, אתה גם קורא מה שאתה כותב? אני דיברתי על מגיע או לא מגיע? ברור ששני משחקים לא טובים עושים את ההבדל בין לקחת אליפות, לבין להיות הקבוצה הכי טובה בליגה בדרגה בלי אליפות (הבנת שהתכוונתי להפועל, נכון?). אתה כתבת שחיפה גם איבדו נקודות נגד "קבוצות מצחיקות", הראיתי לך את ההבדלים באיבודי הנקודות. מה יותר רלוונטי מזה?
אני כתבתי קולמה? סידיבה? או שגם את זה תיכף תביא לי מהארכיון. אני כתבתי שזהבי צריך להיות על הספסל? אני, שחושב שזהבי ברמה מעל הליגה הזו?
אני לא שלילי כל החיים, אני ריאלי עם נטייה לפסימיות. מה לעשות, אני כן אוהב לברבר על כדורגל, וכן אוהב לנתח. אתה יכול להתעלם, להתייחס, אבל אתה בוחר להשתמש בביטויים לא נעימים ולא מכבד דעות שלא תואמות לשלך או את התיאוריות שפיתחת לעצמך. לא רק זה, אתה גם קובע, שלא צריכים להיות "עמוקים כל כך"? מי אתה חושב שאתה? זאת הבעיה שלך איתי, שאני עמוק, דרמטי? אולי בכלל אני גורם לדה-מורליזציה בקהל של הפועל? אולי בכלל אסור להעביר ביקורת?

הבעיה איתך ידידי, שאתה רואה שני צבעים. שחור ולבן. אם כותבים ביקורת על היכולת של הפועל, זה ישר אומר שאי אפשר גם להנות מהקבוצה, שהיא לא טובה. אצלך זה נקרא להתהפך כמו סטייק.
אז הנה: הפועל הקבוצה הכי טובה בליגה, הקבוצה של השנתיים האחרונות היא הקבוצה שהכי נהנתי לראות מאז שאני אוהד הפועל ועם זה, הפועל של העונה פחות טובה בעיניי מהפועל של העונה שעברה. להפועל העונה יש גם משחקים לא טובים שאני חושב שאפשר להגיד ולכתוב אחריהם שהם לא טובים והפועל כרגע נמצאים במצב נחות במירוץ לאליפות וזה מבאס. מותר לי להיות מבואס? זה מתיישב עם איך שצריך להתייחס לכדורגל בעיניך?

אז שוב, אם אתה לא מבין את מה שאני כותב (והוכחת את זה יותר מפעם אחת, אפילו בתגובה האחרונה שלך), אני מוכן להסביר לך. אם זה לא מעניין אותך, או שזה עמוק מדי עבורך, אתה לא חייב להגיב. אם אתה נהנה להמשיך ולהגיב בדרך שבה אתה מגיב כלפיי, שיבושם לך. אני מעולם לא חיפשת אותך על רקע אישי וחבל שאתה בוחר לעשות את זה באופן קבוע. זו ה"רמה" שדיברתי עליה בתגובה הקודמת שלי.
לילה טוב, חביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2011, 02:32 
סמל אישי של המשתמש
אנשים פה איבדו את הצפון. למי שקילל אותי אישית, אני לא אתייחס. אני לא מתעסק עם אנשים אומללים שיורדים לפסים אישיים. יצורים, אני קיללתי אותכם? התייחסתי אליכם אישית? טמבלים.
מה כבר כתבתי על הפועל? סמרטוטים? קיללתי? ציינתי עובדה שהייתה נכונה לגמרי במחצית הראשונה, והיא שהם לוזרים. אם זה היה נכון לעשות את זה? לא, זה לא היה נכון. אבל התגובות האישיות מורידות אותכם לרמה יותר נמוכה מהאשכול שלי(שאני מודה, אשכול מיותר שלא היה צריך להיפתח). להקפיא אותי, בטח. זה בטח גרוע מכל האשכולות על הכדורסל, אוהדי מכבי, שחקן ה-12, הפועל ראשון בכדוריד ועוד אשכולות שמקומם בכלל לא בפורום.
אוהדים כאן קוראים לאוהדי ביט"ר חיות, אבל הגמל לא רואה את הדבשה החייתית שלו. אתם חיות בעצמכם, רק תחשבו על התגובות האלימות שלכם, כאילו מה כבר אמרתי.
יש כאן אוהדים שניהלו דיון תרבותי על היכולת והאופי של הפועל במשחק, ויש את הערסים-אוהדי-ביט"ר שלא היו מביישים את החבורה שזרקה אבנים על אוהדי הפועל בטדי. מציע לכם להצטרף אליהם, הם בטח קוראים את האשכול וחשים הזדהות עם אותם מגיבים חיות, שחוץ מקללות, לא יודעים לכתוב תגובה בפורום מתורבת.

