mbracha כתב:
קודם כל, אני חושב שהיום ראינו את עומרי האמיתי, בשבוע שעבר ראינו את עומרי חסר הביטחון (ובצדק) אחרי תקופה ארוכה על הספסל. אני לא מהמקורבים, ולא מכיר שום דבר על המחלות של השחקן, רק יודע שהוא המגן הכי טוב בארץ, בהפרש ניכר על המקום השני (בונדר/משומר). היום קנדה החזיק את האגף הימני לבד, הרבה יותר מזהבי או אלרואי, וכשהכדור היה בצד ימין הפועל נראתה כמו קבוצה אירופאית לכל דבר.
קנדה למד השנה את מה שלא הרבה מגינים ימניים תוקפים באירופה יודעים, וזה שכדי לתת התקפה ראויה בצד ימין לא חייב לתת קרוס גבוה למרכז מזווית אלכסונית לרחבה, אלא אפשר ואפילו כדאי לתת מדי פעם כדורים על הרצפה, או לחדור עם הכדור לאמצע ואז לשחרר. קנדה גם עמד יפה בהגנה ולחץ טוב על היריב, פשוט מנפץ את האגדה האורבנית המטופשת הזאת על בונדר הגנה / קנדה התקפה. עוד קצת ביטחון וניסיון על המגרש וגם את השטויות שהוא עושה פעם בכמה משחקים לא נראה יותר.
אני באמת אוהב את בונדר, וחושב שהוא עשה שיפור אדיר העונה, אבל הוא בחיים לא יהיה עומרי. עומרי חייב לפתוח בכל משחק - בבית, בחוץ, מול חיפה או מול ר"ג, באירופה ובגביע. מקווה שדני יחלים מהר, אבל גם מקווה שהוא יחמם את הספסל העונה (ושישמור מקום לדדי).
כל מילה.
עומרי