סימרוטיץ כתב:
מושיקו שלום ,חיכיתי שתכנס לאשכול התגובה שלך מעניינת ועניינית ובתור אחד שמחשיב את הדעה שלך (למרות שברוב המקרים איני מסכים איתך) חשוב לי שתסביר איך יכול להיות שאחד הבעלים לא מוכן לשלם חוב לשחקן שבחוזה שלו כתוב סעיף על סגירת חובות עבר (ראה סעיף זה כעובדה על פי פרסומים)
בנוסף אני לא מבין למה תמיד לרוץ לפרסם ??? או שיסגור עם הראל בשקט או שיתבע אותו !
אני מעריך (זה כל מה שאני יכול לעשות בדיוק כמוך) שאלי טביב במיוחד, נוקט במדיניות מו"מ של יצרית לחץ על הצד השני על ידי הליכה על פני התהום. הוא יוצר ספינים על ידי הדלפה לתקשורת וגורם לצד השני להזיע. הצד השני מתקשה להבין מה נכון ומה מפוברק. עד עכשיו אלי טביב לא פיצץ באמת משהו עד הסוף. אני מעריך שמנסה למקסם את התנאים שלו ולשלם כמה שפחות או לגרום שמוני ישלם כמה שיותר. זה בהחלט מכוער ולא מוסיף בריאות למועדון אבל בסופו של דבר , אלי טביב רוצה אולי יותר מאיתנו שהפועל ת"א תגיע לאירופה. אירופה זה פחות ערבויות ופחות סיכון כספי מצידו. אירופה מגבירה את הערך של השחקנים. גם אם אלי טביב רוצה למכור, הוא ידוע שאין מה לדבר על מכירה כעת כאשר מוני הראל מעוקל. זה שטביב אומר באמצעות שליחו שלא רוצה לשלם זה לא אומר שלא ישלם.
סגנון המו"מ הזה יוצר אצל הצד השני חרדות ואי וודאות. אלי טביב נוהג לסגור בדקה ה-90 וכנראה שכך הוא רגיל. עם כל הביקורת על דרך התנהלותו (ויש ביקורת גם לי), הוא לא באמת פיצץ משהו עד הסוף בהפועל ת"א.
שוב קשקוש. העיקול לא מונע שום מכירה. כל מה שהוא עושה זה להבטיח שחלק מהתמורה עבור המכירה יועבר למעקל. די להטעיות.