"היו הרבה הרהורים כבר כשראיתי שגם ברגעים היפים, מקום חמישי וכדורגל טוב, ממשיכים לקלל, אוהדים לא באים - ניסינו לבנות שם קהל צעיר - ולא הלך. תחשבו מה קרה בזמנים הרעים. 200 איש. אז בשביל מה להחזיק קבוצה שעולה כל כך הרבה כסף?". אלי טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2011, 02:36 
סמל אישי של המשתמש
RedBullet כתב:
אנשים פה איבדו את הצפון. למי שקילל אותי אישית, אני לא אתייחס. אני לא מתעסק עם אנשים אומללים שיורדים לפסים אישיים. יצורים, אני קיללתי אותכם? התייחסתי אליכם אישית? טמבלים.
מה כבר כתבתי על הפועל? סמרטוטים? קיללתי? ציינתי עובדה שהייתה נכונה לגמרי במחצית הראשונה, והיא שהם לוזרים. אם זה היה נכון לעשות את זה? לא, זה לא היה נכון. אבל התגובות האישיות מורידות אותכם לרמה יותר נמוכה מהאשכול שלי(שאני מודה, אשכול מיותר שלא היה צריך להיפתח). להקפיא אותי, בטח. זה בטח גרוע מכל האשכולות על הכדורסל, אוהדי מכבי, שחקן ה-12, הפועל ראשון בכדוריד ועוד אשכולות שמקומם בכלל לא בפורום.
אוהדים כאן קוראים לאוהדי ביט"ר חיות, אבל הגמל לא רואה את הדבשה החייתית שלו. אתם חיות בעצמכם, רק תחשבו על התגובות האלימות שלכם, כאילו מה כבר אמרתי.
יש כאן אוהדים שניהלו דיון תרבותי על היכולת והאופי של הפועל במשחק, ויש את הערסים-אוהדי-ביט"ר שלא היו מביישים את החבורה שזרקה אבנים על אוהדי הפועל בטדי. מציע לכם להצטרף אליהם, הם בטח קוראים את האשכול וחשים הזדהות עם אותם מגיבים חיות, שחוץ מקללות, לא יודעים לכתוב תגובה בפורום מתורבת.

הגזמת עם ההשוואה לזורקי אבנים, אבל :ROSE:

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2011, 02:45 
סמל אישי של המשתמש
צודק, אבל הופתעתי מהתגובות. אדם הגון לא יגיב בצורה כזאת, לא משנה כמה הדיעה של השני נוגדת את הדיעה שלו. לא התרסתי, לא קיללתי ולא כתבתי משהו שמצדיק תקיפות כאלה.
ההודעה שלי הוציאה צדדים מכוערים מכמה משתמשים כאן, ותאמין או לא, קיבלתי אפילו פרטית שקוראת לי להיחנק ומפרטת את המקצוע של אמא שלי.
פרופורציות.

"היו הרבה הרהורים כבר כשראיתי שגם ברגעים היפים, מקום חמישי וכדורגל טוב, ממשיכים לקלל, אוהדים לא באים - ניסינו לבנות שם קהל צעיר - ולא הלך. תחשבו מה קרה בזמנים הרעים. 200 איש. אז בשביל מה להחזיק קבוצה שעולה כל כך הרבה כסף?". אלי טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2011, 02:48 
סמל אישי של המשתמש
נסתרות דרכי העדר.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2011, 06:48 
מצטער, אתה כנראה לא מבין את משמעות המושג "לוזרים".
על אשדוד, נניח, אפשר להגיד לוזרים אחרי המשחק.
גם אם נלך לשיטתך‎ ‎המקוממת (לבקר את הקבוצה שלך במחצית), על מי שבפיגור של 3 שערים בהפסקה תגיד אפסים, גרועים, בלרינות, ליצנים, מזלזלים. ווטאבר.
לוזרים פשוט לא קשור כאן.
אה כן, הפועל ת"א :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2011, 08:39 
סמל אישי של המשתמש
RedBullet כתב:

ההסבר שלך שממש נוגע ללב, לא מסתיר את העובדה שישבת בביתך ופתחת על קבוצה שלוקחת דאבל בשניות האחרונות בטדי אשכול בזוי ועלוב לקראת שלהי המחצית הראשונה.
הקבוצה שאתה מתיימר לאהוד הוכיחה לך כמה לוזרית היא עוד באותו הערב.
אם למדת את הלקח,התברכנו.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2011, 11:03 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
מצטער, אתה כנראה לא מבין את משמעות המושג "לוזרים".
על אשדוד, נניח, אפשר להגיד לוזרים אחרי המשחק.
גם אם נלך לשיטתך‎ ‎המקוממת (לבקר את הקבוצה שלך במחצית), על מי שבפיגור של 3 שערים בהפסקה תגיד אפסים, גרועים, בלרינות, ליצנים, מזלזלים. ווטאבר.
לוזרים פשוט לא קשור כאן.
אה כן, הפועל ת"א :HEART2:

לוזרים דוקא כן קשור. יתכן למשל שבגלל המשחק הזה נפסיד את האליפות. זאת למרות שבעקרון אנחנו צריכים להביס את אשדוד. אני לא אומר שהיינו לוזרים במשחק הזה, אבל אפשר לראות נקודת מבט שכן. לדעתי היה שם חוסר מזל (גם החלטות הקוונים היו חוסר מזל בעיקר, אולי בתוספת לפחד מזה שהמקופח הסדרתי יבכה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2011, 11:40 
סמל אישי של המשתמש
עוד מ*ביסט באדום שההסבר שלו גרוע עוד יותר מההודעה הפותחת.
הלוזרים היחידים הם מי שמסכימים עם הגישה הזו שרובם, למזלנו, מרוכזים בצד השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2011, 08:56 
RedBullet כתב:

"ציינתי עובדה שהייתה נכונה לגמרי במחצית הראשונה, והיא שהם לוזרים"- אתה לא יכול לקחת מקטע של משחק ולהתייחס אליו תוך התעלמות ממקטע אחר. אתה לא יכול לסכם משחק במחצית! לא יכול! אם אתה עושה כך - אתה לא משאיר סיכוי לעצמך למהפך, לתיקון, לגול אליפות בדקה ה-92 או שער ניצחון בדקה ה-86. הרי גם במחצית בטדי בשנה שעברה הפועל היו לוזרים של מחצית, נכון?
ברור לך, אני מקווה, שפתיחת אשכול כזה במ-ח-צ-י-ת יש טעם לפגם. אמנם לא קללת ולא התרסת - אבל לא נראה לי שהיה טוב אם אתה זה שהיית מדבר אל השחקנים בהפסקה.
ההתקפות האישיות והשליחה לפורומים צהובים לא במקומם, אבל כדאי מאוד שהאוהדים הצעירים כאן ילמדו שזה לא נגמר עד שזה לא נגמר.
וקצת להחמיא לעצמי: אני התערבתי במצב של 3-0 שהפועל לא מפסידה. מאמין שהצד השני למד כאן את הלקח. :-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2011, 09:01 
זה לא כ"כ מחמיא לך..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 82 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: